London baby!

Kategori: vardag

Ikväll bär det av till London för att träffa min älskade tvilling samt att se McFly live och shoppa lite, dock blir det nog inte så mycket shopping för min del då plånboken och bankkontot säger nej. Ska i alla fall bli härligt att se vad huvudstaden bjuder på denna gången!
'

A second chance with España.

Kategori: vardag

Igår gick vi och kollade på basket. Just nu pågår något som heter Varsity, vilket är en "skolkamp" mellan Worcester uni och Gloucester uni, så nästan alla våra sportslag splar mot deras sportslag. Igår tävlade cheerleading, womens basketball och mens basketball, vi vann båda basket matcherna, woho. Jag såg bara womens basketball, mest för att Ami spelade, men det var askul vilket känsla, riktig amerikans skolkänsla, u know!

Efter matchen gick jag hem till mig och Emlelie åkte iväg och åt middag med James. Jag drack ett par glas minnesförlust och fixade mig, sen mötte jag upp lovebirdsen igen och Eugene (Ullis pojkvän) och så gick vi till mitt kära Bushies. Där var det packat (awesome), tyvärr regnade det och lysena på ute serveringen funkade inte så det var trångt både inne och ute, men det var en kul kväll och tada jag kommer ihåg allt och jag kom hem till mig själv och säkert!

Adventures, criminal acts, or just pure stupidity?

Kategori: vardag

Mamma läs detta enbart om du lovar att INTE hämta hem mig och låsa in mig någonstans.

Endel "kriminella" händelser har inträffat senaste veckan, det enna ett kidnappnings försök och det andra ett försvinnande.

Vi börjar med kidnappningen. Onsdag eftermiddag, Emelie och jag vandrar på Campus på väg till bibblan för att plugga. En vit minibuss kör sakta mot oss och stannar när vi passaerar, ut springer ett gäng med sportkillar (minibussen är fylld med sportsutrustning) hoppar ut och säger att vi ska komma med dem. De är väldigt glada och plockar upp oss (alltså en varsin kille lyfter upp oss och försöker bära in oss i minibussen).  De lyckas få in mig och säger att vi ska iväg och festa, jag hoppar ut och säger att nej vi ska inte åka iväg med dem. De fattar vinken och åker iväg skrikande "too bad, you're soo stunning". Emelie och jag står som två fån och skrattar fattade inte riktigt vad som hände i stunden. Men det var inget läskigt över det hela utan bara en kul grej.


Försvinnandet.. Måndagkväll gick vi alla ut för att fira att managementen var över, jag och Emelie började med två glas vin hos mig innan vi gick två trappor ner till Elin där resten var. Redan när vi kom till förfesten var jag besusad, men trots det fortsatte jag dricka. När vi gick till klubben var jag väldigt berusad, trots det så lyckades jag ta ut pengar och gå in, inne fortsatte jag att dricka. På klubben var jag väl lite vinlig och slarvig med mina saker så Emelie tog min väska ifrån mig för att jag inte skulle slarva bort något, sen gick jag ut själv för att ta lite luft de andra skulle vänta på mig där de var bara det att jag träffade en kille sen så gick vi hem (ingen främling utan en kille jag känner). Detta var rätt tidigt på kvällen och vi somnade nog rätt tidigt också. I alla fall så blev Emelie jätteorolig för att jag försvunnit utan att säga något och utan varken mobil eller hemmanycklar, hon trodde verkligen att det hade hänt mig något. Så ett stort gäng människor letade efter mig och Emelie ringde och smsade runt till typ alla jag känner, samt skickade massa meddelanden till mig på facebook, sen gick hon hem till mig och stannade där hela natten och dagen därpå. Jag vaknade och lånade killens facebook, såg att jag hade massa meddelanden från oroliga människor och att Emelie var hemma hos mig. Så jag gick hem och fick be alla om en stor ursäkt för att de varit oroliga för mig hela natten. Dock är det välidgt skönt att jag har sådanna underbara vänner som bryr sig om mig, något kunde ju faktiskt ha hänt, speciellt eftersom att jag var rejält alkoholpåverkad. Men det var absoult ingen fara med mig.

Mamma jag lovar att berätta för dig vem det var jag sov hos, det kommer att lugna dig!

Thumbs up!

Kategori: vardag

Jag har just kommit på världens bästa fyllekäk, scrambled eggs with sweet cron and peppers, med chili och vitlök och så lite feta på det, mums! Treatade mig själv med lite utgång ikväll då jag är mer än halvfärdig med min essay. Den består av fyra delar och jag är färdig med två och har börjat på de andra två, har bara 800 ord kvar att skriva, vilket är lika många som jag skrivit idag och jag har typ källorna för det så det kommer att gå an.
Jag är dock lite besviken på dagens utgång. Ingen av mina män var ute. Är väl iof mer besviken på dem, hade kul ute i alla fall. Nu blir det att krypa ner i sängen för några timmars sömn innan det är dags för skrivandet igen!
Pratade med min far idag och han är nog världens roligaste, "låter som du är nykär" sa han och ja det stämmer på sätt och vis, jag är nykär i livet (trots management essayen), tror aldrig att jag varit så innerligt lycklig som jag är nu och ja jag har ingen anledning till det, men det är väl så det ska vara?

Make me smile!

Kategori: vardag

New day

Kategori: vardag

Ny dag, nya tag. Idag är jag på lite bättre humör och det går lite bättre med pluggandet. Har fått ihop 100 samanhängade ord hittills! nu smaskar jag på världens bästa mellis; äpple med kanel och ska se till och få ihop 100 ord till (minst) innan min law lektion klockan sex!

My head will expolde soon.

Kategori: vardag

Kanns som om huvdet snart ska explodera. Har suttit pa bibblan i fyra och en halv timme nu och kommer ingenvart med min management essay. Vet inte om det ar trotthet, svarighetsgrad eller bara allmant lack of engagement som gor att det gar skit. Kanns som om jag forsoker och forsoker men det blir inget resultat av det hela. Forsoker hela tiden paminna mig sjalv om att det kommer ga bra i slutanda i alla fall, men nu kanns det bara bajs.

Freckles!

Kategori: vardag

Jag borde suttit inne och förberett mig inför economics seminariumet, men istället var jag tvungen att gå ut i solen. Började traska min vanliga runda. Nu har våren kommit på riktigt. Det doftar blommor, gräs och värme i luften. Solen lyser så starkt att det med min tunna trench på blev för varmt, även vinden är varm. På mina 40 minuter ute har jag fått mina första sommarfräknar!

Almost over.

Kategori: vardag

Är inne på slutspurten nu av denna "tentaperiod". På måndag ska min första management essay in och jag är galet nervös. I och med att jag haft så mycket annat de senaste veckorna har jag inte hunnit med att börja på den. Anledningen till paniken och nervositeten är att vi inte får använda några definitioner eller källor som läraren använt på föreläsningarna, för då tycker han inte att vi visar på vårat lärande. Så jag måste hitta massa nya källor. Som ni förstår har jag skrivt 0 ord av 2000, ingenting är omöjligt och jag har fått ihop ett arbete på denna tiden och mindre innan. Idag ska jag och Emelie spendera eftermiddagen på bibbland men jag får lite inre stess i alla fall. Suck. Men efter detta har jag ingenting fören i maj så jag ska njuta av en lugn April månad.
Idag plockar jag fram min blommiga kavaj som legat i gardebroben sedan i December och väntat på våren, med +16 och srålande sol är det perfekta dagen för att använda den!

Lite as it should be, or?

Kategori: vardag

Jag kan inte annat än älska mitt liv även idag. Skulle gått upp klockan nio och plugga till mitt business decision making (bdm) prov som jag hade ikväll, så blev inte fallet såklart vaknade klockan elva. Krånglade mig igenom övnings uppgifterna och fattade allt, så det känndes riktigt bra när jag gick in i datasalen för att skriva provet. Ska visa er en bit text från övningsfrågorna "This is the fourth task (of 4) in the seen test to be taken in the week beginning 21st March 2011. NOTE: Some data values may be changed for the actual test.", så står det på alla frågor. Det var även ett open book test, vilket betyder att vi fick ha med oss vilka anteckningar, böcker och usb-minnen med excel-filer med oss in på provet. Väl när jag öppnade uppgiften så var det EXAKT samma som övningsfrågorna, och då menar jag EXAKT men samma data och allting, katching säger jag bara. Jag hoppas på ett A, men ett B gör mig mer än nöjd, man var tvungen att skiva lite kommentarer inte bara använda funktioner så det är det jag kan få nedsatt på.

Liars.

Kategori: vardag

Jag vet inte varför det alltid är något fel på alla killar jag träffar. Emelie sa till mig idag att jag var för kräsen men när vi började prata om vad felen var så visade det sig vara helt resonabelt av mig att tycka att det är något som saknas.
En rolig liten fakta är att jag alltid träffar lögnarna, visionärerna, männen som berättar hur de ska visa mig världen, aldrig släppa taget om mig, de ska behandla mig som en prinsessa, hur de ska höra av sig och vad ofta vi ska ses och hur mycket saker vi ska hitta på. Men det visar sig alltid vara tomma ord, dum som jag är och tagen av stunden tror jag dem alltid. Inte för att jag vill träffa någon exklusivt eller ha en relation, men det vore ju alltid trevligt att träffa någon mer än en gång.
Jag är nöjd med mina män, jag vill inte ha en man. Jag älskar Mr.Right now, och myten om "Mr.Right" och "Soulmates" är inte något som tilltalar mig. Jag gillar förälskelser och crushes det är man har kul.

Wellies.

Kategori: vardag

Det regnar inte mycket här i mitt kära England, men det ryktas om att det varit ovaligt bra väder. Jag spenerar söndagskvällen med lite internet fönstershopping och hittade dessa på Nelly, snygga och praktiska, jag borde ha ett par sådanna i förebyggande syfte plus att faktiskt använda de dagar det regnar. Mamma de kostar 299:-, jag har strl. 37 och det är min födelsedag om en månad, bara så att du vet!
Voss Short Rubberboot SEK 299, Pieces - NELLY.COM

Springtime!

Kategori: vardag

Berättade jag om dagens stålande solsken och alla påskliljor och andra blommor som vårigt blommar? Nu ska jag ut och ta en lite prommis!

Cocktail nights!

Kategori: vardag

Det blir inte en enda utgång för mig denna vecka (utgång så som i klubbande) men har haft två supermysiga utekvällar denna vecka i alla fall. I torsdags efter gick vi till Courtyard som är en pub/bar/förfest ställe typ och drack lite drinkar, blev utomlands känsla med "Sex On The Beach" och jag provade en ny vid namn "Purple Rain", det måste vara det sliskigaste jag någonsin druckit.
Den blå-röda drinken är "Purple Rain", när man rörde om i den blev den lila, ser lite giftig ut.
Finnarna kom förbi en sväng också, här är Ullis och Jag.

Igår var det girls night. Jag, Emelie, Olivia och Elin gick ut och käkade och sen till Postal Order och drack lite vin. På Slug and Lettuce där vi åt middag fann jag min nya favorit drink. Den heter Tokyo Ice Tea, smaskens, smakar typ som piggelin, dock innehåller den massvis av sprit men det är en annan femma. Om ni någon gång kommer och hälsar på så ska vi gå till Slug and Lettuce och dricka drinkar, inte nog med att de har supergoda så har de alltid en 2-4-1 deal så man får alltså två drinkar för priset av en!

I made it through this week, hallelulja!

Kategori: vardag

Trodde inte att jag skulle överleva denna vecka men det gjorde jag, thank god. Allt blev klart i tid och jag är nöjd med veckans prestationer, ihelgen blir det plugg och omladdning inför nästa vecka då det är prov och veckan efter inlämning av en essay då nu är det lika bra att stanna i pluggrytmen. Kan även meddela att min grupp fick 78% på law pressentationen, jag är supernöjd, det motsvarar ett B+ men betyget slås ihop med min essay så vi får se hur det blir. Jag kom nästan just hem, så måste skynda mig att fixa inför morgonens lektion!
Har jag sagt hur mycket jag älskar denna blus? Skulle kunna bo i den!

Law pressentation.

Kategori: vardag

Nu taggar vi om för om en timme ska jag hålla pressentation igen. Den vita skjotan är på och snart ska jag babla på om något på avancerad engelska som jag knappt fattar på svenska, haha, spännande!

I deam every night.

Kategori: vardag

Det är andra natten i rad jag drömmer att jag åker omkring i min lilla Glof, lite körabstinens kanske? (Dock har jag alltid problem med växlingen för att den är så trög, i natt fasnade jag mitt i en korsning för att jag inte fick i någon växel..)

Sen så hade jag ett barn i drömmen också, och var typ tillsammans med pappan men jag bodde i mitt stundentrum. Vi var på middag med Emelie och hennes kille, och deras unge som var jämårig med min såklart, inte nog med det så var min pappa och syster med på middagen också. Min pappa var plastikkirurg och försökte få oss alla att operera oss och sa att vi var fula och feta typ. Då blev jag arg, mitt barnsfar också, så det slutade med att vi gick mitt i middagen, allihopa förutom pappa då som snopet satt kvar. Måste tilläggas att vi åt middag på Bushwrackers!

Dreaming away.

Kategori: vardag

Igår började jag och Emelie att kolla på lägenheter inför nästa år. Börja bli osäker på om jag vill åka på exchange, visst det vore roligt men å andra sidan kommer det bli dyrt och jag kommer behöva börja om igen, plus att jag trivs så bra här så jag kan lika gärna stanna. Har hittat tre drömlägenheter, de är lite pricy men fortfarande billigare än vad jag betalar idag, måste visa dem för er. De vi kollar på ligger centralt och är tvåor.
Lägenhet nummer 1
Detta är vår stora favorit och ja ni kan ju förstå varför, takterass. Vi tror att vi inte skulle ha några problem eller bekymmer i världen om vi bodde här. Vi skulle ha awesome partys och plugga jättemycket, när vi ligger på våra solstolar på treassen. Vi skulle kunna äta frukost i solen, och lunch och middag. Vi skulle få massa sol och frisk luft och skulle därför få perfekt hy. Kostnaden för denna pärla är £700 i månaden, vilket skulle ge mig en veckokostnad på £87,5 och idag betalar jag £127 (för ett jäkla studentrum, i know sjukt).
Lägenhet nummer 2
Fin och fräsh inte jätte flashig om den förra men denna hyrt ut möblerad vilket är en fördel så vi slipper lägga ut massa pengar på möbler som vi ändå säkert måste sälja om två år. Denna har samma månadskostnad som den förra dvs £700.
Lägenhet nummer 3
Detta är min personliga favorit. Den ligger i ett fantastiskt område om heter Diglis. Vi har gått förbi dessa hus så många gånger och sagt hur perfekt det vore att bo där. Stora ljusa rum och utsikt över kanalen och gröna områden och trots det tar det inte mer än cirka 10 min att gå in till stan. Dock är denna ännu lite pricy, £750 i månaden vilket skulle ge mig en veckokostnad på £93,75 vilket fortfarande är billigare än att bo som jag gör nu.
Vi kan dock inte flytta nu utan har kontrakt på boenderna vi har nu tills juni så det blir till att åka hit i sommar och skriva kontrakt, om jag nu kommer hem i sommar.. Men det ultimata vore att hitta ett centralt boende för £600 i månaden. Dock känner jag att jag inte vill bo i en liten, äcklig, mörk låda bara för att det är billigt för då kommer jag spy på livet, jag vill ha mitt första hem. Var jag än flyttar blir det billigare än jag bor nu.

Wonderful news!

Kategori: vardag

Fick just ett mail med min exam tider till nästa tenta period och jag har Business Law den 16 maj och Economics den 17 maj, ååh livet är underbart. De två svåraste ämnena efter varandra. Hejdå Svergie, jag kommer inte och hälsar på. Eller jo det lär jag ju göra i alla fall. Haha drama queen is back! Har dock inte lust att vara i Sverige i mer än en vecka.

I made it, ofc!

Kategori: vardag

Ser ni vad som är i mina händer? That's right min business law uppgift utskriven och färdig. Den skulle vara 1500 ord, jag skrev 1616 (precis på 10% över/under gränsen så får inte längre betyg för att den är för lång, puh). Economics testet gick helt ok, kände att jag glömt att öva på vissa saker men jag kommer helt klart att få godkänt på det. Hoppas på att kunna få ett B men det visar sig.
Jag måste nog vara lite dramaqueen varje gång jag ska göra något, men det är ok för jag klarar ju allt jag tar mig an. Än så länge har jag inte failat något i skolan eller fuckat upp något annat rejält. Jag klarar nog allt, haha mallig och över confident precis som Lotta.

Just kill me.

Kategori: vardag

Döda mig. Denna dagen går för fort fram. Jag är fortfarande inte klar med essayen som ska in imorgon eller färdig påläst inför provet imorgon. Döda mig. Jag fixar det nog. Om inte dör jag. Hur kan jag vara så dåligt på att planera alltid. Lat är vad jag är. Måste sluta vara en livsnjutare. Börja slava under böckerna. Döda mig. Idag är jag inte possitiv.

I must be strong and stay an unbeliever.

Kategori: vardag

Im a good girl!

Kategori: vardag

Mamma jag fick en godispåse idag!

Just one of these mondays.

Kategori: vardag

Måndagsmys med Emelie. Idag har vi varit ute och gått, sett en ny del av Worcester, alltid roligt att se nya delar av mina kära stad. Sen blev det middag hos mig, vi delade på en flaska rött och lagade en curry till middag och majskolvar med smör och salt till förrätt, samskens!

Im talking about a whole lot of history.

Kategori: vardag

Varning för att detta är ett långt inlägg, utan röd tråd eller kontext, men det är vad jag hade att säga till världen idag.
Återupplevde hela Emax veckan här om dagen när jag läste igenom mina anteckningar från föreläsningarna. Ska leta upp min dagbok jag hade med mig dit när jag kommer hem, det är härligt att genom enbart ord kunna få så många minnen och känslor tillbaka.
Drömde att det var dags för UF-mässa inatt. Jag hade företag med samma personer som jag hade i verkligheten. Drömmen började med att jag kom till mässhallen och vår monter försenad, där satt hela företaget och montern var tom, jag frågade var alla grejer var och de sa att de inte orkat fixa nått. Jag blev fly förbannad, åkte till Marina, ringde Ellen, ringde Dell och på fyra timmar efter jag hade åkt runt hela Sthlm i min lilla Glof hade jag fixat en bra monter. Ellen sa "Carro, lägg inte ner en massa energi om ingen annan bryr sig, du kommer bara ta ut dig själv i onödan".
Även om detta bara var en dröm så är det så jag ser på livet, so what om ingen annan bryr sig jag gör det. Jag har lärt mig senaste tiden att leva varje dag som om den vore min sista. Så om det hade varit min sista dag i drömmen hade jag i alla fall skapat något som var viktigt för mig. Jag har lärt mig att inte ångra något jag gjort utan enbart saker jag inte gjort. Jag ångrar att jag inte sket i resten av UF-företaget och skrev rapporten och gjorde pressentationen för tävlingen bästa UF-företag, att vi inte ställde upp kommer för alltid att gnaga inom mig. Jag är lycklig över att jag gjorde UF, över att jag åkte på Emax, till Halmstad och till England. Jag är tacksam för att fantstiska människor jag mött tack vare dessa erfarenheter. Jag är tillfredställd, nöjd och lycklig med mitt liv. Att lämnna Sverige gjorde också att jag lämnade mycket skit bakom mig som jag inte behöver lägga engergi på. Det finns så mycket som händer "där hemma" som om jag bodde där hade behövt bry mig om, men eftersom att jag bor hundratals mil bort går det inte.
Jag fattar inte riktigt själv att jag bor i England. Ett annat land. Långt borta. Jag vaknar nog varje morgon och är lika förvånad och suger in glädjen, nyfikenheten och den nya miljlön varje dag. Det brukar ta ett tag innan jag kommer in i mitt english-mode, speciellt på morgonen, men när det väl är på så flyter allt på. Folk här har börjat prata om vad de ska göra när vi fått våran degree, stanna i England, åka tillbaka till Sverige eller någon annanstans. Jag kan inte idag säga vad jag vill göra, jag känner inget enormt behov att av åka tillbaka till Sverige och spendera resten av mitt liv där, men å andra sidan är jag bara nitton år, jag behöver inte bestäma vad jag ska göra med mitt liv nu, allt jag behöver göra är att leva vardagen.

Fishy and easy.

Kategori: vardag

Sunny sunday!

Kategori: vardag

Lunchade med Emelie och James på Postal Order, sen gick vi ner till kanalen och la oss i solen. Awesome dag. Jag som nästan aldrig blir bakis har sprudlat av energi idag, haft mitt härliga söndagshumör och sjungit hela dagen!

Another great night out in Worcester, at least thats what they say.

Kategori: vardag

Jag vaknade upp i en stor säng, hade blåmärken på konsiga ställen på kroppen, kameran var borta och minnena från gårdagsnatten få. Men det var en superkväll. Den började med en spårad förfest hemma hos Will (James kompis) och sen fortsatte det på Bushies.
James(full) dricker shots ur en tampong..
Lourna och Jag (hon ska bli min första brittiska tjejkompis har jag bestämt)
This is pretty much hur jag såg kvällen.
Snyggaste killarna i Worcester.
Jag, min flickvän och hennes pojkvän..

Pre-pre what?

Kategori: vardag

Har pluggat men inte så mycket som jag borde som vanligt, men kommer nog att överleva nästa vecka i alla fall! Har även storstädat rummet, så kan lägga mig med gott samvete inatt. Men innan dess så blir det utgång. Emelie och James kommer förbi och hämtar upp mig om en timme eller så sen ska vi till James och fixa oss och predrinka lite sen vidre på preparty hos en av James vänner och sen till Buchwrakers. Tror att det blir en bra kväll, nästan alla jag känner ska ut ikväll!
Gjorde nya naglar idag, kvällen till äran. Blev dock inte riktigt lika bra som förra veckan :(

Bootycall.

Kategori: vardag

Igår var en superdag, jag älskar mitt liv (jag är osvensk nu, men fuck jantelagen). Lektion, fika med brudarna, fika med personal tutor, häng med Emelie, teater (Domi var med i universitets uppstättningen av a midsummer nights dream) sen avslutades dagen på Postal med ett stort gäng svenskar. Delade en flaska vin med Elin (£5.20 galet billigt för en flarra ute), blev lite påverkad av två glas, jag antar att det blir så när man dricker sällan. Skickade i väg sms till en kompis som jag undrade kanske ville joina oss, fick ett bootycall i sms form tillbaka. Mycket praktiskt när man slipper skicka iväg sånt själv, dock nappade jag inte denna gången.

Meetings.

Kategori: vardag

Har just kommit hem efter ett möte med min personal turour, det vill säga mentor här på skolan. Han var supersnäll och bjöd mig på te, det gjorde mig glad. Vi disskuterade min planering och researching om exchange nästa år och även mitt byte av pathway. Han tyckte att det var ett bra val att välja public relations istället för leadership och förstod mina anledninigar till att byta och höll med mig om dem. Känns bra, jag är mycket nöjd med mitt byte, plus att jag kommer ha massa lektioner med Olivia i framtiden. På måndag ska jag titta förbi på hans kontor och hämta upp min refernce för min exchange application, hoppas att han skriver en bra trots att han inte känner mig, jag vill ju åka nu. Men han sa att alla som någonsin sökt om exchange har åkt iväg om de inte själva bestämt sig för att de inte vill göra det, så det känns betryggande.
Måste även berätta av imorse på management lektionen berättade Erika att man kunde åka till Frankrike på exchange, hallelulja tänkte jag då (då France var mitt första val egentligen, men eftersom att vi inte hade någon partner där för business studies så fick jag ställa in mig på annat). Min personal tutor skulle i alla fall kolla upp vad den skolan hette och om det var möjligt att åka dit (då det är en ny partner, inga undergraduate students har åkt dit än). Spännande. I övrigt har dagen spenderats på Café med Olivia och Ulpu, trevligt värre, nu blire buiness law plugg!

A different kind of eye-candy.

Kategori: vardag

Jag hittade just en fantastisk hemsida med inredning. Just nu vill jag ha ett stort slott på landet nära stan som jag kan få indreda och bo i. Sidan heter i varje fall http://shabbychic.com/ och här är lite bilder därifrån. Längar något otoligt tills jag får ett eget hem jag kan få göra vad jag vill med.

Lovely weekend.

Kategori: vardag

Helgen närmar sig med stormsteg vilket betyder en bekymmersfri lördagskväll innehållandes en efterlängtad utång med goda, nya och gamla vänner. Dock innebär det också att denna vecka lider mot sitt slut och att nästa snart kommer att infinna sig. Nästa vecka har jag inlämning av business law essay på onsdag samt mulichoice prov i economics och en grupp pressentation i business law på torsdag. Tror ni att jag är förberedd? Såklart jag inte är, skriver på essayen nu i alla fall, det tar sig, sakta men säkert, jag har fortfarande 300 ord kvar att skriva innan jag kan nöja mig för idag.

När bankkontot och plånboken ekar av ingenting, blir det återanvänding som gäller, på lördag ska jag ha min hjärtansdags klänning igen. Det var en månad sedan hjärtansdagen så jag tycker att den har vilat tillräckligt länge, enbart för att jag ska till en annan klubb med andra människor annars hade den nog fått vänta ett tag till. Den är verkligen en nyfavorit.

Business, Management and Publis Relations.

Kategori: vardag

Nu har jag bytt inriktning till pr istället för ledarskap, känns bra. Har haft tre möten idag och är helt slut. Hittade info om mina kurser som jag kollade på i US och tydligen går de olika terminen så nu måste jag leta nya, suck. Men min ansökan är snart klar i alla fall, jag ska träffa min personal tutor imorgon och sen är det bara två små steg kvar, om jag nu lyckad hitta några andra kurser som passar in.
Några av mina vänner ska iväg och bowla ikväll, men inte jag för jag ska ligga hemma och hosta och skriva buisness law. Mitt liv är roligt just nu. Mitt humör är på topp. Jag skyller på sömnbristen. Dagarna är för korta just nu. Jag vill ha lördag.

And then I turn and close my eyes.

Kategori: vardag

Ännu en sömnlös natt framför mig, försöker verkligen sova men det är omöjligt, så fort jag lägger mig ner håller jag på att kvävas av hosningar, kul..
Skulle ha skrivit 1000 ord idag på min business law uppsats, blev 200, skulle förberett mig inför imorgondagens möte med business law gruppen, blev nil ord. Men jag har haft lektion och letat efter skola och kurser inför exchange nästa år. Har hittat en skola och några modules som matchar de som är obligatoriska för mig nästa år med min nya inriktning som jag ska byta till imorgon, från och med då ska jag läsa business, management and public relations istället för business, leadership och management. Blir lite ledarskap i alla fall, då jag ska välja in någon ledarskaps kurs i alla fall, med PR känns mer rätt och framtids smart just nu.
Skolan heter i varje fall Indiana University och ligger i Indiana, Philadelphia.

Killing me softly.

Kategori: vardag

I natt trodde jag att jag skulle dö. Inte enbart för att jag inte kunde sova pga av att min hosta blivigt värre, utan även för att det var fulla människor som skrek hela natten på området och att vid fyra tiden så är det några som springer omkring i min korridor och göra fördjävigt massa ljud. Stella pallrade sig i alla fall upp och gav dem en utskällning, tack Stella. Jag längtar så galet mycket till nästa år då jag slipper bo i korridor, inte konstigt att jag har sömn problem då det alltid är någon som stör min sömn.

Weekly adventure.

Kategori: vardag

Jag ser varje utekväll som ett äventyr, man vet aldrig hur det kommer vara, sluta, eller vilka man kommer träffa. Det är spännande och roligt. Efter lördagens utgång, hade jag två visitkort. Jag älskar att få kort. Inte för att jag någonsin skulle ringa en kille, men ändå.
Jag ska göra ett album med alla kort och lappar med nummer som jag fått, en kul grej bara. Fatta vilken självförtroende boost, haha.

Break.

Kategori: vardag

Jag behöver en paus, har i alla fall skrivit 300 ord på min Business Law uppgift vilket motsvarar 20 %, inte illa.. Eller? Jag har kommit igång i alla fall, ska försöka få klart den denna vecka så jag kan skicka in den och få feedback på den så jag kan fixa detaljer nästa. Den ska iof in onsdag nästa vecka, så det gäller att lägga på ett kol. Nu blir det en eftermiddags prommis i solen, sen kan jag nog fokusera en stund till.

Stupid Finance department.

Kategori: vardag

Har en rapport på 1500 ord att skriva, måste upp till finance för det är helt inkompetenta.
Jag blir galen, efter förra betalningen upptäckte jag att de inte dragit pengar för in studie avgift så  jag gick upp dit och de sa att de försökt kontakta mig men jag hade inte hört ett knyst. I alla fall visade det sig att de tolkat en siffra fel på mitt konto nummer, thats fine, men när de nu gör samma misstag igen, eller vad det nu är de inte lyckats med för inga pengar är dragna, det roliga var att vi fixade det med siffrorna och de sa att det inte skulle vara några problem, suck. Nordeas hemsida ligger nere så jag kan inte föra över och kolla å fixa någonting heller. Får gå till Finance imorgon, nu måste jag skriva Buisness Law.

Nails and brows!

Kategori: vardag

Fixade naglarna igår, bara ett sånt hemma kit, känns underbart att ha naglar igen! Gick även iväg och fixade ögonbrynen. Since jag är så dålig på att noppa mina bryn och tycker det är tråkigt, så betalar jag någon annan för att göra det. På House of Fraiser har de en ögonbryns salong hörna där de trådar brynen, det är dit jag går kostar 5 pund per gång, lätt värt det.

A walk in the sun!

Kategori: vardag

Idag har det varit stålande sol och jag får så dåligt samvete av att vara inne då plus att min favorit syselsätting när jag är bakis och tröttnat på film tittande är att göra mig fin, för även om jag mår skit behöver jag inte se ut som skit. Så jag plattade håret, sminkade mig, klädde på mig och tog en prommis i eftermiddags solen.

Where is my junk food when I need it?

Kategori: vardag

Jag har extrema cravings efter iskall cola och chips. Självklart har jag ingen mat hemma alls när jag lägligt nog drar på mig årets bakfylla (jag blir i vanliga fall inte bakis). Suck. Måste nog släpa mig ur sägen och gå och handla lite onyggigheter. Varför har jag ingen toffel till pojkvän dagar som denna som kan gå och handla onyttigheter åt mig?

Night out with the lovebirds.

Kategori: vardag

Igår blev det en liten utgång med Emelie och James. Jag hade inte träffat Emelie på SEX DAGAR, det är rekord och jag hade inte varit ute på en vecka, tror att det också är ett rekord. Lite third wheel trodde jag att jag skulle känna mig som (en annan dude skulle också med men av någon anledning blev det inte så) men det var faktiskt riktigt roligt, de är inte alls jobbiga att umgås med, plus att jag gillar att gå omkring själv lite och lala när jag är ute. De erbjöd mig att sova på soffan, men när det tar mig fem min att gå hem så tackade jag snällt nej genom att säga att jag hellre dör än sover på James soffa! :)

I used to love it.

Kategori: vardag

Jag har alltid älskat kataloger och internet fönstershoppning, men denna kärlek har kommit till ett slut. Under tiden jag var sjuk i veckan har jag plöjt igenom både svenska, britiska och amerikanska hemsidor som säljer kläder, fy säger jag bara, det är inte kul längre. Vet inte vad det beror på, skulle kunna vara att "dagens mode" är fult. Jag var inne i stan igår och kollade på kläder också, allt i butikerna är typ fult. Jag ville ha en klänning prövade en, funderade på att prova två till, notera att jag då kollade i alla butiker i hela Worcester typ orkade inte gå till New look. Thank god för H&M och deras vårnyheter, jag älskar H&M, det är den bästa butiken någonsin, hittade två blusar där så något nytt blev det iaf.

An Education!

Kategori: film

Det enda possitiva med att vara sjuk är att man får ligga hemma och kolla på underbara filmer (även om det blir lite långtråkigt). Igår såg jag An Education, åh vilken fantastisk film måste jag säga. Vacker miljö, kläder, story och allt sånt där som jag gillar. Handlar om en sextonårig flicka som läser sitt sista år i skolan och pluggar för att ansöka till Oxford University, men hon träffar en äldre man vid namn David som tar med henne på diverse äventyr exempelvis en resa till Paris.
Jag vill också ha en David, om man tar bort några saker så som hans yrke (han får jobba som vad som helt så länge det är vitt och betalar bra) samt en liten detalj om han civilstånd. Men jag vill ha någon som tar med mig på äventyr och får mig att känna mig riktigt levande.

Kill me.

Kategori: vardag

Är nyss hemkommen från min management lektionen, har seminarium om en timme får se om jag orkar gå på det. Är helt slut nu efter att ha bara suttit i en sal och lyssnat i en timme. Tror att jag tar fram boken och läser om organisations kultur istället. Det är inte nytt ämne för mig, utan läste en del om det på Marina så det är skönt i alla fall, tror att jag tillåter mig att vara hemma och kurera mig.

Shopping?

Kategori: vardag

Den tråkigaste produkten att köpa måste ändå vara toalettpapper, den mest nödvändiga att se tilll att alltid ha hemma men ack så tråkligt det är att behöva handla. Jag tog just en sväng till coopen och köpte choklad och toapapper, är helt yr nu, så tror inte att det blir någon lektion ikväll, men jag får se, ska vila lite nu i alla fall.

Sick.

Kategori: vardag

Detta är rader skrivna av en sjukling. Min hals bränner, jag har slemhosta, är trött i huvudet och ont i magen. Allt som kan vara fel på mig är fel helt enkelt. Var hemma hos ne kompis igår och åt middag och tittade på film, vanligtvis brukar jag stanna över natten, men orkade inte sova brevid någon igår så jag traskade hem sent igår. Idag har jag en lektion klockan 18:15 får de om jag orkar gå på den. Typiskt mig att bli sjuk när jag inte haft en utgång på snart en vecka och verkligen är taggad inför helgen.

Studyday.

Kategori: vardag

Insåg idag att det bara är ett par veckor kvar tills mina första prov och inlämmingar *PANIK*! Så nu blir det dunderplugg 3000 de kommande fyra veckorna, har gjort upp ett plugg schema som gör att jag förhoppningsavis kommer hinna med (om jag lyckas hålla det vill säga...). Men eftersom att utgångarna blir färre så ökar energin och därav kan jag orka plugga mer, woho. Ingen traditionell onsdagsutgång ikväll, utan sparar mig tills på lördag!
Hittills har dagen i alla fall varit toppen, tidig start med economics plugg och dunderfrukost, har just kommit hem efter economics lektionen nu och ska börja med både business law pressentaionen och uppstatsen.
Det är rätt kallt här i Worcester just nu, har varit det de senaste dagarna, cirka 3-5 plus, burr, så jag myser omkring i min ull och angorakofta!

Bye bye France.

Kategori: vardag

I lördags tänkte jag ha på mig ett par av mina favorit klackar; de svarta Frankrikeskorna. Prövade de och tyckte att den enda var lite obalanserad och sne. Tog av mig dem och kikade under, där upptäcker jag ett stort hål i sulan(?). Jag har ingen aning om hur full jag var sist jag använde dem eller vad tusan jag gjorde, men nu ligger i i sopsäcken (känner inte för att lägga ut hundratals kronor på att laga dem). Vi hade många många fina stunder tillsammans, men tyvärr var jag tvungen att låta dem gå själv denna gången, som tur är har jag ett par likadana fast gråa med träklack hoppas de håller litet längre.

Alexandra och jag i våra likadanna Frankrikeskor i France.
Mina svarta..
De gråa paret!

Love.

Kategori: vardag

Återförening av powertrion är snart helt kirrad, imorgon skall flygbiljetter från Swe till Snobblandet bokas och om en månad landar mina darlings. Ska bli superduper roligt att få visa dem hur jag har det här!

Mami <3

Kategori: vardag

Jag måste erkänna att jag förtillfället har lite hemlängtan eller är nog mest lite mammasjuk. Och det blir inte bättre av att Emelies mamma, pappa och syster är på besök eller att Olivias mamma kommer på torsdag, jag vill också att min mamma ska komma och hälsa på. Det enda jag just nu inte gillar med att bo här är att det är så dyrt att ringa hem.
<3

And the old Caroline is back.

Kategori: vardag

Det blev inet gym imorse då min hals bränner och huvudet dunkar av värk. Jag har hållt mig i hela två månader från att vara sjuk, det måste vara rekord men nu är jag tillbaka i mitt "vanliga" tillstånd, suck. Idag blir det en lugn dag, måste plugga ikapp lite och förbereda inför inlämmningen och pressentationen om två veckor.
Igår var en riktigt chill dag, började med att gymma, sen fika med Elin och Olivia, sen chillaxade jag hemma och på kvällen satt vi (ett gäng svenskar) hemma hos Emil och pratade över ett par glas vin.