Summer in September.

Kategori: vardag

Något har seriöst slagit slint med det brittiska vädret. För ett år sedan bylsade jag upp mig i koftor och gick i frost till mina morgon lektioner, idag har det varit 24 grader varmt, strålande sol och inte ett moln på hilmelen. Probebly to make up for the bad summer, sa någon till mig idag. Anyway, jag klagar inte, skönt att äntligen få njuta av lite finväder. Blev klassiskt parkhäng idag och jag har fått en nyans rödare hudton..
Köpte btw världens cgodaste cooler på Boston Tea Party idag, med smak av strawberry, lemonade and mint, smakade precis som jordguddsmojito, woho!

My sis.

Kategori: vardag

Om en vecka landar min kära syster i England och ska stanna hos mig på obestämd tid, mys!

Monday.

Kategori: vardag

Robert's 20th birthday!

What kind of girl would I be if I wasn't me?

Kategori: vardag

Imorgon börjar mitt andra år på universitet och trots att jag gått i skolan i 14 år (om man räknar med sexårs) så är det samma pirr i magen inför skolstarten. Är nästan helt förberedd inför morgondagens lektion i Project managment, har lite kvar att läsa men tar det som läsning till frukosten imorgon istället för att pressa mig själv att vara uppe hela natten. Sen blir det upp till St Johns för att hämta ut böcker till några kurser och sen hem och läsa på, i år ska jag tamifan få ett A, jag ska slita som ett djur, så bye bye Bushies, mitt andra hem i år får bli böckerna istället för nattklubben. Och hur många av er tror attt jag klarar detta? Finns vissa tvivel från vissa att partypinglan Caroline inte kommer kunna hålla sig från festandet, det återstår att se..

I love food!

Kategori: vardag

Jag har nyligen upptäkt guds gåva till männskligheten, den heter "pizzaomelett". Supergott och går att variera i det oändliga. Idag gjorde jag en variant på pepperoni-pizza, alltså omeletsmet (om man kan kalla det så), mozarella, tomat, salami och självklart pizzakrydda. Smakar som pizza men är mycket nyttigare och saftigare! Jag är i himelen!

Just another day in Worcester.

Kategori: vardag

Pretty pruductive day. Gymmade imorse, sen plugg, en sväng på stan, food shopping och sen blev det Postal med Olli, Elin, Robert, Emil (som kom hit idag), Eugini, Martin och Adil. Efter det drog vi hem till mig och spelade lite biljard (för er som inte vet det är vårat matbort ett biljard/pingisbord) Jacob som kom idag joinade också och Jack (inte min, utan amerikarnan. Blev sedan en impulsiv utgång som typ ingen hakde på, drog till Tramps där typ inga jag kände var, Olli drog hem tidigt, sen hittade jag ingen jag kände föruom en tafsig Courtney så jag drog hem, har haft ett litet samtal med Aleks, nu blir det sängdags för att upp och plugga det sista inför veckans lektioner, tagg! Ska bli skönt att börja plugga och få lite rutin på livet igen.

FML.

Kategori: vardag

Mitt rum är kaos just nu, eller ja hela lägenheten är kaos. Ligger kvar odiskad disk i köket, bordet i står mitt i rummet, i mitt sovrum är det grojor överallt och jag sover fortfarande på luftmadrass, längtar tills den 4 oktober då min säng kommer. Föropnningsvis kommer allt i mitt liv att vara lite mer uppklarat då. Om ni inte visste det så bor jag själv i lägenheten nu, det var ju inte vad jag förväntat mig och nu står jag in för ett val som jag inte har en aning om hur jag ska välja. Jag har alltid lidit av extrem beslutsångest och drar mig för att ta beslut om viktiga saker om det inte känns rätt till 100% direkt som att åka till England och plugga till exempel det var ingen tvekan. Nu står jag inför ett sådant val som är stort och svårt, som kommer att påverka min vardag på obestämd tid och jag vet inte vad jag ska göra, känner mig helt förlamad när det kommer till frågan. Jag har vägt den fram och tillbaka, försökt att prata och diskutera med andra, men i slutändan är det upp till mig, har iof diskuterat det med alla utom de inblandade vilket egentligen vore det bästa, men det är också det svåraste och jobbigaste.

It's friday.

Kategori: vardag

Så svenskt som det kan bli, eller typ i alla fall, ikväll blev det fredagsmys med tjejmiddag och tacos. Sen kom Robert över och vi klämde ner oss fyra pers i Olivias säng och såg på film. Elin och Olivia kom över till mig vid ett idag, jag hade inte ens klätt på mig, men då blev det dags att ta tag i dagen vi gick på stan ett tag och sedan hem till Olivia där vi hände resten av dagen. Jag har varit så galet trött idag, varken ville eller orkade gå ut igår men så blev det i alla fall, nu är jag superduper död, dags att sova för att orka upp å gymma och plugga imorgon.

Latest news.

Kategori: vardag

Har haft en del problem med mitt internet. Köpte ju ett mobilt bredband på kontantkort och de sa att det skulle vara "super easy to top-up" och det var det ju inte kan jag säga. Men nu funkar det igen i alla fall och jag hoppas att det kommer fortsätta göra det då uni börjar på måndag och det kommer bli galet mycket plugg nu, redan innan jag börjar ska jag typ ha läst sju kapitel.. Tur att jag gillar att plugga!

I fredags fyllde Emelie år så då firade vi henne. Jag Robert och Olivia, fixade hela dagen med att köpa pressenter och pynta i våran lägenhet. På kvällen gick vi ut och åt på en Indisk resturang, vilket var supergott, men det hände en insident som gjorde att alla blev snea på en av dem som var med ut. Personen betalade sist och bestämde sig för att betala mindre än alla andra vilket gjorde att den stackars kyparen knappt fick någon driks, piiinsamt, den personen är i alla fall ingen jag umgås med längre och tack gode guud för det. Sen bar det i alla fall av hem till oss för förfest och party på Tramps.
På lördagen åkte jag, Olivia, Robert, Emelie och James till Malvern (en stad en bit utanför Worcester), väldigt pittoresk och gullig, precis så som man föreställer sig en bristtisk småstad. Där åt vi lunch och besökte en cider farm, köpte 5-liters dunkar med cider för ca £7. Så det blev ännu en utgång och förfest hos oss. Bushies som vanligt, sen drog jag vidare till Mars Bar för att träffa Rufus, vi gjorde sedan sällskap hem.
I söndags var det IKEA som stod på schemat, så vi piggnade till och for dit. Köpte stakpanna, kastruller och lite annat smått och gott, valdigt välbehövligt då jag under min första vecka här i Worcester inte kunde laga mat. Vi handlade ändå på oss rätt mycket och det var ett pussel att få plats med allt i James minibil men det gick alderest utmärkt!
Måndag var första dagen på Freshers week så klart att vi gick ut, blev ett besök på Tramps som var vöerfyllt av folk. Alla rum var öppna och de hade till och med öppnat en extra bar.

Disconnected.

Kategori: vardag

Efter att ha levt utan internet i två dagar, tog jag tag i saken och köpte ett mobilt bredband. Känns underbart att kunna vara uppkopplad igen! Ligger nu på min nypumpade luftmadrass (skönt med en hård, vaknade första natten av att jag nästan låg på golvet då jag låg på ena sidan av madrassen och luften på den andra..) och ser tangenterna tack vare min nyinköpta sänglampa. Beställde även en säng, byrå och nattduksbord idag. Dessa kommer dock inte fören om cirka två och en halv vecka, men de kommer i alla fall känns betryggande.

Sen jag kom till Worcester har jag hängt med Emelie, Olivia och Amelie. Igår var vi på Bushies, det var kul, superlite folk dock, antar att det är få som kommit tillbaka. Vi hade pre-drinks inne i mitt rum, åt popcorn och motrötter med dipp. Vi var fyra personer men lyckades göra ifrån oss så mycket ljud att grannarna kom och klagade, så nu har vi visat var skåpet ska stå, vi är ju ändå studenter... (Eller så har vi redan gjort bort oss, beror på hur man ser det).
Idag har vi mest strosat runt på stan och köpt lite nödvändigheter, jag och Emelie köpte ett kökskitt innehållande sex st: tallrikar, djuptallrikar, arsetter, koppar, bestick och två sorters glas för £35, lycka! På söndag bär det av till IKEA för mera shopping för hemmet. Läntar som tusan tills lägenheten är helt i ordningställd.
Jag och Olli igår kväll!
Min nya lampa!

So long Sweden.

Kategori: vardag

Har försökt förbereda mig lite på att jag åker genom att kolla på film; idag har jag sett "Winning London" (Mary-Kate och Ashley Olsen tar med en på sightsing i London) och "Love Actually" (alla har väl antagligen sett den underbara jul-kärleks filmen som bjuder på det mesta). Imorse på jobbet hade jag fortfarande inte fattat att jag åker imorgon, nu börjar det landa. Väskorna är packade. Passet ligger framme. Bussen är fixad. Allt är klart.
Nu skulle jag bara behöva sova för att orka upp om fyra timmar.. Vi ses på andra sidan!

And suddenly i don't feel like doing anything.

Kategori: vardag

Borde sova nu, kom hem från jobbet för 20 minuter sedan, men det är en splittrad Caroline som ligger i sängen och knappar på datorn. Antagligen har jag varit vaken för länge som vanligt, troligtvis eftersom att jag just gick av ett 12h jobbpass. På nätterna har jag tid att fundera massor. Nu är det bara ett pass kvar, sen en dag, sen drar jag, jag åker faktiskt på riktigt om två dagar, sjukt. Jag har lärt mig att fatta tycke för det liv jag levt under sommaren, jag älskar friheten av attt cruisa runt i min gamla Golf, jag trivs superbra på mitt jobb. Nu ska jag snart hem till verkligheten igen, det livet jag egentligen lever för, det som jag vanligtvis trivs med som handen i hansken, men kan saker som ting verkigen vara som de var efter en paus i tre månader? Jag vet själv hur mycket som hänt mig under sommaren och att det har format och påverkat mig, det kommer att ha hänt alla andra också. Det är med blandade känslor jag tänker på att åka hem, en blandning av rädsla att allt kommer förändras, en nervositet för allt det nya, men en enorm lycka och glödje att få börja en ny termin och träffa alla underbara människor igen.

You've got me right where you want me.

Kategori: musik


The Struts var ett av tre förband på McFlys spelning på Wembly som jag var på med Catte i våras, de spelade då denna låten och den har sedan dess funnits i mina tankar, jag älskar den.

4 days to go.

Kategori: vardag

Tvättar, sover, hänger tvätt, jobbar, sover, tvättar, packar, hänger tvätt, tvättar, packar, hänger tvätt... Välkommen till kaoset kallat sista dagarna i Sverige.

Nightlife.

Kategori: vardag

Jag trodde att jobba natt skulle vara hemskt, att jag mellan 02 och 07 skulle kämpa för att hålla ögonen öppna, men det var inga problem. Hade med mig säsong 1 av OC som fick hålla mig underhålld under nattens timmar, gick alderest utmärkt. Det enda som var jobbigt var att jag mådde illa hela natten men det har inte med saken att göra. Att komma hem efter nio och sova trodde jag skulle vara svårt, men det tog inte många minuter på kudden innan jag slumrade sött. Jag gillar nog att jobba natt, lite i alla fall, om man bortser från att det fuckar up dygnsrytmen, jag säger bara en sak: pengar.

Fly away.

Kategori: vardag

Alla verkar vara inne i något slags bloggrus. Alla bloggar. Ofta och flitigt. Utom jag. Vilket tur att jag gillar att sticka ut.. Försöker bittert att sova utan att lyckas, ska jobba natt i natt, vore ju relativt skönt att ha sovit lite innan jobbet, speciellt eftersom att jag gick upp 05:30. Landade på Arlanda strax innan åtta imorse, gick direkt till terminal 2 där jag mötte upp Aleks med familj, blev en frukostfika med dem, sedan vinkade vi av Aleks innan hon gick genom säkerhetskontrollen. Idag flyttar hon till London. För någon vecka sedan flyttade Elin, Selma, Alexandra och Anna, Catte har åkt tillbaka till Hyttan. Det är bara jag kvar. Jag som flydde först och längst..

Early morning Starbucks smile.

Kategori: vardag

Nya frisyren i stylad form. Fy va svårt det är med ny frisyr och komma på vad man kan göra med den, så mycket enklare med samma gamla vanliga. Nu ska jag åka till flygplatsen och ta mig ner mot Arlanda för att ffälla en tår och vinka av min käraste Aleks.

Everything means nothing.

Kategori: vardag

Jag vet inte om det har med något att göra, men jag verkar alltid ramla över böcker och filmer som slutar olyckligt. Där folk vackert blir kära men att den ena dör. Såg just filmen "Nights in Rodanthe", inte den vanliga typen av film jag brukar fatta tycke för, men så säger jag om all film som ändå visar sig vara romanatiska komedier eller draman. Denna filmen gjorde i alla fall att jag fylldes av hopp och tro på livet och kärleken för att det sedan på en sekund spolas bort lika fort som det kom. Det är väl allt bra typiskt, eller nej det är så livet är, när det börjar bli som mest underbart är det något som går åt pipsvängen. Det där med kärlek visar sig återigen vara ett slöseri på tid, energi och känslor. Jag är inte bitter, cynisk eller sårad, jag är realistisk.

Hair.

Kategori: vardag

Dålig bild, men eftersom ett resultat av klippet efterfrågades så får det bli som det blir, så här såg jag i alla fall ut igår.

Desperate.

Kategori: vardag

Noll blogglust, ingen skrivar glöd, det pirrar inte i fingrarna. Kanske ett blogglyft kan hjälpa inspirationen.

Haircut.

Kategori: vardag

Nu är det klippt. Caroline klöppt Engevi. Från långhårig till korthårig.
Idag efter att ha lunchat med pappsen tog jag bilen och for till min låsatsbrors fru och blev klippt. Det var superskönt att bli av med det slitna håret och jag var inställd på att ha kort hår, men som vanligt efter ett klipp har jag en klump i magen. Det blev bra det är inte det, plus att det är kul med förändring, men jag älskade att ha långt hår. Jag har i hela mitt liv försökt att spara ut håret och nu hade jag lyckats, och var gör jag? Jo jag klipper av det.. A ja som tur är växer det som ogräs så till jul kanske det är långt igen.

Credit limit?

Kategori: vardag

Hon som inte skulle göra av med mer pengar eller köpa något som kunde ta upp ner plats i väskan har ju totalt misslyckats.. Var i Sundsvall idag med bror och styvmamma, blev ett par jeans och ett par skor (köpte inte alls skor förra veckan så att jag klarar mig hela hösten...). Ska nu bli ytterst intressant att packa Worcesterväskan. Dagens skor blev ett par nätta höstkängor, perfekt vardagssko utan klack, har ju annars bara inhandlat vardagsskor med klack, så man skulle ju nästan kunna säga att jag behövde dessa..

Orrefors by Karl Lagerfeld.

Kategori: vardag

Idag släpptes Karl Lagerfelds glas kollektion för Orrefors till försäljning på Orrefors hemsida samt utvalda butiker, bland annat NK. Jag tycker att glasen är lite småcoola, men om det beror på deras form eller att det just är Kalle som designat dem det vet jag inte. Jag skulle vilja ha en uppsättning stora genomskinliga vinglas, men 700:- glaset är lite saftigt för en fattig student som jag så jag får väl nöja mig med att köpa ett Chanel läppstift på taxfreen och ett gäng IKEA vinglas och vara glad ändå.

Dissatisfied.

Kategori: vardag

Jag har det bra och supertrevligt med min släkt och familj, men som människa var det länge sedan jag kände mig så oinspirerad. Jag räknar dagarna tills jag sitter på planet hem igen. Det enda i mina tankar är vad jag ska ta med mig tillbaka. Har senaste veckan köpt två par skor, smink för ofantligt mycket pengar, massa underkläder samt fikat och ätit ute.. Min själ är uttråkad, så jag konsumerar. Så fungerar tyvärr jag. Det som är så trist med detta näst efter att det kostar en massa pengar är att jag vet inte om jag kan få med mig allt jag vill hem sen. Reser ner med en väska max 23kg, plus handbagage. Det går nog an. Det är 12 dagar kvar, inte för att jag räknar eller så..