Jag?

Kategori: vardag

Jag är överrumplad av komplimanger, om skönthet, personlighet, beteende.
Jag är hon med koll, hon den snälla, trevliga, roliga, den lätta människan.
Hon som släpper före andra, lånar ut sina pengar, hamnar i kläm för sina vänner.
Jag är hon som tackar nej till det jag vill ha för att jag inte känner att jag förtjänar det.
Jag är hon som inte tar första steget, även om det så kan se ut.
Jag är hon som går ensam, hon som sitter ensam, hon som lyssnar på musik, allt detta för att det är enklare än att ta intiativ, att vara med, för chansen att bli utesluteten då finns.
Jag är överrumplad av komplimanger om skönhet, personlighet, beteende.
Jag är hon andra sägs ska vara mer som, och allt jag vill är att vara allt jag inte är.

Tillbaka tyvärr..

Kategori: vardag

Nu är jag tillbaka så som jag var i våras. Alla känslor, all oro, all stress, all panik, allt. Jag är livrädd. När jag kom hem från resan var jag som ny, jag bar lycklig, kännde mig fri, uppskattad, men allt det är som bortblåst nu. Jag vill åka tillbaka, jag vill vara lycklig igen men jag är rädd att inte få tillbaka den bra magkänslan, självförtroendet och lyckan. Jag är livrädd att åka tillbaka, och få allt det där igen men att det som nu bara var en tillfällig lösning. Jag har varken råd eller tid att åka iväg varanan månad för att kunna orka med. Jag orkar inte mer.

Idag städade jag undan mina skolgrejer från året och fixade i ordning dem inför i höst. Men bara att se alla gamla uppgifter och prov gjorde mig utmattad. Jag vill inte återvända i höst, jag vill verkligen inte. Men som tur är, är jag världens bästa skådespelerska så det ordnar sig nog. Jag kommer inte få någon Oscar men jag kommer att ta stuudenten.

Så trött att jag faller ihop, nej nu är det jobbdags!

Kategori: vardag


Börjar om 10 min, försöker tagga men det går inte så bra. Jobbar med Julia så vi får se till att ha kul idag så att dagen går forst så att jag snabbt får komma hem och sova!

suck

Kategori: vardag

Jag gillade honom för att han inte var som alla andra, men nu har han visat att han är precis som alla andra, suck. Jag orkar inte fler killar som dom!!

Nu är det bestämt

Kategori: vardag

Det blir party hos mig på fredag, för alla mina vänner som kan och vill.

Dåligt med bloggande..

Kategori: vardag

Var på bröllop i lördags. Sov hela dagen igår. Nu är det jobb som gäller i tre dagar, sen ledigt i tre dagar sen är det jobb jobb jobb, sen Frankrike sen jobb jobb jobb, sen förhoppningsvis Turkiet. Jag får huvudvärk av att tänka på att jag knappt får något sommarlov, vill att MJ ska vara här med mig nu och att jag slipper jobba. Jag har knappt träffat min bästa vän på hela sommaren det är inte ok att vi är så upptagna.

VARFÖR?

Kategori: vardag

Är det party på mitt rum just nu, med min systers vänner och massa randoms???

ska jag vara ärlig?

Kategori: vardag

Jag har ingen aning om hur jag ska kunna få honom...

Vi är inte såna som i slutet får varann

Kategori: vardag

Åh håll om mig, som ingen annan fanns
kanske aldrig mer får se dig
det här är vår sista dans

Så kyss mig, kyss mig
Är det på riktigt eller drömmer jag?
All oro som du har

Åh håll om mig

Dunkar Håkan ur högtalarna och varje ord han sjunger passar in perfekt just nu.

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på

Ibland blir jag bara så less

Kategori: vardag

Hon ska föreställa en av mina bästa vänner men ändå sänker hon mig så hårt så fort vi är tillsammans. Hon ska alltid göra sig bättre än mig och klaga på det jag gör, eller hur jag reagerar på saker och ting. Inse att vi alla är olika och att jag också får vara bra, ha det svårt, ha killar runt mig och allt annat här i livet. Just nu är jag bara så less att jag snart spyr.

Back in business?

Kategori: vardag

Två dagars ledighet är nu över. Måndagen spenderades i Norrtälje med Aleks, Selma och Joana som är Selmas kompis från Portugal. Vi vandrade, åt glass, gungade, spelade kubb och chillade i gräset riktigt härligt! Igår börjades dagen hos "docktorn" som bara hade bra nyheter, efter det åkte jag in till grönan och mötte upp Aleks, Selma och Joana. Vi spelade hos en snygging vid namn Sebastian, träffade även annan trevlig personal så som Carl-Johan och min hatt! Igår kväll åkte jag och Aleks till Kenneth för en sista kväll med "gänget" innan han rycker in, vilket bara är några dagar ifrån nu. Hos Kenneth drack vi barnförbjudna drycker, bastade, umgicks och försökte se på film.

Denna text är avsedd endast för utvalda ML-läsare;
Kvällens blev Musse (såklart?), men the mission is not accomplished.

twitter

Kategori: vardag

Jag måste säga att jag börjar gilla det här med twitter alltså!

http://twitter.com/carolineengevi

Wonderwoman indeed!

Kategori: vardag

Jag har återigen bevisat att jag klarar allt, nästan i alla fall. Inte nog med att jag i två år spenderat tre timmar om dagen plus väntetid för att komma till och från skolan, gått två år av gymnasiet med mycket bra betyg, har jag visat att jag är ansvarsfull och pålitlig och att jag klarar av att jobba sju dagar i rad. Är just klar med arbetsveckan, jag är lite trött och sliten men ack så stolt. Humöret är på topp, frågan är bara hur jag ska fira min två dagars ledighet. På tisdag ska jag till "doktorn" och så är det grillning hos Kenneth men jag har ju hela dagen imorgon att hitta på roligheter på!

 

Haha ser ni hur sliten jag är :P
(som ni ser lyckades jag några dagar efter hemkomsten från Turket lista ut hur man tar kort med min cam)

Jag har tappat hakan

Kategori: vardag

Glömde mobilen hemma idag när jag åkte till jobbet. När jag kommit hem hade jag fått sms av honom igen. Trevligt, javisst, men jag börjar bli misstänksam. Fast iof en sån snygg och trevlig brud som jag, vem skulle inte vilja smsa? ;)

Plötsligt händer det, vare sig man vill eller inte

Kategori: vardag

Jag berättade ju för er att jag tänkte på honom för fyra dagar sedan. Ironiskt nog fick jag sms av honom igår. Jag vet inte varför, antlingen vill han ha nått eller så vill han bara vara trevlig. Det var i alla fall väldigt random, tycker jag. Något som kanske är ännu mer random är att vi fortfarande smsar.

Ikväll rockar jag och Palmis stan!

Kategori: vardag


Sitter och taggar inför ikväll med partylåten nummer ett från Turket; Pitbull - Calle Ocho. Ska snart leta upp kläder, kommer nog inviga både nya kavajen och volangklänningen ikväll! Ikväll ska jag ut med Palmis och hennes kompis Nathalie, ska bli supernice, jag har ju sovmorgon på jobbet så äntligen ska jag och Pamlis få vår efterlängtade utgång.

19.

Kategori: vardag

jag rullar med ögonen
jag ser förbi dig
jag ser över dig
jag tittar inte ens

en kul kvälll
en räddare
en förlorare
en mystik

uppgjort
omgjort
myspys
morgonljus
plötsligt slut

jag blundar
jag ser det jag inte skulle
jag ser dig

För sent för Edelweiss

Kategori: musik



Återigen kan jag inte låta bli att dela med mig av lite fantastisk musik, denna gång från vår alls Håkan Hellström. 

Ett liv? Vad är det?

Kategori: vardag

Jobbat idag från 14-21, kommit hem läst posten, fikat, kollat mailen, bytt om och nu är det läggdags för imorgon börjar jag den härliga tiden 07.00. Jobbar som sagt varje dag denna vecka så mycket liv blir det inte, Linus ville att jag ska hänga med ut imorgon men det tror jag inte att jag orkar då jag även på torsdag börjar klockan sju. På torsdag däremot ska jag ut med min älskade vän som fortfarande inte varit ute, ska bli kul att träffa henne igen och att parta till det, jag menar det var ju tre dagar sedan sist, haha!

Jag är lite opepp på att inte kunna göra något nu men räknade just ut att jag tjänar 4324:- den här veckan, dock innan skatt men men det är ganska mycket ändå, nästan hela resan om det nu blir en till, jag fick inte ledigt sistan veckan innan skolan slutar..

35 månader

Kategori: vardag

Det spelar ingen roll om jag inte tänkt på honom på ett tag så lyckas han alltid komma tillbaka, sist vi hördes av var för en månad sedan, det var han som hörde av sig. Jag kom att tänka på honom idag, jag kom på mig själv att dagdrömma om honom. Måste ständigt påminna mig; han är inte min, han har aldrig varit min och kommer aldrig att bli min.

Det är fortfarande ingen som lyckats gissa rätt på vad bilden föreställer!

Oh baby baby baby

Kategori: vardag


Sitter hemma och tröttar nu. Har jobbat sex och en halv timme, kommit hem, käkat, tittat på tv, datat. Otroligt rolig dag. Jag har en sådan skvallerlust, men har dock inget att skvallra om, tråk. Kan ju berätta att mitt kärleksliv är nollställt, Palmis är stört förälskad i en snubbe som bor några timmar härifrån, Sandy förälskad i en snubbe som nog ofta är väldigt nära, Catte och Jimmy har snart växt ihop eller i alla fall varit ett par i åtta månader,  Hanna har haffat en kille i klassen, Alex har skaffat flickvän, Nathalie Andersson har skaffat pojkvän. Det dunkar Britney ur högtalarna och jag deppar för att jag inte ska på konsären ikväll. 

Klarspråk

Kategori: vardag

-yes :) what are you doing?  
-nothing...thinking about u :P ;)

Vårat hemliga språk?

Kategori: vardag

caroline ' säger:

sdgnsk qwior'å wrf

Stenberg > > > säger:

åfan, nej jag ska inte dit. jag ska röka cigg på bahamas

caroline ' säger:

aaah i see

caroline ' säger:

kjgnsd afpjs aptrf r mågtå äs räär wsa jik

Stenberg > > > säger:

fan vad äckligt. gjorde du verkligen det?

caroline ' säger:

mhmm.....

caroline ' säger:

ejog sahg0e japworf bgfv pwoejt ngfj dfapsr fqjwetn n ökjgsndighwoeigh slgjkhsd gnkdsjgh öaknfldfngbl.kd vkdhfäpsjodhöoadgbk j flakf nsjkdghf sfhaf sfh g rj qlr hiqwoöe n fsö gfnpi fgl kshgoö sifwse g dskjfn pew

Stenberg > > > säger:

nej tack ingen honung. vart köpte du korven då?

caroline ' säger:

på ica såklart

caroline ' säger:

kdgns aäwlirj gkjp dsåa r jtpwk sgosgs gjsoijg ggrhher rh aw resrwet t ert

Stenberg > > > säger:

nej det var inte jag

caroline ' säger:

säkert?

Stenberg > > > säger:

jaa

caroline ' säger:

okok if you say so

Helg

Kategori: vardag

Igår var det party så det räckte och blev över hos Sandra och entrade vuxenvärlden nyligen. Samtidigt som jag tillsammans med klasskamrater och nya ansikten, käkade grillat och drack alkoholhaltiga drycker, var V2 hemma hos mig och åt "familjemiddag". Så det kan gå, både skönt och tråkigt att jag inte var där.

Idag provade jag att åka vattenskidor, det gick inte så bra, förhoppningsvis får det gå bättre nästa gång. Nu är jag trött, ska nog dra på någon härlig tjejfilm och mysa ner mig med kuddar, filtar och ett stort glas vatten. Måste ladda batterierna till den kommande veckan då jag jobbar varje dag, cashflow i like it!

och varför är jag fortfarande vaken?

Kategori: vardag

Gick upp för att sova för två timmar sedan, är fortfarande vaken, dåligt med självdiseplin idag.

Matriell lycka

Kategori: vardag

Gårdagskvällen spenderades hos Aleks. Hon lyckades stalka de svenska killarna från Turket och addat Philip på FB. Jag bör inte säga detta men jag önskar att vi aldrig träffat dem, resan hade varit bättre då tror jag. Men vi hyrde i alla fall film, Bride wars den var superkul en typisk Carro film. Idag har jag varit hos "doktorn" äntligen och kan andas ut, sökt jobb på McDonalds väldigt exotiskt jag vet, samt varit inne i stan och spenderat pengar jag inte har vilket gjorde mig lycklig. Köpte den vita volangklänningen som jag suktat efter hela våren för halva priset, en svart kofta som ser ut som en jag tittade på i Lissabon men aldrig köpte (och självklart ångrat sen dess) och lite snygga underkläder, jag vet ju aldrig när jag kan tänkas visa upp dem för någon, vi får väl se. Jag är alltså matrielltlycklig just nu, den enda lyckan för tillfället.

Drömmar och planering, snart kanske det är verklighet. Jag hoppas!

Kategori: vardag


Pratade just med min kära Palmis. Jag var tvungen att ställa in morgondagens utgång då jag just fått reda på att jag jobbar på lördag morgon. Men vi har bokat in ny utgång nu! Jag berättade för henne om mina planer att åka till Turket igen och hon skulle egentligen åka utomlands i början på Augusti men har av orsaker blivit tvuingen att lägga de planerna åt sidan, men hon blev nu istället taggad på att hänga med. Åh det vore fantastiskt om hon hänger på! Jag hoppas nu verkligen att jag får ihop pengarna till ännu en resa och att hon, Selma, Aleks och jag kan åka iväg!


Vill vakna, gå ut på balkongen och se detta igen.

Är en full mans ord verkligen en nykter mans tanke?

Kategori: vardag

Han sa att det var länge sedan han kännde sig så bra som när han fick vakna upp brevid mig. Han sa att allt han ville var att vakna upp brevid mig igen.

Born To Make You Happy

Kategori: musik


Denna går på repeat hos mig nu. Hade nästan glömt hur fantastisk den är.

Vuxen?

Kategori: vardag

Mina låsatspappa säger att jag har blivit annorlunda sen jag kom hem från Turket, han säger att jag har blivit vuxen. Jag vet inte om jag kan hålla med, men jag känner också en förändring i mig sedan jag var där. Jag har blivit mer säker och osäker på samma gång, jag har öppnat massor av dörrar och möjligheter, och jag har återigen fått ett mål att sikta mot.

Vad som händer om ett år är inte klart, men jag har några idéer om vad jag vill göra. Men just nu vill jag njuta av mitt sista sommarlov, fixa körkort, icakort och ett helgjobb till hösten, gå klart marina och sedan se vart livet tar mig. Jag hade förut hela livet framför mig i mitt huvud, jag visste exakt hur jag ville ha det, men nu är jag så säker längre och det bästa av allt är att det inte gör mig något.

Betyder att vara vuxen att ta ansvar, då är jag vuxen. Betyder att vara vuxen att förstå allt som händer omkring en, då är jag inte vuxen. Betyder att vara vuxen att ta i tu med saker och ting, är jag på väg att bli vuxen. Oavsett vad jag är just nu, så är jag påväg att må bättre.

I will show you love

Kategori: musik

Boys boys boys

Kategori: vardag

Hemkommen från jobbet nu, det gick bra ganska fort faktiskt, mycket skönt. Har jag berättat att vi har två nya killar på jobbet? Den ena uppfyller nästan alla krav, känner inte honom så väl så kan inte uttala mig om han är en värdig kandidat, men har är lång, trevlig, har charmigt leende och många bra meriter. Jag jobbar med honom imorgon så vi får se om jag fortfarande tycker lika om honom efter det.


Carro and the boys
(Måste tillägga att det inte bara är mina ragg på bilderna, utan folk som jobbar på hotellet och resturanger, vännner och randoms)

Om sju och en halv vecka hoppas jag på att vara tillbaka!

Kategori: vardag

Aleks och jag har pratat om att åka tillbaka i höst. Skippar nog andra veckan i skolan om planerna går som vi vill och åker tillbaka till Marmaris. Jag har sovit hemma tre nätter sen jag kom hem för 11 dagar sedan, jag försöker hela tiden att göra saker men tänker fortfarande tillbaka på värmen, platserna, människorna, maten, rutinerna och allt kul som vi hade därborta. Jag håller tummarna och jobbar arselet av mig för att det ska kunna bli en resa till!


Carro and the drinks!

Home sweet home?

Kategori: vardag

Nu är jag hemma igen, jag har sovit hemma två nätter sedan jag kom hem från Turkiet, allt annat är mycket roligare än att vara hemma. Kenneth, Arvid och Aleks drog för en stund sedan efter de skjutsat hem mig. Gårdagen spenderades med dem ute på Trädgårn. Även fredags kvällen spenderades där. Träffade V2 också, skulle sova hemma hos Aleks egentligen, gick till henne men det blev ändrade planer vid 3 tiden på natten så Aleks fick inget nattsällskap men det fick V2. Har även börjat jobba, det är ok, det är pengar och det är något jag behöver.

Cattiepatties landställe

Kategori: vardag

Är ute på Vårholma och hälsar på Cat my hat nu. Vi har det supermys! Igår kom jag ut vid halv elva tiden, vi låg på bryggan och njöt av solen större delen av dagen. Även vår utsökta lunch bestående av beagels och nyponsoppa avnjöts på bryggan. Vid två tiden fixade vi med båten och åkte ut en sväng tillsammans med  Catties kusiner; Gustav och Erik. Efter båtturen tog vi det lite lugnt, för att sedan börja med middagen. Det  blev en riktigt härlig sommrig middag med kycklinggrillsspett med bacon och champinjoner, potatisknyte,sallad och bea. Inte nog med en fantastisk middag så gjorde vi självklart efterrätt också hemmagjord vanlijgräddglass och fruktspätt med melon, persika och jordgubbar, mums mums säger jag bara. Efter maten tog vi en prommenad och jag fick se lite mer av ön, jag njuter faktiskt av att vara ute i naturen nu. Jag är ju vanligtvis stadsbo, ja tro det eller ej även fast jag bor på landet så är jag inte ute i naturen eller njuter av den. Mestadels av min lediga tid spenderar jag inne i Norrtälje eller i stan. Men nu i alla fall är jag här och det är jättehärligt. Idag har vi dock inte strålande sol, utan för tillfället är det molningt och det regnade tidigare men det är härligt ändå. Idag ska vi ute och fiska, så önska mig lycka till!