Moviedate?

Kategori: vardag

Hittade just en film jag ska se den 25e Februari när den har premiär! Vad tror ni?

En av alla mina män!

Kategori: vardag

I fredags spelade min blivande pojkvän (han vet inte om det än) på Mobergs, Daniel Adams-Ray. Hade hört att han skulle vara dålig live, men han var superbra och galet snygg. Dock var det svettigt, jag blev av med ett örhänge och blev avsliten hår (ska aldrig mer ha utsläppt på konsär), men om det var värt det, när Gubben i lådan spelades stod jag längst fram (om man bortser fårn killen framför mig).

I början av spelningen stod jag här.
Men i slutet var jag såhär nära.

I like!

när allt är miserabelt flyger en ensam drake.

Kategori: vardag

Nu är jag hemma! Känns bra.
Tycker inte att det är superroligt att blogga just nu, men det brukar vända. Var ute med Emelie igår, blev ett riktigt välkomnade hem då vi gick till mitt andra hem Bushwrackers. Tror att det var 21års gräns igår men jag kom in i alla fall (utan att visa leg). Stället var totalt proppat av folk och alla var äldre, smaskens. Hade väl ett par, tre, fyra killar som la in en stöt men orkade inte så gick hem själv, okysst för kvällen. Vilken mognad, haha.
Ikväll blir det stammis puben med Emelie, Anni och Theresa, lite öl och trevligt sällskap. Och imorgon mega shopping, måste köpa en plattång, bläck till skrivaren och mat (det är fortfarande tomt i kylskåpet). Har i alla fall spenderat större delen av dagen till lite matplanering och recept letande. Är så galet otaggad på att laga och äta mat, men man måste ju. Så har hittat några bra recept jag ska justera och laga, om jag orkar kommer de så småning om upp på matbloggen later. Fattar fortfarande inte hur jag på tre månader gått ifrån att älska att laga mat till att hata det

Roadtrip to the middle of nowhere!

Kategori: vardag

Då har man blivit upptryck och upphånglad av en killle med söderglajjor. Bara en av flera trevliga stunder i "hyttan" igår.

Tog bilen och körde hit igår, blev mysig middag, sen förkrök, puben och sist te drickande till klockan fyra på natten. Kononers att träffa min Catte, så bra att jag blir kvar en natt till och åker hem imorgonbitti istället!

Upp och ner, hit och dit, där och då, här och nu!

Kategori: vardag

Helgen var lite snåstressig för att fixa allt till firningen av Aleks, men allt föll på plats till slut och jag hade det toppenkul, hoppas de andra också hade det (bilder kommer när jag landar i England igen).

Igår hade jag planerat att göra ingenting och så blev det, jag sov till noon och sen såg jag tre och en halv film, mys. Så otroligt skönt att bara boka in en sån dag då och då för att andas ut och vila.

Nu är det planering och full rulle igen, imorgon åker jag till Grytthyttan och Catte, ska bli superkul att träffa henne, se hur hon bor och träffa alla hennes boys. Innan dess måste jag dock, tvätta, packa,fixa färdiigt rummet och lite sånt eftersom att det är Daniel på fredag och på lördag lämmnar jag Sverige.

Effektiv.

Kategori: vardag

Igår var en effektiv dag. Väcktes av mamma som försovit sig så jag fick skjutsa henne till jobbet. For hem, målade en vägg, chillade. Drong in till Nt med Stig som skulle träffa flicka skjutsade mamma, åkte till Selma, planerade och prommenerade. Åkte hem målade väggen ännu en gång, middag med familjen och sen lte tv, bok, sömn.

Jag gillar Sverige lite i alla fall. Ikväll blir det att fira Aleks och imorgon med. Nästa vecka får jag se vad som händer försöker fortfarande passa pusselbitarna så jag kanske kan sno en bil och fara till hyttan och träffa min tvilling.

Känns skönt att äntligen vara klar men en vägg på rummet, nu ska jag antlingen gå och lägga mig en stund till (gick upp tidigt för att skjutsa mamma, måste göra så om jag ska kunna ha bilen under dagen) eller måla en vägg till, får se.

Juste såg att jag fått mitt betyg i Marketing concepts igår, B+ även där, jag borde vara supernöjd att jag pressterar så bra på universitet och i England, men duktiga flickan syndromet tar över och jag irriterar mig bara på att jag återigen var så nära ett A men snubblade på mållinjen som vanligt.

Swe 2.

Kategori: vardag

Dåligt med uppdatering när jag är i Sverige som vanligt. Har knappt internet, ingen blogglust och alla jag skriver för är ändå här nu och jag är i full fart att träffa alla nu. Idag var det fika med Elin och Linn, efter det häng med Selma och planering inför helgen då Aleks fyller 20 imorgon!

Har hunnit träffa Aleks, Ellen och Alexandra också, nice.

Imorgon blir det mer Selma och fix Försöker även fundera ut vad jag ska ha på mig ihelgen, antlingen en rockigare look med nya svarta kilklackarna eller sen söta klänningen med spetsliv, bar rygg och vippig kjol, eller något helt annat. Får se.

Nu ska jag lägga mig i alla fall, somnade halv nio igår, superskönt ska börja göra det till rutin. Jag, pensionärerna och småbarnen, i like.

Schveden.

Kategori: vardag

Är i Sverige nu, längtar något otroligt tillbaka till England. Har äntligen lyckats sno åt mig lite internet, vi bor fem pers med ett mobilt bredband.. Mobilen har dålig teckning och alla är bara sura, írriterade och elaka här, kul.

Nej vill tillbaka och leva bekymmersfritt och slippa bråk och tjat från syster och mor.

B+

Kategori: vardag

Loggar in rätt frekvent på min solepage för att kolla om några resultat kommit upp, är mest nyfiken på mitt marketing betyg (det var ju faktiskt en månad sedan jag lämnade in min rapport), kollade i alla fall nyss och ett betyg i engelska har dykt upp. Det står B+ så jag är mycket nöjd med det, dock lite VG+ frustration. Jag vet inte heller om betyget är för hela kursen eller enbart för de inlämningar jag gjorde innan jul. Oavsett fick jag B- och B+ på de andra delarna så det borde inte påverka betyget allt för mycket.
Nu när resultaten börjar ramla in känns semester 1 mer verklig, har ändå fått ok betyg på de grejer jag gjort, om man bortser från Cet på första finance examen, hoppas att veckans exam gick bättre så jag kan få ett B i alla fall. Inte för att det spelar någon roll överhuvudtaget då första årets betyg inte räknas in i mitt slutbetyg.

Mannen i mitt liv är ett geni!

Kategori: vardag

Nu har jag lämnat Glenn på ett bra tag och koncentrerar mig på min nya man nej inte han som jag träffa igår för han är en IDIOT, även om man kysser varandra så kan man hälsa dagen efter det är väl lite common sense, eller? Anyway skiter jag i honom hur snygg han än var och koncentrerar mig på Daniel och hans ord om träffar mig som ett skott.

Historien upprepar sig och slutar alltid likadant, sidan som går vidare har någon redan rivit av, så jag griper tag i vita blad


Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen



Men jag blir som blind, jag blir som stum, jag borde nog lugna mig, dom kommer döma mig du lär väl lämna snart och här står jag kvar, för jag blir så dum av dig..


Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på


När allt är miserabelt flyger en ensam drake


Du vet att jag tittar. Jag vet att du gillar


Vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster

Och ger varandra bilder utav helt perfekta mönster


Vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad?

Jag bryr mig inte. Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig.

Rensa huvudet på moln!

Kategori: vardag

Har packat inför morgondagens resa nu. Har med mig absolut ingenting, vilket förhoppningsvis är bäst eftersom att jag har massor av saker som jag vill ha med tillbaka hit. Har saknat hårspray, klänningar och skor, så det ska bli skönt att få tillbaka allt hit igen som jag lämnade när jag åkte med Ryan med enbart handbagage vilket innehöll enbart pluggböcker när jag for tillbaka till Woostah sist.
Ikväll blir det tredje utgången denna vecka och sista celebration på ett tag. Ska passa på att njuta av Worcester och människorna här nu. Två veckor känns som en otroligt lång tid för tillfället.
Trots att det känns vemodigt att lämna allt här så ska det bli kul att komma till Sverige, tro inget annat mina vänner jag vill träffa er alla. (tror att jag låtit lite bitter i tidigare inlägg) Det ska bli super att få träffa mina babes och sen är ju Daniel inbokat (min nya pojkvän).
Tisdags.
Onsdags, veckans pojkvän heter Glenn!

Kung, kung, kung i baren!

Kategori: vardag

Jag må vara värdens smästa bloggerska, om det ens är något jag kan kalla mig. Nu är allt i skolan färdigt och jag är klar men min första termin i Worcester. Dagarna förgylls just nu av sömn, stan och festade. Jag njuter till fullo av att vara singel och fri som fågeln, det var länge sedan det var så här kul att vara ute.
Klockan är nu fem i sex på morgonen, jag har just kommit hem igen efter att varit ute och haft en långt samtal med Amelie. Känner mig fylld av kärlek och glädje, hon är så himla go, nu pratar jag till och med som henne. Ska bädda ner mig nu och sooova hela långa dagen imorgon, sen packa för Sverige.

.,.

Kategori: vardag

Om några timmar har jag exam och jag kan inte sova.
.
Om det beror på nervositet, att det är ensamt i sängen eller att jag vänt på dygnet vet jag inte.
Har pluggat med Emelie och Victor hela dagen. Gick iof iväg på stan en sväng och köpte miniräknare (duktig som jag är lämnade jag min i sverige..), häftapparat, en yber superpenna (ska visa imorgon) och lite annat pluggrealterat exempelvis fyra liter coca cola.

Studying.

Kategori: vardag

Senaste dagarna har varit fyllda av plugg. Imorgon har jag exam i financial concepts, vilekn är den roligaste modulen men också den svåraste. Det där med att få enbart A har försvunnit lite, speciellt eftersom att första årets betyg inte räknas in i mitt slutbetyg, just  nu är jag bara glad om jag klarar modulen.
Ett litet break från studierna blev det i lördagskväll då vi gick till Tramps en stund. Och vet ni vad? JAG HAR HITTAT ÄNNU ETT RUM!! Det heter Maroccan bar, där de enbart blandar drinkar. Det där stället tar aldrig slut. Träffade en kille där också han heter någonting på T, har en snygg tatuering och jobbar in the army.

.

Kategori: vardag

Don't bend
Don't blink
Don't beg
Don't scream
Don't whine
Don't fight
Don't tell me, don't tell me, don't tell me

Don't feel
Don't tear
Don't kiss
Don't care
Don't touch
Don't want me, don't want me, don't want me

Something's so sick about this My misery is so addictive I'm halfway there with your Northshore from the floor singing to you over my shoulder

Today was a good day.

Kategori: vardag

Idag har jag och Emelie varit duktiga vi har börjat plugga inför vår exam nästa vecka. Imorgon blir det att gå upp tidigt och fortsätta. Vi åt middag med Victor på puben igen, vårt nya stammis ställe heter The Postal Order och är supermysigt. Efter middagen blev det ett stopp på Tesco och lite inköpande av öl sen satte vi igång.
Jag jobbar ordentligt med att smälta veckans alla händelser och känner inte den minsta lusten att åka tillbaka till Sverige och jag har bokat biljetter som gör att jag ska vara där i två veckor, funderar på att boka om.. Detta är mitt hem och jag trivs så otroligt bra här.
Jag har varit ledsen och bitter och klagat på allt och alla men för en gångs skull känner jag mig helt tillfreds med livet. Trots vissa incidenter, plugg osv. Jag tror att det är såhär det ska kännas.

Fucked up again.

Kategori: musik

Love and other drugs.

Kategori: vardag

Hemkommen från en supertrevlig kväll med Emelie. Började med middag på en pub, vitlöksbröd, natchos och massa cola, kanongott dagen efter. Det blev prat och utvärdering av gårdagskvällen. Sen gick vi på bio och såg Love and other drugs, den var rätt värdelös, det enda bra med den var att Jake var äckligt snygg.

Invigde mina nya lackleggins idag, love them.

We're gonna dance all night to celebrate because the end of ppd is something great!

Kategori: vardag

Och utgång igår blev det! Började med ring of fire (ölspel) hos mig, sen drog vi till Bushwrackers, där det var rätt dött tyvärr men vi hade det roligt i alla fall. Min outfit var en favorit i repris för er som kommer ihåg. Jag gjorde en egen cosmo-liknande drink (den är säkert inte så innovativ som jag tror) med vodka, pressad lime, tranbärsjuice och lite sprite, mums.
Ring of Fire
Taggar med favoritposen!
Igår firade jag ordentligt och la ner lite extra energi på att blanda drinkar.
Härligt sällskap och bra musik, blir ju bara succé!

PPD!

Kategori: vardag

Känner mig riktigt hardcore med skinnjacka, mörkt hår och klackar! Lämnat in arbetet nu och ikväll ska det firas!

Almost done.

Kategori: vardag

Nu blir ett några timmars sömn och sen upp och göra det sista på employability skills och conclusion, ska nog adda lite till BelBin delen också. Men jag kommer lämna in den i tid och jag kommer ha rätt word count! Hallelulja!
Har suttit med Emelie på bibblan och i 24h datasalen hela eftermiddagen/kvällen/natten och skrivit. Vi har varit riktigt duktiga. Och imorgon ska vi fira att även denna uppgift är klar, utgång och förkrök at my place (för första gången med massa folk, spännande).

Small changes.

Kategori: hemma hos mig.

Jag gillar små förändringar som gör stor skillnad. Jag skiter i att vi inte får sätta upp något på väggarna just nu och satte upp lite ramar och min väggtext. Blev ju kanoners om jag får säga det själv! Lite mer hemma-känsla.



I can do it!

Kategori: vardag

Plugg, kaffe, plugg, paus, plugg, kaffe, plugg, paus..

Mitt huvud orkar inte mer, men det skiter jag i, känns som om det ska explodera, men sådant har jag inte tid att bry mig om. Behöver "bara" cirka 1500 ord till..  Ska iof utveckla introductionen, skriva hela conclusion och två av huvuddelarna, har börjar på båda men de är svåra och tråkiga.. Sen ska jag fixa reference list och bibliography men de räknas inte med i totala orden. Jag har det jag gör, men jag kommer att klara det. Är i alla fall nöjd med min team role del och elevator pitch!

Hel meningslöst inlägg I know..

New year, new hair!

Kategori: vardag


Natten till nyår blev mitt hår ett par snäpp mörkare. Ville göra en förändring inför det nya året. Om ni vill veta hur man färgar håret så fråga inte Elin, hon blandar glatt utvecklingscremen med conditioner, och låter färgcremen ligga åt sidan. Vi fick oss ett gott skratt, då hon följde bilderna och tog första bästa tub och tryckte ner och att det sedan visade sig vara conditioner och inte färgcremen. Men det gick ju bra ändå! Resultatet är jag mycket nöjd med!

Home sweet home!

Kategori: vardag

När jag påbörjade min resa tillbaka till Worcester igår vill jag inte åka, men det känns underbart att vara tillbaka. Detta är ju trots allt mitt hem nu och mitt lilla sudentrum är där jag bor.

Det är skitjobbigt för jag har två helt skilda liv och jag älskar dem båda, men jag har insett att jag inte behöver välja mellan mitt liv i England och det i Sverige, jag kan och får ha båda. Att åka hem så ofta som jag gör är OK och det blir ett sätta att behålla livet i Norrtälje trots att jag bor här.

Nu blir det dunderplugg 3000 för jag har 2500 ord att skriva tills i övermorgon.. Wish me good luck!

About new years eve and Caroline as single.

Kategori: vardag

När vi ändå var inne på ämnet singel och den livsstilen som att vara singel medför. Att vara singel är något jag är grym på! På nyår hookade jag i alla fall med en kille som jag i efterhand fick höra är "stans drygaste kille". Detta visade sig på morgonen (vi delade en maddrass i en 25 kvadratmeters lägenhet där vi sov fem pers) vände på en sekund, från att vara mysgo till någon idiot som hävde ut sig spydigheter åt alla håll och kanter. Killar, killar, killar.. Var det detta jag saknade när jag satt i bur?

Anyway, hey hoe lets go! I'm single and ready to mingle!

NEW YEAR!

Kategori: vardag

Här och där stöter vi på årsresumer, men inte här för I DON'T LOOK BACK!

Jag har däremot lärt mig massor under 2010; att inte bry mig så mycket om saker och ting, människor och småsaker som inte betyder något lägger jag ingen energi på längre. Att följa mitt hjärta och magkänsla även om jag måste såra någon annan för att jag ska må bra. Samt att jag kan göra precis vad jag vill, det enda hindret jag har är mig själv.

Det sägs att nyårsafton speglar resten av året och om detta stämmer kommer jag under 2011 att ha kul, umgås med fantastiska människor, stressa lagomt och njuta av singellivet till fullo!

I'M A FREE BITCH, BABY, AND I DON'T LOOK BACK, SO LET'S DO THIS!





En partybild från förra året för att tagga till!