Trying to get back on track.

Kategori: vardag

Ny dag, nya tag. Idag är jag ledig från min lektion due to att mina lärare strejkar. Skönt, jag får några timmar extra till mina sales uppgifter. Nu blire gymmet sen, plugg för hela slanten. Kommer i slutet av veckan att få reda på betyget på PRen som jag lämnade in förra veckan, vår lärare avslöjade igår att hittils har tre failat och tre fått A och resten däremellean, galet stressande att få veta, men ett E eller F borde vara omöjligt för mig att få.

Today has been ok.

Kategori: vardag

Dagen har flytit på bra, lärde mig för en gångs skull något på lektionen (har varit helt borta i huvudet på alla andra lektioner senaste veckan), gick till gymmet för första gånen på 10 dagar och gjorde bra ifrån mig, kom hem och pratade med Aleks, Selma och Elin. Bra dag helt enkelt. Blev en prommis med Oli nu på kvällen upp till "Sainsan" och köpe mjölk, ägg och swedish meatballs (iow mamma Scans köttbullar (jag lider inte alls av Sverigesjukan..)). Nu pillar jag med min Sales management presentation som skall hållas nästa vecka, börjar äntligen komma igång ordentligt med den.

Nananana everyday.

Kategori: vardag

Imosre eller ska jag s'äga förmiddags vaknade jag upp för sent och var fortfarande supertrött men jag tror att min mage är gladare (se tidigare inlägg), min förskulning håller på att försvinna, jag har mindre tankar i huvudet som jag ältar runt, tack vare detta känner jag inte att livet är bajs idag utan bara en toalett. Det känns lite lättare i bröstet och jag känner inte att jag vill döda varje objekt jag ser. Caroline vs Höstdepp 1-1

Nananana everyday.

Kategori: vardag

Imosre eller ska jag säga förmiddags vaknade jag upp för sent och var fortfarande supertrött men jag tror att min mage är gladare (se tidigare inlägg), min förskylning håller på att försvinna och att jag har mindre tankar i huvudet som jag ältar runt, tack vare detta känner jag inte att livet är bajs idag utan bara en toalett. Det känns lite lättare i bröstet och jag känner inte att jag vill döda varje objekt jag ser. Caroline vs Höstdepp 1-1

Lactofree.

Kategori: vardag

Detta är ett inlägg om mjölk.
Sitter och äter min morgongröt och fick en tanke i huvudet. Köpte laktosfri mjölk här i UK för första gången för några dagar sedan, efter att jag haft lite för mkt problem men magen senaste tiden. Den laktosfria mjölken här innehåller 40 kcal per 100 ml, vilket jag la märkte till är lägre än vanlig mjölk, insåg sedan att det är självklart att den laktosfria har ett lägre kalorivärde eftersom att laktos är mjölksocker och när det tas bort måste kalorierna bli mindre. I vanliga fall köper jag fat-free mjölk som är perfekt i smaken för mig som är lite småkräsen på mjölk (den har mildare smak och vattning i konsistensen). Tyvärr har de bara mellanmjölk i låglaktos i detta land, suger lite, men jag får stå ut med mjölksmaken för att slippa gå omkring och fisa och se gravid ut. Pluset är ju i alla fall att jag inte får i mig mer kalorier av att bya ut min fat-freea mjölk mot låglaktosen!
BTW - Det är Arla som säljer min lactofree, Arla är ju svenskt eller hur? Jag var tvungen att dubbelkolla och från och med 2000 då de slogs ihop med Danska MD foods, ligger inte ens huvudkontoret i Svergie längre.. Jag kommer i alla fall alltid tänka på mitt kära Svearike när jag ser Arla logon.

Why not?

Kategori: vardag

Fick sällskap igår kväll, vem försökte jag egentligen lura. Det var jättetrevligt och mysigt. Jag älskar att all makt ligger hos mig, mohaha.
Jag vet inte hur jag ska förklara mig varför jag fortsätter träffa någon som går emot alla mina värderingar.
Jag kan fortfarande knappt förklara hur han ser ut typ, jag kan inte säga att jag är förtjust i honom som person för att han har världens underbaraste personlighet, för han är rätt plain, det som gör att jag vill träffa honom är för att när jag är med honom får jag en känsla i kroppen som är obeskrivlig. Man kan kalla det fysisk attraktion som bara finns mellan kvinnor och män, men senaste tiden har jag tänkt och jag har inte den känslan med någon annan. Saker och ting blir bara lite mer spännande och lite mer roliga, lite mer mysiga med honom än utan honom eller med någon annan. Jag låter ju jävligt kärlekskrank, men återigen det är inte fallet. Om jag råkar bli sårad i slutändan låt så bli, man lever bara en gång och jag vill inte ångra något jag inte gjort fast velat.

Addicted.

Kategori: musik

Återfann denna låten som jag lyssnade på i mitten på 2000-talet när jag hade min Kelly Clarkson period. I still like it!

"It's like you're a drug
It's like you're a demon I can't face down
It's like I'm stuck
It's like I'm running from you all the time

And I know I let you have all the power
It's like the only company I seek is misery all around

It's like you're a leech
Sucking the life from me
It's like I can't breathe
Without you inside of me


And I know I let you have all the power
And I realize I'm never gonna quit you over time"

I'll handle it, quit it, just one more time then that's it.

Kategori: vardag

Jag hatar mig själv, varför utsätter jag mig själv för detta? Har suttit på nålar i två timmar och äntligen svarade min Druggie på mitt sms. Om något kommer hända mellan oss vet jag inte, men tror att det var bra att jag hörde av mig i alla fall så det inte blir weird och awkward när vi möts i framtiden (typ imorgon bitti). Jag skrev bara "hey" och fick tillbaka "Hey you: glad were talking :)". Jag måste sluta överanalysera, så jag slutar med det nu..

Silly girl.

Kategori: vardag

När Julia var här sist trodde jag att jag såg rockstjärnan, mitt hjärta pumpade i femtiomiljoner slag per minut i en halvtimme efter. Idag såg jag rockstjärnan på riktigt, jag sökte ögonkontakt men han vände bort huvudet när vi möttes (tönt). Mitt hjärta slog ännu en gång lika fort. Detta var första gången sedan jag blev yberdissad klockan halv tre på natten som jag såg honom. Jag vill verkligen ingenting med honom, hade tillochmed glömt bort att han existerar, så jag vet inte varför mitt kropp reagerar som den gör när jag ser honom. Jag är typ kär i alla, fast jag har inga känslor för någon. Olli gjorde en fantastisk observation idag, vissa människor trötäter, inte jag, jag tröstligger istället. Bra eller dåligt? Det slog mig även nu varför jag "håller på" med så många killar samtidigt. Jag är så rädd för att bli rejected att jag måste ha någon annan att backa up med om det händer. Fy fan va tragisk jag är.

I no longer hear the music.

Kategori: vardag

En söndag som alla andra, vaknar förtidigt och mår bra, en timme senare mår jag skit, tröttheten och bakfyllan slår till. Solen skiner, ska väl snart ta mig i kragen och gå ut och gå en sväng. Vill helst spendera dagen i sängen, kolla på film och inte tänka, men det är inte ett alternativ. Är fortfarande i mitt bottenmood och känner jag mig själv rätt kommer jag be någon komma över ikväll, sen kommer jag må ännu sämre på måndag för att jag gjorde så. Speciellt när jag kommer se min crush som för övrigt total dissat mig, jag smsade häromdagen och frågade om vi skulle hitta på något, han svarade på det men inte på det efter. Jag vill helst inte gå på lektionen imorgon, vill inte se mina boys. Känner lite sug efter att åka till Swe, men jag vill helst inte träffa någon där heller (förutom dig mamma <3). Fucking jävla höstdepp... Samma jävla känsla och visa varje år.

Life just isn't fair.

Kategori: vardag

Livet är konstigt, dumt och orättvist. Jag älskar livet och livet jag lever, men nu är jag bara trött.
Jag har fått hantera mer information och stora news bombs den senaste veckan, än jag gjort någonsin i hela mitt liv. Jag har blivit inblandad i tjafs, oinvolverad i saker som rör mig och fått höra saker jag önskar jag inte visste om. Jag är trött och slut, min förkylning äter upp all min engeri och är väl en anledning till att jag spyr på livet idag. Skulle helst bädda ner mig i sängen och sova i en vecka, men det går inte eftersom att jag har en presenatation och en rapport att förbereda.

This is how I roll.

Kategori: singelliv

Visst kan man inte forvanta sig att fa allt man vill ha fran en person? Jag ar tjugo ar gammal, det kanns lite desperat att tro att nagon kan ge mig allt. Darfor har jag Chris som jag alskar att hanga med, han ar rolig, trevlig och vi har alltid kul ihop. Jag "har" min Druggie som det finns en sjuk passion med. Sen har jag min crush som far det att pirra i magen nar jag se honom, ett leende som ar omojligt att sudda ut och en san dar nervositet som man bara kan fa av nagon som man inte riktigt kanner, utan det ar en speciell mystik omkring honom.

Sen har jag Ollis som forgyller min vardag, men henne vill jag inte ligga med!!


My fucking addiction.

Kategori: vardag

Jag börjar långsamt vänja mig vid att livet hela tiden tar oväntade tvister. Träffade min druggie ute igår, eller så fort jag kom sprang han iväg, i slutet av kvällen bad jag honom följa med mig hem för att prata, det tyckte han var en bra idé. Och pratade gjorde vi, jag fick höra om hans lilla hobby från honom, fick svaret på hur många gånger han varit hög när han träffat mig (igår var första gången, han sa att det var därför han sprang iväg så fort jag kom för att han ville skydda mig från det..), skällde ut honom för att han tagit mig för givet, sa åt honom att han var ful och behövde raka sig, talade om för honom att jag inte gillar hans dubbelmoral, berättade att jag ljög för honom när jag sa att jag sov när han hörde av sig, han sa att han fattade det. Jag bad honom att inte ljuga för mig och jag hoppas att han inte gjorde det (jag är medveten om hur dålig omdöme jag har och hur blåögd jag är).  Det var skönt att få vara brutalt ärlig, även om jag kanske var lite av en bitch. Vad som händer nu vet jag inte, han vill fortsätta ses men jag vet inte vad jag vill. Han håller fortfarande på med saker som jag är totalt emot, men att kunna prata med honom om det gör det lättare att hantera, jag tycker nog fortfarande för mycket om honom för att ett fortsättande med relationen som vi hade ska gå. Tror att detta var ett bra sätt för mig att få ett "avslut". Men känner vi mig rätt så kommer han väl ligga i min säng på söndagkväll i alla fall..

I am done.

Kategori: vardag

Jag har nu lämmnat in mina första två assignments för i år. Nu ska jag sova och försöka återfå lite energi för ikväll vill jag verkligen fira. Imorgon ska jag påbörja en pressentation och rapport till kursen Sales Management, och försöka göra klart dem denna vecka eftersom att jag inte vet när jag måste åka till Sverige.

Thanks.

Kategori: vardag

Huvudvärk och en rejäl förkylning, så börjar jag dagen. Har just ätit mannagrynsgröt vilket var supergott, drick mitt morgonklaffe, läser igenom mina arbeten och försöker mentalt förbereda mig på dagen. Försökte just ladda upp min ena uppstats på turnitin (sida som kollar så man inte har fuskat) men jag kommer inte in på sidan. Har lektion som börjar om 30 min och jag har inte gjort mig i ordning. Välkommen till kaoset även kallat mitt liv.

Remember to smile.

Kategori: vardag

För två dagar sedan somnade min hundraåriga gamelfarmor in. Jag fick reda på det igårkväll av min lillebror, via facebook.. Han skrev "hörde du att anna är död?".. Det var ju kul att någon bestämade sig för att berätta för mig, känns ju väldigt kul att jag får reda på när det händer stora saker och på ett sånt känsligt sätt.. Så nu lever jag i ovishet om när jag åker till Sverige men det lär ju bli rätt snart. Jag skulle inte gått ut igår, jag har två inlämningar imorgon, men jag behövde få tankarna på annat, så jag blev aspackad men trots att jag är bakis idag mår jag ändå bättre än om jag hade stängt in mig på rummet och gråit hela kvällen. Jag kan inte med ord beskriva hur ledsen och besviken jag är på min far, tycker ändå att han kunde ringt, smsat, mailat mig eller vad som, men i alla fall berätta det för mig, trots att han är ledsen.
"Åh jag är så kär i dig, så kär i dig så" sa hon alltid och gav mig en lång, hård nivea doftande kram.

I hate you, but I love you, don't know what to do..

Kategori: vardag

Inte ens en rejäl fylla får mig att glömma sorgen och min familjs svek. Tack för att ni informerar och bryr er om mig, jag som inte alls lever ett liv långt borta och inte lever i er vardag, tack för att ni i sorgens tider utersluter mig.

Tired.

Kategori: vardag

Det blev femte gympasset idag denna vecka och det märktes vill jag säga. Min kropp är trött, den orkade ingenting idag. Imorgon blir det vila och plugg, om de två nu går att kombinera. Är nästan klar med min business ethics essay, fattas bara ett par hundra ord med de slänger jag in imorgon när jag går igenom den. PR är cirka 80% färdig, måste skriva min news relese och små fixa lite i den med, med det lämmnar jag också till morgondagen.

Ikväll blir det basket igen. Var ju och kollade på Worcester Wolves match förra veckan och jag är totaly hooked. Jag älskar kickar och shit va spännande det var, var länge sedan jag kände ett sådant rus, jag är kär helt enkelt. Jag har numera full förståelse för att sportgalana killar, det är ju superspännande! Sen är det inte helt fel att kolla på män heller, speciellt inte på basketkillar (de har ju ändå världens snyggaste armar, mijau).

I need your little shiny lies.

Kategori: vardag

Det tar sig sa mordbrännaren. Det går inte fort, men det går an. Är typ klar med halva PRen (3 delar av 8 är helt färdiga, en är nästan klar och jag har börjat på två andra) och är färdig med mer än halva ethicsen. Imorgon ska jag göra klart PRen och ethicsen på lördag. Jag klarar detta, no stress.. På söndag ska jag försöka att inte göra någonting, förutom att gå igenom arbeterna och fira Chris som fyller år. Han var förövrigt supergullig och läste igenom min ethics uppsats och fixade min gramatik, gullunge.

Crush of the week.

Kategori: vardag

Jag måste vara världens mest lättflörtade tjej. Jag får mina småförälskerser, tyvärr försvinner de lika fort som de kommer, men å andra sidan är jag världens periodare så det passar nog mig rätt bra. Hade ju en förra månaden på en druggie (viste inte hur mycket droger han tog at the time, trodde att han var en vanlig kille).


Veckans crush
är en kille som jag bodde i samma hus som förra året, vi pratade inte så jättemycket då men eftersom att båda röker så brukade vi stöta på varann utanför ingången när vi rökte och småprata, detta hände oftast när jag var full eftersom att jag knappt röker när jag är nykter.


På onsdagen under Freshers week träffades vid för första gången denna terminen, den veckan var fylld av lycka, jag blev superglad över att se alla igen, vi sa hej, kramades och pratade om hur sommaren varit. Kvällen fortsatte som kvällarna alltid gör, jag blev trött och bestämde mig för att gå hem, går genom dansgolvet och får syn på honom, han kommer fram och börjar prata med mig, jag berättar att jag ska gå hem, han säger nej det ska du inte, vi dansade ett tag, nära, jag började känna att det fanns en viss spänning i luften, han försökte kyssa mig, jag vände bort huvudet, ursäktade mig och gick därifrån. Hade under den tiden en crush på rockstjärnan (ringde ju honom på vägen hem och fick fetaste dissen).


Jag kunde följande veckor inte riktigt släppa den elektrika känslan mellan oss. När terminen började, såg jag honom på ett antal lektioner, kollade lite extra på honom och försökte söka kontakt men gav upp rätt fort. Gav upp helt gjorde jag när jag råkade hooka med hans kompis (vet dock inte hur nära vänner de är), insåg att det var helt kör när deras gemensamma vänner inte kunde sluta prata om deras kompis med mig varje gång de såg mig.


Sen kom i lördags, jag och Julia kom in på Tramps och han var en av de första människorna vi träffade, stannade och pratade ett tag, sen kommer en av hans kompisar fram till oss det första han säger är något i stilen med "Hey Caroline hows it going with J*e C***et", då lessnade jag och gick (alla andra i det gänget har gett upp att nöta om hans kompis med mig, men inte denna killen tydligen). Vi hittade Julias ragg och jag dumpade henne med honom, och gav mig ut på en upptäcksfärd, hittar då honom och han frågar varför jag bara drog när vi stod och pratade. Vi gick in till dansgolvet och vi dansade, det var samma spänning mellan oss som två månader tidigare. Det tog nog bara cirka en låt innan vi kysstes, så säger han "jag har velat göra det här länge", och jag smälte. Vi spenderade nästa resten av kvällen ihop, dansade, gick ut och rökte, dansade lite till, jag har nog aldrig haft så kul med en kille förut när jag varit ute.


Självklart var mina nerver på helspänn i måndags eftersom att jag visste att vi har samma lektion, såg honom utanför föreläsningssalen men var för långt bort för att prata med honom. När jag kom in till seminariumet satt han långt inne i rummet, han kollade upp på mig, log och sa hej, sen blev det inte så mycket mer än så. Imorse var mina nerver åter på helspänn eftersom att jag visste att han skulle vara på min lektion igen, tror ni att han kom på lektionen? Nej! Jag är lite bitter, och jag vet att jag inte kommer att träffa honom fören tidigast på måndag för att han åker hem i helgen. Sen är jag också lite bitter för att han inte hört av sig.

Words are just a number.

Kategori: vardag

781 ord, skulle ha gjort 1500 innan jag fick sova men mina sju kuddar ropar på mig, imorgon ska arbetet bli klart i alla fall, önska mig lycka till. Har hittat några bra källor i varje fall och fått in ett argument som inte kommer från kursmaterialet eller ämnet i sig men som smälter in bra och makes a point, så förhoppningsvis kan det lyfta arbetet till ett A från ett B om jag bara får till resten av skiten. Btw, vill jag bara säga att sju kuddar är the perfect amount för en 90-säng!

Sweden <3

Kategori: vardag

Idag var lyckan gjord, inte nog med att jag åter igen slog mitt personbästa i att springa långt (sprang 3,7km idag (kanske inte världslångt men jag är ingen springare) så kom vårat paket med svensk mat idag. Längtar redan efter frukosten imorgon då jag får äta fil! Nu njuter jag av middag bestående av mackaroner och falukorv, aldrig tidigare har det smakat så gott. Ska plugga hela kvällen lång, 1000 ord ska jag ha skrivit innan jag får sova, men jag har ju massa gott att snaska på så det ska nog gå an!

Rumor has it.

Kategori: vardag

Enligt rykterna är jag en dålig bloggare. Eller nej för jag uppdaterar så sällan att den inte ens är värd att prata om.. Dagen var packad av nyttigheter, gym, lektion, seminarium, möte 1, möte 2, möte 3, hemlis. Julia var i varje fall häår halva förra veckan vilket var supermys, utång i onsdags och i lördags. Träffade någon i lördags som jag varit lite småsugen på sedan min andra vecka i Worcester, det var trevligt. Nu börjar allvaret.. Om en vecka ska två arbeten á 2000 ord in, denna vecka bosätter jag mig vid laptopen, på biblioteket, på skolan.
Btw skickade Aleks en länk till mig häromdagen där man kunde köpa svensk mat, jag och Oli la en beställning för £100, så till veckan blir det falukorv, bea-sås, knäckebröd, fil, toast skagen, kantarellrisotto, sourcream onion chips, marabou choklad och massa annat gott, det var dyrt men totaly värt det, jag behöver svenska upp mitt liv lite. Btw sprang jag min längsta run ever imosre, that calls for celebration!

Time.

Kategori: vardag

Dålig update men jag är busy. Julia är här nu, har varit här sen onsdagskväll och stannar till söndag.

Im not bitter.

Kategori: vardag

Sista minuten plugg innan dagens lektion. Trött som tusan idag också. Sov bara tvpå timmar natten till söndag, har nog fortfarande inte taigt igen det. La mig tidigt igår men kunde inte somna, sen tittade Chris förbi en stund typ mindre än en timme men det gjorde att jag inte somnade fören vid ett-tiden. Vi insåg att vi pratat eller setts varje dag sedan jag kom hem från Paris. Han är en trevlig kille, jag gillar att ha honom around trots att jag kan få lite Kristoffer vibbar ibland, men det är mer mina känslor än honom som person tror jag. Får se hur lång tid det tar innan jag får se vilket freak han är, är väl bara att ha kul så länge det varar.

Miss right now.

Kategori: vardag

Denna dagen försvann i ett nafs, började med lektion (han var inte där så har fortfarande inte träffat honom, kan ju även meddela att jag fick tre sms av honom igår kväll, tji fick han för att han kunde tro att han kunde få mig närsom, nu får han mig aldrig mer). Lunch, förberedelser inför kvällens möte, gym, dusch å middag, lite plugg, möte och sen sängen.. Kul liv.

Vet inte om jag skrev det innan (troligtvis inte eftersom att jag typ aldrig bloggar nu för tiden) men i alla fall så är jag med i ett projekt som heter I AM Unique, därav mötet, mer info om det kan jag ge vid senare tillfälle när jag inte håller på att somna på datorn, är ni nyfikna på checka ut facebook sidan (Gilla) eller hemsidan: http://missuw.co.uk/ (varnig för att den inte är updaterad för i år).

Im a pitbull, you're a dog.

Kategori: vardag

Måndag
"Wanna do something later this week?"
"We'll sort something out"
Betyder i min värld inte klockan nio söndagkväll.
Tror att han kanske börjar förstå att vi inte kommer att hända längre, men det är inte ok att inte svara på mitt sms och tre dagar senare 20:45 tro att jag ska fråga om han vill komma över, det skeppet har seglat och inatt sköt jag ner det. Ha det så trevligt på havets botten.

Circle the drain.

Kategori: musik

You rock my world.

Kategori: vardag

Kör radio active terapi nu, mitt i mitt sentementala mode hittade jag dessa bilder på datorn och kan inte låta bli att le, två fulla brudar i ett hotellrum i Paris, underbart!

You need to rewrite your addiction, and I need to rewrite mine.

Kategori: vardag

En kille ställde mig mot vägen och sa med andra ord att han typ ville bli tillsammans med mig, medan jag fick höra saker jag verkligen inte vill höra om en annan, fast det var lika bra att jag fick reda på det, jag visste kanske egentligen, eller hade mina aningar men nu fick jag det sagt.

Jag kan inte träffa någon som håller på med saker som jag är totalt emot, jag vågar inte åka bil med någon som jag inte vet vad den går på, jag vill inte att någon träffar mig när den är påverkad. Nu förstår jag att han inte kan sova inte beror på att han är med mig, utan för att kroppen är pumpad med grejor som gör att han inte kan sova. Jag vill ta avstånd men jag blir orolig. Jag hade tänkt att sluta träffa honom, för jag kan inte träffa någon där allt sker på hans villkor, visst han jobbar dubbla jobb och pluggar heltid, men det är ingen ursäkt för honom att bete sig som han gör och tar mig förgivet. Det är dags att säga hejdå till min söndagspojke och hitta en annan söndags aktivitet. Vill han förstörra sit liv får han göra det, men jag tänker inte försöka vara hans morsa och jag tänker inte titta på.

Sing hallelulja.

Kategori: vardag

Började veckan men att vakna upp i Paris, i mitten av veckan var jag hemma i lägenheten som helt plötisligt är fylld med saker från golv till tak, lördag morgon, nu är vi tre som bor här. En vecka är inte mycket, men det hinner hända mycket, nu väntar livet och det ska bliu spännande att se hur det blir nu!
I torsdags fyllde Olivia år, blev en riktigt bra kväll med middag och utgång. Det slog mig just att jag hade kameran med mig, jag ska leta upp den och se om jag vågar lägga upp några bilder. Jag gick hem tidigt dock för mina fötter höll på att döda mig, Paris satte sina spår (jag+skor=skavsår). Gårdagen var bara en skön soft dag, prommis, buffemiddag, bio, sen försökte jag färga håret, men det gav inget resultat, på kvällen kom både Oli och Chris förbi och hängde ett tag, lycklig/poppis brud.

Now's my chance, here in France I've got to give it a go.

Kategori: vardag

Hemma igen från vår fantastiska resa i Paris. Det känns sjukt att vi bara var där i fyra dagar, trots att tiden där gick fort känns det som om jag varit borta i en evighet. Paris levde inte upp till mina förväntningar, utan tog dem, slängde dem i väggen och var en miljon gånger bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag har som sagt velat åka till Paris i flera år och hann göra nästan allt det jag velat göra. Vi gick inte in på Lovren och åkte inte upp i Eiffeltornet för att vi åkte inte till Paris för att stå i kö. Istället har vi gått runt nästan hela staden, ätit massa god mat, drukit supergott vin och haft det underbart trevligt. Det har verkligen varit semester, släppte vardagen och bara njöt av staden och sällskapet! Och Paris är verkligen världens vackraste stad!