You give me fever.

Kategori: vardag

Trött och sliten men vad gör det för snart åker jag till PARIS! Ska njuta av  ny vacker miljö, trevligt sällskap, god mat och massa gott vin! Gårdagen var en riktig söndag, trött och slut, vaknade till på eftermiddagen och tog en fika med Elin och Olivia, sen blev det prommenad upp til St Johns hem till Ulpu och Eugeni sen efter det hängde jag en stund med Chris. Full rulle. Denna dagen har bara sprungit förbi, lektion, tvättat, packat, varit ut på stan en sväng och köpt tågbiljett, lite mer packning, kaos, men nu är allt fixat och klart i alla fall, väskan är packad och hemma hos Olli. Jag har varit superlugn inför denna resan, typ som när jag åker tillbaka hit från Swe, men nu börjar resfebern kicka in.

Wendsday night in pictures.

Kategori: vardag

Can you make me record and breakfast to eat?

Kategori: vardag

Rub it in my face bitch.
Min granne fick just blombud, trodde att de knackade på mig först höll på att dö av lycka men såklart att det inte var till mig. Vem skulle skicka blommor till mig liksom, kanske Chris i ett desperat försök att få mig att hänga lite med honom, det skulle inte kunna vara Maten eftersom att han inte är "lovey dovey", haha ni har missat den historian, bloggar om det senare.
Jag älskar att vara singel nästan alla stunder på dagen men jag vill också få blombud. Köpte en vas när jag var på IKEA, den är aldrig använd.

Strategy.

Kategori: singelliv

Vaknade klockan nio imorse och var typ fortfarande full, illa. Hade kul igår i alla fall. Vi började uppe på St Johns hemma hos en av basketjejerna som firade födelsedag och sen blev det Sin-Bushwackers.
Jag träffade en kille som körde en helt ny raggnings replik.
-Where are you from?
- Sweden.
-Do you know the football player Olof Mellbuuuurg?
-Yes.
-His engaged to my sister.
HAHA, snacka om att försöka med allt, jag har upplevt massor av roliga, konstiga, dåliga, innovativa sätt av killar att försöka pick up a girl, men detta tar ju nästan priset. Jag bara höll med, haha han trodde nog seriöst att jag trodde på det, vilket jag typ gjorde i en timme i fyllan innan jag insåg hur extremt osannorligt det är (googlade faktiskt, Olof har en longtime partner som heter Carolina).
Jag kanske skulle börja skiva en liten serie här på bloggen om mina upplevelser så alla kan få njuta av hur sjuka/smarta/roliga människor är.

Average with a twist!

Kategori: vardag

Gårdagen var som vilken annan dag som helst, gick upp, pluggade, gick på lektion, fikade med några vänner, gick till gymmet, åt middag, gick ut på prommenad. Men trots det var igår en mycket speciell dag, en dag som kommer hålla mitt hjärta varmt ett bra tag framöver jag fick nämligen telefonsamtal från farmor och inte nog med det utan en timme senare ringde även min pappa. Det var jättehärligt att höra deras röster igen och att känna mig lite saknad och älskad, fick faktiskt en pik av farsgubben om att jag är dålig på att höra av mig så jag ska ta till mig kritiken och bli bättre!
Denna dag har också varit som alla andra, lektion, hem och vilade lite (in other words några avsnitt av SATC), stan och tog en kaffe med några kompisar, kollade lite i butiker, nu är jag hemma igen, ska vila och se ett par avsnitt till, sen är det dags att börja göra mig i ordning för kvällen, blir en sista utgång i Woo innan jag åker till Paris. Idag fick jag lön! Den ska jag försöka spara, men jag hittade två par byxor idag som jag inte kunde motstå att köpa, ett par är likadana som min favorit jeans-leggins (som gick sönder i förra veckan) och det andra paret var ett par svarta jeans som sitter asbra. De kostade bara £14.99 st så var inga stora summor som försvann och mamma du kan vara lugn, du ska få mina gamla byxor (de som du fick trycka in mig i och dra ihop dargkedjan på där bak, får jag in tre-fyra knytnävar i vid linningen nu så det sitter inte som en smäck längre), har även ett par svarta jeans du kan få! Win win!

I don't want us.

Kategori: vardag

Strax innan elva kom mitt sällskap över, blev inget plugg alls, öppnade varken word, powerpoint eller boken, det satte sina spår idag men pressenationen idag gick helt ok ändå! Idag är jag trött, har nog inte sovit mycket inatt, innan han kom över höll jag på att somna men så fort han kom hit blev jag superpigg och kunde verkligen inte sova. Han är ju ändå världens goaste, jag har ett sånt där leende på läpparna idag, men låt inte det lura några tankar i era huvuden. Jag vill inte vara kär eller i ett förhållande, får mardrömmar av tanken, jag vill bara ha någon som gör mig glad, och det har jag! Jag är lite smånervös och pirrig de första minuterna vi ses, jag njuter av varje sekund vi spenderar ihop, det är ju ett perfekt upplägg för att jag ska få det jag vill ha utan att behöva alla jobba måsten. Snart ska jag lägga min sista energi på gymmet, sen blir det lite plugg och tidig läggdags.

You don't even care, you just stop and stare.

Kategori: vardag

Ströpluggar, facebookar med svenska babes och väntar på mitt söndags sällskap, vi ska plugga ;) Vi lär få myyyycket gjort. Dagen har flytit på, städade lägenheten, gick ut på prommenad, pluggade, gick ut på prommenad, nu pluggar jag igen. Om en vecka är jag i Paris, kan inte fatta det!!!

You are my sweetest downfall.

Kategori: vardag

Vissa dagar börjar dåligt, vissa som alla andra och så finns det dagar som idag, när jag vaknar med ett leende på läppnarna, utvilad och med ett sms som jag innerligt hoppades att jag skulle få väntande i mobilen från kvällen innan. Igår var jag duktig, gymmade först på morognen sen var vi ute och gick i solenskenet tills det blev skymming, idag ska jag vara lika duktig med med plugget istället, sista veckan nu innan reading week så behöver ligga i fas och lite till. Har två inlämmings uppgifter som ska in om mindre än en månad, jag har börjat på båda men är mil ifrån klar.

Some words are best unspoken.

Kategori: vardag

Idag försov jag mig för andra gången någonsin på uni. Fail. Hann i alla fall till letionen och missade "bara" en halv timme. Tror att det beror på onsdagen som satte rejäla spår. Vi började hemma hos Ami och Ella där baksettjejerna hade social, jag och Oli försöker ju spara pengar så vi drack sprit och cider som folk glömt hos oss på förfester, var nästan en halv Morgan, lite vodka och en och en halv liter oöppnad cider, score. Efter det åkte vi in till stan och började på Sin och sen slutade såklart på Bushies, en riktigt trevlig kväll med mycket drama.. Thank god så var jag inte inblandad i det!
Från Bushies finns med massa bilder men inga värda att visa då det mest är väggar och bakhuvuden.. Fotografen visste nog inte riktigt vad den fotade..

You're the one who puts a smile on my face.

Kategori: vardag

För cirka en månad sedan hade jag förfest här hemma. Det kom massa människor, och några hade med sig sina kompisar. Däribland en kille som kom med en vinflaska. Jag, killen och Eugeni försökte länge med kvinar, hammare, tång och våld att få upp vinflaksan då jag olyckligt nog inte äger en vinöppnare. Det var rätt roligt och slutade med att killen sprang iväg och köpte en ny vinflaska (med skruvkork). Det blev utång på Tramps och vi hade alla en bra kväll. När klockan börjar närma sig hemgång frågar killen om han kan få sova hos mig för att hans kompis som han skulle sova hos hade gått hem, eftersom att jag är världens snällaste sa jag ja. När vi kommer upp på mitt rum så kysser han mig, vilket kom helt oväntat, jag tyckte jag var snäll som lät honom sova här och han tyckte att han var bra på att ragga. Detta var på tiden jag sov på luftmadrass så vi klämde ihop oss på dem och sov jättemysigt. Detta var en måndag, sen kom han över på onsdagen. Sen söndagen veckan efter. Nu väntar jag på nästa gång han kommer hit.
Jag är lite småförtjust. Inte förälskad, inte kär, inte betuttad, utan förtjust. Kommer nog aldrig känna mer än så heller, men det gör ju inget, varken för honom eller mig. Vi har en bra relation, den typen av relation som jag kan hantera, i alla fall i dagsläget.
Vem är han? Lagomt mycket längre än mig, muskulösa välformade armar, typ de sexigaste armarna jag sett, allmänt vältränad. Gulligt leende. Han läser andra året på uni, som jag, vi har en kurs ihop, på sidan av jobbar han som bilmekaniker (hett). Vi har helt skild filmsmak och musiksmak, men med musiken hittar vi lite av varandras musik som vi gillar. Han har världens sötaste lilla turkosa bil, som ser ut som en gammal sportbil och låter värre än min. Han älskar att mysa. Han har ögon som ler. Han är rolig och trevlig. Vi är jämngamla, innan jag fick reda på det trodde jag att han var äldre än mig.
Han är en kille jag aldrig hade vänt mig om på stan för, som jag aldrig skulle gått fram och raggat på på krogen, som jag inte ens såg som någon jag kunde göra något med för något hände, men ikväll är det honom jag tänker på och önskar låg bredvid mig när jag somnar, det är honom jag smsar när jag är full och sugen, det är hans namn som får det att pirra i magen när jag får ett nytt sms.

I'm going to Paris!

Kategori: vardag

Nästa helg uppfyller jag en livslång dröm, jag åker till PARIS!! Jag är galet överexalterad, i tre dagar ska jag och Olivia njuta av staden jag så länge drömt om att åka till och så många gånger varit nära att åka till.

I do have a life.

Kategori: vardag

Förövrigt blev jag störd i min plugg dvala av Elin och Olivia som drog med mig ut på prommenad, skönt, blev därefter middag och impuls bio. Denna gången såg vi Footloose, den var mycket underhållande, det vara drama, romantik och komedi alla mina favvisar i ett!

Lullaby.

Kategori: vardag

Ikväll försöker jag hitta mig själv. Vet inte om jag vill tillbaka till den som jag var förut, nej jag vet att jag inte vill tillbaka dit, men någonstans har jag förändrats så mycket att jag inte ens känner igen mig. Var tog mina tårar vägen, jag har alltid haft lätt till gråt (fråga vem som helst i min gymnasieklass) nu kan jag kanppt komma ihåg när jag fick låta allt rinna ur mig. "Haha" den lyckliga tjejen klagar på att hon aldrig gråter, men för mig att det lika viktigt att kunna gråta som skratta. Har jag blivit för hårdhudad och tagit åt mig "jag bryr mig inte" approchen för mycket?
Jag vill vara beroende av min mamma. Jag är en morsgis. Jag tycker om att samtala med henne, hon är ju min bästa vän, men distans tär på alla förhållanden.
Jag älskar att jobba, jag älskar att träffa nya människor, jag älskar att tjäna pengar, ändå vågar jag inte söka jobb här för att jag känner att språkbarriären är ett hinder. Man ska inte skylla på andra, men så fort jag pratar med någon ny ekar Arvids ord i mitt huvud om hur dålig jag är på engelska. Tack för att du skadat mig för livet asshole. Tack till mig själv som sätter upp hinder för mig.
Jag önskar jag kunde gå om gymnasiet, med samma klass och vara den jag är idag, istället för den jag var då. Jag önskar att jag kunde se Europa med dessa ögon.
Idag tillåter jag mig att gråta, idag behöver jag inte vara stark eller stolt. Jag är inte ledsen, tvärtom; jag glädjs åt allt i min omgivning, den fantastiskt fina staden jag bor i, mina fina vänner, att jag är den jag är, att jag är här jag är och gör det jag gör.
Jag skrev just i min dagbok att jag har ett trött hjärta som inte vet var den ska finna energi, eller om det ens finns någon energi att finna. Är det bäst att träffa många utan att känna eller ingen utan att känna, vad gör det för skillnad? Kärlek är inget man kan leta efter, kärlek är någon som bara kommer. Kärlek handlar om stunden, det är därför Mr. Right Now finns och inte Mr.Right, för i just den stunden man känner kärlek är det rätt oavsett hur det slutar. Inte för att jag kan tillåta mig själv att ha en åsikt om någon jag inte har den blekaste aning om. Men jag är nog en smygoptimist som hoppas på att när den rätta tiden kommer, så kommer även mitt hjärta att vakna.
Dagboken och jag har hittat tillbaka, men mina ord är borta, jag fann dem när jag var 14 och tappade dem när jag var 18. Jag var en gång i tiden så duktig på att använda det svenska språket och kunde verkligen måla med det, jag är fortfarande imponerad av det jag skrev när jag var yngre. Jag vill ha tillbaka mina ord.
Detta är den sentementala subjektiva sanningen ikväll, dock har jag inte hjärta till att helt och hållet smälta in i dysterheten. Jag fäller inte en tår, trots att jag saknar mamma så att jag går sönder, jo där kom den, en. Ingen kan förstå en förvirrad själ, inte ens en själv, men jag måste nog bara acceptera att det tillhör livet att vara förvirrad. Jag kan inte kontrollera saker omkring mig, uppenbarligen, det är någon jag trilskas med varje dag, inget blir som jag föreställt mig, jag antar det är därför jag försöker så gott det går att kontrollera mig själv, men inte ens det fungerar, fail.

Falling asleep.

Kategori: vardag

Min energi är icke existerande. Sitter och pluggar men hjärnan hänger inte riktigt med. Har börjat med min första inlämning, har inte kommit så långt, men har börjat i alla fall (en jätterolig uppgift ska böra en pr portfolio innehållande lite olika delar eg; en stakeholdermap (karta över intresenter), media release, new letts osv). Det börjar slå mig att jag är inne på vecka 4 nu, är snart halvvägs genom terminen, galet. Ska försöka hinna klart med lite andra saker idag också få se om jag orkar, känner att jag börjar bli förkyld så det är säkert förkylningen som suger musten ur mig.

Oh baby when the sun comes up.

Kategori: vardag

Förmiddags prommenad!

I can’t afford this heart.

Kategori: vardag

Jag vet inte vad felet på mig är; jag älskar att plugga, tycker att det är superintressant och kul att lära mig, ändå drar jag mig för att göra det, börjar alltid läsa i sista sekund osv. Sitter nu här med PR texten till morgondagens lektion och tycker att det är skitkul, problemet är nu bara att ögonen håller på att falla ihop.. Behöver nog strukturera upp mitt liv lite!
Idag har det inte hunnit hända mycket, hade lektion i Project Management, gymmade, pluggade lite, gick och handlade, har nu kommit hem och försöker plugga igen. Imorgon ska jag försöka hinna med lite mer plugg, för att jag eventuellt åker till London i helgen, beror lite på hur jag ligger till med pluggandet och sen så måste jag se över min ekonomiska situation, planerar att åka till Paris på "november lovet" så behöver spara in på allt som går.
Jag är alltid fullt fokuserad när jag pluggar.. Lånande syrran glasögon, de funkade bra, jag måste köpa ett par nya egna, tog ju sönder två par förra året..

We all love weekends.

Kategori: vardag

Helgen började med fredagsmys hos Oli som vanligt, denna vecka blev det tapas med Oli och Nicole. Superduper gott. Efter middagen drog vi in till stan och joinade the international committees pub crwal, var supermånga med säkert en femtio pers, super trevligt i alla fall, kanske lite för trevligt jag endade up på Tramps, fastän vi bara skulle ut och pubba.
Efter en trött och sliten lördags dag (inte bakis, utan har en infektion i kroppen som bara sög ur all min energi, har i alla fall fått antibiotika nu, så framtiden ser ljus ut) kom Aleks med vänner till Worcester. Vi började med middag på Saffron Quarter, som är en buffé resturang, med mat från alla världens håll (indiskt, mexikanskt, italienskt, kinesiskt, thailändsk u name it), maten var awesome, sen drog vi hem till mig dit även resten av Worcester bestämde sig för att förfesta också, vi var nog över tjugo pers här. Vid midnatt drog vi åter till Tramps och dansade loss tills det blev kebab dags och vi gick till Shakeys, där blev vi kvar i ett bra tag då någon bestämde sig för att beställa in  en vattenpipa. I säng kom vi i alla fall till slut vid 4-5 tiden. Jag hade mysigt sängsällskap (Aleks) så vet inte vad klockan var när vi somnade efter det vanliga nattsnacket. Mys, har varit superhärligt att få träffa henne lite, kommer troligtvis få se henne nästa helg också då vi funderar på att åka till London då!

I thought it was a match made in heaven when the ice-queen and the big bad wolf got together.

Kategori: vardag

Tittade just på "The Russian Dolls" en av mina favorit filmer, insåg just att en av sådespelarna är så jävla lik Rufus aka rockstjärnan. Hans karaktär är en riktig skitstövel till ex, som tjejen hela tiden går tillbaka till och blir illa behandlad. Ser tillbaka med distans på hur jag betedde mig med Rufus och inser att det där lika gärna kunde varit jag, så galet glad att han inte finns i mitt liv längre.
Gary Love spelar alltså brittiska assholet Edward.

No one's getting out alive.

Kategori: vardag

Det har kommit en del kommentarer på inlägget nedan, för att förtydliga för vissa läsare så är det inte min mening att på något sätt hänga ut en av mina närmaste vänner, herregud nej, men mina vänner i Sverige undrar vad som försegår här.
Jag kan inte säga någonting om hur det skulle vara att bo med Emelie och James för jag har inte prövat, vem vet det skulle kunna vara helt fantastiskt, de är ju underbara människor. Men jag vet vilken ensamvarg jag är, hur jag fungerar och vad mina rädslor och farhågor är. Att bestämma mig för att flytta ihop med Emelie var ett stort steg för mig, och att flytta in med ännu en person är ett ännu större steg.
För er som följt min blogg de senaste åren vet hur jag mått och vad jag gått igenom, jag är idag mil ifrån där jag var då, men jag trivdes inte jättebra att bo med min familj (med de människorna som står mig närmnast och som jag älskar), jag behöver få vara själv. Att det känns onödligt för James att leta egen lägenhet är mina ord, jag är en relativt praktisk människa, jag är en person som tycker om att se människor i min närhet lyckliga, och varje gång de två är tillsammans bara lyser de av lycka, såklart att jag inte tänker be honom att leta något annat när hon har en lägenhet.
Stora beslut (som små för min del) kräver mognad, jag har funderat natt och dag och just nu känner jag att jag trivs att bo själv. Men det känns fel att bo själv här, för denna lägenheten är inte ämnad för en person. Jag kanske är bekväm och rädd men må så vara, jag är den mes jag är och jag är medveten om det.
Jag hatar att behöva känna som om jag måste försvara mig, vilket det känns som jag med åvanstående text gör, försvarsposition 3000. Aja, detta är bara en blogg.
I alla fall, så har även denna dagen flygit förbi. Började med att syster hade bakat scones till frukost, mums. Sen hann jag med lite plugg innan Emelie kom hit. Vi satt bara och snackade och catchade upp, har ju inte sett henne på en vecka så var rikitgt härligt att träffa henne igen! På eftermiddagen var jag på två visningar, en var bajs och den andra var kärlek. Hur det blir och vad som händer får vi se. Sen blev det i alla fall en tripp till gymmet, som var aspackat vilket var en enorm chock, det brukar typ vara nästan tomt där, jag har tom var själv flertalet gånger. Det var inge kul att behöva vänta på maskinerna så jag ger det en ny chans imorgon!

Living with an elephant in the room.

Kategori: vardag

Nu ska jag ta och berätta om min levnadssituation. Jag och Emelie hyr längenheten jag bor i. Hon bor fortfarande hos son pojkvän James, dvs hon har inte ens sovit här en natt.

En vecka innan jag skulle åka tillbaka hit i höstas fick jag ett mail av henne där hon frågande om James kunde flytta in med oss i november. Den frågan har såklart disskuteras fram och tillbaka en del. Anledningen till att det överhuvudtaget existerar är för att James lägenhets kontrakt går ut då och hon som han bor hos tänker inte förlänga kontraktet, och eftersom att de bott tillsammans sedan maj så tyckte väl han att det är onödligt att hitta egen lägenhet när hon har en.
Vår eller kan jag använda termen min lägenhet är väldigt liten, jag känner inte att den är stor nog åt oss tre, utan att den är lagom för två och nu har jag vant mig vid att bo själv, därför letar jag nu efter en etta, vilket visar sig vara svårare än jag tänkt mig. Min sista utväg är att flytta in i korridor igen efter jul, jag vet ett bra rum som blir ledigt, känns dock lite bakotstrvänade med korridor, men hellre bor jag i ett rum men delat kök än att vara tredje hjulet på heltid.
Som det verkar nu så flyttar Emelie och James in sista helgen i oktober och jag får stå ut tills januari då kontraktet går ut, om de inte tar över denna lägenheten och jag kan flytta tidigare.

Nostalgia locomotive.

Kategori: musik

Ihelgen gick vi en sväng i lite olika charity shops (second hand butiker där vinsten går till någon form av förening ex: cancer researsh and animal shelters) här i Worcester. Sprang då på en Busted skiva för £1, den blev min. Idag var vi inne på Cex, vilket är en butik som säljer begangnade filmer, spel, skivor osv, där hittade jag det andra albumet, det blev också mitt.
Cat my hat, jag vet inte om du har någon Busted skiva men det ligger en till dig i min byrå redo att skickas, behöver dock din nya adress!
För er som inte vet det så är Busted en brittpop band som hade sin storhetstid i början av 2000-talet. Jag älskade dem när jag var yngre och lyssnar fortfarande på deras musik.
Och varför köper jag då skivor på 10-talet känns kanske lite bakotsträvande? Men jag har kommit till att uppskatta cd-skivor har de mest för saken skull, samlarvärde (värde för mig), blir liksom lite varm i hjärat att sätta på skivan och lyssna på dem, som att ha något fysiskt av dem gör det mer äkta av det som de gjort, speciellt eftersom att gruppen är splittrad. När jag får mitt riktiga hem ska jag ställa upp dem i min bokhylla tillsammans med min Busted konsär dvd!

Wendsday without Bushies.

Kategori: vardag

Vaknade upp med ett sms på mobilen från klockan 01:18, där någon undrade om jag var up for lite "bed time cuddle" någon dag, haha ja dagen började ju bra.
Lektion i Business Ethics, en kurs som åter igen bevisar på vilken extremt studieförberenade utildning Lk var, läste ju om etik och moral i en av samhälls kurserna, och det är samma teorier som dyker upp nu.
Sen blev det en sväng på stan med syster, jag tröst köpte världens finaste plånbok för att lägenheten jag skulle på visning på är uthyrd nu.. (för de som inte vet har jag smått börjat kolla på ettor, jag kommer alltså med största sannorlikhet att flytta i januari när kontraktet på denna går ut).
Till middag lagade jag chili con carne, fy tusan va gott det var med kött och varm mat (blir mycket sallad när man bor med en vegitarian).
Kvällen började med bio (crazy, stupid, love), den var superrolig, efter bion som slutade åtta gick vi vidare till Postal och tog en drink.
Fullspäckad dag som vanligt. Imorgon ska jag dock försöka plugga massa och träna, har varit en alderest för slapp dag idag.

Diciplin?

Kategori: vardag

Men are temporary.At the end of the day the only person a girl can depend on for true happiness is herself. Therefore date yourself, get to know yourself, treat yourself to indulgent foods and most importantly: learn to love yourself.
Hittade den i ett kommentarsfält på Sex and the citys facebook sida, gillaren.
Var vid åtta supertrött och orkade knappt plugga, Olli drog då med mig på prommenad som gjorde mig superpigg så nu pluggar jag och pratar med söta människor på facebook, jag borde dock engentligen sov då jag har en tidig lektion imorgon. Dagen har försvunnit snabbt som attan, gym, frukost, fix, lektion, fika, en sväng på stan (köpte nytt blcäk till skrivaren fick studentrabatt och ett paket med papper på köpet, vinst), hem, försök till plugg, middag, plugg på riktigt, prommis, plugg, facebook, snart ska även sova adderas till listan. För er som hann se en post på facebook så var jag inte med Joe under eftermiddagen och hade en plesant time och skulle hålla ljudnivån låg, det var något som var helt obergundat av en människa utan eget liv och därför försöker komma på ett nytt liv åt mig, men jag är rätt nöjd med det jag har så avstår från att ligga med hans vän om eftermiddagarna.

Christmas?

Kategori: vardag

Här i Engand har de redan börjat sälja julsaker. Känns lite deprimerande att redan i slutet på september börja promota julen, det har ju inte ens varit halloween. Men man måste ju ha lite framförhållning därför har jag nu bokat min biljett till Sverige för julen. Den 16 december åker jag tillbaka, för att hinna åka upp till norr en sväng och hälsa på familjen där innan jul, då jag med stor sannorlikhet jobbar julhelgen; och för att slippa betala dubbla priset för samma biljett. Duktigt av mig. Hur det blir med återresa är fortfarande oklart, kollar efter billiga biljetter från Malta de första dagarna i januari, men det går inte så bra. Så får se om det blir nyår på Malta eller om jag åker till UK och firar hemma eller i London.

All my single ladies.

Kategori: vardag

Jag vet inte om jag ska kalla oss 10-tals singeltjejer patetiska eller innovativa.
Det senaste är i alla fall att de kvällar man känner sig lite ensam och saknar att sova bredvid någon, att ta några av kuddarna i sängen (jag tar förgivet att vi alla har cirka fem stycken) och lägger dem på rad bakom en så att de bilder en "kropp", då somnar man sött och i tron att man faktiskt inte är själv utan att någon ligger där och skedar en. Supereffektivt och mysigt! Jag säger som jag brukar "man tar det man får när det krisar" (och kuddar är bättre än statyer på ett museum på Gurnsey).
(Jag är seriös för er som inte förstod det)

Time?

Kategori: vardag

I helgen kom min äldsta vän och hälsade på mig. Vi hade inte sett varandra på nio år, men det var som om ingen tid hade passerat, så naturligt och roligt. Jag älskar samhällets utveckling och sociala medier, utan dessa hade denna helg aldrig hänt. Facebook <3. Vi har catchat upp, spelat Alftapet, gått ut och haft en riktig mys dag.
(Jag hade världens snyggaste klänning på mig i lördags)
Ärligt talat, vi har inte åldrats en dag! Haha

Mamma du vet att din uppgift är att rota i min fotolåda och scanna in fler bilder på oss!!

Food shopping.

Kategori: vardag

Shut up and be happy!

Kategori: vardag

Gårdagens bitterhet har börjat lagt sig och jag taggar om för en ny dag. Ska snart på lektion i "Business ethics" och efter det ska jag till tåget och möta upp systra mi! Jag är väldigt lyckligt lottad nu, inte nog med att syster kommer och hälsar på får jag i helgen även besök av en barndomsvän som jag inte sett på typ åtta år eller nått sånt, ska bli superkul!
Fredagsfika med småstjärnorna i tvåan eller trean.

FML.

Kategori: vardag

Vet inte ens om jag vågar berätta för världen om vilket misstag jag gjort..
Men jag väljer att göra det. IKEA leveransen skulle komma mellan 09:00 och 12:00, de kom 12:05 och jag hade en lektion som började 12:15, allt gick bra och de var supersnabba, hann till lektionen i tid. När jag kom hem och började gå igenom vad som kommit inser jag att det som jag trodde var en resårmadrass (dvs min säng) visar sig vara en tjock vanlig madrass... Så jag lever alltså fortfrande utan säng.. Fick dock ett ryck i min förtvivlan och beställde något som jag nu hoppas är en riktig säng (ful som stryk är den men men det får så vara, ska täcka över den med något snyggt) med express delivery (som btw var gratis, score) så den kommer om två dagar så förhoppningsvis på torsdag, annars på fredag. Jag är så trött och less på allt nu, aldrig går det som det ska liksom. Men för att inte låta allt för bitter så är mina byråer superfina och praktiska och jag och Emelie var riktigt händiga och satte ihop dem.

This is fun..

Kategori: vardag

Såhär kul har jag i väntan på IKEA leveransen... IKEA var är duuuuu?

Today is the day.

Kategori: vardag

You won't regret it if you let me stay i'll teach you everything that a boy should know.

Kategori: hemma hos mig.

Efter en svalre men fortfarande solig och varm dag så bussblåser det ute, jag höll på att blåsa bort. Vet inte vad som häner i min kropp nu, men är helt utmattad. Sov middag, men har fortfarande inte fått tillbaka någon energi. Oli frågade om jag skulle med henne och Ulpu och ta en jordgubbsöl, men tror att jag får strunta i det och för sista kvällen kura upp mig på luftmadrasserna. Har lite PR att läsa tills imorgon och tänkte sen kolla på någon mysig film (om dessa existerar.. mitt humör är väl inte heller på topp). Imorgon kommer i alla fall äntligen min säng och byrå, vinst!
Detta är alltså de dubbla luftmadrasserna jag sovit på i snart tre veckor (första en och en halv på enbart en) och ett hemmagjort nattduksbord som jag dock måste förstöra ikväll då jag måste använda skrivaren..)
Det är kaos at bo i en resväska, jag har har kläder över hela rummet när jag letat efter något, imorgon kommer även en riktig byrå!
Detta är min totala golvyta, så som ni ser är mitt rum inte det största.
Borde vara superglad nu men har en liten klump i bröstet idag, vet inte varför.. Känner mig lite ensam sådär som kan göra ibland, när man helst kryper upp i mammas famn framför tvn och låter henne tala om för en vilken superbra människa man är, men mamma är inte här och jag bor själv så det blir väl att träffa Ulpu och Oli istället och ha det trevligt.

TGIF!

Kategori: vardag

Dagen har varit helt underbar. Började med lektion i Sales Management som verkar vara en superkul kurs men en järrabra lärare, love at first sight, han pratar högt och tydligt, låter oss elever vara delaktiga lagomt mycket, är superkunnig inom ämnet och verkar helt enkelt vara helt perfekt, lektion 09:15 en fredags morgon kommer inte att vara något problem i framtiden. Efter lektionen lunchade jag med Olivia och Amelie, sen blev det solande i bikini på Olivias uteplats (det har varit ännu varmare idag), efter det drog vi till gymmet (Oli och jag har senaste veckan kört en killer magövning och idag klarade jag av mina set utan tårar i ögonen och att skrika av smärta, wiiho!). Efter gymmet hade jag och Oli lite fredagsmys; delade på en god flaska vin, lagade en gourmetmåltid (svamprisotto med ungsbakad chili och ingefära marinderad lax). Dagen avslutades på Postal Order (vår stammis pub) med gänget, plus att några av de nya svenskarna joinade.. Tre av de nya heter Caroline, så där rök ju min identitet och orginalitet, jag var den enda Caroline from Sweden, men nej inte nu.. Jag är inte helt förtjust i att det kommit nya svenskar, tycker att det räcker bra med oss som finns här.