Cravings.

Kategori: vardag


Puderrosa under från HM, om jag vill ha.

You have no one on your side, fight your own troubled mind.

Kategori: vardag

Hatkärlek måste vara det bästa som finns. Financial comcepts har gått från att vara mitt hatämne till att bli det som är roligast. Det jag pluggar med glädje och börjar med i tid. Vet inte om det har att göra med att jag kan plocka fram mina kunskaper från Företagsekonomin och UF, att det är trevliga människor i min seminariegrupp eller att jag kan se mina resultat och framsteg. Men det var ju detta jag ville plugga och nu har jag återfått min ekomoniglädje.

Imorgon påbörjar jag äntligen min resa mot Sverige. En natt hos Kristoffer i London först sen kommer jag äntligen hem, som jag längtar. Någon måste spärra mitt visa-kort för ända sedan jag kom hit har jag shoppat som en galning och det finns liksom inget stopp på det. Har lagt undan lite pengar så jag har lite att leva på efter nyår eftersom att jag inte vet när min nästa CSN-utbetalning kommer. Idag blev det i alla fall ett par riktigt höga stövlar. Jag älskar England. Jag älskar att de inte har någon matkultur, för det gör britterna feta, vilket i sin tur leder till att de gör skor som passar tjockisar. Jag har inte haft ett par höga stävlar sedan jag gick i sjuan tror jag för mina ben är för tjocka för att kunna få på sig dem. Idag i butiken stod jag och valde mellan två modeller, det har nog aldrig hänt förut.

Känslan av att detta är mitt hem har inte kommit än. Jag hoppas att den börjar göra det när jag kommer hem från Svergie och att jag lyckas uträtta alla de ärenden som jag vill hinna göra. Idag funkar saker och ting inte som det borde men jag ska se till att det blir en förändring!

Thank you Tiger!

Kategori: vardag

Var galet skönt att träna igår, evigheter sedan jag satte min fot på gymmet. Fick en glad överrskning av ingen annan än Tiger Woods när jag var färlig (inget sexuellt). Utan jag tränade med nike+ och när jag avslutade passet sa en röst i iPoden "Im Tiger Woods, congratulations you just ran your fastest mile" så det var ju rätt trevligt eftersom att det var andra gången jag sprang sen jag kom hit. Lägg märke till att det var en mile och inte en mil.


Tummen upp för min tigerPod!

Getting through the day.

Kategori: vardag

En sak som jag inte uppskattar helt och fullt ut är att måndagar är en av de hetaste utgångs dagarna och att jag har lektion klockan 09:15 på tisdagar. Igår var det vilt party på våningen över mig, de klampade, hoppade, sjöng och stojade och jag hörde allting, mindre roligt. Till slut gick de i alla fall ut och det blev den stunds tystnad innan mina flatmates kom hem och hoppade i korridoren och bankade på alla dörrar. Idag är jag trött.

Fick en trevlig överraskning på marketing lektionen i morse i alla fall varken Nam eller Sean som skulle prata the main part av vår pressentation var där så jag fick hoppa in, gick helt ok. Ska vila lite och ladda om inför kvällens lektion, får se om jag tar en sväng via gymmet. Måste i alla fall förbi sports center för att kolla på listan på vilka som klarade trialas i fredags.

Bjuder på denna godingen i dag också!

(Stimmband – What a Day for A Daydream)

Whats not to love about this?

Kategori: saker som får mig att le



Detta är en sak jag älskar med brittisk tv, de visar riktiga reklamer. Jag fullkommligt älskar denna. Vore det inte för att det är en herr-parfym som den säljer så skulle jag köpa den direkt. Ljuset, inredningen, tidpunkten, mannen, gesterna. Jag är såld.

Jag säger ingenting, utan låter orden tala för sig själva och det är upp till er att tolka dem precis som ni vill.

Kategori: vardag

Emma Pihl skriver i sin bok Se mig! En bok om självkänsla och jakten på bekräftelse; Låg självkänsla kan ta sig i uttryck i två olika extremer. /.../ Det finns också de som drivs av känslan "ingen får märka att jag har brister i självkänslan, att jag är osäker/rädd". Deras beteende blir överdriver i både tal och handling. De kan uppfattas som människor med mycket gott självförttroende. De tar för sig och har ett behov av att höras och synas för att dölja sin inre känsla.

Mitt vrålåk.

Kategori: vardag


Denna söta lilla pärla är vad jag kommer att gasa omkring i från och med nu. Visst är hon vacker och perfekt, eller är det en han kanske? Oavsett så är jag kär, den perfekta bilen för mig; liten, lättparkerad, bensinsnål och allmänt super! När jag kommer till Sverige lovar jag att tar med er på en tur!

(bara fyra dagar kvar tills jag åker hem nu, jag längar.)

Jäkla bloggdesign.

Kategori: vardag

Har försökt fått till någon vettig bloggdesign ett tag nu då jag spyr på min gamla. Men har inte kommit framt ill någon vettigt, alltd är det något som inte vill funka. Kör på denna ett tag nu i alla fall, tills jag får en kreativ impuls och gör något snyggt.

När hände detta?

Kategori: vardag

Alla har ju sina ting för sig som det gör när de är bakis, min syssla idag var att platta håret. Insåg då hur galet långt det är?! Har ingen aning om när det hände. Men när jag kommer till Sverige ska det klippas och tunnas ut och eventuellt rakpemanentas. Det är way för tidskrävande just nu och det ser ändå aldrig snyggt ut.


Mitt hår ser nästan blont ut när solen lyser på det.

Sommar drömmar.

Kategori: vardag

Såg just bider på facebook på Anne (en tysk tjej som pluggar här) som varit i Bordeaux för ett par veckor sedan och hälsade på hennes pojkvän. Fick en konstig känsla i magen när jag tittade på hennes bilder. Det är skumt att se hennes bilder, på någon sätt känns det som min plats och konstigt att se att någon annan varit där. Men det är också fantastiskt att vi gått på samma gator, fotat samma fontän och så vidare.

Fick en galen längtan att åka dit nu i alla fall. Jag ska nog ta och komponera ett mail till Constanze och fråga om jag får hälsa på henne i sommar. 



det som inte fick hända.

Kategori: vardag



Första riktiga skitdagen i Worcester. Har cheerleading uttagning till tvälingslaget om lite drygt en timme, känns inte som någon idé att försöka, vet att jag inte kommer att klara det. Men det är väl lika bra att pallra mig upp för att få träffa lite folk. Känner mig så galet ensam just nu. Oftas tycker jag att det är skönt att vara själv men nu vill jag bara sitta i Elins soffa, dricka vin och prata.

Klarade finance testprovet i alla fall, det var väl dagens ljuspunkt (speciellt eftersom att jag sov på föreläsningen).

bokat och klart!

Kategori: vardag

Den 30de oktober klockan 17:20 landar jag på Arlanda och stannar i Sverige i en vecka. Ska verkligen bli awesome att komma hem en sväng. Det är ju study week så jag kommer att behöva plugga medan jag är hemma, men vi ändå träffa er alla, kanske Mobergs redan på lördagkväll eftersom att jag åker hem lördag förmiddag veckan efter?

kollar på flygbiljetter.

Kategori: vardag

Mina kära vänner och ovänner, jag kommer troligtvis hem om två veckor (v44). Har "study week" då och inga lektioner för att kunna plugga till proven veckan efter. Pluggandet kan jag göra varsom och jag vill komma hem en sväng.

Behöver hämta kläder och grejer och träffa mina nära och kära. Vore kul att spendera lite tid i nya huset också (för de som inte vet det har vi flytttat)

Nya huset, ligger 10 min söder om Norrtälje.

seriös hemlängtan.

Kategori: vardag

Hittills har det bara varit skönt att vara borta hemifrån men nu börjar hemlängtan att komma. Saknar mina underbara vänner, saknar att kunna ringa eller smsa dem närsom, saknar att träffa dem, saknar att prata med dem, saknar att skratta med dem. Saknar min mamma, saknar stödet hon ger mig, saknar tryggheten, kärleken. Skulle vilja åka hem en sväng, bra över en helg eller så.

Favoriten.

Kategori: vardag

*

Måste visa er min favorit från Spring/Summer kollektionen 2011. Visst är det grymt snyggt och gulligt. Har alltid tyckt att den klassiska jackan varit galet snygg på kvinnor men den är helt underbar i mannlig modell också (och för barn). Rekomenderar er att titta på visningen som ni finner på Chanel.com och lägg märke till sen söta ungen. Önskar att jag kunde kidnappa både mannen och ungen, snygga och välklädda, bättre blir det ju inte!

*Bilder från http://chanel-news.chanel.com/

Lanvin for H&M

Kategori: vardag

By the way, har ni hört att H&Ms nästa designer samarbete är med modehuset Lanvin?

Kollektionen släpps den 23e November och än har inga bilder på kollektionen släppts men den 2a november lägger H&M ut dem på sin hemsida i samarbete med en modevisning som man kan se dirket på webben (GMT+1 08:00), spännande. Alber Elbaz berättar om kollektionen och säger att det är en "happy" kollektion för "happy people", med mycket mönster och färger så vi får se om det är något för mig. Ska bli superkul att kollektionen i alla fall!

republic.

Kategori: vardag

Jag har hittat en ny favoritbutik vid namn Republic. Älskar allt där inne, skulle vilja köpa hela butiken. Stilen är fin med mysiga koftor, blommiga blusar, partyklänningar och snygga mjukiskläder (jag ska visa mina nya rosa mjukisar någon dag). Kikade på deras hemsida för någon dag sedan och såg denna svarta klänning. Idag gick jag in för att titta lite och var bara tvungen att prova den. Jag är kär. Jag vet att jag inte behövde den men den skulle kunna funka som nyårsklänning (köpte förra årets nyårsklänning i Oktober).


projekt.

Kategori: vardag

Har jobbat med ett litet projeket i ett par dagar. Började med att Elle tidningen blev av med några annonser sen finkammade jag Chanel News och hitade lite bilder. Bland annat från Ready to wear Spring/Summer 2011 visningen, exempelvis den bilden högst upp till vänster (syns dåligt jag vet) vilken är min absoluta favorit outfit från visningen (mannen och barnet i klassiska Chanel-jackor). En annan grej som är riktigt cool är skissen i mitten, en snygg klänning och resultatet finns i bilden under. Är riktigt nöjd, äntligen lite mer personlighet till rummet. Köpte lite fler ramar idag också!

fantastiskt underbart.

Kategori: vardag



Det är helt fantastiskt underbart att inte vara fast i feber och mjukisar. Även om jag inte är helt frisk än ser jag inte ut som ett spöke längre, wohoo!

Jag fick just ett jobberbjudande!

Kategori: vardag

Hur awesome är inte det? Sitter hemma och chillar och får ett jobberbjudande, utan att ha sökt något, galet nice skulle jag säga. Ems, eller Tom som han heter började skriva till mig på msn (vi har inte pratat på flera månder), vi pratade lite om vad vi gjorde nu för tiden han frågade vad jag sysslade med och jag frågade om hans nya jobb. Han berättade vad han sysslar med (säljchef) och tyckte att det var synd att jag bor i England nu för han tänkte höra om jag ville ha jobb.Det var ju synd men jag sa att jag gärna vill ha jobb i sommar och de sa han att han kunde ge mig typ. Jag fattar ingenting men det är ett jobb som säljare av larm i alla fall, arbetsuppgifterna skulle innehålla att ta kontakt med människor, gå på bokade möten och sälja en larmlösning med väktartjänst. Jag har ju alltid velat pröva på ett jobb som säljare så detta kanske är min chans, vi får se.

får jag aggra ut?

Kategori: vardag

Ja det får jag.

Måste bara få ut mig lite ilska över vilken extrem idiot Voldemort är. Han smsade mig när jag och Kristoffer började hänga igen och jag svarade på dem ibland och ibland inte. Han skickade ett dagen innan jag for till England men jag hade fullt upp då så svarade när jag satt på flygplatsen, men han svarade inte sen (han svarar alltid). Har skickat mail till honom och de har han inte heller svarat på. Idiot. Han gör fan alltid som han vill och förväntar sig att jag ska finna mig i det. Mansjävel. Sen jag kom hit har jag inte tänkt på honom en enda gång, men kom att tänka på honom nu när jag såg att han varit inne på facebook. Han kan ju glömma att vi någonsin ska ha någon mer kontakt efter hur han beter sig gång på gång (får se hur det blir har ju inte funkat de andra 20000 gångerna...)

.

Kategori: vardag

jag är livrädd att du ska komma hit och spräcka min lilla rosa bubbla som jag trivs så bra i.

art? yeah I got Elle!

Kategori: vardag

Har pimpat min anslagstavla med lite bilder nu och mer kommer. Hittade ett jättefint moderepotage på Chanels hemsida som jag ska skriva ut när jag blivit frisk och antingen köpt en egen skrivare eller fyllt på mitt student id med pengar så jag kan skriva ut på skolan. Försöker verkligen göra detta kala rum till mitt hem, men det är galet svårt när jag inte finner de saker jag letar efter (innerkuddar som passar kuddfodlaren jag hade med mig och en fin, mysig filt) och när jag inte får sätta upp något på väggarna.





cuz baby i'm back!

Kategori: vardag

Jag gömmer mig bakom manen
Tar ett steg tillbaka
Betraktar

Väntar på tiden

Jakten börjar enbart
Om fångsten flytt

åh karl.

Kategori: vardag

De finns två män här i världen som jag inte känner men som jag känner en sådan enorm kärlek för det är Paulo Coelho och Karl Lagerfeld. Om jag fick göra en människa odödlig förutom mig själv så skulle det vara Karl. (Varför Karl och inte Paulo? Paulos texter kommer att finnas kvar i hundrtals år, hans texter blir aldrig omorderna, medan mode hela tiden förändras och jag vill ha med Karl i den konstanta förändringen.) Jag är helt fasinerad av mannen, hur han säsong efter säsong kan producera så vackra kläder. Han lyckas verkligen behålla Coco Chanels vision. Jag fullkommligt älskar företaget och nästa gång jag åker till London blir det lite Chanelshopping. Jag vet att jag än så länge inte har råd med en väska, ett par skor eller en chaneldräkt (eller jo det har jag men då får jag svälta till januari), men jag vet att en dag kommer jag strosa runt på ett par klackar signerade Chanel och det är en dröm att arbeta mot. Ska kolla på sommerkollektionen 2011 nu, har redan tjuvkikat lite och som vanligt med Chanelshower så är det något utöver det vanliga. Som sagt Mr.Lagerfeld är ett kreativtgeni och jag kan inte annat än att älska honom.


mini crushes.

Kategori: vardag

Jag har länge undrat och jag tror att jag nu kommit fram till varför.

Catte, skypedate snart!! (jag ska bara bli lite mer frisk så att jag kan prata igen)

Letters to Juliet.

Kategori: vardag

Har sett ännu en underbar film. Är sjuk just nu så det blir mycket filmtittande. Filmen är mysig och lite spännande men absolut en feelgood film (som om jag tittar på något annat än feelgood och romantiska komedier?).

Den handlar om ett par som åker till Italien på pre-honeymoon och mannen i förhållandet ska snart öppna en resturang så han är fullt upptagen med att titta på råvaror och prova viner medan kvinnan finner något annat att sysselsätta sig med. Hon hittar en vägg dit kvinnor från hela världen vallfärdar för att sätta upp brev på och en kvinna som går och smalar på sig dessa brev. Hon följer efter den kvinnan och där börjar hennes äventyr.

(500) days of summer

Kategori: vardag

Så grymt bra film. Vackra kläder och människor och en fantastisk historia. Jag är typ mållös, kan inte riktigt beskriva hur jag kände när jag såg den. Har en sådan enorm förståelse för båda karaktärerna. Jag har någon grej för filmer om tjejer som inte vill binda sig (Breakfast at Tiffanys), känner så väl igen mig själv i de karaktärerna.