Jag och naturkunskapen är inte bästa vänner just nu.

Kategori: vardag

Att jag inte kan lära mig att börja med saker i tid.
Just nu skriver jag bara flumm och blaha blaha.

matriell lycka!

Kategori: vardag

Jag har just beställt en ny ipod, vilket verkligen var på tiden. Jag har senaste månaden levt utan ipod, det har varit extremt jobbigt ska jag säga. Men nu kommer snart en lila 16g nano med gravyren" your art inspire me
to do my best
" att landa på lådan. Jag längtar! Sen beställde jag ju kläder från h&m i förrgår snacka om att jag kommer att kolla posten noga varje dag nästa vecka!

Quelqu'un M'a Dit

Kategori: musik

Söndagsnattens hetaste babes

Kategori: vardag

It must be a sign

Kategori: vardag

Åkte in till stan för att snabbt kolla på kläder och gick med stora förhoppningar om att det skulle finnas några Coelho t-shirtar kvar på Mango. Tur hade jag det fanns fyra stycken kvar, när jag gick var det bara tre. När jag sedan kom hem hade Zahiren kommit med posten under dagen. Det måste vara ett tecken eller hur?

Massa mer bra med mannen i mitt liv är att i helgen kommer det troligtvis att komma en leverans med mer Cohelo t-shirts till Mango så då ska jag dit igen! Jag vill gärna ha den som det står "Never give up on your dreams. Follow the signs." på.

Mitt linne låg i katrongen som ser ut som en bok, trycket ser ut som framsidan och texten är "The challenge will not wait. Life does not look back."

..

Kategori: vardag

för i dina armar mår jag bra,
min vän

i din famn är jag hemma

God natt

Kategori: vardag

Nu är det läggdags för min del, efter tre timmars nattsömn och en skoldag fylld av bara matte orkar varken min kropp eller mitt huvud mer. Sov gott darlings!

LIVING THE DREAM WOOOHOOO

Kategori: vardag

I går var det party hela natten lång på LK06's studentskiva. Det var grymt kul! Jag träffade massa roliga människor som jag inte sett på jätte länge tex MM och Allan. Dansade även med några hotties så som Hustrumisshandlaren och CV, inte helt fel må jag säga. Det blev dock ingen Musse, och det passar mig perfekt ändå! Bilder kommer kanske upp senare om jag hittar några. Stor puss till Hanna, Anna och Fanny!

Sommar

Kategori: vardag

Jag skulle tro att det var sommar om det inte vore för att jag vet vilket datum det är. Jag började dagen med frukost och läsning i bikini ute på gården, precis som jag gör på sommrarna. Jag har nu odlat lite fräknar och fått lite färg på mig, wonderful!

Pilgrimsresan

Kategori: vardag

Började läsa Pilgrimsresan idag, har dock inte kommit så långt in i den. Men den verkar redan nu grymt bra, som Coelhos andra böcker som jag läst. Han är en helt fantastisk författare vars böcker verkligen förändras läsarens liv och tankegång, jag tror inte att man kan läsa en bok av honom utan att få ut några lärdommar av den. Som Gazetta Del Sud sa "Att läsa Coelho är att vinna egen erfarenhet, att blicka ut från en bergstopp, se en horisont av möjligheter och välja den bästa vägen." , jag får ut så mycket av mig själv genom att läsa det att skrivit. Förstår ni då vilket litterärtgeni han är.

Prickig kjol

Kategori: vardag

Idag började jag sent och slutade tidigt och det enda jag gjorde i skolan var att prata (hade debatt & höll talet igen). Så borde alla skoldagar vara. När jag kom hem tog jag det lugnt, kollade på How to lose a guy in 10 days sen började på kvällens projekt; att sy om min mormors långa kjol till en lite mer "hipp" kort kjol att ha på midjan. Jag kortade alltså den och sydde in den. Jag kom på va duktig jag är på att sy, borde göra det oftare om det inte vore för att det tar en sån lång tid, jag är ganska nogran, vilket iof är bra. Nu är i alla fall nästan hela Mimmi-outfiten kirrad, behöver bara en rosett srl XXL att ha på huvudet!

En jävla massa otur

Kategori: vardag

Idag har universum inte tyckt om mig. Dagen började för ovanlighetens skull *host* med att jag försov mig. Efter en sen ankomst till Norrtälje kom det självklart ingen buss mot Sthlm, utan jag fick vänta i en kvart vilket egentligen är omöjligt eftersom att bussarna går var femte minut men något krångel måste det ha blivigt under dagen. Skolan gick bra i alla fall, har skrivit halva etiken, hållt tal och varit vaken på  hela genomgången! Efter stan åkte jag in till stan för att upptäcka att jag enbart hade 15:- på mitt konto, min kära mor hade satt in alla mina pengar på det nya kontot och det hade jag inte fått kortet till (nu har jag det, det kom med posten idag). Efter massa strul fick jag i alla fall ut pengar genom att gå till banken och ta ut av en människa. Inhandlade grejer till skivan på Söndag, deodorant och ansiktsrengöring. När jag sedan skulle bege mig hemmåt fick jag vänta på tunnelbanan i 8 minuter, vilket i rusningstrafik inte är möjlgt i vanliga fall *suck*, den sena tunnelbanan resulterade i att jag fick springa upp till bussen, bara det att när jag väl kom upp till den och var två meter ifrån den så åkte den, jävla busschafför alltså, bussen var halv tom och han såg att jag kom IDIOT. Dettta resulterade i sin tur att jag missade min buss ifrån Norrtälje med 5 fucking minuter. Jag fick sedan vänta i Norrtälje i 75 minuter innan mamma kom in och hämtade mig. Inte mycket har alltså gått som jag vill idag. Men när jag kom hem hade jag fått mitt nya bankomat kort samt mina nya böcker; Pilgrimsresan och Veronika bestämmer sig för att dö, vilket lyste upp min dag något!!

Jag har hittat mannen jag ska gifta mig med.

Kategori: vardag

              

Slaget närmar sig med stormsteg

Kategori: vardag

Och snart kommer Voldemort att åter springa lös på gatorna.
Jag kommer snart att träffa honom igen. Det ska bli jättekul, men samtidigt är det grymt nervöst för jag har ingen aning om vad jag känner för honom längre. Jag tror inte att det är något annat än att han är en gammal bekant, men men den unga mannen vet jag aldrig vilka konstiga känslor som kan blomma upp innom mig. Men i alla fall är jag pepp. Han är trevlig hursom haver och jag orkar inte vara grinig för något som hände för två och ett halv år sedan även om han var ett as!

Hon är i stan nu, hon har inte hört av sig. Jag bryr mig.

& vad har hänt sen sist?

Kategori: vardag

Jag har fyllt år.
Jag har varit ute.
Jag har blivit firad.
Jag har blivit rik.
Jag har fixat med banken.
Jag har skrivit prov i religion.
Jag har pluggat.
Jag har försovit mig.
Jag har köpt en ny klänning.
Jag har missat ett möte.
Jag har träffat någon.
Jag har dissat någon.
Jag har kysst någon.
Jag har sett båda Arn-filmerna.
Jag har totalt dissat kärleken.

pink up my life

Kategori: vardag


Jag har återigen fallit för en rosa dator. Denna gång är det en min dator från acer på 8,9 tums skärm och det bästa av allt är inte att den är super söt och skulle passa jättebra till mina baribeskor som jag inte äger utan priset, som endast är 3390 svenska riksdaler. Jag sa till mamma att det nog är en bra investering i min framtid, hon som inte lyssnade allt för bra höll med! Weeey! Jag kanske ska köpa en sån till mig själv nu när jag fyller stor! För visst är det en big-girl-dator? ;) Den är perfekt för mig att ha på bussen eftersom att jag inte orkar släpa på min som jag har nu, men ändå är det bra att jag har den eftersom att den rosa är för liten som surf dator. Det som gör det ännu mer perfekt om jag har två datorer är att jag kan ha en som jobb-dator och en att surfa på, perfekt så jag inte blandar nytta med nöje!

Skola

Kategori: vardag

Idag var det skola igen, suck. Trodde att jag skulle dö efter halva dagen (7 timmars-dag), men överlevde i alla fall. Det var jättemysigt att träffa min flickor igen, jag har verkligen saknat dem på lovet. Det var iof trevligt att träffa pojkarna också. Vår allas Ahlis kan lysa upp vilken dag som helst av att bara vara sig själv!

- Hulken är ju en hunk
- Nej, han har gröna muskler

Nya skor

Kategori: vardag

Idag kännde jag för att köpa nya skor, så jag köpte nya skor. Jagade ett par snygga svarta klackar med MJ över hela stan och till slut lyckades jag släpa med mig henne till söder där jag föll för två par på Belle, jag köpte dock bara det ena paret. Efter det köpte jag även strumpbyxor och örhängen så nu är outfiten kirrad till helgen, nice nice!


Skorna

 
MJ

Moon River

Kategori: musik

Fantastisk låt!

Dagens bibelord 13/4

Kategori: vardag

”Lovsjung Herren för hans väldiga gärningar, gör dem kända över hela jorden!” Jes. 12:5

Jag har klickat runt lite på olika efs-hemsidor och imorgon när jag kommer hem till huvudstaden ska jag gå på kyrkbesökt till den kyrka som jag bli min nya kyrka. Som ni kanske vet avskyr jag min församling och jag saknar kyrkan. Jag har växt upp med efs, där gick jag i söndagsskola och där konfirmerade jag mig. Efs är hemma så nu ska jag hitta hem.

ett hål i hjärtat

Kategori: vardag

Åh så jag saknar min konfa-tid. Jag saknar andakterna, lektionerna, sångerna men framförallt människorna. Åh som jag saknar Anna. Min Anna, den underbara tjejen som jag kunde prata med närsom helst om vad som helst. Jag saknar stödet från Johanna. Jag saknar vägledningen av Bertil. Jag saknar att höra alls berättelser om deras tro.

Hos Lasse om 7 år?

norrland igen

Kategori: vardag

Är in världsmetropolen Ånge nu. Ligger här i sängen och njuter av första internet kontakten på fyra dagar. Det är nog egetnligen ganska illa hur beroende jag är av internet men men. Åkte ju till farmor och farfar i torsdags, möttes av en leende farfar på flygplatsen och hann in mycket mer än hem och packa upp innan det hemska beskedet kom. Jag kan fortfarande inte fatta det. Det går inte in. Det sägs att kärleken övervinner allt, jag hoppas verkligen på att den gör det, att kärleken kan övervinna döden. Det är vad det är, detta är något jag inte kan blunda för, hur mycket jag än vill och hur mycket jag än önskar. Jag ber, jag är skräckslagen, jag är orolig, jag är tom, jag har inga ord. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra så jag ber och jag hoppas. Det sägs att hoppet är det sista som lämmnar en och vi har hopp. Hon vill att vi ska leva i nuet, men det är svårt. Framtiden kommer, jag önskar jag kunde stoppa den.

Måndag

Kategori: vardag

Idag var jag uttråkad och hade verkligen inget att göra så jag for in till stan och tog en prommenad i solskenet. Tittade även in lite i butiker. Jag hittade en jättefin klänning jag nu vill ha, men eftersom födelsedagen närmar sig ska jag ta det lite lugnt med shoppingen och det är ju som mamma sa jag köpte ju faktiskt en klänning förra veckan. Fast en ny klänning i veckan låter inte fel i mina öron, tyvärr skulle nog mitt bankkonto stå ännu mer på noll då. Jag måste hålla i slantarna lite, men innan Turkiet måste jag i alla fall införskaffa mig en ny resväska samt lite partykläder. Det är bara 10 veckor kvar nu, jag längtar verkligen!

Idag när jag åkte förbi skolan känndes det konstigt att in kunna åka ner och titta in. Jag tar detta som ett ljusens tecken, att det är på väg att bli bättre.


Faster och jag på kanarieöarna 96.

Nostalgia Locomotive

Kategori: musik

Already grown up?

Kategori: vardag

Tänk att jag varit liten. Svårt att tro ibland. Idag har jag kollat igenom massa fotoalbum. Jag blir chockad när jag ser vissa bilder och kommer ihåg då de tagits, ser på mig och inser hur liten jag var. Skolavslutningen i ettan, jag kommer ihåg nervositeten och mina vänner brevid mig, vi var inte så där små, vi var ju stora flickor som just gått hela ettan, vi var ju stora, vi gick i skolan! Men tiden går, och den går fort jag kommer fortfarande ihåg många av de händelserna som jag idag sett i bild som igår.

Om två veckor är jag vuxen på papperet, hur hände detta och framförallt när? Det känns som om jag varit så involverad i livets små detaljer att jag glömmt bort tiden, vart tog den vägen? Helt plötsligt står jag här på kanten till vuxenvärlden och mamma påpekar hela tiden hur jag samlar vuxenpoäng när jag pratar planer, jobb, banker, icakort, körkort, papper osv. Vuxna och äldre har alltid sagt till mig "ta vara på din barndom, du får den inte igen", nu förstår jag den sanna innebörden av den meningen.

I tell myself

Kategori: musik

jag lever

Kategori: vardag

och börjar känna liv igen.
smått.