Silence is a scary sound.

Kategori: vardag

Stirrar argt på mobilen. Loggar in på facebook en gång för mycket, och där dyker han till slut upp, i 10 minuter är han inloggad, sen försvinnar han igen. Inte ett ord, inte en ynka bokstav, skickas till mig. Telefonen ringer inte, sms-signalen plingar inte till. Tystnad. Finns det något värre, knappast troligt, inte i min värld, jag vill ha kommunikation, ord som fort byts av nya, i rappa samtal, konversationer, diskussioner.. Efter två dagar sedan hans ankomst inser jag att det enda som kan få startskottet på kommunikationen att avfyras är en fylla och en nattklubb, ett tillstånd och en plats som vi inte kommer att uppleva och infinna oss på samtidigt på fyra månader. Så jag försöker glömma sommaren och viskar ut i mörkret till honom "boy we've had a real good time and I wish you the best on your way".

Gate 42.

Kategori: vardag

Anländer på Arlanda när det på avgångstavaln står "go to gate", hinner sätta mig ner, rota lite i väskan, sedan ropar de ut att ombordstigningen börjar, jag rycker åt mig en Dagens Industri i kön och lämnar enbart fram mitt Visa kort, inget boardingcard. Väl ombord samtalar jag lite kort med mannen brevid, innan jag läser min tidining. Piloten ropar ut i högtalarna att det är kö, nio plan innan oss ska upp i luften så vi får vänta ett tag, jag passar på att läsa ut tidningen, väl upppe i luften somnar jag som ett barn. Vaknar till 45 mintuer senare av en duns, vi har landat. Nyvaken kliver jag av planet och går mor ankomsthallen, genom fönstret ser jag hur han ler och vinkar, ett leende lika stort som Julia Roberts sprider sig över mina läppar och jag skyndar mig in och kramar om min farfar.

All I can give you is my love.

Kategori: vardag

Kvällsmys med mannen i mitt liv, min älskade Stig.

You don't know what you do everytime you walk into the room.

Kategori: vardag

Sista passet på Macken nu!! Jag är trött, sliten, och otaggad, men fy va skönt med sista dagen, detta hoppas jag att få fira på ett sätt eller annat ikväll!

I deserve everything.

Kategori: vardag

Någon dag när jag har tid och ork ska jag berätta för världen vad felet på Norrtälje och dess invånare är. Då kommer även förklaringen till att jag numera inte kan se mig själv ens bo i Sthlm i framtiden.
Usch framtiden, jag får huvudvärk av att tänka på den, jag har en sådan betydelselös vardag här just nu, så jag tänker, dagdrömmer och funderar för mycket. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, så många platser jag vill se, kurser jag vill plugga, företag jag vill arbeta på, människor jag vill träffa, saker jag vill påverka, mitt i allt ska man finna "sitt livs kärlek" (jag tror inte riktigt på drömprisen, the one and only och allt det där, men någon dag i framtiden kanske jag gör det), hålla kontakten med sina vänner, skaffa familj, vara fashionabel, underhålla hemmet och allt annat sånt där, förstår ni min huvudvärk?

Girlpower or powergirl?

Kategori: vardag

Så jäkla ambitiös jag är alltså!

Kom hem till mamma vid tio-tiden, bakade kakor, städade och lagade lunch, efter det bar det av in mot stan för att ta en fika med Catte som skulle åka till hyttan för terminen. Det var trevligt att få träffa henne lite till, nu ses vi inte fören på nyår, men då ska vi glassa tillsammans på Malta, woho. Efter jag lämnat henne på tåget så åkte jag hem, med ett snabbt besök på Marina, där var alla LK-lärare utom Arvid (som jag förövrigt tror är barnledig, för det satt en tant på hans plats...) dock var alla superupptagna så han inte säga mycket mer än hej. Detta ledde i sin tur till att jag kom hem tidigt (vid fyra/fem tiden). Då satte jag igång att städa, det blev en ordentlig veva, med fönsterputsning, dammtorkning och hela fadelutten. Som grädden på moset, fållade jag mina gardiner, tog bort myggnätet, satte upp tavlor, började packa väskan till England, packat upp en flyykartong och sorterat alla viktiga papper i olika pärmar.
Jag säger bara en sak, man hinner med mycket när man kliver upp klockan 05:30 och är ledig. God natt!

Like a melody?

Kategori: vardag

Shoppaholic med problem. Ja alltså problemet är att jag spenderar för mycket pengar. Hmm.. Idag hittade jag i alla fall den efterlängtade väskan, en kjol på rea (40:-), ett par jeansleggins från barnavdelningen (149:-), en mascara (då jag duktigt nog supit bort mina två på mina senaste utgångar...) och sen en flygbiljett till London den 13de så jag kommer hem till hösten, woho! Äntligen är allt fixat, nu taggar jag på senare i veckan och lön!!!

Åkte upp hit till Norrland för att fly Norrtälje, blev rejält arg och ledsen i måndags morgon pga av vissa människor men efter att ha umgåts med Alexandra, min syster och mina underbara farföräldrar så känns livet på banan igen och alla "problem" är som bortblåsta. Blev lite krångel med min klippning som skulle ägt rum men pga olika omständigheter så blev det inte av och snart åker jag till UK igen, men släkten fixar allt, nästa helg när jag är tillbaka här uppe ska jag bli klippt! 

Jag är i alla fall helt varm i hjärtat av kärlek, det är helt sjukt hut mycket man kan älska vissa människor. Min farmor och farfar är två av få personer här i världen jag älskar så att det gör ont. Att umgås med dem gör mig så glad, lycklig och jag får ett sånt lugn i kroppen. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte upp hit igår!

Hand luggage.

Kategori: vardag

Den är slut på internet och fanns inte i butik i Norrtälje, imorgon prövar jag lyckan i Östersund (Ja jag åkte hit idag, lite inpulsivt men men så blir det ibland).

Good times!

Kategori: vardag

Igår nalkades det festligenheter som vanligt.. Aleks flyttar snart till mig, eller nästan, till London, om ett par veckor. För att fira det och säga hejdå till Svergie ställde hon till med partaj. Blev en riktigt lyckad kväll! Jag fick även träffa han den där en liiiiiten stund innan han skulle åka till Arlanda, så jag var helnöjd!
Övrtaggad brud.
Grilla i en blöt grill som redan haft glöd var en intressant upplevelse, men med mina pyroman kunskaper så gick det fina fisken och vi blev mätta och belåtna!
Elin, jag, Vian (pluggar också i England) och Aleks!
Jag var supersatsig och blandade drinkar hela kvällen, stod och skar lime och grejor.
Efter grillning och pre-party drog vi till Piren där jag bland annat sprang in i Juan!

The sun will shine on us again.

Kategori: vardag

Snart skiner solen på mig i Worcester igen. Det kryper i benen på mig av längtan hem. Jag är supertaggad på att fixa i ordning längenheten, träffa alla underbara människor och självklart att plugga. Jag har alltid älskat skolan och sett fram emot skolstart, men i år är längtan större än den någonsin varit förut!
Läser boken "What they teach you at Harvard Business School" nu (mer info om den kommer senare), där de tar upp vissa saker jag lärt mig ex; gantt chart, balance sheet, income statement, kaizen och massa annat, vilket gör längtan till min vardag ännu starkare. Boken gör att jag blir ännu hungrigare på kunskap och betyg, och drömmen om att en dag göra en MBA vid Harvard Business School har börjar gro i mig. The sky is the limit, som de säger, right?
Mitt Worcester <3

Market economy?!

Kategori: vardag

Nu är det bara tre och en halv vecka kvar tills jag åker hem! Igår började jag förberedelserna med att leta upp saker och prylar som ska med, än så länge ligger det vitaminer, en shacker, ett dunderpack med hårnålar och en diskborste i väskan... Kläderna får vänta, men körde tre tvättmaskiner igår för att ha något att ha på mig sista tiden i Sverige.
Innan det bär av till Worcester igen så ska jag åka upp till Norrland en sväng och hälsa på min kära familj som bor där, taggad till tusen! Har inte hunnit träffa dem på hela sommaren på grund av allt jobb. Detta leder även till att jag troligtvis inte kommer hinna träffa den där killen jag sovit hos några gånger under sommaren innan jag lämnar Sverige bakom mig, då han åker imorgon och är borta en vecka, sen åker jag, sen jobbar jag, och sen åker jag igen.
Jag är trött på mackjobbet, nu är det lågsäsong och därav typ inga kunder.. Imorgon jobbar jag i alla fall på gruppboendet och där händer det alltid något! Men men, fixade så att jag skulle börja 11 och inte 9 idag så jag får väl ta och göra mig i ordning för att åka nu, pinsamt om jag kommer sent då liksom..

Welcome to my place.

Kategori: hemma hos mig.

Har äntligen lyckats få över bilderna från Worcester från mobilen till datorn, tyvärr är de pyttesmå då inställningen tydligen var på minsta formatet och inte största. Jag lovar nya och bättre bilder på lägenheten när den fått lite möbler också men såhär ser det ut nu i alla fall!
Mitt rum:
Min "kryp-in-closet", för den är ju inte riktigt en walk-in.
(Ursäkta röran, har inte hunnit fixa så mkt där än.)
Tredje våningen när man kommer upp för trappan, mitt rum är till vänster (dörren ej i bild), rakt fram är badrummet och till höger är Emelies rum.
'
Andra vånginen, mot trappen till tredje. Undra hur många gånger jag kommer att snubbla i trapporna och slå mig?
Vårt nyisnatta kök!
Med TVÄTTMASKIN!
Vardagsrummet från dörren.
Vardagsrummet mot dörren.
I trappan från första våningen till andra, köket rakt fram, vardagsrummet till höger.
Första våningen, minihallen!!

It's the same old story they just didn't realise.

Kategori: vardag

Kräftskiva med Elin, Louise och Johan ute på vischan igår efter jobbet, mycket trevligt. Sen drog jag och Elin till Piren, var ju en mindre tevlig upplevelse typ. Jag är så otroligt trött på folket som bor i Norrtälje, jag kan verkligen inte i mitt huvud förstå hur så många idioter kunnat samlats på en sådan liten yta, men det finns väl mycket oförklarligt här i världen. Jag ser mer än någonsin fram emot att åka hem om fyra veckor och fortsätta med mitt liv. Imorgon kommer bilder på min nya lägenhet!!!

Detsamma.

Kategori: musik

Hörde denna på radion i morse när jag körde till jobbet, har sedan dess tänkt på den hela dagen så när jag kom hem blev det till att googla upp den. Den heter detsamma och sjungs av en man/kille vid namn Thomas Stenström. Jag gillaren!

Here comes that sick bitch.

Kategori: musik

Hardcore Superstar – Here Comes That Sick Bitch
Min nya hobby (då jag inte har tid för så många för tillfället) är att leta upp ny musik på Spotify (ny för mig alltså). Sprang över denna låt för tre dagar sedan och kan inte låta bli att älska den, rösten, musiken och lyriken, allt bara faller på plats och skapar denna sköna låt.

No stress.

Kategori: vardag

Trött... Några få timmars sömn, men nu blire 7:30-21 igen. Jag skulle ju jobba mindre, men så blev det inte..
'

Boys boys boys.

Kategori: vardag

Match making hit och dit.

Aleks försökte få sin kille att introducera mig för en av hans vänner. Jag wingmanade Catte så hon ska på date snart. Elin får dikter på sms.
Jag vill inte träffa någon så det gör jag inte, men jag sover hos någon ibland. Jag har en blandad känsla av att tycka att det är perfekt och bekvämt samt att människan är en socialt inkompetent idiot. Men att träffa denna människa är som att vara timanställd vikare tjänsten slutar när man går från jobbet och är inte anställd fören man hoppar på nästa jobbpass, var det sista gången vi sågs så var det, inte värre än så, ses vi igen så gör vi det och då är det de som gäller under de timmarna.
Makes no sense? Welcome to my world.

My name is Inga.

Kategori: vardag

Igår var som jag tidigare nämt inte allt för pigg, så jag bytte bort dagens morgonpass och tack gode för det. Gick upp för en timme sedan och är inte helt på topp idag. Jag har iaf ombestämt mig nu, jobbet får komma i andra hand och jag själv i första att jobba15h övertid i veckan är väl kul ett tag, framförallt när lönen kommer, MEN jag orkar inte jobba lika mycket nu som jag gjorde förra månaden så nu blir det till att ta det lite lugnare.

Mr right now.

Kategori: musik

Im glad you came.

Kategori: vardag

Hemma efter en hård dag-natt-och nu dag igen framför mig. Efter 12h passet for jag hem för att mata djuren och snabbt ladda om. Drog in till stan och träffade mina gamla Marinare; Catte, Anna, Alexandra, Fanny och Dennis, helt underbart att se dem alla igen. Vi var på Sommar, helt ok ställe som en stor uteplats passade mig perfekt då jag ändå nästan alltid står ute när jag är på krogen. Träffade utöver mina babes, en massa trevligt folk och hittade en riktig rockstjärnan kopia, lång, långt mrökt hår, skägg och typ samma stil dock hade han inte sammetskavaj som den 'riktiga' rockstjärnan hade.
Vid två-halv-tre-tiden tog jag bussen till Norrtälje på "efterfest" eller private party som jag skulle kalla det.. Efter ett löppass genom Stockholms natten, jag, Anna och Catte sprang från stället till T-banan för att hinna med Mörby tåget (bör jag tillägga det det var 6 min tills den skulle gå när vi kom dit...)
Nu har jag nästan just kommit hem, ska åter igen ladda om för att att åka till jobbet snart.. Jag är galet otaggad på att jobba idag kan jag säga..

Mötte upp darlingsen vid spottkoppen.
Anna, Fanny och jag (bilder tagna med Pattes mobil).

My great grandma.

Kategori: vardag

Min farmors mor fyller imorgon 100. Tresiffrigt. Respekt. Coolt.
Jag har grymma gener så kanske ska ända min livstil och hoppas på att få ett brev av kugen om 80 år..

Back on track..

Kategori: vardag

Jaha, då har jag på riktigt landat i Sverige igen. Trodde att jag skulle sluta tidigt idag och kunna njuta av en ledig dag imorgon, men istället slutade jag 21 idag och kör ett 12-timmars pass imorgon. Jag hinner med att jobba 40h denna vecka också trots att jag var i Woo halva.
Nu bakar jag blåbärspaj och ska ta en bit sen blire bums i säng för att orka med morgondagen. I have officially no life..

I just can't explain.

Kategori: vardag

Back in Sweden... Mitt hjärta är tungt och humöret på botten. Jag känner saknad och sorg. Har inte alls någon lust att åka till jobbet nu, vill bara packa väskan och åka tillbaka. Har haft det helt underbart hemma i Worcester. Har bilder på lägenheten och grejer på mobilen dock tror jag att kabeln ligger i Woo så jag kan tyvärr inte visa dem för er. Men som tur är ska jag ju bo där så vi har all tid i världen.
Känns konstigt att försöka ställa om mig sweden-mode, i Woo så tar jag saker och ting som de kommer, lever efter rutin men med ett annat lugn, här stressar jag från jobb till jobb och försöker hinna med att träffa vänner osv i mellan.
Jag hade världens bästa resa från Worcester till Gatwick via Reading igår. På tåget mellan Woo och Reading så lyssnade jag på musik, åt körsbär och bara chillade i min egna lilla värld. På tåget till Gatwick konverserade jag med en dam i 55-60 års åldern om allt möjligt, det var supertrevligt hon totaly made my day. Sen på planet till Sverige, pratade jag med en 25-årig kille från innerstaden, kanon trevligt det med.
Jag älskar främlingar, jag tycker att det är helt fantastiskt att möta nya människor.

Probably the happiest girl in the world.

Kategori: vardag

Imorse nar jag vaknade hade jag ingen aning om var jag var. Jag var i mitt nya rum, i mitt nya hem, i var nya lagenhet. Mitt rum ar inte stort, men det ar mitt. Jag har en walk-in-closet, sa en av mina drommar ar uppfyllda i alla fall. Nu saknas bara lite mobler i varat hem for att det ska vara fullbordat.

Efter vi fatt nycklarna igar sa akte vi ivag och hamtade alla mina prylar. Sen blev det shopping av rengorningsmedel och ol, sen sa stadade vi koket och mitt rum och plockade in grejer, mitt rum ar nastan klart nu, behover som sagt "bara" en sang, byra och skrivbord. Det kanns helt fantastiskt att ha en EGEN lagenhet och jag undrar hur manga vuxen poang jag scorade igar nar jag blev overexcited over var tvattmaskin. Fatta att vi har en egen tvattmaskin!? Det ar drommen!!! Inte bara det sa har vi ett helt nytt kok samt ett nykaklat badrum och nya mattor pa tredje vaningen, vi klagar inte kan jag saga.

Lite andra news har jag ocksa for de intresserade, men innan vi borjar sa vill jag gora en liten adjustment rockstjarnan #2 blir sa jobbigt att saga da det finns en #1 sa vi kallar honom for Rufus istallet. Nar vi igar skulle ga med mina grejor fran James lagenhet till varan sa gick Rufus forbi, han sag oss inte men jag bestamde mig for att ropa hej, han kom fram till oss och vi snackade lite. Han hade tydligen forstort sin mobil sa han fick mitt nummer igen. Igar kvall gick vi (Jag, Emelie och James) till Firefly for att ta en ol. Nar vi satt dar och det var nastan stangning fick jag ett sms fran Rufus. Han var pa vag hem och James skulle ocksa hem sa vi mottes pa vagen da de for tillfallet bor at samma hall. Vi sa hej, han pratade med James, sen sa skulle han tydligen ga hem.. (nodvandigt att ens hora av sig till mig om man anda inte ville ses?) Anyway jag blev som ett fragetecken. Emelie och jag drog vidare till Bushies som var packat med folk, mer an i lordags, dar svepte vi nagra VK's men de gjorde inte sitt jobb sa vi drog oss hemat ratt tidigt, hon till James och jag till var nya lagenhet! Summan av kardemumman, nu har jag i alla fall traffat Rufus tva ganger sen jag kom hit, han sa att vi borde ses och typ ta en kaffe innan jag aker, but honestly, what's the point?