WOHOO!!

Kategori: vardag

Äntligen har management betyget för första essayen kommit upp, jag fick B, wooohoo!! Detta ska så firas! Jag hade inte en susning om vad jag skulle få på denna, kunde lika gärna fått ett A+ som ett D-, jag är galet nöjd med ett B. Har fått B och B+ allt hittils denna termin, det  känns bra och jag håller mig på samma nivå. Nu blir det att fira (både betyget och bröllopet)!

Reunion.

Kategori: vardag

Igår blev det ett klassiskt pre-party på mitt rum i sällskap av bästaste Emelie. Vi har det så kul vi två, finns lite roliga videor på min kamera nu, tyvärr kan jag inte lägga in varken bilder eller videor på datorn då jag satte lösnaglar igår och får nu inte ut minneskortet ur kameran. (Denna bilden la vi dock över igårkväll redan)
Två flaskor España gjorde ju sitt (vi delade alltså), Bushies var over-crowded, gick inte att dansa, inte för att jag var riktigt i dansform.. Träffade som tidigare nämt Lillen ute, jag sa tidigare igår att det var bye bye till alla använda killar, höll det nästan, nu är det verkligen bye bye i alla fall och det gjorde jag nog ganska klart när jag sa åt honom att "you had your chance, you blew it" vände på klacken och gick hem. Men han verkade inte ledsen för det utan sa bara "fine", det är ju inge kul att gå omkring och krossa hjärtan om de inte blir ledsna, haha, nej nu ska jag inte vara sån. Även jag har gränser och måttet kan bli rågat och det var vad som hände igår, jag väntar faktiskt inte på någon så då fick det vara.

Bank holiday, royal wedding!

Kategori: vardag

Royal wedding and pancakes, en bra start på dagen! Är forbannad på Lillen efter inatt. Men den historian kan vi ta en annan gång (sitter och pekar fuck you åt facebook, något är allvarligt fel på mig haha). Är dock lite besviken på bröllopet, Victorias och Daniels var så mycket finare. Saknade leenden på William och Kate i kyrkan. Gick just till Tesco en snabbis med Ami, idag är detta en spökstad, få själar ute på gatorna, alla sitter inne och kollar på bröllopet. Blir nog en schysst utekväll idag.

See the fact that they just can't have my ass back!

Kategori: vardag

Har haft några lugna veckor på killfonten nu, ikväll blir det utgång och jag får väl se vilka som är ute. Är less på de killar jag träffat under våren. Jag letar inte efter ett förhållande och vill inte ha ett förhållande, MEN jag tycker att man kan höras i alla fall. Det är inget fel på att umgås/dejta/prata/ det är bara trevligt. Så hejdå till dom och hej till nya män eller celibat!

Mold in my room = problem. Solution? Perfume.. Idiotes!

Kategori: vardag

Ända sedan jag kom tillbaka till Worcester har det luktat mögel i mitt rum. Jag trodde att det var något jag hade där inne som luktade så jag har städat och vädrat ut. Men imorse luktade det mögel igen. Hörde förut att tjejen som bodde under mig flyttade ut för att det var mögel i taket. Så jag mailade accommidation office och berättade om detta, vill ni veta vad jag fick för lösning? Jo en sådan rumsparfymerare! Nu har ju idioternas idioter överträffat sig själva. "Det är ju inte jättebra att det luktar mögel men vi sätter in lite luktagott så känner hon inte av det..". Vill bara stypa idioterna, de har varit inkompetenta ända sedan jag flyttade in men detta tar ju helt klart första pris. Hoppas jag blir riktigt sjuk så att de kanske lär sig att om det uppkommer ett problem så måste man kanske ta tag i det lite mer grundligt.

what if I do bother that you are false as a hore and act like a bitch? friendship my ass!

Kategori: vardag

Ibland blir jag så less på folk, speciellt när saker och ting påverkar mig som det egentligen inte borde göra. I detta fall har jag väl haft en stor del iof, men jag har inte bett folk att sluta prata med mig, eller låsats som om de inte känner mig. Jag vägrar att bli ignorerad på grund av att någon inte vill veta av mig. Det är fånigt att välja sida, speciellt när det inte är något att välja sida för. En blev två, det händer alltid ändå. Men jag kommer aldrig mer att lägga energi eller vara snäll/trevlig mot någon som behandlar mig så. Och jag drar mig inte för att säga när jag tycker något är fel.

Perfect day.

Kategori: vardag

Igår höll jag på att tvätta lakan och handdukar, medan tvätten torktummlades tänkte jag vila lite genom att ligga på sängen och lyssna på musik. Vaknade sedan med ett ryck och undrade var jag var (hatar när det händer), kom på att jag hade tvätt i tvättstugan och tänkte gå och hämta den kollade på klockan som visade 04:03. Eftersom tvättstugan var stängd la jag mig och fortsatte min skönhetssömn i sängen utan sängkläder (jopbbigt när tvätten blir inlåst).
Dagen började med lite mer tvätt och städning av rummet, skönt att ha packat upp direkt. Sen blev det lite plugg på skolan med Emelie. Efter det gick vi till en uteservering med Elin, Ullis och Tanja. Nu har jag just kommit hem från gymmet (gaaah va skönt det var, I'm back on track). En helt vanlig dag här i Worcester and I love it, lagom mix av nytta och nöje. Imorgon blir det gym, plugg och parkhäng tror jag, hoppas att vädret fortsätter att vara fint, idag har vi haft strålande sol, skönt trots att det varit lite kallt i luften.

That home is where the heart is, is a lie. Home is where I'm happy.

Kategori: vardag

Har lämnat messiga Sverige nu och landat hemma i Worcester. Har ett lugn i kroppen igen, börjar dock känna pluggastress men jag har resten av veckan på mig att plugga ikapp det jag borde gjort i Sverige. Ska nu tvätta, plugga och sova. Ska unna mig en utgång på torsdag då jag och Emelie ska fira att jag äntligen blivit tjugo så får se till att plugga ordentligt nu så jag förtjänar en utgång.

Two parties in a row.

Kategori: vardag

I fredags firades jag av mina närmaste. Kalaset började på Hotell Sandberg med vin och fix, sedan blev det middag på G, sen lite pre-party hos Aleks sist men inte minst gick vi till Mobergs. Blev dans, shots och jag träffade gamla skolkamrater från högstadiet, mycket trevligt. Efter två hade vi dansat klart och tog en prommis till Statoil för en liten dos fyllekäk, en Karl-Sune stod på menyn för Elin (ni kan ju gissa vem eller vad Karl-Sune är).
Utanför Hotell Sandberg i väntan på Taxi Selma.
Middag!
Guntrumx2 på plats, p-p-p-party
Igår hade Alexandra sitt avskeds pre-party. Där bjöds det på god mat, trevligt sällskap och jag intog rollen som nykter bartender. Blandade några exotiska drinkar vid namn Razzafari (bacardi razz, vodka spetsade hallon, fanta och grenandine), Piggelino (piggelinglass, vodka, sockerdricka), Doktor Kosmos (vodka, lime, tranbärsjuice, sockerdricka), bjöd även på piggelinshots som kort och gott är vodka och piggelinglass. Pelleponken var där Palmis, Lotta och Madde också, var kul att återse gamla goa ansikten. Alexandra verkade ha kul och nästan alla drog vidare på krogen, inte jag då fattiga studenter inte alltid kan unna sig utekvällar i storstaden.
MAAT!
Piggelinshots!
Nyfärgat hår, älskar hur blåa mina ögon blir i en nyans mörkare hår.

I love the sun!

Kategori: vardag

Dagen har spenderats i bikini hos Palmis (det tog bara 45 min att köra hem till henne, vääärt). Vi har snackat skit, solat, ätit sushi och haft det allmänt bra. Jag hat fått en linje av bikinin woho, sommarbrännan here I come, om jag nu kan lyckas få någon. Jag ska försöka pressa lite i solen imorgon med, mellan klippning och packning. Måste bara säga att det var galet gott med sushi, kan fortfarande inte förstå att min lilla stad inte äger någon sushi resturang.

The room

Kategori: hemma hos mig.

Så här ser det ut på mitt rum nu, som ni ser fortfarande massor kvar att fixa, men det går att bo i i alla fall. Blev riktigt nöjd med bokhyllan, ville inte ha den från början men det blev riktigt bra. Sen måste jag bara påpeka hur underbar min spegel är och kristallkronan med.

..

Kategori: vardag

Detta är det tråkigaste lov jag någonsin haft. Jag gör ingenting och träffar ingen. I mitt vanliga liv umgås jag med falok varje dag, det gör jag inte här, det är inte kul. Iof hör jag inte av mig till någon heller, kan bero på att jag är helt seg av förkylingen som aldrig går över, men ändå. This sucks.

Bootie call.

Kategori: musik

All Saints – Bootie Call - Single Version
"I like playing games
And if it's all the same
You can bring it on with the ruff stuff
Give me your love
I don't wanna be tamed"
Haha hittade just the soundtrack of my life! Skämt å sido, rolig låt!
"Only tryin' to be smart baby
Don't need the rollercoaster ride
I've been and seen it all yeah yeah
Don't want you messing with my mind
So don't be a fool
Keep this as your number one rule
Good love is not always from the heart
You gotta be smart"

Why dont I just shut up and go to sleep?

Kategori: vardag

Jag tror att jag är allergisk mot Sverige. Vet inte vad som är grejen men ibland får jag en känsla i bröstet och magen som bara skriker "neeeeeeeeeeeeej". Känner mig lite lagomt depp nu, vet inte varför, har varit trött och ensam hela dagen, kan bero på det. För mig betyder födelsedagar att fika men familj och vänner, och javisst 25% av mina vänner på facebook har skrivit grattis dvs 120 pers cirkus, tre vänner har ringt och släkten har självfallet ringt. Men ändå kan jag inte undgå att denna känsla som påminner lite om loneliness (ni vet väl skillnaden mellan alone och lonley) infinner sig. Är väl lika bra att jag somnar nu och låter det gå. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Ludde, ett av mina eviga lyckopiller. Om inte så blire det plugg och hursom så ska jag till farbror doktor, mina föräldrar gillar inte min hosta som inte blir bättre.

Homemade pizza.

Kategori: vardag

Har käkat födelsedagsmiddag nu, det blev hemmagjord pizza, en hawaii och en pepperoni, supergott. Nu är jag så trött att jag håller på att somna, men ska hålla mig vaken en timme till för snart kommer mamma hem igne efter att ha varit på hundkurs och då blir det efterrätt, mums.
Pizza kommer ju från Itelien och det gör en kille jag är bekant med också, han hörde av sig till mig både igår och idag, jag blev glad, hihi.

Birthday girl!

Kategori: vardag

www.tröttbrud.se skulle man kunna kalla mig, har handlat, diskat städat och bakat, sen dog jag framför True Blood en stund. Är helt slut. Men nya tag, måste troligtvis börja fixa med middag snart. Blir inget storfirande idag, utan bara en lugn middag bestående av hemmagjord pizza med familjen och deluxe cheesecake efteråt.
Födelsedagar nu för tiden är inte desamma som förr, kan också bero på att jag är lite småsjuk och inte har någon energi till att göra något.
Bakom mig ser ni lite av resultatet som börjar likna ett beboligt rum, jag saknar nu endast ett nytt golv, lister, en dörr (som skall målas och sen ska fönsterkarmarna målas också), plus att min byrå och nattduksbord skall målas om, sen en ny garderobsdörr och sätta upp lite tavlor på väggarna. Oj insåg just att det är massa kvar att fixa. Det ser dock helt ok ut här inne och känns lite hemmigt. Höll nästan på att glömma min fina sänggavel som också skall målas innan den ska komma på plats. Jag tror att jag ska måla i sommar..

Baby.

Kategori: vardag

I natt drömmde jag att min flatmate i rummet bredvid hade en bebis i en av lådorna på rummet, det är högst oklart om jag var mamman men jag tog han dom bebisen i alla fall. Sen hade han ett mode företag också som jag drev och utveckalade något enormt (startade bland annat ett under märke för bebis/barn kläder, anordnade grymma modevisningar osv). I slutet av drömmen blev han sur på mig och tog ifrån mig företaget och bebisen, då blev jag ledsen och kände mig maktlös.
Haha, älska mina sjuka drömmar. Bebisar är ett återkommande tema i mina drömmar, hmm, undrar som Elin om den biologiska klockan börjat ticka. Alla som läser detta han hålla sig lugna jag ska inte ha barn på minst 10 år!

Happy birthday to me!

Kategori: vardag

Då har klockan slagit om till  över midnatt och den nittonde april infinner sig nu, det bertyder att det är officiellt min födelsedag, även om jag inte riktigt är tjugo än (är född nollfem-någonting). För mig innebär detta att lämna tånåren bakom mig och gå in i vuxenvärlden jag redan tycker jag lever i. Känns underbart att komma över tröskeln till tjugo, avsluta ett kapitell i livet och påbörja ett nytt. Ska bli skönt att slippa känna mig ung på ett negativt sätt, det har kännts jobbigt att säga att jag bara är nitton.
Reflekterade lite idag på hur mitt liv ser ut idag, vad jag gör, hur jag mår, var i livet jag befinner mig till skillnad från förra året. Rejält mycket hände under förra året; jag provade på att ha pojkvän, tog studenten, nytt jobb, flytten, uni, nya vänner, gamla vänner, mammas flytt, osv. För ett år sedan var jag på botten, marina var underbart på massor av sätt men det funkade inte för mig, jag klarade inte av skolan, deadlines osv, idag går jag på universitetet har aldrig missat en deadline, får ok betyg och njuter av livet. Idag är jag singel precis som förra året men känner inte att jag behöver vara med någon, för jag vet att något att satsa på är värt att vänta på.
Im on top just nu, jag har aldrig varit lyckligare. Vad denna lycka kommer ifrån är svårt att säga, men jag är inte ett deprimerat nervvark längre som jag var för ett år sedan. Klart jag fortfarande oroar mig och grejer, men dagens problem är typ att "det är stökigt på mitt rum" och inte "jag hatar livet vill aldrig mer lämna rummet jag befinner mig i".
Pratade med mina kära far idag och under tiden insåg jag att en ny oro och stress entrar livet i och med att jag fyller tjugo, nu har jag tio år på mig att uppnå allt jag vill nå innan det är dags för familj och grejer. Pappa sa att jag inte ska känna någon stress och jag vet att den är självvållad, men jag vet att jag kommer dö om jag är trettio och inte har ett jobb jag är nöjd med eller sett de platser jag vill se. Kidsen och mannen löser sig alltid, det är min mista oro.
Bjuder dagen till ära på some never before seen footage från mitt år som nittonåring, som utan tvekan varit ett galet roligt partyår!
Sista partykvällen i Norrtälje innan flytten till Worcester.
En vinkväll med Palmis inne i stan, efter ett avslut med Dino, oh sweet memories. Btw vill ha mörkt glansigt hår nu! Det ska bli en födelsedags pressent till mig från mig.

Quiet night.

Kategori: vardag

Nu blir det filmmys med morotsstavar, dipp och cola. Jag skulle baka en frozen cheesecake men hade köpt cream cheese med vitlök örter så det blev ingen luck med bakandet ikväll. Skulle leta upp en film hittade en som hette Management det kändes rätt ikväll, började ju ändå på andra management uppgiften idag. Förtjänar lite söndagsmys då jag även målat en vägg idag och satt upp spegeln på väggen. Imorgon blire mer målning och plugg, lägger upp bilder på framstegen på rummet då! Nu till morätterna och dippen!!

Multipersonality kitchen.

Kategori: hemma hos mig.

Som jag nämde tidigare är det påbörjat på något i varje rum i detta hus, köket är ändå det roligaste.
Första bilden föreställer hur köket ser ut på vänser sida av spisen, detta är den gamla looken (ursökta röran på bänken).
Den andra bilden föreställer köket på höger sida av spisen, det är det nya köket, så som det kommer se ut i resten av köket när allt är färdigt. En liiiten kontrast.

Working progress.

Kategori: hemma hos mig.

Jag ska aldrig mera i mitt liv köpa kläder, påminn mig om det! Jag fattar inte hur en människa kan ha så mycket som jag har, det är stört. Och det är ännu sjukare att jag har lika mycket till i Worcester.. Jag räknade hur många skor jag har, har glömt bort siffran, lika bra det. Har fixat hela garderoben idag i alla fall, känns skönt att ha ordning på något nu i alla fall.
Såhär ser resultatet ut, invändigt och utvädningt! Som ni ser passar inte den ena dörren, meningen var att jag bara skulle haft den stora garderoben men fick den lilla på köpet, å lika bra var väl ändå det, annars hade jag inte fått plats med allt. Ska i alla fall leta upp en till dörr, håller tummarna att det kommer upp en på Blocket då de kostar 500:- st och jag känner inte för att lägga ut de pengarna på en garderobsdörr. Nu ska jag sova för imorgon blir det måla och plugga!

Always up to something.

Kategori: vardag

Är på "hemmaplan" nu. Har avnjutit en natt i min egna säng, som inte alls gav mig den magnifika upplevelse som jag förväntat mig, kan det vara så att jag vant mig vid min lilla uni-säng där fjädrarna trycker upp i ryggen när man sover? I alla fall så är mitt rum här i Svea kaos (kanske är därför jag inte kunde sova ordentligt inatt) så det skall fixas innan jag far tillbaka.
På dagens agenda står det stort att träffa Elin! Sen ikväll blir det nog att lägga in alla mina kläder i nya garderoben och packa upp. Söndagen skall ägnas åt plugg och kanske lite målning av rummet (har har fortfarande bara målat två väggar, det ser lite småkul ut). Mitt rum representerar hela huset rätt bra nu, alla rum är påbörjade projekt men inget är helt färdigställt. Det är lite frusterande men samtidigt peppande för att jag kan se hur fint det ska bli överallt när det blir färdigt.
Ja ni ser ju kaoset, när garderoben är fixad (dörrarna ska sättas fast, intredningen skall flyttas om och sopsäcken som står mitt på golvet innehåller mina kläder som fint skall hängas in) ska tv:n slängas ut, spegel upp åvan byrån, samt att väggarna till vänster och höger skall målas, och efter det kan jag sätta upp min Chanel tavla och gardiner. Juste jag ska få en dörr till rummet denna vecka också, woho!

Time flies!

Kategori: vardag

Oj så var klockan redan midnatt. Har haft möte, lektion, middag med Emelie, lektion sen blev det städning av rummet och packning. Blev bjuden på middag av min nya stalker som jag tror är intresserad av Aleks men tackade snällt nej. Har varit igång hela dagen, fast än att jag borde legat hemma och vilat, är dock mycket nöljd med att gått på alla lektoner denna vecka.
Kollade just mitt resultat från Business Decision Making provet som kommit upp, jag gick B+. Jag är riktigt nöjd med mina resultat än så länge denna termin, har fått två B+ och ett B, hoppas att jag lyckas hålla betygen uppe nästa tenta period. Så Sverige förvänta er inte för mycket av mig, jag är sjuk och behöver vila, jag har tentaperiod när jag kommer tillbaka så jag behöver plugga, dock vill jag träffa mina vänner lite.
Jag fattar inte att jag åker imorgon, men jag är mer än förberedd i alla fall, har försökt packa ner så mycket som möjligt i väskan, nu är jag rädd för övrvikt, är så rädd för att inte få med mig alla grejor till sverige nästa gång jag åker dit. Kan inte fatta att detta året snart är slut, känns galet overkligt.

Life is life.

Kategori: vardag

Lagomt opepp just nu. Blev sjuk igen med feber och hosta, börjar dock bli bättre har sovit i ett dygnt och svettats bort febern, nu är det bara hosta kvar men den blir mindre och mindre även den. Lever på en honungste, blåbärssoppa och linssoppa diet för tillfället, är sugen på fisksoppa ikväll men orkar inte gå iväg för att handla ingredienser. Skulle egentligen ha gått på ett party uppe på Sarah Siddons ikväll, men det lär inte bli av med denna hosa, mår jag bättre sen kanske jag går upp en halvtimme för att säga hej, är lite sugen på att träffa någon som bor där.
Annars så har jag faktiskt gjort lite nytta igen, nämligen valt kurser för nästa år, vet inte om det blev bra eller inte men såhär ser i alla fall nästa års schema ut:

Module

Name

Period

Day

Time

BUSM2031

Project Management

Semester 1

Monday

11:15

BUSM2071

Public Relations Practice

Semester 1

Tuesday

12:15

BUSM2001

Business Ethics

Semester 1

Wednesday

9:15

BUSM2044

Sales Management

Semester 1

Friday

9:15

BUSM2072

Public Relations And Campaigning

Semester 2

Monday

15:15

BUSM2062

Advertising Management

Semester 2

Wednesday

9:15

BUSM2032

Operations Management

Semester 2

Wednesday

15:15

BUSM2012

Leadership In Action

Semester 2

Friday

9:15

De kursera jag valt själv är ethics, sales, advertising och leadership.

My favorite song this week!

Kategori: musik

Sheelah - The last time

Birthday gift?

Kategori: vardag

Hittade dessa på Primark idag och ville bara tala om för alla jag känner att jag fyller år om 10 dagar och detta vore en utmärkt pressent till en tös som jag eller ska man säga en vuxen dam? För jag blir ju ändå vuxen, bort från tånåren och systemlaglig, är inte rosa kastruller en vuxen pressent?

Lots of love!

Kategori: vardag

Det är superhärligt att ha mina tjejor här! I onsdags kväll gick jag och Selma ut med Ella och Ami, blev en sväng på Bushies innan vi tog en taxi bort till Shub Hill för att möta Aleks som kom dit vid 02 tiden. De fick ett riktigt välkomnade till Worcester med lite käk på Shackeys, chiken doner meat with fries and sallad, mums. 
Torsdagen var lite små mulen, men det blev en sväng på stan och en glass. Under kvällen blev återigen ett besök på Bushies med ett stopp på Sin innan, Aleks var lite sugen på att ta plusen på Worcesters nattliv. Jag är gymt imponerad av Aleks som höll takt med mig på Jägerbomben. Träffade några killar vi hände lite med, trevligt att träffa lite locals som inte är uni studenter, det händer ju inte allt för ofta.
Dagen idag har varit toppen, men liten sväng på stan (jag hade iof lektion hela förmiddagen) och häng i favvoparken. Jag fyndade på Primark köpte ett fyrpack muggar för £1. Sen blev det middag på en italiensk resturang (äntligen fick jag min risotto som jag craveat över i evigheter nu) och sen lite häng på Postal Order med Olli, Robert, Elin och hennes syster med pojkvän. Nu blir det att ta igen lite sömn för att imorgon blir det sooola hela dagen och sen house party på kvällen följt av ett besök på Bushies.

Summerlove.

Kategori: vardag

Idag har vi haft riktig sommarvärme. Shorts och kjol var den enda alternativet för att inte smälta bort i solen. Blev en sväng på stan och sen lite solande och mys nere vid vattnet!

Girlies!

Kategori: vardag

Äntligen är alla på plats, igår natt kom Aleks, så nu taggar vi till och gör Worcester farligt!

TERRABAD!

Kategori: vardag

Livet straffar mig av någon anledning vet inte vilken. Kanske är det karman som jag inte tror på som slår tillbaka. Nu har iaf bakfyllan börjat slå in, brukar ju bli så när man äter. I natt blev det översvämning i badrummet. Jag tappade min ögonbryns penna i toaletten igår. Jag tappade ett ägg på golvet nyss. Suck.

Monday night in Worcester.

Kategori: vardag

Worcester hälsade mig välkommen tillbaka på bästa sätt. Erik och Jack fyllde år så det blev fördelsedags pre-party, sen Tramps.
Favorit i reprris, España smakar gott och är det enda jag har råd att dricka nu kostar £3.35 per flarra.
Var rätt mycket folk i Elins kök igår och detta är inte ens när det är som mest.
A jug of strawberry margarita, yummy!

London 3.

Kategori: vardag

Lördagen blev ännu en dag på stan.
Jag hittade hem!
Portobello market, fullt med folk, men mysigt med gatumusikanter och annat skoj.
En apnöjd Catte under ett bussköp!
Blev ett stopp i cupcake hevaen!
Det blev middag vid Picadilly Circus, en share plate med chips, coleslaw, fried muchroms, hot wings, ribs och onion rings, sen en flarra rövin på det. Efter midaggen (blev en sen lång middag), begav vi oss ut på klubbjakt. Vi endade upp på den sämsta klubben jag nåsonsin varit på. Dålig lokal, varanan låt som spelades var dålig, vara nästan bara korta blattar som tryckte upp skrevet i skjärten på en när man dansade. Som grädden på moset så öppnade någon Cattes väska på dangolvet och tog sig friheten att nappa åt sig hennes mobil, blev kvällens glädjedödare. Vi fortsatte ett tag till efter den insidenten, men drog oss hemmåt rätt snart. Eller försökte åka hem i alla fall, det kom ju aldrig någon bussjäkel. När det väl kom en stannade den inte vid stoppet utan en bra bit fram, folk sprang dit och tryckte upp dörrarna och trängde sig in. När chaffisen började köra iväg stod folk framför bussen och vägrade flytta å sig, och vissa var halvvägs in och hängde utanför när bussen var i rörelse. Till slut kom ännu en buss, den var tom och vi lyckades tränga oss på tillsammans med två nyfunna vän; en snygg brittisk kille och pluggade business.

London 2.

Kategori: vardag

Efter shoppingen i fredags blev det ett snabbt besök på hotellet för att lämna grejor och hämta biljetter. Sen blev det ett kort stop för att köpa på oss mat och sen bar det av mot Wembley.
Taggade brudar äntligen framme vid Wembley!
Middag i kön.
Efter tre förband och lång väntan kom äntligen McFly upp på  scenen!
Harrys pappa kom upp på scenen och var med och sjöng Smile!
Harrys nipple!
Konserten var grymt bra en av de bästa jag någonsin varit på! De körde alla mina favvislåtar från nya albumet och massa gamla godingar.

London 1.

Kategori: vardag

Vid elva tiden på kvällen möttes jag och Catte på Paddington, vi åkte direkt till Apollo Hotel och checkade in. Lite fix och sen gick vi ut för att ta en drink. Hamnade på någon konstigt vattenpipsställe som stängde medan vi var där men vi fick sitta kvar iaf. Vi blev lite rädda när lamporna släcktes och de var ett stort gäng invandrar killar som rörde sig i lokalerna, men de var snälla och vi kom därifrån helskinnade.
Vårat hotell var tydligen 3stjärningt. Jag skulle ge det en stjärna. Rummet hade äckliga väggar, med fallande tapet, ett element som inte gick att stänga av så det var bastuvarmt i rummet, ett badrum som luktade Ävla (dvs mögel), en bristande frukost buffe, men trevlig personal och bra läge. Men vi var nöjda i alla fall, det hade ett bra pris och så mycket tid spenderade vi inte på hotellet i alla fall.
Fredagens förmiddag/dag spenderades på Oxfordstreet. Blev ett besök på Primark ofc, men inte så jättemycket shopping för mig eftersom jag är pank.
Men några få billiga saker blev det i alla fall.

Home, sweet home!

Kategori: vardag

Klev av tåget hemma i Worcester vid elva tiden i förmiddags efter en sovande resa från London. Catte och jag fick bara ett par timmars sömn natten till idag (mer om det kommer troligvis imorgon) så jag var rätt trött när jag kom hem. Slängde mig i säng dirket och sov hela dagen. Träffade Emelie nu ikväll och tog ett par öl på Firefly och catchade up efter helgen. Nu ska jag sova ännu lite mer för att orka tvätta, handla, gymma och plugga imorgon.
Måste bara säga att det var underbart att komma hem till lilla Worcester igen, London i all ära, men jag älskar min lilla stad!