What Do You Want to Be When You Grow Up?

Kategori: vardag

Jag har under sommaren varit mer förvirrad än jag någonsin varit i mitt liv. Jag har alltid varit så säker på vad jag vill ha, vad jag vill göra och vem jag vill vara, men nu när jag snart måste göra en massa vilktiga val om vad jag ska jobba med, var jag ska bo osv, vet jag inte längre vad jag egentligen vill. 
 
Jag gjorde därför ett test på Q41 som är ett personlighets test och ger tips om vilka yrken man skulle kunna passa med utefter vilken personlighet man är .
 
Här är mitt resultat, jag tror verkligen inte att internet-tester är sanningen men jag kan känna igen mig i personlighetstypen och jobben känns inte långt borta heller. Jag hoppas att kunna jobba som en blandning av konsult, säljare, eventkoordinator och skribent, sen är det ingen idé att dölja något som alla vetat om sedan jag var pytteliten, en vacker dag vill jag stå som direktör för ett företag. 
 
Ibland undrar jag varför jag läser management, men gånger som denna kommer jag på att för det första är det något som jag alltid presterat bra inom och för det andra har sedan jag var 15 år varit en del av min dröm.
 
Och skiter sig allt i min business karriär så kan jag ju alltid bli präst, fast min backup plan om allt skulle gå åt skogen har alltid varit lärare och det jobbet finns ju också med på lisan så detta testet kanske är verklighetstroget i alla fall.. 
 
 
 
 
 

Daniel Wellington

Kategori: vardag

 
Sedan november förra året så har jag suktat efter en Daniel Weelington klocka. Nu i sommar när jag jobbar har jag åter böjat använa klocka och nu är jag beroende. Klockan på min handled idag kommer från New Look och kostade £15-20, den har tappat både färg och diamanter. Jag bestämde mig att jag varit så duktig under året som gått med uni, jobb (om jag tar mig igenom denna 79h vecka) och sommar uni att jag ger mig själv en liten morot inför det nya läsåret iform av min drömklocka. 

I just want to be back on track.

Kategori: vardag

Sommaren har hittills mestadels varit en enda stor dimma. Och inte en dimma som i galet festande, utan en dimma av jobb och identites förvirring. Jag har sedan jag landat på svensk mark varit totalt utmattad och tillsammans med det vet jag inte vem jag är i denna staden.
 
 
Jag har kommit in på sommar uni i Bukarest så om drygt två veckor styr kosan dit för att i två veckor bo, träffa och utvecklas med 55 andra från världen. Spännande och läskigt,
 
Jag börjar långsamt hitta tillbaka till den personen jag vill vara. Jag tänkte börja med mitt Business Project dagen efter jag var klar med andra terminen, det hände inte. Denna vecka började jag, känns rikitgt skönt. Jag har inte kommit långt men jag har läst igenom vad jag ska göra och börja skiva på förslag som jag kan skriva om.