11.

Kategori: vardag

Vidrig natt. Skyhög feber och en huvudvärk så ont att det inte går att beskriva med ord. Trodde jag var påbättrings vägen, men tydligen inte. Nu ska jag försöka göra skolarbete får se hur det går. Hälsodagboken, förklarniongsmodeller, kriminalitet och hinduismen-buddhismen, jippi känns underbart roligt speceillt eftersom att allt måste vara klart till imorgon. Om jag avlider vet ni varför.

Filmmys

Kategori: vardag

Nu är jag nerbäddad i sängen igen, är helt slut efter dagens äventyr. Har just satt på Definitely maybe, en underbar film som inte är förutsägbar utan spännande rakt igenom, och ja det är nog en tjejfilm men det är de jag gillar bäst! 

Ibland gäller det bara att ta tjuren i hornen

Kategori: vardag

Och det var vad jag gjrode nyss. Har precis pratat med Anna konfa. Vi har pratat ut nu och bestämt oss för att försöka lappa ihop relationen. Det var inte mitt ansvar att ringa men jag gjorde det ändå, för att det är inte värt att må så dåligt över en vänskap, jag var tuvngen att ta tjuren i hornen för min egen skull och det känns lättare nu.

Hamnens dag

Kategori: vardag

Jag åkte in till skolan idag för att gå på hamnens dag som besökare. Självfallet gjorde jag lite "jobb" ändå, jag kan inte slita mig, illa. Pratade med en tjej som sökt LK men inte visste något om programet så jag och Ellen pratade en del med hon och hennes mamma. Annars glassade jag bara runt och hängde med Sara. Träffade även MM som var där, trevligt men kort. 

 
Känner att jag behöver en liten egoboost, så lägger upp en bild på hur snygg jag var idag!

12.

Kategori: vardag

Hade lite extra tid i Norrtälje idag så jag gick runt lite på stan. När jag var inne på H&M kom jag på att min mascara nästan var slut så jag tog tillfället i akt och köpte en ny. Kom även på att fundationen också började vara tom så den sådann blev det också. Sen har mitt solpuder varit trasigt länge så det var lika bra att handla ett nytt när jag ändå var på gång tänkte jag. Hittade även ett läppglans som jag inte kunde vara utan. Helt plötsligt köpte jag masa smink. Men det är ju sånt man alltdis behöver!

Cant break thru

Kategori: vardag



Den här låten är inte bara grymt bra utan även åttan i ett nörskal. Den här låten var spår 13 på min egen brännda skiva som det inte bara fanns Busted på utan även Kelly Clarkson, Ashlee Simpson och lite annat. Under den här tiden då denna skiva spelades som godnattvisa sov jag i vardagsrummet i lägenheten, detta var alltså precis innan vi flyttade ut till Gräddö. Den skapades i slutet på sommaren 05 (vilken i sig var en underbar tid) då jag just upptäckt brittpopen. Det var den första skivan jag spelade på mitt rum på gräddö. Fast när jag hör cant break thru med Busted känner jag doften av Puma Jamaica och kännslan av att somna i vardagsrummet i lägenheten. Visst är det fantasktiskt hur många minnen som rymms i en låt?

Let me love you

Kategori: musik

Duktig, men på fel sätt

Kategori: vardag

Jag har faktiskt varit jätteduktig idag! Har bokat in både riskettan och handledarkurs, och hinner gå båda innan Turkiet. Jag känner mig riktigt stolt, har sagt i över ett år nu att jag ska gå handledarkursen men det har aldrig blivit av. Så nu hoppas jag kunna få tillståndet så fort som möjligt så jag kan börja med övningskörningen. Jag har ju satt upp som mål att ta körkort i Oktober precis innan seglingen. Får se hur det går, alla säger att det aldrig kommer att gå men jag tror att det faktiskt kommer att göra det. En stor anledning till att jag nu äntligen tagit tag i körkortet kan ju vara att massa människor i min omgiving just tagit körkort vilket jag är grymt avundssjuk på. Stort grattis till Pingu, Elin, Arvid, Kenneth och Catttes Jimmy som nu faktiskt får vistas ute på vägarna!

Jag har dock inte pluggat lika mycket som jag hade tänkt mig, men jag har i alla fall fått något gjort.

13.

Kategori: vardag

Fortfarande grymt förkyld. Känner mig dock mycket klarare i huvudet, så ska göra lite nytta. Skriva klart kriminalitetsarbetet i samhälle och börja på hind/bud arbetet i religion. Om jag lyckas med detta är jag värd en stor guldstjärna, för jag är så extremt otaggad på båda uppgifterna. Vi får se hur det blir, nu ska jag sätta igång i alla fall!

Fashion Against AIDS

Kategori: vardag

Idag släppte HM sin nya fastion against aids kollektion. Det är ett samarbete med HM, DAA och kändisar där 25% av priset går till projekt som ökar medvetenhet om sjukdomen och stödjer kampen mot den. I år är även kollektionen gjord i ekologisk bomull, vilket är superduper bra tycker jag! Jag kunde faktiskt inte motstå detta, så jag klickade just hem tre stycken produkter. Men det är ju för en god sak, så då gör det inget om man shoppar eller hur?

Dessa kommer snart att finnas i min garderob:

Linne desigat av N.E.R.D
Snygg och rolig, bättre kan det ju inte bli!



T-shirt designad av Dangerous Muse
Jag föll direkt för kondomhjärtat, det passa så bra in på min favorit sak; nattlig kär-lek!

Boby designad av Katy Perry
Vet inte riktigt om body är min grej, men trycket är roligt och texten på ryggen är klockren till temat. Det står"its whats on the outside that counts"!

Jättesexig

Kategori: vardag

Åh så fantastiskt sexig jag känner mig nu; mjukisar, linne kofta, filt, rinnande näsa, hosta, huvudvärk och ont i örat, mums!

namnlös

Kategori: vardag

Har tagit första turen med båten nu. Anders kom hem med den idag så vi sjösatte den och åkte över hamnen, väldigt lång tur haha. Imorgon ska den städas, slipas och oljas så det blir nog bra, bästa av allt; jag slipper göra det! Vår båt har inget namn, har du något förslag på vad den lilla flickan kan heta (eller är hon en dam? kvinna kanske?) ?

Doktorn

Kategori: vardag

Idag besökte jag doktorn för att kolla upp vad felet var på min hals. Efter provtagning visade det sig att det var virus, vilket betyder att jag inte kan få medicin för det, så jag får helt enkelt bara stå ut med värken. Jag åkte till skolan en snabbis mot min mors vilja för att göra engelska muntliga nationella, det gick bra jag är nöjd med min insats. Jag hade tidigare lite ångest över vilka jag var i samma grupp som men det gick fin fint! Nu är det gröt och yoghurt diet i alla fall för mat och vatten gör för ont att svälja jippi...

Jävla skit sjukdom

Kategori: vardag

Idag har jag inte riktigt varit mig själv. Jag har på något sätt lyckats blivit sjuk, igen... Äckligt ont i halsen, ont i ena örat och sprängande huvudvärk, inte bra. Jag måste till skolan imorgon för att ha nationella, känns ju lagomt pepp, NOT. Men det måste göras.

Turkiet kirrat

Kategori: vardag

Nu är resan bokad! Om 16 dagar drar jag min darling till Turkiet för att spendera två veckor i solen.

Hotellet

Solstråle?

Kategori: vardag

Det finns en människa här i världen som inspirerar mig, utan att jag vet om det, utan att han vet om det. Jag vet inte hur han gör det, men efter att ha varit med honom får jag ny kraft. Förra gången insåg jag att jag inte kunde läsa estet utan att jag ville ha mer utbildning, och därför går jag idag på en sam-linje. I kväll känner jag en enorm vilja att träna, något jag inte kännt på flera månader. Jag vet inte om det har med honom att göra, men jag känner mig som ny igen, jag har funnit något jag vill göra, en liknande känsla som när jag insåg att jag ville gå sam. Det finns ett leende på mina läppar ikväll, jag känner mig tillfeds, jag tror att jag är påväg tillbaka! 

Ave Maria

Kategori: musik

den här dagen var precis vad jag behövde

Kategori: vardag

Äntligen har jag fått sovit ut, något som jag inte ens kommer ihåg när jag gjorde sist. Jag vaknade klockan 14.00, totalt underbart. Sen dess har jag suttit i solen, spelat sims och städat. Städar jag gör jag fortfarande vilket mitt rum nog är väldigt glad över. Snart är det trivsamt här inne igen!

don't go looking

Kategori: musik

Skivan

Kategori: vardag

Skivan igår var jätterolig. Vi var med trevliga människor hela kvällen. Den slutade kanske inte som vi hade tänkt oss då både Arvid och Kenneth blev utkastade, men det var nog ändå dags att gå då. Jag träffade folk där som jag inte sett på superlänge villket var trevligt, något som var mindre trevligt var att det var tre eller fyra stycken andra tjejer som var utklädda till samma sak som jag, men Musse sa att jag var den snyggaste av dem och jag kan bara hålla med. Det fanns inte så många frächa tjejer där, haha. Det fanns som sagt en Musse igår, mycket mys måste jag säga (ni kan vara lugna det var ingen random, utan redan beprövad mark). Idag är jag trött, så trött. Fick inte mycket sömn i natt, så jag är lagom seg idag, men det gör inget, var ju värt det liksom :P haha. Nu ska jag kolla på lite 90210 och vila, för att orka vara trevlig mot våra gäster senare.

Lagomt slitna på tunnelbanan påväg hem. (ser ni Timon i fönstret? :P)

Ingen PF i helgen :(

Kategori: vardag

Snackade med Pellefjant igår och han kommer inte ner ihelgen. Riktigt tråkigt men han var pank så det var inte så mycket att göra åt saken. Hade varit jättemys om han var här, men vad ska man göra. Det sucker dock att vi inte kommer kunna ses på jättelänge. Han jobbar i början av sommaren och jag åker iväg till Turkiet, sen jobbar jag och efter det åker jag till Frankrike. Men jag hoppas hoppas att vi kan ses någon gång i sommar i alla fall.

PF & jag för 3 år sedan!

Resa nästa!

Kategori: vardag

I'm, off to Norrtälje för att träffa Aleks! Vi ska dra till resebyrån å kolla om de har någon resa till oss. Sen lär jag nog dra in till Sthlm för att börja fixa inför kvällen. Jag börjar tagga till nu, var ju ganska otaggad tidigare i veckan men nu känns det som om det kommer bli riktigt kul ikväll. Det kommer ju i alla fall folk jag känner där, jag och Aleks drar dit tillsammans sen pratade jag med Per och han ska också dit. Sen är jag ju halft bekant med hlva deras klass så det blir nog kul!

Jag glömde nästan dagens största nyhet - vi har blivit med båt!

Kategori: vardag

Idag åkte mina föräldrar iväg för att kolla på en båt, igen. De har kollat på tre båtar senaste tiden redan, men idag så köpte de en, fjärde gången gillt? Vi äger nu i alla fall en Virbo 21. Båten ska hämtas nästa lördag så jag får se när jag åker ut med den första gången, men jag hoppas snart. Dock är jag lite missnöjd med båtköpet, jag vill ha en båt som går lite snabbare så att jag kan använda den som transportmedel, till typ Norröra osv, men det funkar ju inte med en båt som går 7 knop. Jag får väl vara glad för det lilla, vi har en båt i alla fall.

Utelivet i Norrtälje + eller -?

Kategori: vardag

Gårdagen spenderades på trädgårn med Aleks och Frida. Senare kom änven Elin, Lisa, Tessan och massa annat folk. Sist jag var ute i Norrtälje var det totalt dött och det var det inte igår kan jag säga, det var så pass mycket folk att man knappt kunde gå där. Men det är nice, bättre med för mycket folk än för lite tycker jag! Dock var det inte så jättekul..

Idag har jag varit med min käraste, vi åkte på äventyr (åkte till sthlm, käkade på burger king och kollade på kläder). Dampade även lite på Arvid och Kenneth, dessa pojkar alltså... För det första var de (läs Arvid) sega och dryga, sen när de kom in till Norrtälje hade Kenneth glömt min jacka som jag glömde hos honom sist jag var där, suck. Men kommer förhoppningsvis att få den imorgon på deras skiva. Jag vet fortfarande inte vad jag ska vara, någon som har nått sista minuten tips? Annars blir det Mimmi som på förra skivan, känns lite tråkigt att vara samma men det är ju ändra annat folk så det gör ju inget , men ändå ni vet.

Problemen i paradiset

Kategori: vardag

Det här är ett av de roligaste klippen som finns på youtube!

And I'm off till min första fotbollsmatch någonsin

Kategori: vardag

Okej det var en lögn, jag har faktiskt sett Svergie-Finland i junior landskamp och spelat själv när jag var ung, men detta blir min första allsvenska fotbollsmatch och det är derby nice nice!

Hoppas att det blir lika kul som jag hört att det ska vara för det är precis vad jag behäver nu, lite kul. Dagen har varit ett helvette. Började med art mobilen gick sönder, sen gick jag resultatet på nationella, sv-skriftliga VG, sv-muntliga VG+/MVG- och matteB G... Ja där kom ju årets misslyckade skolgång på papper. Lagomt pepp.

Han är fantastisk, mannen i mitt liv.

Kategori: vardag

Nu sitter jag nyduschad, insmord och trött i sängen. Kom in för ca en halv timme sedan efter att ha varit ute med Stig. Mamma tyckte att jag skulle ta med mina Nova ut för att hon och Stig nästan just varit ute och cyklat, men Stig är mannen i mitt liv och därför tyckte både han och jag att han skulle med mig ut å gå. Och det är fart i grabben måste jag säga, idag powerwalkade vi inte bara utan vi sprang även lite och han sprang på som om han inte varit ute på hela dagen (han har varit ute hela dagen idag nästan). Det är en riktig liten duracelkanin i den hunden. Men nog att jag är förvånad över Stigges prestation, är jag mer förvånad över min; jag sprang. Springa har aldrig varit min grej och jag trodde inte att det någonsin skulle bli det häller, men man vet aldrig vad framtiden har planerat för mig. Nu är det i alla fall läggdags, ska läsa lite samhälle först bara.

Bästa eurovision låten någonsin!

Kategori: vardag

Frankrikes bidrag från 2004! Det är det enda bidrag under min ESC tittande tid jag inte glömt förutom Sveriges bidrag och vinnarna fast å andra sidan kommer jag inte ihåg hur förra årets vinnar-bidrag var. Här är han i alla fall Jonatan Cerrada med à chaque pas, enjoy!

Jag driver en stenhård hata-Norge-kampanj!

Kategori: vardag

Jag har just erkänt att texten är bra, men han är ful, musiken dålig och ett tråkigt scenframträdande! Vad är felet på Europa! Men Azerbajdzjan kom bra till stort grattis till Arash och Frankrike kom relativt bra! För Sverige blev det flopp men jag hade inga större förhoppningar iof. God natt MJ, jag ska inte bomba sig med fler "hata hata Norge" sms inatt! ;)

Jag och den norska pöjken ska inte gifta oss!

Kategori: vardag

Röstningen har just börjat och jag måste bara uttrycka mitt ogillande. Jag tycker verkligen inte om Norges låt!!!

Kvällens favoriter

Kategori: vardag

Mina tre favoriter:
Frankrike - Grymt stark låt. Min frankrikefeber kanske spelar roll här men spårket är fantasktiskt och hon gjorde det grymt bra. Och var inte historien om att hon inte sjung på den här dagen på 10 ganska cool också. Go France!

Azerbajdzjan - En av mina stora favoriter redan innan finalen. Jag älskar Arash och den här låten håller hans höga standard. Stort plus att det är en duett med en snygg brud.

Danmark - Jättehärlig låt! Den kommer att spelas på min ipod efter detta kan jag säga.

Stort plus till:
Island - Jätteduktig tjej, bra låt, men ingen vinnare.

Portugal - Glatt framträdande med mysig låt men även här ingen vinnere och de hade jättefula scenkläder.

Grekland - Nice scenframträdande, härlig koreografi (fast han skulle kunna tagit det lite lugnt med höfterna, hela han kunde iof lugnat ner sig), feel good framträdande. Men låten var ett stort minus. 

Turkiet - Nice, pepp-danslåt, men enligt mig ingen vinnarlåt. Om den skulle vinna skulle det dock absolut inte göra mig något!  

Albanien - Jag gillar de olika scenrollerna stark!!

Ukraina - Riktigt nice scenframträdande, både koreografi, kläder och scenuppbyggnad, ljusshow. Jag gillar killarna ruskigt mycket, de har lagom mycket ruistning på sig haha.

Rumänien - Skön poplåt, jättefin scen, snygga kläder. Jag gillar det älvliknande scenframträdandet. Texten i låten är väl sisådär, men soundet gillar jag.

Spanien - Snygg avslutning av kvällen med ett powernummer. Underhållning, bra att titta på men inte häller de är en vinnare enligt mig.

France cet été!

Kategori: vardag

Juste jag glömde nästan att berätta veckans största nyhet. Inte det att jag hått handen ur arselet och gjort många av de saker som jag sagt att jag ska göra så länge så som att gå med i Muf, börjat på psykologin, hållt mina tal osv. Jag har under denna verksamma vecka äntligen skickat iväg mail till Frankrike och fått svar! Constanze hälsar att jag och MJ är välkommna, men vi ska snacka i telefon å lite sånt innan det är totalt kirrat. Men det är ju ganska supersäkert att vi kommmer att bo hos henne! Jag kan inte beskriva lyckan som spred sig i mig när jag läste mailet. Nu är vår dröm om semeter på den franska landsbyggden, kädd i blommig klänning och stråhatt med en varsin gamal cykel med en bra bok, en baguette och en flaska vin i cykelkorgen ett steg närmare verklighet!

Det är detta paradis som väntar oss:


France nous voilà!

Eurovision!

Kategori: vardag

Ja nu är det dags, den efterlängtade eurovision Eurovision song contest är här. Jag är ensam hemma ikväll och har bunkrat upp med choklad och bubbelvatten (även kuddar och filtar om jag mot förmodan skulle somna, vilket jag gjorde förra året (illa jag vet)). Jag har lyssnat på de flesta bidrag men har ingen favorit än. Jag trodde att Sverige hade en chans att vinna (eller komma sist) innan jag såg vilket start nummer vi har. Vi har i år startnummer fyra, vilket är ganska tidigt och jag tror att det är färre som röstar på de första nummrena eftersom att det inte ligger nära i minnet när det är dags för röstningen. Jag håller i alla fall tummarna för Svergie, vore grymt kul att gå på Eurovision nästa år! Men uppdatering av mina favoriter lär komma senare under kvällen.

Klassfest nr.2

Kategori: vardag

Igår var det LK07s andra klassfest! Det var Emma som fyllde 18 i tisdags som böjd in oss allihopa till sin 18års fest. Det var trevligt, jag gillar verkligen att parta med klassen. Innan vi drog till Gamla stan där festen var hade Palims bjudit in några stycken på middag. Middagen var supertrevlig, jag hoppas verkligen att det blir mer av sånt här i framtiden. 

Jag har som ni vet inte alltid den mest positiva synen på min klass och tycker fortfarande inte att allt är frid och fröjd, för det finns så många irritationer, oroligheter och konflikter under ytan som ingen reder ut. Men jag har en grymt rolig klass att umgås med vilket jag är grymt glad över. Jag har nog aldrig tidigare varit så trygg och säker i klassen som jag är nu och det är super skönt!

Gröna vågen?

Kategori: vardag

I torsdags köpte jag görna kortet på Grönan och besökte tivolit för första gången den här säsongen. Eftersom mina kära vänner MJ och hatten jobbar där i sommar var det lika bra att investera i ett sådant. De båda jobbade så jag fick se dem in action! Lite avundsjuk  måste jag medge att jag är, men jag har ju fått mitt jobb igen nu så jag klagar inte. Jag har ju nu fem minuter till jobbet, istället för en timme och 50 minnuter som jag hade haft om även jag skulle jobbat på Grönan.

Shopping förbud? Nej tack!

Kategori: vardag

Emma i min klass fyllde år igår och ska ha fest på fredag. Jag har ingen aning om vad det är för dresscode, men är lärd att det är bättre att komma överklädd än underklädd. Funderar på att köpa den här klänningen, vad tycker ni?

Onsdag

Kategori: vardag

Jag höll mitt SvB np tal idag, och det gick ok. Jag kommer som vanligt inte ihåg någonting alls från att jag gick upp tills jag var klar och gick därifrån men sånt är livet. Efter skolan drog jag in till stan för att träffa Allan. Vi köpte en kopp kaffe och satte oss nere vid vattnet. Efter det tog vi en prommenad på söder och satte oss sen på Muffin fabriken och käkade middag (muffins alltså). Var trevligt, inte för att vi pratade om något speciellt viktigt men det var nice att bara umgås.

MUF

Kategori: vardag

Nu är jag officiellt medlem i Muf! Snart börjar min politiska karriär, eller i alla fall hamnar mitt engagemang på något roligt och vettigt. Nice!

NP SvB

Kategori: vardag

Snart klart med talet... klockan tickar. Jag hade tänkt att gå upp 05:15 imorgon för att ta en powerwalk innan skolan, det lär jag ju inte hinna göra om jag ska få någon sömn inatt.

Learn French by Podcast

Kategori: vardag

Håller på att ladda podcast med franskalektioner nu för att värma upp lite inför Bordeaux!

Dubbelsprutad

Kategori: vardag

Matte np idag, gick skit. Okej översrift, det gick G och jag ville att det skulle gå VG.. Men jag hoppas att min älskade mattelärare kan ge mig något att göra för att besvisa att jag är ganska duktig på matte ändå. Jag drog tidigare från religionen för att åka till kliniken och ta min andra dos av livmoderhalscanser vaccinet, jag passade även på att ta Twinrix (ni vet vaccin mot hepatit a och b), tänkte att det är lika bra eftersom att jag ska ut i världen en del i år.

I knew

Kategori: musik

Lördag

Kategori: vardag

Gårdagen spenderades inne i stan. Jag skulle träffa Allan, men som vanligt blev det inte så.. Vi ska i alla fall ses på onsdag, vilket jag för tillfället är ganska otaggad på, det är bara för att allt med honom känns så jävla omständligt jämt. Så jag åt och drack öl tillsammans med mamma och hennes vänner istället och åkte senare på kvällen ut till välrldsmetropolen Rimbo (läs detta med enorm ironi) och dricka lite mer öl då i sällskap med Kenneth och Arivd.
 

Jag måste vara lite mindre jag och jag kommer att må så mycket bättre.

Kategori: vardag

Igår pratade jag med Pellefjant för första gången på jättelänge. Jag har gått omkring och surat på honom för att jag vet att han varit nere i Sthlm och inte hört av sig till mig. Detta ledde i sin tur till att jag inte hörde av mig till honom när jag åkte upp för att jag trodde att han inte ville träffa mig. Jag har alltså gått omkring och byggt upp ett agg mot honom, men nu när vi pratade igår berättade han att han var i Sthlm i tisdags (detta visste jag inte om) då tände jag direkt till och ifrågasatte varför han inte ringt och fick som svar att det hade han visst men att det inte var något svar. Det visade sig då att han ringt på mitt gamla nummer. En suck av lättnad drog över mig och jag hade inte längre någon anledning attt vara bitter. Jag ångrar mig som enormt att jag inte bara hörde av mig själv tidigare, det är ju inte så att jag är rädd att prata med honom, utan jag är rädd för mig själv, hur osäker jag vet att jag skulle bli om det skulle vara så att han inte vill träffa mig mer. Nu är allt frid och fröjd i alla fall och nästa långhelg kommer min norrländska teddybjörn ner och då ska vi mysa!

ayo technology

Kategori: musik

music when the lights go out

Kategori: musik

I want you back

Kategori: musik

onsdag

Kategori: vardag

Idag är jag matriellt lycklig då både min underbara ipod och de nya kläderna från h&m har kommit. Annars mår jag ungefär lika, känns iof lite bättre så jag hopppas kunna gå till skolan imorgon även om jag inte komer kunna hänga med så mycket så i alla fall för att hämta matte och natur böckerna för att läsa lite.

Kom just på att jag totalt glömt bort att engagera mig politiskt. Jag har läst lite om kandidater inför ep-valet, men inte hittat någon favorit så jag foprtsätter att leta. Imorgon ska jag nog mail eller ringa MUF-roslagen och kolla läget. MJ vi får ta och fixa detta nu!!!

En musklig, axlig, mysig kille som är världsbäst på att göra te?

Kategori: vardag

Jag tror att jag för inte alls länge sedan sa "gu' va skönt det skulle vara att ligga hemma och vara sjuk", jag tar tillbaka den kommentaren. Det är inte alls skönt och mys att vara hemma och hosta sönder halsen. Jag hade någon idyll bild i mitt huvud av att vara lite hängig och ha någon (som självklart var snygg också) som pysslade om mig och nu när verkligheten är här ser den helt annorlunda ut, tyvärr.

stay with my heart

Kategori: musik

fortfarande hemma

Kategori: vardag

Nu är det läggdags för mig men tänkte som vanligt skriva ett inlägg först. Idag har jag sovit, vilat, druckit massa te, juice och vatten, tittat på tv och faktiskt skrivit lite samhälle vilket jag är mycket nöjd över. Annars hostar jag fortfarande massor, har hals ont och är lite snorig, mm vilket kap jag känner mig som just nu.

Imorgon kommer jag troligtvis att stanna hemma också, mamma tycker det men jag får se hur det känns. Jag har ju som sagt tid inbokad med Maria för att träffa min mentor för första gången och det känns jättedumt att behöva ställa in.  Lite goda nyheter är att imorgon kommer i alla fall min ipod, jag lääängatar, de har haft lite problem med att  leverera den då de inte hittar hit, jag fick ringa och ge dem en väg beskrivning idag så imorgon kommer den som sagt äntligen. Min nya lila baby som kommer att göra de sista veckorna i skolan lite mer uthärdliga.

hemma

Kategori: vardag

Idag är jag hemma och försöker krya på mig, för imorgon måste jag vara frisk. Då ska jag träffa min mentor för första gången, hålla mitt svenska nationella tal samt kanske ha muntliga nationella i engelska, vore jättedumt att missa allt det.

Tre nya män i mitt liv

Kategori: vardag

Juste jag har glömt att berätta om de nya männen i mitt liv. Jag har faktiskt börjat lyssna på svensk musik, nämligen Jens Lekman, Christian Kjellvander och Kristofer Åström, underbar musik som jag varmt kan rekomendera. Jag lä'gger nog upp någon låt snart.

En dag i skolan och hälsan i botten igen..

Kategori: vardag

Hej jag heter Caroline och jag har gått och blivigt sjuk; feber och hosta, jippi. Jag får se om det blir någon skola imorgon, men nu är det min härliga säng som gäller. Jag måste köpa nya jeans. Hoppas jag blir frisk tills på onsdag för då ska jag träffa min mentor, skulle kännas hemskt att behöva ställa in det.  

en gång

Kategori: vardag

en vän är allt du är
men än vän underbar som få och jag var galen som lät dig gå.
min vän du lyssnar så bra

omfamna mig

jag saknar dina råd
jag saknar din röst
jag saknar våra timmar

imorgon fortsätter min romans

Kategori: vardag

Jag har sedan sist sovit och ätit middag, nu ska jag kolla på The Hills och sedan sova igen för imorgon fortsätter min romans med matten. Jag och Anna inledde för en vecka sedan en romans med matteboken och det håller nu på att utveckas till något väldigt fint eller i alla fall förhoppningsvis ett vg i matte b. Hoppas ni haft en superhelg, god natt!

tre dagars festande börjar sätta sina spår

Kategori: vardag

Jag är så extremt trött. Det har varit festligheter hela långa helgen.Valborg spenderades med min kära Palmis i Täby, vi åt middag och hade det trevligt hemma hos Linda. I fredags drog jag Aleks och Lisa ut på Mobergs för att ta tempen på Norrtäljes uteliv, vilket var ganska dött - inte för att jag hade så stora förväntningar men men. Och igår åkte vi ut till baröppningen på Lidö. Så nu ligger jag här i sängen och kämpar med att hålla ögonen öppna. Jag är så här jobbigt trött att jag inte kan sova, får hoppas att det bli annorlunda tills ikväll så jag orkar med skoldagen imorgon.