Ingen huvudvärk, wohoo!

Kategori: vardag

När jag kom hem igårkväll var jag ganska förfriskad. Fullheten slog till i bilen på väg hem från Norrtälje, haha varför är det alltid så? Hade i alla fall en supertrevlig kväll med mina underbara chefer och en tjej jag ska jobba med i sommar. Fördrink på Åtellet, vinprovning på Norrtälje båten och middag på Furusunds värdshus, riktigt nice. Fick mitt schema igår också, jag gillart! Ni kommer inte få se så mycket av mig i sommar men jag kommer tjäna massa pengar i alla fall och det var ju målet.

Hade en hemskt natt. "Pratade" med Dino för första gången sen vi sist sågs, viket var mer än fem veckor sedan, detta skedde på facebook och var ingenting med det. Tycker bara att duden är konstig. Fyllesmsade min kära pärla och en killkompis som ingen vet att jag har. Måste ta tag i detta och rätta till det jag skrev igår, dock förstod båda att jag drukit annat än coca cola.

Det värsta var ändå när klockan var kvart i fem på morgonen och jag vaknar. La ner datorn som jag somnat med från sägen, drack lite vatten och sen var det omöjligt att somna om igen. Var vaken i en timme innan jag till slut lyckades somna, morrrr!

Nu ska jag fixa i ordning mig för att åka in till Norrtälje och fika (dricka kaffe Pingu, iof drack jag drinkar igår, not good, fan där försvann mitt sockerlöfte, jag börjat ett nytt från och med nu) med Elin och träna lite. Har sneglat på ett sms från henne, hon har träningsvärk, jag med, detta ska bli kul!

jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

Kategori: vardag

fan. så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls.
ja, jag vet att jag döljer en sanning
att väntan inte leder nånstans
jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

lär dig dumma, dumma unge, bry dig inte, stäng av.

du vet mycket väl vad det handlar om.

jag vet inte hur jag ska bete mig.

du får mig att le som ingen annan

Kategori: vardag

Men jag ler inte, jag är bara full.

Tandläkaren, check. Träna, check. Nu drar jag iväg på middag och vinprovning med jobbet!!

Kategori: vardag

Jag hatar att jag aldrig kan somna.

Kategori: vardag

Har haft svårt att sova så länge jag kan minnas periodvis. Men nu börjar det verkligen bli irriterande. Jag vill verkligen bara få en natts god sömn utan att somna efter klockan 3.

Jag hatar nätter, det är då allting kommer och jag kan inte fly från det. Tusentals tankar som snurrar runt, tårar som rinner utan stopp.

Det konstiga är att när jag sover borta med någon annan i rummet tex när jag sover hos Anna eller Aleks så somnar jag direkt. Men hemma, hos pappa eller farmor, när jag har ett rum som är mitt och är själv kan det ta hela natten innan jag somnar, oavsett hur trött jag är.

Jag hatar detta, jag har provat alla möjliga metoder men ingenting funkar. Godnatt nu ska jag lägga ifrån mig datorn och ge John Blund en ny chans, den killen har jäkligt svårt att få till det kan jag ju säga.

kanske?

Kategori: vardag

Jag håller på att bli galen. Varför tillverkas det inte några snygga vita klänningar för? Jag har letat studentklänning i flera månader, men det har väl inte riktigt börjat blivit säsong än. Denna från Rare (nelly) var dock lite gullig tycker jag, dock inte det jag vill ha på studenten så jag letar vidare. Men jag vill hitta någon snart, det värsta jag kan tänka mig är att behöva springa runt på stan som en galning några dagar innan och försöka hitta en som duger.

Nautical Cross Back Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Äntligen

Kategori: vardag

Sitter min Coco Chanel affich uppe på väggen. Min supersöta mamma köpte en ram till mig idag. Inte nog med det utan i förmiddags upptäkte jag att hon köpt en 900ml tresemme shampoflaska och ställt i min låda i badrummet, TACK!

livet är underbart.

Kategori: vardag

Jag är rastlös, jag har tråkigt och jag bor på Gräddö.

för alla mina manliga läsare (jag vet att ni är få men ni finns)

Kategori: vardag

Detta är dagens läxa! Vi tjejer vill inte alltid ha sex, även om det är jättetrevligt ibland så har vi inget emot att bara strula. Bland det bästa i världen är ett riktigt passionerat grovhångel. Tänk på det nästa gång!

ska jag sätta mig på ett tåg med en resväska och glömma stockholm ett tag?

Kategori: vardag

Jag kan ju försöka vara duktig till en början i alla fall.

Kategori: vardag

Ska lägga mig i sängen med en film och somna till ett fånigt kärleksdrama - love it!
Imorgon är min första dag på mitt godislöfte, önska mig lycka till. Tänkte försöka hålla mig borta från godis, fika, läsk och annat dummt med massa socker i. Måste bli av med sockerberoendet. Dum som är jag drack jag alkoläsk och åt massa godis igår bara för att jag visste att imorgon blire slut påt, haha det gört ju inte lättare men det löser sig.

Jag tänker inte ställa in något alarm för imorgon för nu är det lov och jag får sova!! Men vaknar jag i bra tid åker jag nog in till gymmet. Hann ju inte träna på hela förra veckan, så jag får ta igen det nu.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låsas som förut.

Kategori: vardag

Vad ska man göra när det känns som att man förlorar en vän? När avståndet mellan oss varje dag växer. När det känns som om hon har ett ointresse i att hålla vänskapen vid liv. Vad ska man ta sig till när man försöker men det känns som det enda man får tillbaka är att människan vänder ryggen mot en. Hur ska man fixa något som är så skadat. Vi har klarat liknande situationer tidigare, men det är inga garantier för att det ska gå nu. Jag försöker, jag vill, jag saknar ju människan, men jag kan inte fortsätta försöka om jag inte får något tillbaka.

wooho!

Kategori: vardag

Har haft en jätteroligt kväll i Vaxholm med klassen och lite annat folk! Är hemma hos min kära Palmis nu och vi ska snart gå och lägga oss. Att påsklovet nu har börjat börjar jag smått förstå. Det ska bli underbart med sovmorgonar och avslappning. Att få stressa ner och sluta tänka på skolarbete!

Med ena foten utanför

Kategori: musik



Som sagt, inns inga ord som bättre beskriver.

med ena foten utanför.

Kategori: vardag

Du ville träffa mig i veckan
Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig

Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
O lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan
Alla ser likadana ut, alla ser likadana ut


Kan jag beskriva veckans bergodalbana på något annat sätt? Nej, Melissa har alltid de exakta orden på vad som händer. Voldemort up yours.

24h om dygnet och 7dagar i veckan räcker inte till.

Kategori: vardag

Två våfflor, en fika och sväng på stan med syrran, lite apu och massa gäspningar senare sitter jag återigen här framför datorn och delger er lite av vad som försegår.

Imorgon ska rapporthelvettet in, stabilt? Nej. Har halva diskussionen/analysen kvar, sen är det små saker som samanfattning, sutsats och källförtecning kvar. Jag har varit så stressad hela veckan att jag varken kunnat sova eller konsentrera mig. Men jag vet att bara jag kan fokusera så går det snabbt. Jag har arton timmar på mig innan den ska ligga i Annikas brevlåda, jag hinner, jag klarar det, jag vet det.

Jag önskar att jag hade en dag till, jag önskar att jag var utvilad, jag önskar att allt skulle gå galant.

Det ska bli kul att räkna ihop hur många timmar jag lagt på det här arbetet, först allt förarbete, apu-veckan och nu allt efterarbete och rapportskrivning. Får jag inte bra betyg på denna uppgift kommer jag att explodera av illska.

did i make it that easy to walk right in and out of my life

Kategori: vardag

insåg just att jag verkligen inte passar i studentmössa. kul att vara ful på den lyckligaste dagen i mitt liv.

funderar på varför jag funderar så mycket.

funderar på hur det kan vara så lätt för vissa.

önskar att det vore lov, önskar att jag hade en vecka till i skolan.

datorförbud en liten stund till

Kategori: vardag

Jag försöker mig på en Elin och säger nej till blogg, facebook och msn medan jag pluggar. Tar en paus nu, har just gjort en kopp te som skall avnjutas. Har skrivit en och en halv sida på undersökningen, snart är den klar wohoo. Börjar kännas lite bättre med rapporten, fast svenskan är inte den bästa än så länge, får ta en ordentlig genomgång av mina meningar imorgon.

tomt

Kategori: vardag

och nu finns det ingen kvar att vända sig till. underbart.



jag har tappat bort läkartiden och du vet inte varför jag ska dit.

du åker och jag visste inte ens om att du skulle iväg.

lägligt

Kategori: vardag

huvudvärk, halsont, trötthet, hosta.

imorgon är det matteprov och uppskärning av en mus som gäller och självfallet apu-plugg.. jag kunde inte vara mindre otaggad.

WTF?!

Kategori: vardag

Är det alla killar eller bara de som jag känner som har en mentalrubbning?

Tom säger: heyhoe

Tom har precis skickat dig en vibb.

Tom säger:

kom hit och sug

du ger mig ont i magen, försvinn!

Kategori: vardag

  

HAHA

Kategori: vardag

Fick just sms från mustasch-mannen. Jag har ett vagt minne av att jag fyllesmsade honom i lördags. Stackars pojken (unga mannen?) svarar alltid, suck eller mer HAHA.

Tankar som snurrar runt i mitt huvud om och om igen

Kategori: vardag

Jag tjatar om samma sak hela tiden men kan ju inte sluta. Han är som en drog och alla vet ju att droger är dåligt men att det är svårt att sluta. Vet inte om jag bara ska säga möt mig där klockan då så att jag kan få ett slut och säga hejdå. Det är kommer inte att hända. Jag vet hur det är, det kommer att fortsätta likadant i ett år till som det gjort det senaste året. Jag ska kanske ha smsförbud och datorförbud. Det skulle inte heller funka. Fan.

"skulle du kunna vara ihop med en idiot?"

Kategori: vardag

Känner inte att jag har så mkt att skriva nu, har slut på ord. Som tur är finns det andra genier där ute som kan tala för mig.

melissa

Kategori: vardag

"På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det"

mm.. bulldeg <3

Kategori: vardag

   

ny dag, nya tag, men lever i gårdagen

Kategori: vardag

Är lite trött idag, blir ju lätt så när man dricker vin på kvällen/natten och går upp klockan tjugo i sju på morgonen, wohoo.

Hade det supertrevligt hos Pingu som vi firade att hon överlevt som artonåring i ett år. Riktigt roligt, som alltid när jag och Lotta hamnar bredvid varandra med vin haha. Superkul att äntligen få träffa Svengurr *stamp*. Mumsig mat. Underbar värdinna. Gamla goingar från klassen. Var riktigt länge sedan jag hängde med Ahlis, så det var nice att träfa honom lite, han är ju ett guldkorn måste jag säga. Har inte träffat MJ någonting heller senaste tiden men vi har bokat in en date i slutet på april nu så det känns ju skönt... not! Vi måste hitta tid innan dess.

ibland blir jag så less

Kategori: vardag

Varför briljera med stora ord och drömmar om man ändå inte kan spela korten rätt när det väl kommer till kritan.

åh charlie

Kategori: saker som får mig att le

han knullade min själ

Kategori: vardag

Hittade denna någonstans för länge sedan. Den är så jäka bra!

Så träffade jag honom
Han välte mig med ord
O med pondus o kostym
Bjöd han middag vid sitt bord

Självgod o burdus
Han spelade helt rätt
O såna män får alltid
Vackra kvinnor mycket lätt

Han briljerade o vred sig
I all sin egen glans
Jag blev imponerad
Valde att ge honom en chans

Han ordade o sin egen position
I världen stärkte
Jag lyssnade
Tills mina öron bara värkte

Underbart vin i min kropp
Flödar härligt
Så nu tyckte han nog
Att vi talat färdigt

När han skrytigt klart
Om världens länder o städer
Började han förföra
O tog av mig mina kläder

Han tyckte att jag
Var den vackraste kvinna
Orden smekte ömt
Jag försvann i en dimma

Han juckade på allt
Som var vackert o rart
Jag hoppades att han
Skulle bli färdig snart

Intalade mig att jag
Nu måste vara kär
Ja jag kan nog inte
Ens ha varit där

Han sårade o krympte mig
Under tiden som han tog
Men sakta jag kände
Att jag själv bara dog

Det hade varit skönare
Att masturbera
Men märkligt nog
Ville jag på honom imponera

Nu var jag inte längre samma kvinna
Som han föll för då
Nej men så märkligt
Som det kan gå

Jag var inte ens kvinna
O som han gick lös
Jag var plöttsligt
För honom bara en tös

Jag lät honom dricka
Ur bägaren min
Utan att han lät mig
Smaka ur sin

Där satt jag
Med bägaren tömd
O skämdes för att jag
Nu blivit liten o glömd

För ung att känna till
Spelets regler o makt
Hade jag lekt med de stora männen
O börjat känna förakt

Han knullade min själ
O mitt hjärta
Tillfogade mig
Så jävla mycket smärta

Det enda som inte värkte
Av ärr och öppna sår
Var den heliga platsen
Mellan mina lår

För även om själen min
Blev skändad o sliten
Var hans kuk faktiskt
Jävligt liten

vi håller tummarna!

Kategori: vardag

Nu har jag sökt högskolor till hösten! Förstahandsvalet är självfallet civilekonomi i Jönköping, men sökte även några fristående kurser i ekonomi i Jönköping och juridisk grundkurs i både Sthlm och Götet. Nu håller vi tummarna för Jönis och pluggar på så att betygen ser ok ut i alla fall.

Fick mvg på engelskan och alkemisten, men har svårt att ha någon långvarig lycka för resultaten. Oroar mig fortfarande för slutbetygen i båda kurserna samt matten (som för tillfället inte fungerar alls).

gaah, låt denna vecka ta slut

Kategori: vardag

Kan någon förklara den dystra känslan i mitt bröst, kan någon få den att försvinna. Jag vet inte om det är olösta inre konflikter eller "sjukdomen" som talar, både och kanske. Allt jag vet är att högen med olösta uppgifter och olästa mail växer, och jag orkar inte ens se på dem.

Mirakellösning, någon?

Kategori: vardag

Jag känner mig galet jäktad. Ska skriva apu-rapporten, plugga matte och göra filosofiuppgiften. Hinna träna, sova och träffa kompisar osv. 24h om dygnet räcker inte för mig! Mirakellösning kom!! Kanske ska lägga allt socialt liv och festande på hyllan och sova ut och plugga istället? Dock låter det galet tråkigt..

ibland förstår jag inte riktigt

Kategori: vardag

caroline ' säger:
går det bra då?

Simon säger:
Jag är bäst, så de kan inte gå annat än bra
själv då?

caroline ' säger:
härligt! jo det rullar på

Simon säger:
låter ju fint
snygg bild föresten

caroline ' säger:
tackar

Simon säger:
får jag en puss för d eller?P

caroline ' säger:
nej

Simon säger:
ligga?

caroline ' säger:
nej

Simon säger:
otur

Fåniga lilla flickan

Kategori: vardag

Ni vet den där känslan när man träffat någon och man inte riktigt vet hur det gått, vad man tycker om personen i fråga, vad den tycker om en själv, om man kommer att ses igen, analyserar vad som hände när man sågs; det är pirrigt och man blir nyfiken, lite nervös. Sen när ett samtal kommer, ett sms ramlar ner eller dylikt känner man bara en sådan enorm lättnad. Jag andas ut.

honey im home!

Kategori: vardag

Jag har kommit hem från Jönköping nu. Har haft en supertrevlig helg med min Aleks! Jag är lite småförälskad i den inte allt för stora staden. Jättefräsh skola, trevliga människor, mysigt campus område, sveriges största poolparty på insparksveckan (jag är galet taggad, haha), härlig stad med typ alla butiker dock ingen Belle (vet inte om jag kommer kunna överleva, men jag får väl åka upp till Sthlm och storhandla skor då och då). Hade velat se mer av staden men det finns det nog tid till senare. Jag vill flytta dit, jag vill ha ett miljöombyte jag vill läsa den linjen på den skolan. NU, NU, NU!!!

 

lugnet lägger sig sakta

Kategori: vardag

Nu är veckans båda redovisningar gjorda, jag kan alltså andas ut, skönt. Imorgon är det bara matteprov (som jag knappt övat till) sen är veckan äntligen slut. Väskan är packad och imorgon ger vi oss av mot Jönköping Aleks och jag. Ikväll åt jag middag och såg på film hemma hos någon, det var trevligt. Jag är helt totalt slutkörd efter denna vecka. Vill ha lov igen, måste dock vänta två veckor innan dess och massor av uppgifter innan det är tillåtet att slappna av..

ibland går inget som man vill och så blir det inte bra

Kategori: vardag


Min nya kärlek har gått sönder så jag måste kolla om jag kan gå byta den i övermorgon.

Inget blir som man tror att det ska bli, men det blir ganska bra ändå!

Kategori: vardag

Idag hände det massa saker som jag inte trodde skulle hända, började dagen med att följa med mamma på doktorkontroll, skola med redovisning (som jag var för nervös för att komma ihåg såklart, men min lärare sa att det gick bra så det känns helt ok), sen drog jag in till stan för att leta skor. Det slog inga gnistor mellan mig och Conversen som jag dreglat efter så det blev ett par ljust puderrosa i liknande modell från Vaga Bond, inte helt fel. Snygg väskan från Gina, svarta jeansleggins, solisar, naglack och partyfeet fick följa med hem också. Dock har jag inte gjort av med mer än jag hade tänkt så det känns skönt! Har även bokat in en grej på torsag. Efter det åt jag middag med syster som fyller år idag, det var nice (det är så otroligt roligt att träffa henne samt att slippa bo med henne, det funkar ju liksom inte mellan oss då..) Nu är det psykplugg inför torsdagens redovisning och sängen som gäller!

Långt och helt meningslös inlägg.. haha!

hahaha.

Kategori: vardag

Han måste vara det största skämtet någonsin!!! (Jag tar tillbaka allt annat som jag sagt)

upptagen

Kategori: vardag

Och när ska jag hinna med att träffa alla?
Nu i helgen: Jönköping
Nästa: Fira Pingu
Helgen efter det: Fira Eira
Elin vi får ta en fredag, klä oss i leopard, dränka oss i sprit och hånga upp varsin snygging!

klarar vi morgondagen kanske vi har en chans.

Kategori: vardag

Imorgon har jag redovisning, jag ska åka hemifrån klockan 06:15 och kommer ha grym träningsvärk efter dagens träning, biland är livet sådär härligt underbart. Tur för mig att jag ska shoppa imorgon (om jag orkar), annars skulle jag typ ha avlida!

det går att köpa mig lycklig

Kategori: vardag

Folk får säga vad de vill men alla går att köpa lyckliga, jag verkar vara en av de få som faktiskt vågar erkänna det. Idag sålde jag en del av en fond för 3000:- så nu blir det Jönköping och ett par nya Converse och den där snygga nitväskan jag spanat in på Gina. Sen kunde jag inte låta bli att köpa två nya tröjor idag heller. Känner mig lite bättre nu faktiskt. Det är fantastiskt vad lite nya prylar kan göra, löv it!

jag skulle möta andra ögon i en främmande stad.

Kategori: vardag

Har funnit ett sätt att finansiera min Jönköpingsresa i helgen utan att tigga hos släktingar. Känns skönt. Äntligen ska i alla fall denna resa bli av, det blir konstigt nog den första i år. En helg med Aleks, en ny stad och en box vin, det kan liksom inte slå fel.

Smsade med Voldemort ikväll, fick ett som fick mig att tänka om jag kanske ändå har haft fel gällande honom.. Eller så är det han som har fel gällande mig. Det visar sig. Jag är i alla fall 3000% singel och i helgen ska inget stoppa mig, inget.

jag orkar inte.

Kategori: vardag

Har en sådan enorm oro i kroppen. Känns som om jag är rädd eller nevös, utan att jag har någon anledning. Det knyter sig i magen och jag känner ett illa mående. Jag är rastlös och supertrött på en och samma gång.

ingen vet riktigt varför, inte ens jag själv.

Kategori: vardag

Jag vet att det är en fånig lek som aldrig kommer att bli verkligehet. Det kanske är det som är betryggande, fast jag innerst inne vet att jag vill att det ska hända. Jag borde ha lärt mig och att denna gång inte kommer att vara annorlunda, för jag är samma person liksom han. Jag vet exakt vad det är som får mig att fortsätta, ändå har jag ingen aning om varför. Jag kan inte låta bli att bli glad och låta hjärtat hoppa till en extra gång när jag får ett nytt sms och hans namn syns på skärmen och jag läser hans oanständiga förslag. Han får inte nämnas vid namn och det kommer han aldrig behöa göra heller. Voldemort tillhör drömmasvärld.



Jag har bloggat i över två år och fortfarande har ingen lyckas lista ut vad bilden föreställer. Det var där det hela började.

Så folks

Kategori: vardag

Vad gör vi ikväll? Jag har skjuts både in och hem!

the bitch is back!

Kategori: vardag

Smed lite onda planer med både Aleks och Ludde idag. Mohaha säger jag bara med mitt elakaste grin. Inför Jönköpning finns det massa olika varianter för mig att markera att mig leker man inte med. Ludde tyckte kanske inte att det var världens smartaste idé och att jag är lite knäpp, men det var ju ingen nyhet. Så lets have some fun!

when the music fades..

Kategori: vardag

En man jag inte känner, en man jag aldrig mött sade en gång till mig: gränslös kärlek är varje kvinnas rätt.

önskar att det vore jag

Kategori: vardag

99dagars

Kategori: vardag

Eftersom att vår 100-dagars fest blev inställd (inte för att jag skulle gått på den men ändå) så hade vi våran egen igår 99 dagar kvar till studenten! Det var superkul, skakade rumpa med Catte och Jenny. I väntan på nattbussen träffade jag Allan. Det var riktigt roligt att träffa honom. Insåg då även hur mycket jag saknar att prata med honom. Det får det bli ändring på!

hemma hos min tvilling

Kategori: vardag

Snart ska vi fixa oss snygga, laga en underbar middag och sedan röra oss in mot stan för att skaka lite rumpa och fylla våra små kroppar med vuxendrycker. Vi har även lyclas fått med oss Dennis, kommer bli fantastiskt roligt! Min trend med färglatt håller i sig, jag sitter här med chockrosa naglar, fast ska ha en svart outfit så blir kanske inte så färgglad.

seriös pluggning pågår nu!

Kategori: vardag

stupid boys

Kategori: vardag

Som håller mig vaken halva natten och dumma lilla jag som går med på det...

Imorgon har halva lovet gått

Kategori: vardag

Och då beger jag mig till Väsby för att plugga med Cat och Dennis och sedan mysa med dem och gå ut med Catte. Tre utgångar under loppet av en vecka, mycket? Man är ju bara ung en gång så det är lika bra att ha kul medan man kan. Vilken sekund kan allt vända. Vet dock inte riktigt vad jag ska ta på mig, det eviga problemet ja. Mörkblåa stuprör, svart paljettlinne och höga svarta klackar kanske? Blir nog bra hur det än blir. Har en date på g också, mer info om den kan ju komma när den är spikad. Nu är det sängen som gäller och lite ångest över att lovet är så kort.


Favoritmos!

för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig.

Kategori: vardag

Jag lever på minnen, jag lever i det förflutna.
Måste se frammåt, måste ha lite kul.
Ny månad, nya äventyr.

Jag vet inte vad som hände

Kategori: vardag

Har skrivit internatonal examination nu! Skönt att ha det gjort. Det var svårt på den "lätta" delen där man skulle förklara ekonomiska termer, det hade varit lätt om jag vetat vad orden betydde men nu var inte det fallet. Resten av prover gick bra i alla fall det var mest att jämföra caset med mitt uf-företag, vad man kunde gjort annorlunda gör att förbättra försäljning osv.

Jag vet inte vad som hände igår men jag fick galet mycket vårkänslor så idag har jag sett ut som en pajas, haha. Blommiga skor, ljusa jeans, vit tisha och mintgrön adidas tröja med lila ränder har även lila naglar för tillfället. En riktig liten färgklick skulle man ju kunna kalla mig, för första gånger på massa år. Hur otroligt det än låter så brukade hela min garderob vara rosa, lila och multifärgad. Jag vet, lääääänge sedan.


mm älskar vi inte alla att vara vakna klockan snart i två när vi ska upp klockan tidigt och skriva viktigt prov?

Kategori: vardag

Nu ger jag upp. Har skrivit två långa utförliga inlägg, men dessa har försvunnit innan publisering. Jag hatar min lilla dator för att den är dum i huvudet, jag hatar min stora för att den knappt fungerar och jag hatar blogg.se för att de låter datorerna leva sitt eget liv så att inlägg försvinner.

Jag kan inte sova. Har apont i magen och mår illa + att en flock fjärilar flyttat in där också. Kan sova ännu mindre när jag analyserar varför jag har ont och känner mig illamående, samtidigt som tusen andra tankar snurrar runt i huvudet: Voldemort, Dino, internationella tentamen, resor, pengar med mera. Jag blir galen, vill ringa någon men alla lär ju sova vid den här tiden. Är så nervös inför imorgon att jag håller på att gå sönder. Dock kan jag inte förstå varför jag är nervös för jag har ju ingenting att förlora, iof har jag inget att vinan heller förutom bättre betyg i uf och kanske i engelska. Men genom att bara åka iväg och skriva provet ger mig nog plus i kanten, i alla fall hos Anna.

Kan jag hitta tillbaka till den jag var i sommras kommer allting att gå bra.

Kategori: vardag


"Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar
Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har
Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort
O du vill att jag ska lämna men vi säger aldrig nått
Du försöker ställa mig emot vägen men jag står aldrig still
För jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till"

säg ingenting till mig

Kategori: vardag

Hostar, nyser och har ont i magen (trots att jag har hållt mig borta från laktosen idag). Gäspar och drömmer mig bort en stund. Imorgon är det provdags, får ännu mer ont i magen när jag tänker på det. Både psykisk och fysisk smärta, ingen hit.

Jag har länge haft ett mission, som de flesta vet om. Det är något jag inte gjort och tänkt på enda sedan jag tog det beslutet. Nu kanske jag kan få chansen att göra det, vore galet nice. I alla fall så har jag inte längre någon rädsla, jag kör på, jag har inget att förlora.

Förlåt att inget jag skriver hänger ihop just nu, men så är det idag, igår och iförrgår.

du kan ju försöka torka bort mitt nöjda leende!

Kategori: saker som får mig att le



jag säger bara de sista 20 sekunderna ;)