jag kände dina ögon den natten de följde varje steg.

Kategori: vardag

  

jag firar stolt!

Kategori: vardag

Jag firar stolt att Moderaterna gjort sitt bästa val någonsin, 30% är ett fantastiskt resultat. Men tydligen får jag inte fira den stora seger mitt parti gjort utan jag ska som alla andra klaga och vara rädd och ledsen för att det gått bra för SD men jag vägrar. Jag är nöjd och glad för Moderatenas framgång!

Jag tycker att det är otroligt underhållande hur mycket skit sossarna och mp kastar just nu, sorry att ni gjorde ett dåligt val men kasta inte skit på oss för det, och inte på sd heller. De lyckades värva de väljarna som vi inte lyckades värva, good for them.

Det är också underhållande att se hur mycket svenskarna lägger ner på energi på sådant de inte har någon makt att påverka längre. Vi har gjort vårat val nu är det dags för de stora pojkarna att fixa resten. Jag tycker att det är bra att vi alla har en åsikt och reflekterar över resultatet men personangrepp och facebookkrig, come on? Get over it.

Jag sitter här i England och känner en enorm lättnad över att slippa möta alla missnöjda och panikslagna människor. Pratar med Dino nu, den enda människan som är vaken, online och har något vettigt innanför pannbenet. Imorgon ska jag köpa mig en Tobrelone och äta den med ett leende på läpparna, det finns inget någon kan göra eller säga för att förstöra min lycka i mitt blåa hjärta.

noll blogglust.

Kategori: vardag

Vill mest bara glömma allt hemma, vill leva här och nu och det är det jag gör. Finns så mycket jag älskar i Sverige; knäckebröd, fil, marabou choklad, mina käraste vänner, min familj, men det är samtidigt så mycket skit och fulspel som jag bara är glad att vara borta ifrån.

Ikväll är det welcome party uppe på campus så det lär jag ju gå på och imorgon har students union ordnat ännu ett welcome party, så jag välkommen känner jag mig här i alla fall. Har just lagat min första student måltid: pasta med ruccolasallat, tomater och oliver med vinigrett till och ett glas mjölk (hör och häpna jag dricker mjölk), det är ju en rätt bra måltid i alla fall trots att det inte fanns mycket till proteiner på den tallriken. Farmor ringde medan jag lagade mat, och thank god för henne, världenst mest underbara person.

Jag hinner knappt sitta vid datorn men när jag väl gör det går jag in på sidor som gör mig allt annat än glad, jag vet inte varför jag fortsätter med detta självplågeri men nu ska länkarna tas bort från "favorier" och förhoppningsvis glömmer jag bort adressen.




Hade ett snabbt samtal med Catte igår, det var underbart att få höra hennes röäst och hur hon har det, för er som inte har skaffat skype och addat mig än, gör det!! Måste vara en av de bästa uppfinningarna någonsin.

för sista gången någonsin.

Kategori: vardag

Ligger jag i sängen på mitt rum på Gräddö. Självklart är det med lite sorg jag lämnar detta hus som varit mitt hem i fem år. Jag är supernervös inför imorgon och magen gör apont. Men det är spännande jag ska göra det jag längtat efter så länge, jag ska flytta utomlands, jag ska plugga ekonomi och få en nystart.

Hela kroppen värker efter gårdagen och väskorna väger 40kg, så imorgon kommer jag att vara ännu mera mör. Jag vet inte var jag ska sova eftersom att jag inte får tillträfde till mitt boende fören på fredag. Men även om vissa saker är lite oklara så får jag träffa Kristoffer imorgon och det längtar jag galet mycket efter.

All my girls stand in a circle and nobody's gonna break through.

Kategori: vardag

Idag har jag packat hela långa dagen, snart är hela rummet färdig packat och imorgon åker större delen av mina grejor iväg. Det blir nytt hus jag åker hem till i jul så då blir det att packa upp och fixa. Selma hörde av sig i eftermiddags så jag åkte till henne och drack te, åt godis och snackade skit. Jag börjar märka vilka som är riktiga vänner nu. Selma och jag har inte setts så mycket under gymnaisetiden men varje gång vi ses är det som om ingen tid passerat. Hon är min äldsta vän i Norrtälje och fortfarande en av mina bästa vänner, hon finns där för mig vad som än händer och oss spelar det ingen roll om vi inte hörs på länge för när vi väl gör det är det underbart. Det är lite tråkigt att vi börjar hänga igen när jag precis ska flytta, men vår vänskap ska ingenstans. Det är vänner som Selma jag ska ha, som finns där och älskar mig oavsett.

Nu är det gjort.

Kategori: vardag

Kände att tiden var inne för att sätta lösen på bloggen. Nu gör jag val som kommer att bli betydande för framtiden och jag vill inte dela med mig av allt jag gör och tänker till vem som helst längre.

Det går inte bra alltid.

Kategori: vardag

Åkte buss in till Norrtälje mitt på dagen för att träffa Elin. Mamma hade parkerat bilen vid OK så jag tog extranykeln och klev av bussen där för att kunna glida lite. Väl framme vid bilen trycker jag på låsa-upp-knappen men ingenting hände, tröck och tröck och ingenting hände fortfarande. Att låsa upp bilen manuellt gick inte heller då det inte finns något nyckelhål. I paniken ringer jag Elin och undrar vad jag ska göra, hon tipsar mig om att gå in på macken och be om hjälp. Så det gjorde jag och tillsammans med lite hjälp av kunder och mackpersonal så bytte jag batteri i bilnyckeln och kunde köra iväg.

Allt gick toppen men fy va rädd jag blev när jag inte fick upp dörren. Dock kan jag tipsa er om att regelbundet kolla så att extranyckeln funkar om ni kör en ny bil, för den dagen man verkligen behöver den är det skönt om den fungerar.

Nu har jag just kommit hem efter att ha sjuktsat hem Elin, tankat och hämtat en extrernhårddisk hos Kristoffer, eller hos Karro då Kristoffer inte bor där längre. Kändes mindre bra att åka dit utan att kunna träffa honom.

KÖRKORT!

Kategori: vardag

Sitter i sängen och äter den sista tårtbiten från igår till frukost. Körningen igår gick superbra, min uppkörningsman var jättetrevligt och bad mig köra hem, sen vände jag vid Vreta, backade runt ett hörn, parkerade och sen var jag klar och fick det glädjande beskedet att "din uppkörning är godkänd". Lyckan var total, men samtidigt tyckte jag at jag körde så bra att han inte skulle haft någon anledning att kugga mig.

Efter uppkörningen gick jag till mammas jobb och hämtade bilen, sen gled jag iväg och plockade upp Aleks och resten av dagen spenderade vi i bilen. Vi köpte tårta, kollade på hus, hämtade Selma, åkte iväg på nostalgitripp till Lommarskolan shit va mycket de har gjort om där, jag kände knappt igen mig.

Nerver?

Kategori: vardag

Tror att jag börjar bli lite nervös inför dagens uppkörning. Igår försökte jag intala mig själv att inte bli nervös, men nu har jag fjärilar i magen i alla fall, dumt. Åker snart in till Norrtälje för att invänta min tur (bussarna går ju som de går, men snart är bussarnas tid över förhoppningsvis).

Dagens teknik

Kategori: vardag

Efter mycket om och men och massor av försök fungerade Skype till slut igår, thank god! Vet inte hur jag ska klara detta om inte Skype fanns. Kunde prata med Kristoffer en stund igår i alla fall.

Omtumlande dag.

Kategori: vardag

Gick upp vid sjutiden imorse själv, Kristoffer var way för trött för att gå upp med mig och jag tror att han behövde sova. Duschade själv, åt frukost själv, myste i två minuter och körde sedan till trafikskolan. Körde en lektion, träffade Selma, skrev några tester, ringde CSN, körde sedan hem till Kristoffer myste i fem minuter och sa hejdå, även fast jag fortfarande inte vill tro att han åkt. Åt lunch, åkte in till Stockholm, skrev teoriprov och KLARDE DET (wohoooo!!), köpte skor, åkte till Marina och sa hejdå, träffade Aleks, åkte till Norrtälje, körde en lektion, käkade middag med Aleks, åkte hem, körde och nu sitter jag här.

Vet inte om det var bra eller ej att jag tog en lektion till istället för att stå på Arlanda och gråta. Grät så att det räckte igår. Känns asknäppt att vara hemma i alla fall då jag senaste veckorna praktiskt taget bott hos Kristoffer. Känns asknäppt att han åkt. Nu sitter jag som ett fån och väntar på att han ska logga in på Skype så jag får höra att resan gått bra.


lördagskväll.

Kategori: vardag

Igår kväll var jag hos min chef och åt middag tillsammans med alla anställda som tack, fick även en liten pressent en femhundralapp, i like. Så tidigt efter middagen som jag kunde utan att vara oartig lämnade jag Lena och gänget och åkte in till Norrtälje för att möta upp gänget.

Hemma hos Kristoffer var det full rulle, han hade sin avskedsmiddag igår och familjen festade loss när jag anlände. En stund senare kom även tjejerna och Juan dit. Så gänget var samlat för sista gånget på ett tag. Det börjar sakta slå mig att Kristoffer faktiskt åker imorgon, men än har det inte landat, på samma sätt som det inte landat att jag själv om en vecka far ner.


Toy story 3

Kategori: vardag

Igår var jag och Kristoffer och såg Toy Story 3, grymt bra film alltså. Uppföjare brukar ju vara sådär men denna var helt awesome. Sen är det kanske mindre normalt att jag sitter och är rädd när jag ser en barnbio men men det är bara smådetaljer, den var grymt spännande hela tiden. Ken var superolig och sååå gay, ni måste bara se den!

nu är det klippt!

Kategori: vardag

Och färgat. Höstfräsht oh yes!

Nej till butler i tunnelbanan!

Kategori: vardag

"Om Mona Shalin blir stadsminsiter så emigrerar jag" finns det som sagt en facebook grupp som heter och trots att jag kommer att emigrera vill jag inte komma hem till jul-påsk-sommar osv till en tunnelbana med butlers i, pengarna kan användas till så grymt mycket bättre saker. Igår röstade jag så blått och härligt som det bara går!