körkortet here i come!

Kategori: vardag

Jag borde ha stannat hemma och pluggat idag när jag kom hem från stan och fikan med pappa och syster, men det kände jag inte för. Istället drog jag med mamma ut och övningskörde. Det var första gången sen innan seglingen och innan dess hade jag bara kört typ två gånger i 5min, men nu jäklarns är jag igång. Visst gjorde jag några missar men jag är ändå galet duktig, gjorde enorma framsteg. Körde på riktig väg och gasade upp i 70, nice! Snart är körkortet mitt, innan sommarn är slut i alla fall!

framtid?

Kategori: vardag

Jag orkar inte. Är förkyld, har ingen energi och inget känns meningsfullt, kul! Jag har en miljard uppgifter att göra innan studenten, men hur fan ska jag orka det när det till och med är jobbigt att skriva ett fucking blogginlägg. Studenten är närmare än någonsin och har aldrig känns längre bort. Just nu önskar jag bara att jag hade tagit ett sabatsår och sluppit denna pressen och stressen. Eller att jag bara börjat med medicinen för två veckor sen. För sent. Ge mig energi att ta tag i skiten så jag slipper den.

Emax 2010.

Kategori: vardag

Igår när jag satt och fikade med Elin fick jag ett samtal från UF. De ringde för att berätta att jag är en av 225 ungdomar som fått stependium att åka till Örebro på Emax i sommar. Jag är överlycklig! Efter att ha skickat in mitt personliga brev trodde jag inte att jag hade någon chans, men så fel jag kunde ha. Det ska bli toppen att komma iväg och få lära mig massor. Jag ser verkligen fram emot detta att träffa nya människor som har lika stark vilja som jag och hitta på massa roliga saker! Örebro here I come, wohoo!

Min helg.

Kategori: vardag

Helgen började i fredags med grillning hos Kristoffer. Det var en del folk där, men jag var rätt associal då jag hade krampaktig magont. Åkte hem ganska tidigt men tog igen det i lördags då vi firade min födelsedag. Jag drog iof hem ganska tidigt då med men snålade inte på shotarna eller dansskorna.

Kvällen började med middag tillsammans med mina närmaste från klassen och Norrtälje på Jensens, sen drog några av oss till Woken och shotade sedan bar det av till Grodan. På Grodan fortsatte vi att shota, dansa och träffa trevliga människor. Träffade bland annat en av MJs och Cats holländare som looooovat att visa mig Amserdam, wohoo! Han bjöd på en supergod drink så jag är nöjd. När vi skulle dra tog någon fel på en timme så vi gick för tidigt men det var ok, jag hade apkul i alla fall och återigen tack för kvällen och alla fina pressenter.

I söndags var planen att MJ och jag skulle på Lakritsfestivalen men det blev en bakisfika och prommenade i solskenet tillsammans med Pingu istället!

alla dessa klänningar.

Kategori: vardag

Fick hem klänningarna från Nelly i fredags och den som jag tänkte ha på studenten satt självklart jättedåligt, så det är bara att skicka tillbaka och fortsätta jakten. Hittade denna idag, tycker att den är jättesöt så jag får se om jag skickar efter den senare i veckan. Jag skulle nästan kunna ha en egen blogg för jakten efter den perfekta studentklänningen haha.


hello hello.

Kategori: vardag

Har ingen ork eller tid att skriva som vanligt. Vill bara tacka alla underbara människor för en toppenkväll igår!

telephone.

Kategori: vardag

Har snackat med Aleks en stund, jag taggar inför lördag, snart kör vi wohoo!!


ser ni va kort mitt hår är? :O

we're all single ladies!

Kategori: saker som får mig att le

svårt att bara säga som det är?

Kategori: vardag

Varför ska det vara så svårt för folk att bara säga som det är? Det är så mycket enklare än att andra ska behöva gå omkring och grubbla. Jag blir galen, bort med fegisarna!

en sån där dag, en sån där vecka.

Kategori: vardag

Nu ska jag sätta mig och läsa mina seminariegruppskamraters APU-rapporter, ta anteckningar och förbereda mig inför semenariumet imorgon. Har bara en lektion som varar i en och en halv timme, superskönt. Som ni kanske märker är jag hemma även idag. Börjar känna mig bättre men har inte tillräckligt med energi för att orka med skolan och studiebesök.

Igår kom Kristoffer hit. Det var riktigt härligt, behövde träffa någon som får mig att må bra. Även om jag var trött och relativt osocial så orkade jag inte med att vara själv mer. Försöker ladda om batterierna för att orka med helgen, nästa vecka och resten av läsåret.

Stig <3

Kategori: saker som får mig att le



 HAHAHAHA! Böj bak honom!

If I Can't Have You

Kategori: musik



Poppar högt och tänker inte. Har poppat Kelly Clarksons album "All I ever wanted" hela helgen och veckan.

Tanken äter upp mig innefrån.

Kategori: vardag

Kan inte få ut den ur mitt huvud. Det gör ont. Och det gör ännu mer ont när jag vet att jag inte kan lägga skulden på dig, för innerst inne vet jag att den är min. Det gör ont att förstå. Det gör ont att gå vidare när jag egentligen bara vill sätta mig på en buss och åka till din stad.

Jag vill ha svar. Jag vill ha dig här. Jag vill skada dig. Jag gjorde samma sak i söndags som för tre månader sedan och jag kände ingenting, ingen ånger, ingen skuld, ingen ögon öppnare till vad jag vill ha.

Tack för att du isolerar mig från allt som känslor heter. Jag ska aldrig mer låta hjärtat hoppa till. Jag ska alltid undra, jag kommer alltid att fundera.

Träffade en vän till dig. Han visste inget om inget, eller så splade han dum för att få mig att berätta något som jag inte vet någonting om.

Min vän ser på mig att inget är som det ska. Hon ber mig förklara för henne någon dag, men vad ska jag säga när jag inte har några ord kvar. Hur ska jag förklara den sjuka situationen jag är i idag?

Jag bäddar ner mig igen, loggar ut från msn och facebook så jag inte ser ditt namn. Jag ber min lillebror att byta sitt så det inte hugger i magen när jag ser honom också. Jag bäddar ner mig i sängen och försöker glömma.

Hemma.

Kategori: vardag

Är hemma idag, har sovit riktigt bra inatt, vilket jag inte gjort på länge så det känns skönt. Ska ta det lugnt idag och göra ingenting, kommer att behöva plugga lite men det är smällar man får ta när man inte mår bra.


Jag är dundertaggad inför helgen och kan inte låta bli att snegla på min klänning som hänger utanför garderoben. Och vet ni vad Ludde ska kanske med på lördag också! Kommer att bli awesome! Så nu får jag helt enkelt se till att bli frisk.

Studentklänning.

Kategori: vardag

Har beställt två klänningar idag i alla fall. Ska beställa en till nästa vecka. Snart blir det prova, prova, prova och ännu mer beslutsångest. Men men det ska vara perfekt så det får faktiskt vara värt det. Det positiva är att alla klänningar är billiga så då är det ok om jag lägger en extra slant på ett par snygga skor eller två, tänkte att det kan vara bra att ha ett par höga och ett par låga.


Klänningarna, den lila är inte beställd med den vita och hudfärgade är påväg!






Det där med skor är fortfarande ett mysterium, men dem är det ingen brådska med i alla fall. I värsta fall får jag använda några jag redan äger.

jag blir så trött.

Kategori: vardag

Har försökt att blogga i två dagar nu men alltid så har något gått fel så inlägget försvunnit. Så nu är blogglusten borta och jag får berätta om söndagens skiva, Hamlet och min födelsedag någon annan gång.

Nu är jag nyklippt och sjuk, wohoo. Ska bädda ner mig och se hur jag känner mig imorgon. För tillfället har jag ont i halsen och tidigare idag höll jag på att spy två gånger och sen har jag ju inte haft någon energi senaste veckorna, så jag kanske måste stoppa upp och vila lite. Det vore katastrof om jag skulle vara sjuk ihelgen. Nej, nu blir det sova i alla fall så får vi se vad morgondagen har att erbjuda!

sista dagen som artonåring.

Kategori: vardag

Ikväll blir det spår på hög nivå då jag ska på skiva och samtdigt fira min sista dag som artonåring. Mitt år som arton har varit riktigt bra men också riktigt superduperdåligt. Det började med skivor och nu ska det även få avslutas med skivor. Jag spenderade två veckor i Turiket med en av mina bästa vänner och en vecka i Frankrike med en annan. Haft galet många roligt utgångar och mött så många fantastiska vänner. Jag har klarat motgångar jag aldrig trodde jag skulle ta mig genom, till exempel fem-veckors seglingen, jag ville hem varje dag men stod ut och det speglar väl hela min skolgång detta år men nu så är det snart slut på Marina.

Imorgon fyller jag nitton. Imorgon är jag en dag närmare frihet. Imorgon ska jag inte behöva känna så som jag kännt i ett år. Mitt år som nitton kommer bli mycket bättre än mitt år som arton med student, jobb, vänner och friheten att göra vad jag vill!

På promenad med Mj i solen!

Kategori: vardag

img_0063 (MMS)

På promenad med Mj i solen!

du fuckar up hela min värld.

Kategori: vardag

Hinner inte blogga nu.

fler klänningar!

Kategori: vardag

Okej här kommer de andra klänningarna som jag gärna vill ha era åsikter om!

1.



2.



3.

Tack.

Kategori: vardag

Tack för alla kommentarer på klänningsinlägget, jag kommer att vara lite jobbig och lägga ut tre nya klänningar imorgon. Var nämligen inne i stan idag och prövade alla vita klänningar i alla butiker ungefär och har hittat två stycken som jag gillade mycket. Sen finns det en till på internet som jag funderar på. Jag förstår verkligen inte att det ska vara så svårt att hitta en snygg klänning till studenten, eller så är det bara jag som är kräsen. Hur som helst köpte jag även en outfit till skivan på torsdag. Jag är supertaggad. Får se om det blir nyktert eller inte, jag är kanske ledig på fredag så då spelar det ju ingen roll.

Åh vad jag älskar mitt stockholm!

Kategori: vardag

img_0057 (MMS)

Åh vad jag älskar mitt stockholm!

hjälp.

Kategori: vardag

Jag håller på att leta efter en studentklänning, vad tycker ni om dessa?



1


2




3

galet.

Kategori: vardag

Dagen har jag spenderat med Aleks i Täby centrum. Jag har handlat för alderst för mycket pengar som vanligt. Men det blev äntligen ett par nya löparskor, wohoo! Köpte en klänning som jag ska lämna tillbaka också och en tunika som jag ska behålla. Åkte till Kyrkbyn en sväng också för att få nykel och koll på saker och ting inför helgen då jag ska vara katt och husvakt där.

Har just sett klart på Holluwoodfruar och tvättat, nu ska det bli sängen för imorgon börjar skolhelvettet igen. Men snart är det slut, ska bara lämna in tjugotusenuppgifter och göra nationella i matte först..

te, tv-spel & påskägg.

Kategori: vardag

Gav ett försök till myskväll själv. Det gick åt helvette! Jag förlorar mot ps2et i bilspel, godiset smakar för mycket socker. Det enda som var bra var teet men det blev kallt när jag spelade.

Nu ska jag snart krypa till kojs. Kom just på att jag skulle tvättat idag, fan, har inga rena kläder typ.. Vore nice om någon ville komma hit i natt och tvätta alla mina kläder, packa upp och dammsuga mitt golv. Någon frivillig?

jag är aldrig nöjd med något, jag har alltid varit sån.

Kategori: vardag

fråga inte något som jag ändå inte kommer kunna ge dig svar på.

honey im home!

Kategori: vardag

Igår reste jag nästan hela dagen. Bokade även biljetter till mig och MJ till Hamlet på Stadsteatern på fredag. Kom till Norrtälje vid tretiden, gick hem till Kristoffer, åkte hem och käkade middag med familjen och mormor som är på besök, sen tillbaka till Norrtälje igen. Fick ett sms av Elin som ville att vi skulle hänga med ner på Trädgårn, men jag var för trött för det. Det var skönt med bara en mysig hemmakväll.

Hämtade ut lite av kläderna från H&M igår också, lycka! Idag har det annars inte hänt så mycket, har myst och varit och tränat med Aleks. Imorgon blir det lite shopping, wohoo äntligen ska jag köpa nya springskor!

Jag <3 SJ

Kategori: vardag



Sitter på tåget på väg mot varmare breddgrader nu. Med andra ord på väg hem. Älskar att sj har internet på tågen nu för tiden, älskar ännu mer när farmor köpte första klass biljett så att internet ingår. Helt oväntat blev jag serverad frukost när jag satt mig tillrätta också. Go SJ!

du är bland det bästa jag har gumman <3

Kategori: vardag

vi får se.

Kategori: vardag

Igår gjorde jag något jag gruvat mig för i sex veckor. Tack vare Palmis tog jag mod till mig och vet ni vad det var inte så farligt. Jag ångrar att jag spelade spelet och inte gjorde det för flera flera veckor sedan, då kanske vi fortfaradne hade varit on. Men men thats life, han svarade och var trevlig som vanligt, fast klart att det var annnorlunda. Hon lugnade mig även för något annat och sa "man är bara ung en gång" och det är sant, jag är ung och jag kan leva hur jag vill och göra vad jag vill.

Jaha oj för er som undrade vad jag gjorde så smsade jag Dino, man måste bli av med sina spöken för att kunna gå vidare!

im back!

Kategori: vardag

Har varit hos farmor och farfar i Östersund i ett par dagar så har inte haft något internet att kunna uppdatera er med. Har handlat världens snyggaste klänning till födelsedagen, wow på den! Och massa snygga smycken på rea. Och självfallet hängt med mina farföräldrar och lillebror. Ikväll har jag och broder spöat skiten ur pappa och låsatsmor på "med andra ord". Farsgubben blev lite sut för han "har aldrig förlorat på det spelet förut", han har mött sin överkvinna, mohaha!

En mindre rolig incedent inträffade idag när jag skulle boka biljett hem, både flyg och tåg var fullbokade så det blir hemresa för mig imorgon istället. X200 i första klass med internet, är väl helt ok, dock missade jag ju kvällens utgång, jag får överleva ändå. Kan ju hinna göra lite filosofi eller kolla på några tv-serier på vägen hem.

En trevlig överraskning till frukost.

Kategori: vardag

Denna artikel fanns i tidiningen vid frukosten imorse.

http://st.nu/start/sundsvall/1.1938706--m-star-for-nytankande-

Den handlar om att allt fler politiker i Sundsvall lämnar sina partier och ansluter sig till Moderaterna. Ganska härligt med Vänsterpartister som inser vad som är bäst för Sverige, eller hur? Det finns fortfarande hopp för männskligheten!

"Det är Moderaterna som står får nytänkandet och det avspeglar sig även lokalt"

det roligaste ihelgen.

Kategori: vardag

Var när min syter träffade en bekant till mig som är über-moderat på krogen, de snackade ett tag och hade självfallet en hel del meningsskiljaktigheter. När hon sedan pratade om denna personen kallade hon honom för moderaten och sa det med avsky i rösten. Mina vänner disskuterade detta lite och vissa av dem blev chockade av att få reda på att jag var moderat "va, Carro, är du sååån?".

Jag försökte sedan förklara för mina vänner att vara moderat inte är någon sjukdom som de lät på dem, min sytster försökte då förklara för mig att nej att vara moderat är ingen sjukdom, det är en sinnesförvirring. HAHAHAHA!

bra dag.

Kategori: vardag

Idag har varit en bra dag. Sov massor av timmar inatt! Har suttit ute i solen med en kopp kaffe i handen och låsassyrran vid min sida större delen av dagen (och ja jag är röd i facet nu). Lekt med syskonbarnen och cyklat lite också. Superskönt. Fixade även lite med banken så att jag överlever månaden ut. Passade även på att klicka hem några saker från hm, nio pryttlar blev det, dock gick kalaset bara på 600:- så det var inte så mycket pengar.

jag blir seriöst galen på mig själv.

Kategori: vardag

Hur kan jag säga att han är borta när han var dag spökar?
Hur kan jag säga att det inte spelar någon roll när jag gång på gång försöker bevisa något för honom?
Hur kan jag säga att jag inte bryr mig när det hugger till inom mig var gång jag ser hans namn?
Hur kan jag säga att han inte betydde något när han varje dag dyker upp i mina tankar?

likgilltig.

Kategori: vardag

Är uppe i norr hos papi nu. Har haft en riktigt soft dag med tv-tittande, kortspelande och god mat, i like it! Har varit galet trött hela dagen, har fortfarande en del att ta igen från helgen. Jag borde sluta grubbla och leva här och nu, men det är som vanligt en miljon tankar som snurrar runt. Jag känner ärligt talat ingenting och jag orkar inte bry mig om att känna något.  Jag vet inte vad jag vill överhuvudtaget. Eller jo, jag vill vara fri, helt fri och jag vill till Jönköping eller lämna landet. Detta utan krav, ångest eller ånger.

resa.

Kategori: vardag

Jag lämnar Gräddö, Norrtälje och Stockholm bakom mig i några dagar och åker upp till Norrland. Ska hälsa på lillebror och pappsen och förhoppningsvis farmor å farfar också! Panikpackar nu och måste nog tvätta lite för det finns bara två par rena strumpor.

Jag vet att denna resa varit planerad i dundermånga veckor, men kan ändå inte låta bli att känna mig som om jag flyr, gör jag det?

Långa nätter

Kategori: musik




"Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill"

Jag kan inte bestäma mig. Vad vill jag, vad känner jag. Det skulle inte gå fort men helt plötsligt är gasen i botten och jag står kvar på parkeringen som ett frågetecken.

hemma.

Kategori: vardag

Tredje dagen med partaj gjorde nog sitt. Vi förfestade hos Linn, utan för Mobergs insåg jag att jag inte skulle komma in för att jag var lite för rund under fötterna, så jag och Kristoffer gick hem till honom istället. Jag är underbart nog inte bakis, har inte varit det någon av de senaste dagarna, skönt. Är hemma nu efter att ha varit och käkat pizza med gänget från gårdags kvällen. Nu dröjer det ett tag innan jag smakar på alkoholhaltiga drycker igen. Jag har för första gången i mitt liv fått minnesluckor och tappat kontrollen, det kommer inte att återupprepas.

we are beautiful and dirty rich

Kategori: vardag

Tredje dagen i rad, nu kör vi, mot Mobergs och in i dimman!

pics.

Kategori: vardag





4.

Kategori: vardag

Om jag hade kvar lite av Dino kan vi ju helt klart säga att det är borta. Jag är så over it! Jag vet att jag förtjänar bättre, jag vet att jag kan få bättre. Träffar någon nu och han skulle aldrig vända ryggen till.

galet!

Kategori: vardag

Igår var en rolig kväll, tror jag i alla fall. Vi började hos Elin, drog sedan vidare på en förfest med massa konstiga människor, sen Elin igen, sen Mobergs. Hur det var på Mobergs har jag ingen aning om för jag kommer bara ihåg att jag kom dit och att jag gick därifrån. Men enligt gänget så hade jag det roligt, väldigt roligt.. Bilder kommer snart!!

idag lyssnar jag på

Kategori: musik

Christian Walz album The Corner, det borde ni också göra!

idag är jag söt och snäll.

Kategori: vardag

Så söt och snäll att jag ska följa med Elin ut ikväll. Det här lovet har hittills varit så jäkla bra, jag har bara gjort saker som är roliga och hängt med massa underbara människor. Jag blev apchokad idag när jag kollade mig i spegeln, jag var snygg när jag vaknade!! Jag hade smink och frisyr kvar från igår, men behövde ändå duscha och frächa till mig inför idag!

Igår var jag med Kristoffer hela dagen. Vi tittade på Alice i underlandet i 3D, käkade lite och hängde, en jättetrevlig dag! Idag tänkte jag åka in och springa lite men har waaay för ont i mina ben, nattens dansande hjälpte inte min träningsvärk. Juste har glömt att berätta det, i förrgår när jag var i Norrtälje med gullungarna så hittade vi tyget som jag ska sy min klänning till skivan av. Nu har jag ett rosa tyg med svarta leopardfläckar som väntar på att få bli en vacker klänning.
 

Spontan utgång

Kategori: vardag

Igår vid nio bestämde sig syster och jag för att gå ut. Så det var bara att fixa sig fort som f och skynda sig ut till bussen som gick en timme senare. Jag hade en superrolig kväll, även som syter ínte hade det så trevligt hela tiden. Fick det jag velat ha i sex veckor nu, wohoo! (apnöjd? JA!) 

Vad som händer idag får vi se, har fått en förfrågan om att komma hem till en person och kolla på film, kanske nappar på det. Ikväll blir det i alla fall utgång igen! Elin och jag ska göra stan farlig, får se om syster följer med denna gång också.



Jag igår.

tårarna faller, ett leende sprider sig över mina läppar och avundsjukan bränner i bröstet

Kategori: vardag

"My Dearest Allie. I couldn't sleep last night because I know that it's over between us. I'm not bitter anymore, because I know that what we had was real. And if in some distant place in the future we see each other in our new lives, I'll smile at you with joy and remember how we spent the summer beneath the trees, learning from each other and growing in love. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that's what you've given me. That's what I hope to give to you forever. I love you. I'll be seeing you. Noah "