Brand Channel

Kategori: vardag

Snuttar på mitt te, njuter av nybakade Scones och researchar. Fann just en ny kärlek; http://www.brandchannel.com, det är typ en blogg där det postas om varumärken och företag och saker som händer.
Fick nyss reda på att British Airways ger ut iPads till sina anställda för att de enkelt ska kunna accessa information om deras high-value customers, så de vet vad de vill ha och vilken typ av serice att ge dem, och att Ben and Jerry släppt en ny glasssmak gjord på grekisk yoghurt (vilket i dags läget känns lagom ironiskt med tanke på vilket stadie Grekland är i nu, fast det kanske är en överanalys från min sida). Anyways, det är bra läsning!

What about my publics?

Kategori: vardag

Lördag morgon, ligger i sänger och läser nyheter. Idag skiter jag i gymmet trots att jag köpte nya supersnygga träningskläder igår, motivationen är fortfarande på botten och jag har redan varit där fyra gångrer denna veckan, plus ett litet träningspass hemma så jag är nöjd ändå.
Jag försöker i skrivade stund att hitta ett företag som jag ska skriva min nästa PR uppgift om, har ni något tips? Det är en liten assignment på 1500 ord där jag ska analysera den interna och extena environment, samt analysera deras publics. Vore kul att välja ett företag som har några oppenenter som varit aktiva nyligen eller ett förteag som det skrivits som nyligen. På min mindmap nu finns; innocent drinks, Cadbury, H&M, Chanel, Apple, men inget känns 100% rätt.

Stay?

Kategori: vardag

Fredag morgon, frukosten är uppäten, funderar på att gå till gymmet, det var planen, men kroppen är trött och idag har jag noll motivation. Stanna hemma och plugga lockar inte heller så kanske går till gymmet för att slippa plugga. Sitter och försöker boka biljetter, tänkte att det är dags då jag åker till Sverige om två veckor exakt idag, men SAS hemsida är skit och mamma har fortfarande inte skickat mitt Mecenatkort, så jag får skjuta på det lite i alla fall. Funderar på att boka hemresan direkt i alla fall för den kostar bara 349:- men det är till London, vill kunna räkna ut om det lönar sig att åka till Birmingham (flyg+tåg+tid=värt or not). Så jag skjuter upp det också, jaha nu blev jag sysslolös igen, blir nog gymmet en stund i alla fall.

Redirect love.

Kategori: vardag

Kladdkaka med hallon och ett stort glas laktosfri mjölk och så lite Breakfast at Tiffany's på det, det blir kvällens medicin för själen.
Väntade förjävles på ett sms igår/inatt som aldrig kom. Ville ju egentligen inte träffa honom, men vill ju att han ska vilja träffa mig. I hemlighet kanske jag vill träffa honom trots att han är en idiot. Eller jag vet inte riktigt, är lika förvirrad som vanligt.

Some say they play, take turns each day to make sweet happines.

Kategori: singelliv

Har kommit in i en sådan mellan-känsla nu,  jag är inte mitt vanliga lyckliga jag och jag är inte depp. Jag är i mitten, inget att klaga på men med en konstig känsla i magen. (Kan iof bero på hormoner till förljd av piller byte). Hade ett möte i måndags med killen jag kallat för "min crush", han som alla andra vill bara utnyttja mig så det är ju bara att säga hejdå. Ännu en groda med prins kvalitéer, men de försvann någonstans på vägen kvar är bara en äcklig groda. Jag leker med elden och vet att jag kan förstöra allt med Mr. D. Men latley har det som jag beskrivit tidigare inte kännts hundra procentigt med honom, men det bertyder inte att jag vill riskera det vi har. Fast vad är det att ha egentligen? Jag är bara så galet rädd för att vara ensam.

I'm not the only one waiting for some kind of delivery.

Kategori: singelliv

Igår var jag så där lagom sentemental som man som singeltjej ska vara på alla hjärtansdag(?). Spenderade kvällen på gymmet, sen gick jag hem, åt glass direkt ut paketet och kollade på SATC och somnade innan klockan tio. Smsade Mr D som var på middag för hans kära mor fyllde år, gjorde mig ännu mer depp. Inte för att han inte kunde komma, det var väl skit samma men att han har möjligheten att spendera dagar som gårdagen med sin familj.
Jag brukade älska alla typer av högtider, och tog varje tillfälle i akt att visa min uppskattning till folk omkring mig. Brukade köpa chokladhjärtan och duka upp till frukost innan jag gick och la mig, pyntade bordet och massa grejor. Inte för att varken mamma eller Nicole upopskattade det men det var kul och viktigt för mig att få göra något. Igår fixade jag inte ett skit, och ingen fixade ett skit för mig, antar att det är så det är nu.

Texts.

Kategori: vardag

Upptäckte just att min inbox på telefonen var full så jag scrollade ner och började deleta från botten. Jag älskar att spara på sms och hittade gamla godingar från Lillen och Rockstjärnan, dessa hamnar nu i papperskorgen. Fann även första sms konversationerna med Mr Druggie, åh mys. Kommer ihåg pirret, förväntan och nervositeten i de första smsen. Minns hur vi sov på en 70 cm bred luftmadrass första tiden vi sågs. Det var så spännnade, nytt. Haha, jag kommer längre in i oktober nu, får samma känsla av irritation när jag läser smsen som jag fick då, och garvar lika mycket som jag gjorde då. Jag har senaste tiden kännt mig uttråkad av vår relation, jag har inget pirr längre, ända fram till för en månad sedan blev jag nervös och fick lite hjärtklappnig innan och i början av varje gång vi sågs, det är borta nu, jag har inte kännt någon passtion överhuvudtaget; detta är kanske ett sätt för mig att kommma tillbaka till samma känslomässiga tillstånd jag var i förut.

FML 2.1

Kategori: vardag

Jag dör.
Orkar inte mer.
Imorgon kommer jag, trots att jag inte har råd, trots att jag inte vill ha en engelsk att köpa en ny dator.
Denna kära vännen jag knappar på nu; hänger sig, stänger av sig, är så seg att det kan ta upp till 5 min att starta ett program.. Igår trodde jag på självaste allvar att den sjöng på sista värsen då den började brumma något galet medan den jobbade, den lät seriöst värre än min bil... Så hejdå massa tusenlappar och svensk tagentbord, snart kommer en användbar dator in i bilden..

6 Arboretum Road, a pice of heaven.

Kategori: vardag

Klockan är alderest för mycket, jag borde sova, men Emelie var här och vi satt och hade det trevligt och helt plötsligt hade tiden bara runnit iväg. Sen efter hon åkt hem så kom mina grannar och knackade på, de bjöd in mig till dem, så jag satt där ett tag och lärde känna dem lite. De är ett par på 17 och 19 år som bor med ett akvarium, tre hamstrar och två hundar, och lägenheten var lite kaos - känns som hemma med en nypa kaos, mamma nu kommer jag inte sakna dig lika mycket, haha. De var supertrevliga i alla fall, känns skönt att lära känna dem lite. Jag älskar trevliga grannar, så mycket bättre på alla sätt och vis att bo här än på King Edmund Square, ingen elak gammal man som klagar på min livsstil! Woho. Det roligaste var dock att de blev jättechockad när de fick reda på att det bara var jag som bodde här, tydligen trodde de att vi var typ fem pers, haha jag måste var galet högljud!

We all live and love life.

Kategori: vardag

Idag är jag uppe med tuppen för första gången på jag vet inte hur länge. Mr Druggie, kom hit igår och vi gick hör och häpna och la oss i tid, fy va skönt, sen sov jag hela natten också (vilket aldrig brukar hända när han är här, första nätterna han sov över kunde jag inte ens sova), han behövde gå upp tidigt i alla fall för att gå på lektion och förbereda den så jag tänkte att jag kunde ta chansen att få en tidig start och gå upp med honom. Även denna dag är packad av äventyr; gym, fika med Ulpu, lektion, plugg.

Her story.

Kategori: vardag

Jag skulle behöva ett jobb eller någon som finansierar mitt liv.
Jag behöver en ny dator, seriöst min orkar knappt vara inne på facebook längre, jag fasar för att den vilken dag som helt ska lägga ner totalt. Sen så vore det otroligt att åka till Barcelona när jag ändå har gratis boende där, man måste ju passa på att leva livet när chanserna ges. Kom just på en rätt bra grej; jag fyller snart år (jag är medveten om att det är några månader kvar, fortfrande är det snart), vore ju himlans trevligt om ni i min kära släkt läser detta och tänker "shit carro vill ha en dator och flygbiljetter till Barca (som för övrigt bara kostar 700:- om man bokar nu) det vill jag jättegärna ge till henne".

She went queitly.

Kategori: musik

Det finns en man som jag är så kär i. Han röst ger mig ett inre lugn, jag kan sitta och bara lyssna på honom och glömma bort världen omkring mig. Han heter Charlie Winston (albumet Hobo finns på Spotify). Hitade just en ny låt med honom, det gjorde mig till en glad chej.

I know that I gotta shine.

Kategori: vardag

Hade för första gången på länge en riktigt genom kul utgång i onsdags, helt underbart att alla är tillbaka, speciellt Olivia, fy va tråkigt det varit här utan henne. Igår hade jag lektion i Interactive Marketing och har bestämt mig för att läsa den istället för Advertising Management.
På kvällen var jag trött och hängig, tyckte synd om mig själv, kollade på Time travelers wife och blöade som en idiot, efter flimen plingade det till i telefonen och jag röck upp mig, en timme senare öppnade jag dörren för mister mister. För första gången på länge hade ingen av oss något att göra tidigt på morgonen så njöt av att ta en sovmorgon. Nu ska jag ta tag i dagen; plugga, göra mig i ordning och gå iväg på lektion.
För övrigt har jag startat ett nytt project här hemma det heter "You only live once" och kommer att bli ett fotocollage i hallen. Tyvärr tog bläcket i min skrivare slut så ska gå och köpa nytt senare idag om jag hinner. Sen så har jag skickat in en intresseansökan på ett jobb. Jobbet är ett översättnings jobb där min uppgift om jag får det är att övesätta dokument från engelska till svenska och lönen är £25 per A4, värt, hoppas killen jag mailade svarar snart!

A woman's got to do what she's got to do.

Kategori: vardag

Igår blev ett X antal timmars plugg, läser inför mina lektioner nu för att få ett grepp om ämnerna, fy va kul det är, jag har kommit fram till att jag älskar att plugga, nej det var iof en lögn, jag älskar att prestera.
I eftermiddag har jag lektion men innan dess måste jag ut på stan och köpa en vinterjacka, lagom kul när jag kommer kunna använa den i två veckor? Nej, men det är superkallt ute nu och enligt prognosen ska det bli kallare och min jacka försvann spårlös i lördags. Jag är helt övertygad om att jag lämnade den hos Emelie, men hon säger att den inte är där och jag kan inte gå omkring å frysa så det blir det ännu lite härliga utgifter.. (Ska vi tillägga att jag hatar att köpa jackor? och var så nöjd att jag hittade en sån bra förra året att jag slapp köpa en i år?)
Det är planerat att gå ut ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Är rejält förkyld och kände imorse att det kändes lite bättre, så får se om jag orkar riskera något. Sen kommer det över någon ikväll också och hämtar min enkelsäng, äntligen blir jag av med den. Tyvärr får jag inga pengar för den men jag slipper betala för att bli av med den i alla fall. Goda nyheter är dock att jag idag säljer min economics bok, så det blir lite inkomster också inte bara utgifter.