kvällen räddad av mina favorit stammisar!

Kategori: vardag

Drog upp till jobbet vid niotiden för att få vara med och njuta av pubaftonen som gäst den enda fredagen jag är ledig. Kom upp dit, såg ingen jag kände, pratade med min chef då jag insåg idag att jag har körlektion på måndag men att jag jobbar då så jag behöver ledigt några timmar, det visade sig att det inte går för det är brist på folk, så jag stod där men gråten i ögonen (insåg att jag måste betala för lektionsjävlen i alla fall och jag är totalt pank), bestämde mig i alla fall för att åka hem igen. Precis när jag ska låsa upp cykel ser jag att ett gäng stammisar kommer, hälsar på dem och bestämer mig för att hänga med dem ett tag, tack underbara människor, de räddade min kväll från att sitta hemma och gråta och rulla egna ciggaretter, istället har jag haft det jättetrevligt, en av dem visade sig att gått i MB05, vad är oddsen liksom?

Morgondagens dilema: Blev bjuden på fest imorgon kväll av killarna men imorgon ska Kristoffer ha fest, så frågan är vilken av dem jag ska gå på? Alternativt att åka till Kristoffer först och hem till Peder sen.

julafton? utflyttningspressent? infylttningspressent? halvårspresssent? jag-tycker-om-dig-pressent?

Kategori: vardag

Hittade just ett halsband på Nelly som jag är helt kär i, så någon som känner ett behov av att ge mig en pressent, varågod! Jag tar gärna emot den.


måste ta ner mig själv på jorden, fast det är svårt.

Kategori: vardag

I mitt huvud bor jag redan i England, i något litet studentrum med alderst för myclket kläder. Jag trippar i mina nya skor till lektioner och föreläsningar. Att det oftast regnar ute gör mig inget för jag har en grymt snygg regnjacka och massor av paralyn, jag bryr mig inte ens om att håret blir lockigt. Men jag måste inse att det är det stora steget kvar, intervjun. Om en vecka åker jag ner till Halmstad för att få information om skolan och göra intervjun. Jag vet att jag inte kan ränka med att komma in, men jag vill så galet gärna. Det är jättepirrigt och jag har ingen aning om intervjun kommer att vara på svenska eller engelska, vad se kommer fråga eller om man ska ha med sig något. Men men, jag har en känsla inom mig som säger att jag fixar det här, det är farligt för jag vet hur ledsen jag kommer att bli om jag inte kommer in.

all in återigen!

Kategori: vardag

Är hos Linn nu med Catte, Elin och Louise, ska dra ner på stan nu och träffa Aleks! Party it is och all in som vanligt´, wohoo!

morgonsvammel.

Kategori: vardag

Hemkommen, uppvaknad och nya insikter. I måndags efter jobbet körde jag in till Norrtälje och satte mig på bussen till Alexandra, vi hängde på facebook och letade blivande makar. Igår åkte jag in till stan för att fönstershoppa och njuta av staden, kom hem med ett par skor och en tisha till mammsen, visar skorna en annan dag. Så nu har kontot återigen halverats, suck det är ju "bara" fyra veckor kvar till lönen, pannik? Nej sådant sysslar jag inte med längre, jag är livsnjutare.

För tillfället är Cat på väg ut hit, så jag ska väl släpa mig ur sängen och klä på mig samt fixa lite, typ hämta posten, jag är nyfiken om jag fått något brev från Högskolan i Halmstad där det står att jag får komma på intervju. Ikväll ska jag visa Cat Norrtälje by night, kommer bli awesome!

high score!

Kategori: vardag

Fick tips av Dino för ett tag sen om ett spel som heter Robot unicorn game, han sa att hans high score var 60000, ca 20000 per liv och utmanade mig att slå det, lyckades just och ändå failade jag ett helt liv titta på detta liksom! Grym är jag, nu vill jag ha en nu utmaning.

Nelly tävling.

Kategori: vardag

Finns en tävling på Nelly nu där man ska designa ett par skor och kan vinna både skorna och pengar, jag tänkte att det skulle vara kul och började fippla lite. Detta blev ett av resultaten! Jag gillar mina skor, tror att de är skitsnygga med ett par tajta stuprör i höstdunklet! Eller vad tror ni?

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

nya jeansleggings, mamma blir snyggare och jag rikare!

Kategori: vardag

Köpte ett par nya jenasleggins som kom från H&Ms internetshop förra veckan, de satt skitsnyggt imorse, men efter en dag var de alderst för stora, så mamma får köpa dem. Byxor i stretsh ska jag aldrig mer köpa så de sitter bra vid första provningen, men men nu har jag återigen lärt mig det och mamma blir snygg i höst!

Nya möjligheter!

Kategori: vardag

Fick hem ett brev idag från högskolan i Halmstad med information om att studera i England i höst, anmälde mig till informationsdag och intervju om tre veckor, förhoppningsvis får jag komma på intervju och klarar jag den blir det blir det ekonomistudier i England till hösten. Vågar inte hoppas på det utan håller bara tummarna för att få komma på intervjun och kommer jag dit tar jag det som jag kommer.

Det där med att vara vuxen är inte så kul som det låter.

Kategori: vardag

Idag ramlade lönen ner och duktig som jag är tog jag tag i räkningarna det första jag gjorde. Lönen var redan liten då jag bara jobbade tre prass i juni och det var junilönen som nu ramlade in på kontot, men den halverades efter att räkningarna nu är betalda och mobilen påfylld. Morr, det är väl lika bra att ta massa extra pass på en gång eftersom att jag inte kommer ha råd att göra något i augusti.

chock!

Kategori: vardag

Tittar på OC säsong 3 och jag vet att Nikki Reed och Cam Gigandet också är med i Twilight är med i OC (spelar Saide, Johnnys kusin och Volchok), men upptäckte just att även Jackson Rathbone som splar Jasper i Twilight är med, det var länge sedan jag fick en sådan chock! Jag tyckte att jag kände igen honom men det tog ett tag för poletten att ramla ner, han är ju inte helt lik sig som han ser ut i Twilight.


tantjävel.

Kategori: vardag

Tackade just ja till de kurser jag kommit in på i Jönköping och även till min reservplats till programet, tänkte att det var lika bra, kan ju alltid tacka nej senare. Täkte även vara lite duktig och ringa runt och leta bostad men blev galet otaggad efter två otrevliga tanter på Vätterhem så jag tar och ringer runt mer en annan dag och njuter av sommardagen nu istället.

Fasar för hösten, men längtar efter att få trippa omkring i snygga höstskor!

Kategori: vardag


Din sko 599:-


H&M shop online 349:-


Nilsonshoes 1199:-
(Finns billigare alternativ på Skopunkten för 349:- )


Asos 489:-

varva ner och ladda om.

Kategori: vardag

Har varit ledig i en och en halv dag och tagit igen mig och tagit ut mig. Städat, haft OC maraton och drukit en box vitt med Alexandra. Ikväll/natt var jag på jobbet igen och charmade ännu fler. Snackade ett tag med min stammis kusin (stammisen är förövrigt på Gotland nu och var väldigt ledsen över att missa en partykväll på Kvarnudden) och fick komplimanger för mitt arbete av lite olika personer. Nöjd och glad med jobbet, våra pupkvällar är alltid lyckade och ikväll var inget undantag, insåg återigen att jag har världens bästa sommarjobb och att det passar mig perfekt, även om trötthet, ont i ben och fötter är något man får på köpet. Imorgon är jag också ledig och hoppas på solsken och strandhäng, annars finns det en del kvar på nya OC-boxen att se och ett par-trehunda sidor kvar i boken att läsa!

klockan tre på natten bestämde sig Alexandra och jag för att göra en "klassens" lista, en lite ärligare och elakare version än den som publiserades på studentskivan.

Kategori: vardag

Klassens mest blåsta - Ahlis
Klassens papegoja - Nathalie
Klassens "Jag älskar alla" - Eira
Klassens trotsiga - Attis
Klassens hippie - Evelina
Klassens "jag bryr mig inte" - Dennis
Klassens frånvarande - Sandra C
Klassens demokrat - Valle
Klassens fake - Camilla
Klassens humörsvängning - Carro
Klassens maskin - GD
Klassens diva - Harju
Klassens "mina föräldrar betalar mina betyg" - Alexandra
Klassens periodare - HJ
Klassens volvoraggare - Sandra J
Klassens taliban - Karl
Klassens negativa - Emma
Klassens sjusovare för att jag är bakis - Lotta
Klassens velare - Sara
Klassens "jag bryr mig inte om klassen för den är lame - Palims
Klassens "jag pratar helt i onödan eller inte alls" - Catte
Klassens "jag tror jag kan få alla tjejer jag vill, men ingen vill ha mig" - Ludde
Klassens Svensson - Skogis
Klassens hyprokondiker - Alex
Klassens smygsnobb - Anna W
Klassens "jag är bästis med alla" - Linda
Klassens missförstådda - Elin
Klassens hetsigaste - Fanny
Klassens Bananskal - Jacob 

Like it?

ååh jag är ännu mer frälst.

Kategori: vardag

Jag håller inte bara på att bli sjuk för tillfället utan även att få tillbaka min Frankrikefeber. Har hittat en ny favorit artist vid namn Christophe Maé, och såg just en film med Audrey Tautou som heter Les poupées russes, "The russian dolls" eller på svenska "Förälskad, förvirrad". Den är två timmar och fyra minuter lång och jag kunde inte fören sista 4 minuterna bestäma mig för att jag verkligen gillar den. Språket var som vanligt fantastiskt och huvudpersonen grymt snygg (Romain Duris), om det beror på att han är fransman eller inte kan jag inte avgör, het i alla fall. Det han säger om de ryska dockorna är sant dock tror jag att det inte finns något längst in i min eller att det är en evighetsmaskin och inte har ett slut på dockor, vad tror ni?

Funderar på om jag ska flytta till Jönköping i höst och läsa franska, men hoppas ju på jobbet här uppe, får väl ta en kvällskurs i sådanna fall, allt jag vet är att jag ska dit!!! (Till frankrike alltså)

jävlafakeöjävel.

Kategori: vardag

Ibland, mycket få stunder älskar jag att bo i skärgården, bara själva grejen att kunna dra till stranden innan jobbet exempelvis. Men att bo och jobba här ute blir rätt intensivt.

Jag har alltid varit en människa som hatar att misssa saker, íbland har jag gjort saker jag inte vill bara för att jag inte velat höra om att alla andra gjort det (inga farliga grjer). Nu när jag lever här ute är jag helt isolerad, jag har svårt att åka iväg och träffa folk på grund av mitt tajta schema och ingen kommer någonsin ut och hälsar på här, så hejdå det som kallades liv. Jag klagar inte, jag har ett jobb jag trivs med och jag har haft det jättetrevligt de senaste kvällarna med god mat, trevligt sällskap och vin, med det sticker till att se att andra gör saker och jag är exkluderad. Jag förstå att det är såhär min höst kommer se ut och jag får acceptera det men det är inte kul. Jag vill vara med, jag vill också ha kul.

Voldemort ville att vi skulle ses idag eller imorgon men det går ju inte till följd av jobbet. Just nu har jag ingen lust att jobba, utan jag vill träffa människor och intte behöva bry mig, men jag vet hur glad och stolt jag kommer att vara den 25 augusti när den stora lönen ramlar in.

lite lagomt trött.

Kategori: vardag

Igår var en av de jobbigaste dagarna på jobbet för jag var så galet trött i kroppen, jag antar att idag kommer att vara ungefär lika hemsk. Idag får jag i alla fall skylla mig själv, det var inget måste att dricka vin och sngria in på småtimmarna, men det tyckte jag var gott och trevligt så det gjorde jag i alla fall. Nu är det i alla fall dags att bita i kakan och sätta upp på cykeln och trampa på. Det är ju bara idag och imorgon sen är det dags för min lediga dag, jippi!

bättre kväll får man leta efter!

Kategori: vardag

Besökarrekord återigen på jobbet! Awesome, trots att vi köte in dubbelt så mycket öl så tog den slut, det är så kul när verksamheten går bra och det är kul att sälja eller vad säger ni när man säljer en flaska vin till nästan alla som egentligen ville ha två öl? Har även halva inne på två jobb här i trakten till hösten så livet löser sig nog. Fick även erbjudande om party imorgonkväll och killarna tyckte att jag skulle ha lite mer rast på jobbet så att jag kan prata lite mer med dem. Idag är livet bra, idag är det som det ska vara. Så jag tipsar er återigen om att Kafé Kvarnudden är stället att vara på, på fredags kvällar! Nu ska jag sova och vila upp mig inför ännu en dag på jobbet imorgonbitti!

härliga sommar.

Kategori: vardag

Solen skiner idag igen och har man inte ledigt får man trixa så att man får njuta i alla fall. Jag ska åka till stranden nu och njuta innan det är dags för jobbet och trubadurkvällen. Igår brännde jag mig lite så jag borde börja få färg snart, hoppas hoppas.

peppar!

Kategori: vardag

Snart bär det av mot Norrtälje och utgång med Aleks och Ida. Kunde inte sova inatt men har ändå varit piggare än på länge idag, kanske beror på att jag fick vila ordentligt igår. Njuter just nu av min fläkt som svalkar härligt i min bastu till hus.  Anmälde intresse på tre lägenheter i Jönköping igår, jag kanske åker dit och läser kurserna i alla fall och håller hoppet uppe om att komma in på pogramet. Fick även tips om ett jobb i Norrrtälje till hösten samt att mamma pratat med sin vän i England. Så jag försöker glömma misslyckandet och letar alternativ och möjligheter, har även surfat och hittat ett tiotal jobb i Sthlm som jag ska sätta mig ner och söka imorgon. Leendet sitter på läpparna och jag ska försöka bli lite mer optimistisk.

sommardag.

Kategori: vardag

Idag har varit en underbar sommardag, precis så där som det ska vara på sommaren. Njöt av en lång sovmorgon sen blev det burgare med Elin och Jannike på grillen och efter det letade vi upp en strand där vi solade och jag badade. Kvällen avslutades med övningskörning och picknick på stranden med mamma och Linda, mys på hög nivå. Nu är jag hemma i min sköna säng och ska ha lite filmmys med mig själv. Har de senaste kvällarna kört lite klassikermaraton med Breakfast at Tiffanys och Pretty Woman, får se om jag fortsätter det idag.



if you snooze, you loose!

Kategori: vardag

Nu ska jag göra allt och alla jag någonsin velat göra!

nattliga funderingar.

Kategori: vardag

Just nu vet jag som sagt inte vad jag ska göra med mitt liv. Ska väl börja söka lite jobb i olika städer runt om i Sveariket samt kolla runt bland mitt strama kontaktnät i England och Fraknkrike om de kan hjälpa mig att hitta en sysselsättning. En sak är i alla fall bestämd och det är att jag ska ha ett miljöombyte. Vad som händer sen är ovist men spännande, dock en aning skrämmande. Jag har ingen aning om vilka hemmifrån eller från klassen jag kommer att fortsätta att kontakt med om ett par månader. Jag har redan märkt att människor som jag trodde skulle finnas vid min sida är borta och att andra bekantskaper bleknar. Men de som jag lyckas hålla fast vid är väl de som är de riktiga vännerna som man kan lita på alltid kommer att finnas där. Det blev ingen backpacker/tågluffar resa, inte heller något Bordeaux, vi får se var livet tar mig och med vem. Jag ska se possitivt på detta, det är en möjlighet, HJ gav mig också det lilla hoppet som jag väntat på, tack!

antagningsbesked, urval 1.

Kategori: vardag

Idag kom antagningsbeskedet som jag så väntat på. Resultatet blev dock inte det jag ville. Jag ligger på reservplats nummer 57, så det är bara för mig att ge upp drömmen och studier och Jönköping och försöka fundera ut vad jag nu ska göra med mitt liv. Jag kommer inte att komma till Jönis, jag vill inte vara kvar här. Har jobb september ut i alla fall, så lite pengar att leva med finns.

Just nu känner jag mig bara totalt värdelös. Jag brukar vara duktig på allt jag gör men det har tydligen gått över då jag inte lyckats göra något rätt i år. Men men jag får fortsätta jobba nio timmar om dagen, sex dagar i veckan tills jag stupar. Jag vill bara bort från skamen och förnedelsen av att inte ens kunna komma in på skolan. Jag vill fly från allt som är här. Undrar hur långt man kommer om man åker nu men måste vara tillbaka på onsdag moregon klockan 09:00?

30 minuters drömmande om dagen sen säger chefen nu borde maten vara i magen!

Kategori: vardag

Enbart en dag kvar på arbetsveckan, sen är jag äntligen ledig, i en dag i alla fall sen är det dags för nya tag och ny arbetsvecka. Jobbar heltid men har taigt några extra pass för att klara av ovisheten om hösten. Den 25 augusti kommer en fet lön och om den går till lägenhet eller resa är högst oklart. Aleks frågade mig idag om jag är nervös inför antagningsbeskeded då tänkte jag nej det är jag inte, men jo det är jag. Jag har dock inte riktigt fattat att jag någon av de närmaste dagarna kommer få reda på min framtid. Då får jag reda på om det blir Jönköping eller London/Frankrike/Norge/Götet, spännande men oroväckande.

Så dags att vila för att orka med morgondagen, jag älskar mitt jobb men det är grymt krävande, man sitter ner 30 minuter om dagen annars går man omkring och fixar hela tiden. Men jag har i alla fall inte så mycket tid att tänka på annat medan jag jobbar. Det är väl min 30mins paus när jag sitter och petar i mig maten min chef tvingar mig att äta som jag drömmer mig bort en stund och önskar att jag precis som kunderna kunde njuta av sommaren.

hahaha!

Kategori: vardag

Livet är just nu så komiskt som det bara kan bli har msnat lite med Simfoten och Dino, inget speciellt. Fick fnatt tidigare ikväll och smsade Voldemort då han återigen infinner sig inom Sveriges gränser. Han hade inte mitt nummer och har de seaste tre timmarna försökt lista ut vem jag är. Till slut ringde han och efter några minuter kom han på vem jag är. Han berättade att han skickat sms till min gamla mobil här om dagen och undrade om vi skulle ses någon dag. Haha hur random är inte allt detta. Mitt liv skulle kunna vara en bok, som varje år kommer i nyupplaga med tanke på att det är samma innehåll.

after work.

Kategori: vardag


Njuter av att just tagit en lång dusch och att kunna varva ner i kvällsolen med ett glas rosé, datorn med de senaste modemagasinen och ensamheten.

Livets mix.

Kategori: vardag

Igår var det som det ska vara antar jag, gick upp, solade, åkte till jobbet. På jobbet avar det full rulle och tiden flög iväg. Det var galet mycket folk och de drack ordentligt med öl, så pass mycket att den tog slut - vi hade vår första trubadurkväll. Alla verkade ha det jätteroligt så jag kan varmt rekomendera Kafé Kvarnudden ifall du vill ha en rolig fredagskväll.

Jag kom hem strax efter midnatt och kände mig äckligt sällskapssjuk, men höll mig från att ringa någon, vilket nog var bäst. Sommnade i alla fall sent och oroligt och vaknade kall och rädd, naken, exposed, jag drömmde nämligen mardrömmar igen. Har gjort det rätt mycket senaste tiden. Men nu laddar jag om för att börja jobba om 40 min. Fick höra att det fanns en tjej som såg upp till mig och tyckte att jag har fina kläder, henne ska jag öppna med idag så jag självförtroende boostar mig och snart sätter jag upp på cykeln.

mitt bästa tips för er som vill gå ner i vikt!

Kategori: vardag

Mitt bästa tips för er som vill gå ner i vikt är kärlek. Är du riktigt lyckligt kär försvinner aptien för att man dansar omkring på rosa moln och tänkarna finns bara på den man håller kär, man känner sig fullbordad som det är. Eller om man är riktigt olyckligt kär och totalt nere, då tappar man apititen för att man är så ledsen att allt växer i munnen och man blir illamående av mat.

Så gå ut i sommarsolen och hitta en snygging! Oavsett hur det går så kommer du i alla fall att vara snygg!

Vin med Palmis och massa svaller.

Kategori: vardag


Det var verkligen toppen att träffa Palmis igår. Vi satte oss på en uteservering i Gamla stan och pratade om vad som hänt sedan sist. Ett glas vin och underbart sällskap, bättre blir det sällan. Var perfekt att träffa henne efter jag varit hos Dino så jag hade någon att prata av mig med.

Efter dejten med Palmis drog jag vidare mot Täby och vårt allas älskade Tegel. Där mötte jag upp Aleks, Ida och alla killar. Det är något lustigt med Tegel, varje gång jag varit där har jag fått ragg och oftast har det varit fler än ett. Igår fick jag två, så se upp, the slut is back!

gör söder att hjärtat blöder?

Kategori: vardag


Denna vakra utsikt hade jag igår när jag vandrade från Dinos lägenhet på Söder när jag var färdig med mitt besök där och på väg till Slussen för att möta Palmis. Jag fick svar på det jag ville av Dino, dock uttryckte jag inte allt jag ville. Han får fortfarande mitt hjärta att slå dubbla slag och jag hatar honom för det, men det kommer förhoppningsvis inte att vara några problem för oss att vandra i samma korridorer i höst. Jag ser typ fram mot det, jag vet inte superbra men men. Han är fortfarande snygg och jag som trodde att jag skulle tycka att han var ful, korkad och tråkig men så var inte fallet. Dino är och förblir mitt största mysterium under 2010, vill ni slå honom får ni lägga på ett kol.

dumt eller det smartaste valet jag gjort på länge?

Kategori: vardag

Snart ska jag åka in till stan och träffa Dino. Jag tog beslutet och tror att det är bäst för mig att träffa honom, speciellt om vi ska gå på samma skola i höst. Efter det ska jag åka till Palmis, ska bli fantastiskt att träffa henne igen, vi har knappt hängt alls på cirka en månad, inte ok. Toppendag helt enkelt, sen ska jag försöka vara ute hela dagen och njuta av solen nu när jag äntligen är ledig!

lite lättare, men ändå sämre.

Kategori: vardag

Jag kunde inte låta bli. Han sa att han inte ville ha någon kontakt med mig men jag var tvungen att prata med honom och det hade han inget emot. Så efter ett par timmar i telefon har vi nu lagt på och det känns lite bättre. Men samtidigt var det kanske det dummaste vi kunnat gjort att prata men man kan inte bara stänga av någon från ens liv öven en natt. Nu är det ju som vanligt igen, så vi får väl se hur det blir om vi försöker igen eller om det får vara som det är.

.

Kategori: vardag

Helt plöstiligt när jag kan göra vad jag vill, ringa vem jag vill och strula runt som en slampa har jag ingen lust alls med det. Men det är väl som vanligt, man vill alltid ha det man inte har. Livet är konstigt.

Var upp en sväng på jobbet och tog två glas vin och tryckte i mig en macka har knappt ätit något på tre dagar, blir illamående på tanken att äta och nu mår jag illa för att jag åt, som sagt jag älskar inte livet nu, men det kommer nog tillbaka.

melissa har alltid orden.

Kategori: vardag

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå


hjärtesorg. självsadist?

Kategori: vardag

Jag vet inte om jag gjort mig själv ännu mer olycklig eller om detta var ett bra val. Jag är singel igen, not wooho. Har inte kunnat gjort något på hela dagen, ligger bara i sängen, har ont i huvudet och känner mig tom, det gör ont i hjärtat och tårarna rinner. Men man mår väl som man förtjänar, antar jag.

Jag börjar må dåligt igen, detta skulle vara ett sätt att kunna fokusera på mig och koncentrera mig på att göra mig lycklig igen. Men jag mår sämre än jag gjort på länge och vill inget mer än att han ska komma in i mitt rum just nu och lägga sig brdivd mig och hålla om mig.

Jag måste bli av med gamla spöken, det jag inte inser är att det nu kommer att finnas ännu ett spöke.

grattis.

Kategori: vardag

Jag däckade med datorn i famnen och sov till nio då jag vaknade av mobilen som ringde. De nattliga samtalen formar mitt liv just nu. Jag tänker inte berätta vad kvällens samtal handlade om, men det kommer att visa sig inom några dagar. Jag har ont i hjärtat, men det är lättat. Jag känner inte för att jobba, jag vill njuta av solen och drömmar mig bort i en bok (läs jag vill ligga under täcket och glömma världen utanför).

överaskande vänförfrågning på facebook.

Kategori: vardag

Kom just hem från jobbet och är helt slut. Jag ha aldrig i mitt liv varit så här trött efter en arbetsdag. I alla fall öppnade jag mailboxen och där finner jag detta. Lite kul tycker jag lilla Bentebent (för er som inte vet vem BB är så är det min samhälle/religion/geografi lärare från Marina) vill bli vän med mig (han adda säkert alla, men ändå). Nu ska jag skriva ett vykort till Ellen (mentor från Marina).


fattade ni något av de senaste inläggen?

Kategori: vardag

Troligtivs inte. I natt när jag kom hem lite lagomt småberusad loggar jag in på msn, någon minut senare loggar Dino in. Dum som jag är och hämningarna försvann med vinet skriver jag till honom. Det börjar med att jag ger honom kärlikstips (WHAT?! liksom och sen jag och kärlekstips?!), sen drar jag upp oss och han berättade att han var feg och att det inte finns någon ursäkt, pratar lite om mitt kärleksliv och han försöker ge mig tips (inte lika effektiva som mina, eller så  var det vinet igen..), det visar sig at vi sökt samma skola till hösten, har jag inte fixat boende får jag crasha hos honom som har fixat det.. (toppen *tummen upp* min bästa idé någonsin..), men här slutar det inte, innan jag inser att jag börjar jobba om några timmar hinner han berätta att han ska upp till Sthlm nu och undrar ifall vi ska ses och hänga lite.

Som ni förstår växlade jag mellan att vara ett frågetecken, dö av skratt, skaka av nervositet men mest bara förundran över hur extremt random livet.

sen en tid tillbaka..

Kategori: vardag

Sist verkade det som undanflykter, men nu tar du intiativet. A ja vi får se hur det blir.


Livet är nyckfullt, livet är knäppt, snart ska jag leva livet.

när det äntligen är över..

Kategori: vardag

Jag försöker sucka ut. Jag försöker andas. Jag ska gå vidare.. På riktigt, jag lovar. Jag ska försöka hata dig, för innerst inne gör jag det. 

..

Kategori: vardag

Jag fryser, jag hatar mig själv.
Men det är lika bra.

säg är det långa nätters fara att se det man vill se?

Kategori: vardag

  

tack.

Kategori: vardag

..

Du var rädd? Vad var inte jag?


IDIOT!

ska man falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt.

Kategori: vardag

Jag ska inte ge dig råd. Men det känns skönt att höra sanningen..

.

Kategori: vardag

och dumma, dumma mig...

galet irriterande.

Kategori: vardag

Jag hatar att min mobil är stulen. Jag hatar att någon tagit min sista direkta kontakt till dig. Jag hatar att jag inte kunnat "natt"smsat dig igår eller idag.. Dumma dumma mig..¨


Melissa är tillbaka. Drömmarna är tillbaka. Hoppet är tillbaka.


Jag fasar och hoppas att du ska du till landet och ta en tur med båten förbi mitt jobb.. Bara jag ffår titta djupt in i dina ögon ännu en gång, bara jag får höra din röst..

mina nya favoriter.

Kategori: vardag

all the lovers!

Kategori: musik

Kylie Minogue – All The Lovers

Underbar låt och videon är också den grym, tyvärr är den blockad för inbläddring från youtube, men ni kan ju kolla in den där om ni inte redan sett den. Njuter av Kylies ljua stämma nu i alla fall, innan det är dags fixa mig i ordning till jobbet.

resultat.

Kategori: vardag

Manchester.

Kategori: vardag

De dumma drömmarna.

Kategori: vardag

Jag får huvudvärk på mig själv. För det första somnmade jag inte fören vid fyra/femtiden i natt och nyss vaknade jag ur ännu en sån där dröm. I drömmen kom Dino återigen tillbaka in i mitt liv och ville ha mig tillbaka. Jag kunde först in bestämma mig om hur jag skulle göra men ju länge in i drömmen jag kom blev svaret uppenbart och jag valde Dino, ett val som var så självklart i drömmen. Jag vill inte drömma fler sånna här drömmar, det är inte kul.

jag kan göra precis vad jag vill!

Kategori: vardag

Livet är fullt av möjligheter och jag håller just nu på att överväga mina. Jag kan göra precis vad jag vill och det är skrämmande. Det läskigaste av allt är att jag inte har någon aning om vad jag vill göra förutom att jag inte vill bo kvar hemma. De alternativen jag nu överväger är:

¤ Komma in på skolan i Jönköping, flytta dit och leva studentliv.

¤ Inte komma in på skolan i Jönköping, men flyttar dit i alla fall (om Aleks flyttar), hittar ett jobb, arbetar, tjänar pengar och lever livet.

¤ Packar en väska drar till London letar boende och jobb när jag väl är på plats.

¤ Åker till England och bor hos en bekant till mamma, hjälper henne med barn och hundar.

¤ Flyttar till systers lägenhet i Stockholm (förutsätter att hon stannar i Norrland), hittar jobb i stan och lever härligt stadsliv.

¤ Hittar jobb i Norrtälje, jobbar ett halv år och sedan åker på Eurotrip, mest Frankrike och gör allt det där jag velat göra.

Som sagt, vet inte vad jag vill för alla alternativen känns precis lika bra. Jag skulle också kunna dra iväg till solen och jobba på hotell eller nått, jag vill i väg men jag vet inte var.

Inspiration.

Kategori: vardag

<3.

Kategori: vardag

En del vänner bara finns där, de lyssnar, försöker förstå och ge råd. Ludde har funnits vid min sida sedan vi lärde känna varandra för nästan tre år sedan. Även om vi inte alltid har kontakt finns han där för mig när jag behöver det och jag uppskattar honom något otroligt för det. Han är bland det bästa som finns, alla borde ha en Ludde!