what is the use in what I say?

Kategori: vardag

Jag snubblade, det gjorde ont.

Kul att jag lyckas se saker jag inte vill se när jag som minst orkar med det.

på toppen av botten.

Kategori: vardag

Håller på att hosta upp lungorna just nu så att sova är svårt. Har bytt tillbaka till min gamla mobil nu då jag tappat baksidan till den jag använde för tillfället. Tittade just igenom min lilla Alfred och hittade mappen med sms som heter "feelgood" hittade några sötisar där. Exempelvis "Vi har alltid jättekul tillsammans och är bäst! :) <3" (08-05-21) och "Just remember in case you forgot, there is nothing you can't have, there is nothing you can't do, there is nothing you can't be. Okay? Ha en fortsatt skön sommar Caroline" (09-07-19). Sen är massor av andra sms kvar också, ett från Dino, två från Matt i januari och alla från augusti, alla från Turiket resan, Voldemort i mängder, Krisotffer, Alexandra. Jag ska inte läsa mer sms nu, de gör mitt redan värdelösa humör ännu mer värdelöst.

.

Kategori: vardag

Gillinge var awesome, grymt roligt och lärorikt. Nu ligger jag i sängen halv däckad och med humör som är på botten. Får samma jävla poäng varje gång jag gör teoritestet så jag kommer inte vidare till nästa nivå och Kristoffer svarar inte på mobilen. Morr..

Usch och blä!

Kategori: vardag

Håller i dimman på att fixa mig i ordning för att åka till Gillinge, hoppas jag inte kör ihjäl mig. Är allt annat än pigg idag. Hostar, huvudvärk, trötthet och halsont mums, känner mig allt annat än på topp. Ligger efter med teoriplugget också, kul. Jag borde ligga nerbäddad i en säng med dator och teoriplugg, men en sådan tur har jag ju inte.

<3

Kategori: vardag



Pratade just med älskling som önskade att han var här trots att jag är snorig och äcklig, gud va han får stå ut med mycket. Men det är jag glad att han gör, dock får han inte komma hit varken för mig eller för grabbarna som han just nu sitter och spelar tv-spel med. Men lite gosigt kanske det hade varit om han var här i alla fall..

Veckan som kommer är lika full-proppad som förra veckan, dock ska jag försöka ta hand om mig själv lite bättre. Körning varje dag, Gillinge, träffa Palmis, kväll med NT-gänget står bland annat på schemat. Sen packar jag nog väskan på onsdag morgon och flyttar in till Kristoffer tills på lördag, för att hinna umgås så mycket som möjligt innan han åker om en vecka. EN VECKA!!! Jag får inte in i min skalle hur snart det är han åker, eller att jag tar körkort om EN VECKA och flyttar till England om TVÅ.

Vättersö.

Kategori: vardag

Kom för några timmar sedan hem från Vättersö där helgen spenderats med hjärtat. Eller helgen skulle ha spenderats där om Kristoffer hade kommit ihåg att ta med sig båtnyckeln i fredags kväll när vi åkte, men det blev för mörkt för att åka ut på fredgas kvällen så vi for ut igår förmiddag istället.

Igår var det supermys, vi tog det vara lugnt, gick prommenad, lagade god mat, kollade på film och sov. Trots den lugna gårdagen vaknade jag sjuttioelva gånger inatt med en brännande hals och idag är jag helt svag. Har legat i sängen och pimplat te sedan jag kom hem och nu har mamma kommit med c-vitamin brustablett och Bafusin till mig.

Hoppas jag slipper bli sjuk nu, har klarat mig hela sommaren och just nu är det galet olägligt att dra på mig nått. Håll tummarna för att detta bara är en en dagsgrej så att jag slipper ställa in någon körlektion.


Jag njuter i solen men Kristoffer öser vatten, precis som det ska vara!

Världens bästa Ellen!

Kategori: vardag

I fredags åkte jag hem till Ellen för att dricka kaffe och prata. När jag kom dit var jag fortfarande helt skakis men när jag for därifrån hade det lagt sig och hela jag var fylld av possitiv energi. Ellen är en så underbar människa, jag vet att jag aldrig skulle ha klarat gymnaiset så bra som jag gjorde utan henne och är så glad över att hon fortfarande finns i mitt liv.

påkörd.

Kategori: vardag

Var med om en ytters dramatisk händelse i fredags när jag övningskörde. Det varit i slutet av min lektion och jag skulle köra ut i en korsning, fick motorstopp och bilen bakom mig kärde in i mig. Jag blev jätterädd och satt och bad om ursäkt för min körskolelärare, han gick ut för att prata med mannen i bilen bakom och sen är allt lite luddigt. Jag hörde inte riktigt vad de sa men de skrek på varandra och helt plötsligt kastar min käörskolelärare sitt kaffe över mannen och en liten stund senare sätter han sig i bilen och säger kör tillbaka till trafikskolan.

Jag satt och skakade men  tog det lugnt och började köra, såg i bakspegeln att mannen i den vita volvon som just kört in i mig följde tätt efter mig hela vägen. I bilen berättade min lärare om varför han blossat upp och vad mannen i den vita bilen sa. När min lä'rare kom ut ur bilen hade mannen skrikit "Hur fan kör du din jävel?", min lärare hade då frågat om mannen visste vad den röda skylten betyder och att det skulle vara fördelaktigt om man håller avstånd till en övningskörnings bil eftersom att det är en person utann körkort som sitter bakomratten och att därför kan förekomma motorstopp, mannen svarade då att den röda skylten betydde att min lärare var en idiot och sen hade det bara malt på.

Jag som för det första är skit rädd att göra fel och sen är allergisk mot människor som skriker på varandra var helt förstörd. Som tur var väntade Aleks på min när jag var klar och tog hand om mig för tårarna sprutade och hela jag skakade efter händelsen. Det tog många timmar innan jag slutade skaka och inse att jag blev påkörd och därför var det inte mitt fel.

goodbye my lover.

Kategori: vardag

Jag har insett att vi inte passar ihop längre, ett faktum jag länge varit för blind för att se och förnekat in i sista sekund. Jag hoppas att det kommer en dag då återigen passar ihop som handen i handsken. Men den dagen är inte idag och inte imorgon, du måste göra det du måste göra först och kanske kan det vara så att jag måste göra det jag måste göra först, sen kan vi åter igen bli vi. Det är jobbigt att inse, men det har varit ännu jobbigare att leva i förnekelse. Nu vaknar jag upp och lever mitt liv och inte tänker jag se tillbaka eller ångra, för var det på riktigt kommer vi åter att finna varanda. Ta inte illa upp men nu klipper jag alla band.

diesel no way!

Kategori: vardag

Körde bara en lektion idag och inte ens en dubbel och det var med Åke och hans bil inte ens med Björn. Det var några mycket intressanta 40 minuter då jag aldrig tidigare kört Åkes bil eller någon annan dieselbil överhuvudtaget. Den var mycket känsligare än de bilar jag är vana vid så det blev motorstopp och mer gas på etta och det gick inte att svänga på trean, blä helt enkelt, kände mig inte som kung just då. Det var synd att bilden var som den var då jag hela tiden tänkte på vilken växel jag skulle ha istället för att öva på momentet. Så det är första gången jag varit lite missnöjd efter en lektion och kände att de 440:- jag betalar inte är värt det, samt att jag känner mig dålig för att jag och bilen inte klickade. Men imorgon blir det dubbellektion med Björn och min favoritbil, om jag längtar.

tid?

Kategori: vardag

Det är galet vad tiden springer iväg. Går upp vid halv sju på morgonen och lägger mig vid tolv-ett och full rulle hela dagarna med körning, packning och hinna träffa vännerna, det börjar kännas att kroppen är trött.

Imorse åkte jag från Catte strax innan sju, då det var omöjligt för mig att ha mig hem igår kväll så fick jag spendera natten där, att umgås med henne en stund till gjorde mig verkligen inget men det hade varit skönt att kommit hem då jag hade körning på morgonen. Har i alla fall kört fyra lektioner idag och det går bra, helt ok liksom, klart det går dåligt ibland men det är ju därför jag är där. Har hängt med Aleks och fikat med Elin, har till och med hunnit mysa med min kärlek i en timme. Samt rensat ut en garderob till. Jag orkar inte tänka mer just nu, önskar att jag kunde få ligga hemma och sova hela dagen imorgon, men det går inte, teoriplugg, körning, tandläkarbesök och fika är inbokat. Nu ska jag sluta grubbla över hur fort tiden går och nyttja natten till att sova.

minnen som ska med.

Kategori: vardag

Håller på att redigera bilder som ska sitta i mina fina silverramar i England. Det blir ett kort med Kristoffer och ett med Catte. Ska köpa fler ramar där nere så jag kan ha lite andra människor på rummet också så som mamma, Palmis, Elin och Aleks, m fl.

business, leadership and manegment.

Kategori: vardag

Detta är kurserna jag kommer att läsa de närmaste tre åren.

<3

Kategori: saker som får mig att le

can't wait to get out of here!

Kategori: vardag

Så känner jag just nu. Såklart finns det massor som jag kommer att sakna, exempelvis min kära tvilling som just nu stökar i köket efter kvällens tillställning. Men det finns så mycket jag inte kommer att sakna och det som betyder något finns alltid kvar oavsett var på jorden jag befinner mig.

Blev som vanligt jätteglad av HJs kommentar, hon har en underlig kraft att alltid få mig att må bra, även om vi inte känner varandra så väl eller umgås. Och jag ska lätt bevisa för Arivd hur extremt fel han hade angående mig! Nu ska vi snart lägga oss för jag måste upp tidigt imorgon för att köra. Allt går bra med körkortet och det känns bra, har klarat en del av teorin och körningen är inte heller kass.

om ändå.

Kategori: vardag

in med det nya!

Kategori: vardag

Från och med snart kommer denna blogg att lösenordsskyddas och min nya officiella blogg finnas på adressen carolineengevi.blogg.se, där kommer jag att skriva om flytten och livet i Worcester. Men denna blogg kommer att vara kvar så alla ni som vill fortsätta läsa den får maila mig och be om lösenordet.

(Ursäkta för ett tråkigt inlägg.)

idag är en sån där kväll.

Kategori: vardag

Vet inte om det är kylan ute eller den andra kylan som gör att det gnager inom mig. Försöker ignorera alla tankar och alla känslor som dyker upp i mig men kollar på bilder som gör att minner brinner, kollar på bilder som gör att det suger till i magen, läser om saker jag inte vill veta av.

Jag funderar och ser hur livet kunde varit annorlunda om jag hade tackat ja till Jönköping. Det var ju dit jag ville, jag ville vandra i de korridorerna. Jag skulle gått upp för tidigt på morgonen för att göra mig fin och sedan gått omkring i korridorerna i hopp om att få träffa Dino. Jag skulle vara fast i något som var långt ifrån verklighet, men det var den utbildningen jag ville läsa. Då i alla fall, nu då?

Jag funderar på hur livet hade sett ut om vi efter denna sommar gick tillbaka till Marina och Lk, jag hade varit i helvettet, jag borde ha blivigt bättre på att "ta till mig", men senaste tiden har jag bara "tagit åt mig".

Jag har ont i magen. Jag vill bort. Worcester blir awesome, det vet jag. Buisnesws leadership and manegmet blir awesome, det var som Ellen sa det var ju de ämnerna som jag gillade på Marina, det var ju där jag pressterade som bäst.

Jag har nog lite kalla fötter inför livet och framtiden. Är osäker på vart enda litet val jag tagit i år. Från varje telefonsamtal till universitet, vänskaper, kärlekar, flörtar, blev det rätt?`

Voldemort är på väg till Stockholm nu, vi har planerat vårat möte hela sommaren, vad gör jag nu? Jag har chansen att avsluta något som påbörjades för fyra år sedan, ska jag ta chansen?

Ville starta en konversation men fick inger napp. Känner hur gapet växer ännu mer. Behövde samtalet för att försöka ändra mitt sinnestillstånd men jag får väl ta detta som ett tecken.

Jag är stängd. Jag känner ingen kärlek ikväll, jag känner ingen sorg, jag känner ingenting.

take it, it's yours.

Kategori: vardag

Jag tänker inte kämpa för något eller någon med det attityden till vänskap och kärlek. Ta't om du vill ha't, om ingen energi läggs på mig tänker jag omöjligt lägga ner energi. Jag ska inte ångra, jag ska inte tänka, jag ska inte bry mig.

baby, I'm back!

Kategori: vardag

Är äntligen hemma igen efter en vecka i Norrland. Blev en snabb turné för att hinna träffa släkten innan det är dags att flytta. Känns underbart att vara hemma igen i alla fall men stressigt. Nästa grej på schemat är körkortet och under tiden det skall pluggas teori skall det även tvättas, städas och packas, men det ska bli kul. Idag bokade jag även biljett till England så nu börja det bli mer och mer verkligt.

Jag flyger ner den 13 september och kommer på fredagen eller lördagen innan att ha en liten tillställning här hemma med mina vänner, ett litet goodbye party eftersom att hela sommaren stavats HETS så vill jag träffa alla som betyder något innan jag far iväg. Imorgon ska jag till min tvilling för att ta avsked innan hon flyttar. Som sagt verkligheten börjar lägga sig och jag börjar sakta förstå den.

Det börjar landa.

Kategori: vardag

Ringde just pappa för att berätta att jag kommit in. Nu börjar det landa, jag började till och med gråta i telefonen, glädjetårar såklart men ändå. Min högsta önskan har gått i uppfyllelse, det är svårt att fatta. Vet inte riktigt vilka jag ska ringa och berätta för,, farmor är nästa samtal i alla fall. Nu är det snabba puckar, Norrland nästa vecka, körkort och sen flytt till England, nej nu kan jag inte sitta här och slöa måste göra i ordning min ansökan till CSN.

Mailet som förändrar allt.

Kategori: vardag

Dear Student,

 

Many thanks for attending the recent interviews in Halmstad and meeting my colleague Mr John Gardener.

 

We are delighted to inform you that your application has been accepted and processed.  Over the next few weeks you will receive more correspondence from the University’s various departments to guide you through the next simple steps.

 

Please be assured that all the important parts of the application and accommodation booking processes have been covered and you can now relax safe in the knowledge your place to study at the University of Worcester as been confirmed. 

 

We are asking all new students to arrive on either Monday 13th or Tuesday 14th September, in time for the International Induction Week, which begins on Wednesday, 15th September 2010. If you are able to fly to either London Heathrow Airport or Birmingham International Airport on 13th or 14th September, you could take advantage of the free airport welcome service that we provide. This service runs from London Heathrow and Birmingham International Airports to the campus. You will need to book a place for the airport pick up and you can do this by visiting the following link and by downloading the word document

2010 -  all you need to know. This document will give you further information on how to book this service and also other ways of arriving in Worcester.

 

I recommend that you have a read of this document prior to booking your flight, so that you are aware of the times that the bus will be leaving the airport. Please allow approximately 1 hour 30 minutes in between your arrival time and the departure time of the bus. 

Should you have any questions, please do not hesitate to contact me. 


Kind Regards,

 

Emma

sjukaste någonsin!

Kategori: vardag

Fick hem  ett brev idag från Högskolan i Jönköping där det stod att jag är antagen till Civilekonomi inriktning företags ekonomi 240p samt ett mail från University of Worcester där det stod att jag är antagen, om jag fattade det hela rätt. Brevet från Jönköping skrattade jag bara åt, medan det från Worcester har jag läst ett tiotal gånger. Valet är enkelt, men det är sjukt att jag kom in på båda. Cecilia och Erik kom också in i Worcester så ska snacka lite med dem och se om vi ska åka ner tillsammans!

arbertslös eller arbetssökande?

Kategori: vardag

Jobbade sista passet på Kafé Kvarnudden igår, känns ledsamt och nu sitter jag här som arbetslös eller heter det arbetssökande. Jag skulle nog själv kalla mig arbetssökande då jag nu ska sätta mig och uppdatera mitt cv och skriva ihop några ansökningar till jobb. Imorgon tänkte jag även springa runt i alla butiker, resturanger och kaféer i Norrtälje och söka. Jag vill ju åka till England och plugga men inser själv att jag måste ha en backup plan. Så önska mig lycka till för arbetslös är inget jag vill vara eller klara av att vara!

mänskigt beteende?

Kategori: vardag

Jag hatar varje stund mina tankar flyger iväg dit. Hatar ännu mer när jag går in på facebook och bloggar. Jag ångrar inte mitt val att inte följa med. Men jag bad om en sak och det var att jag inte ville veta när de åkte eller någonting om resan, men nu får jag det smetat i mitt ansikte. Jag kan inte direkt undvika att gå in på facebook på en måndad av rädsla av vad jag kanske kan se.

Jag har en kostig känsla i kroppen jag inte kännt på flera veckor. Så försöker rensa hjärnan och tänka på annat. Men när jag troligtvis är arbetslös efter imorgon, har ingen skola, jobb eller bostad fixad till hösten, mina vänskaper håller på att gå sönder, känns det förjävligt med detta också.



Det känns som om jag blir berövad på en av de bästa stunderna i mitt liv. Det är våra gator, butiker, karuseller, spårvagnar, strandprommenads prommenader, fontänbad, filmklipp, konstiga killar, sena middagar, billigt (äckligt) vin, crepsstånd, glasbarer med hundratals olika smaker.. Jag vet att allt det kommer att vara övermålat med nya minnen och känner ännu mer hur min bästa vän bara försvinner ur mitt liv. Självbekostat? Vem vet. Men jag är väl bara människa, eller vad är det de brukar säga?

telefonoskuld?

Kategori: vardag

För alla som undrar svarar jag ja på alla era frågor, det är bäst så.

Pratade i alla fall med honom i telefonen för en stund sedan, på senaste tiden brukar jag när jag kommer på att vi pratat i telefon ett tag anmärka hur länge vi pratat, exempelvis 37 minuter och 42 sekunder. Idag när vi sa hejdå för hans vänner som han är bortrest med ville hänga med honom utbrast han förvånat efter jag sagt 2 timmar, 45 minuter och 24 sekunder "OJ jag har aldrig pratat så här länge i telefon förut". Ja det är ju en första gång för allt, tre timmar för mig är ingenting att tappa hakan för, men det kan ju bero på att jag bor där jag bor..




Bilden är fyra månader gammal från kvällen då karusellen började snurra. Mycket har hänt sedan dess skulle man ju kunna säga..

nostalgitripp.

Kategori: vardag

Var lagomt mör efter nattens resa, hade oturligt nog svårt att sova och internet efter bussbytet ville inte fungera. Väl hemma i morse kunde jag inte heller sova så jag tog tag i alla mina kartonger på vinden med prylar från jag var liten. Tänkte att det skulle vara bra att gå igenom dem innan det är dags att flytta och om flytten i höst inte blir av så har jag i alla fall rensat och packat om mina ägodelar.

Hittade massa roliga saker så som bebiskläder, böcker, bilder, dagböcker, brev, teckningar, små onödiga pryttlar och så vidare. Var galet kul att kolla igenom allt och behövligt. Insåg att mycket var skit som jag kunde slänga, har hittills lyckats blivit av med en hel banankartong. Hittade även ett stort lager oanvänt brevpapper, så känner ni någon som gillar att skriva brev eller själv gillar att skriva är det bara att hojta till!

news 100807.

Kategori: vardag

Nu sitter jag på bussen igen. Rullar från Halmstad och all nervositet har nästan släppt kommer bara att sitta på nålar i två veckor innan beskedet kommer. Det var typ ingen intervju utan först var det information från John Gardner som var represententen från Worcester, studievägledaren och representant från Högskolan i Halmstad samt en elev som just tagit sin examen från University of Worcester. Dagen gick mest ut på att fylla i en application form, och urvalet tror jag görs på betyg och det statmentet som vi fick skriva. Under mötet med John var vi mellan två och fyra personer åt gången och det gick ut på att han kontrollerade att vi fyllt i våra ansökningar rätt och fick möjlighet att ställa frågor om det var något vi undrade över. Jag håller nu alla tummar och tår och allt annat som går att hålla och hoppas verkligen på att jag blir erbjuden en plats!

this is it.

Kategori: vardag

Nu gäller det, hela jag är ett vrak men hoppas att det inte syns. Intervjuerna börjar vid två och innan dess är det information och informella möten. Jag hoppas inerligt att detta går världen. Håller på att bli galen då jag inte kan bestämma mig för vad jag ska ha på mig, väljer melllan en ganska blå klänning eller en hjol i jeansblått och ett vitt linne, tror att det är bättre med den blåa klänningen för den är nog lättare att komma ihåg. Håll tummarna för mig och att jag inte får tunghäfta. Och tack för alla lyckoönskningar!

drömmen om flytten.

Kategori: vardag

Jag längtar som en galning efter attt få flytta, helst vill jag ju till england men om det skiter sig så vill jag bara bort från huset jag bor i idag. Hittar inspiration till mitt nya sovrum hos Svergies stoltheter.

.

news 100806.

Kategori: vardag

Sitter förtillfället på bussen på väg ner mot Halmstad, sju timmar på en buss wohoo, jag är överlycklig, nooot, men det finns gratis internet i alla fall, thank god!

Igår kväll var jag hos Elin. Kristoffer kom ut och hämtade mig efter jobbet. Elin och Linn åkte till Cypern klockan sex imorse så de tyckte att detvar utmärkt att festa innan klockan tre då de begav sig till Arlanda. Hmm har inte hört något än men hoppas att det gick bra efter en kanna "Elins special magic icetea".

Folk börjar prata med mig om att jag inte är singel längre och om kärlek, jag vet inte vad jag ska svara för jag är singel men inte tillgänglig. Vi trivs med situationen som den är idag, vi har det jättebra ihop. När vi får besked om vad som händer med mig i höst tar vi det då och koncentrerar oss på att njuta av den tiden vi har tillsammans nu.

news 100804.

Kategori: vardag

Nu ligger jag hemma i soffan och laddar batterierna, ska åka in till Norrtälje om några timmar för att träffa min fd mentor. Igår klev vi upp klockan fem för att åka till Götet, Aleks och jag, hennes far kom och hämtade oss nollfemtrettio sen bar det av. Vi stannade till i Ullared och handlade lite, jag måste haft den billigaste kassen med tanke på hur galet mycket folk konsumerade. Sen for vi vidare och tittade på två lägenheter i Göteborg innan det bar av hem igen. Vi låg och pratade i natt och sonmade vid tre-fyratiden så lite trött är jag.

news 100802.

Kategori: vardag

Mörk kall natt, på fårskinnsfällar i poolrummet med en sprakande brasa framför oss, ihop kringlande, drömmande.

Jag kan fortfarande inte förstå hur två personer kan passa så bra ihop och hur bra man kan ha det tillsammans men ändå sakna så mycket. Hade det jättemysigt inatt hos Kristoffer. Körningen gick bra och uppkörning är bokad. På jobbet var det jätttelite folk så jag bakade, fikade och chillade. Nu har jag 25 minuter på mig att bestämma mig för om jag ska åka till Göteborg över dagen med Aleks eller inte?

jag måste vara världens mest korkade människa.

Kategori: vardag

Men det må så vara, snart åker jag in till Norrtälje och ja man skulle ju kunna säga att karusellen är igång men denna gång så verkar det inte som om vi bryr oss. Kör imorgon förmiddag så det är ju bara bra att jag sover i Norrtälje eller hur?

jag tog en prommenad..

Kategori: vardag

Det var helt ok, de trevliga stammisarna var som vanligt trevliga, nu msnar jag med Dino, men ska sova.

Ska jag skita i mitt humör och att jag börjar jobba om sex timmar och ta en nattligprommenad förbi ett party?

Kategori: vardag

  

jag önskar att jag var en sån som inte tänkte alls.

Kategori: vardag

Miljontals tankar snurrar runt i mitt huvud just nu. Kom hem från Kristoffers fest för ett litet tag sen. Kände knappt igen hälften av människorna där men det var jättekul att träffa våra vänner igen. Funderar fortfarande på om jag gjort det störta misstaget i mitt liv, men måste hela tiden påminna mig om varför det inte funkar och att jag måste fokusera på mig och ingen annan. Jag klarar bara av en sak just nu och det är mitt jobb, vilket gör att alla mina vänskapsrelationer blir drabbade och ja jag hatar mig själv för det men jag mår bra av att fokusera på jobbet och det är inget illa menat mot någon. Jobbet är min terapi just nu och jag trivs med det. Jag har fuckat upp så mycket nu men hoppas att alla finns där för mig när jag orkar ta tag i livet igen, för just nu klarar jag inte av det.