Vintage.

Kategori: saker som får mig att le

Denna klänningen hittade jag på second hand i helgen, den kostade 5 pund tror jag. Välinvesterade pengar måste jag säga.

(ursäkta min skitiga spegel.. tror det är dags att putsa den..)

Oh Harry!

Kategori: saker som får mig att le

"My parents are dead, my life sucks, I can't hold down a girlfriend, and I'm surrounded by fucking goblins and shit all the time. I mean, WHAT THE FUCK?"

Long hair.

Kategori: vardag

Älskar mitt långa hår, idag.

Oh yes I did...

Kategori: vardag

Satellite heart.

Kategori: musik

Project; feed me and my friends!

Kategori: vardag

Elin och jag har nu börjat på ett pojekt vi pratat om ett tag. Det är en matblogg där vi lägger upp recept och ger varandra tips på vad vi kan göra för middag.

Nu när jag bor själv är det inte lika kul att laga mat och ser middagslagningen som ett stort projekt istället för något roligt.

Håll koll på http://whatsfordinnertoday.blogg.se/ och dela gärna med dig av dina favorit recept.

An everyday gift.

Kategori: saker som får mig att le

Detta är vad jag köpte till mig igår när jag vare ute och handlade åt Nicole. Deseo var min favorit parfym men den tillverkas inte längre så jag blev överlycklig när jag hittade den som duschcreme och bodylotion. Priset var inte så farligt heller, 6,5 pund styck. Jag är supernöjd!

Good girl.

Kategori: vardag

Sitter pa biblioteket och pluggar nu (dar av inga svenska bokstaver..). Har haft ett mote med en programme adviser, gav mig inte jattemycket men vi kom i alla fall fram till att jag inte ska lasa 'Issues in advertising' nasta termin utan 'Business law' istallet. Troligtvis en mycket trakigare kurs men jag vill inte jobba med marketing eller advertising sa kursen kanndes onodig, Buisness law a andra sidan kan vara bra att ha om jag valjer att byta inriktning senare till HR eller PR (Human resources, Public relations). Sa vi far se vad som hander senare. Ska boka in ett mote med en annan kvinna och prata om vilka anstallnings mojligheter jag har med den utbildningen jag valt nu.

Att ga till bilblioteket insag jag just ar en utmarkt ide for mig com har noll sjalvdisiplin, har finns det inget annat att gora an att plugga. Har skrivit halva academic essay som ska vara inne pa fredag och nu ska jag gora klart min och Victors pressentation som vi ocksa ska halla pa fredag.

Boring day.

Kategori: vardag

Fixade ihop seminarie frågorna och var oförtjänt pigg på lektionen, trots att föreläsaren är väldens tråkigaste. När han pratar vill mina ögonlock oftast falla ihop och mina öron kvida ihop så jag slipper lyssna men det gick som sagt bra.

Drog ut på stan en sväng sen för att köpa lite ansiktsprodukter till Nicole, dock upptäckte jag att jag fått en product fel (för oliy skin istället för dry, inte optimalt), så fick gå dit igen och byta. Fick sällskap att Courtney då i alla fall så det var ju trevligt och att byta var inte heller några problem (skulle nog aldrig fått byta i Sverige trots att jag inte använt produkten).

Råkade köpa en liten grej till mig med, visar imorgon. Nu sitter jag bara och fördriver tiden tills det är dags att gå upp på min kvällslektion, börjar bli snart så jag ska väl ta tag i mig själv och packa skolväskan.

Darling, you made my day!

Kategori: vardag

Facebook chatten.

15:37.

Elin Sanderg:

"tänkte bara säga det att de finns fler en jag som tkr du är himla bra, lowisa sa idag att hon tyckte du är så hmimla snygg och så otroligt gullig. bara så du vet."


Inte nog med att jag äntligen fick höra din röst igår så fortsätter du att överösa mig med sötheter. Blir helt varm i hjärtat. Tack för att du finns och för att du är du!

Today is the day..

Kategori: hemma hos mig.

Igår när jag visade min spargris skymtade en annan lite darling i bakrunden, min "kalender". Det är en pressent som jag fick av min förra chef sist jag var i Sverige. Jag älskar den, dock kommer jag inte ihåg att byta datum varje dag.

Stupid girl.

Kategori: vardag

Gick ut igår fast än att jag inte borde. Har fortfarande en halv A4 att skriva till min lektion som börjar om en timme, suck. Helst vill jag bara krypa ner i sängen igen, dra för gardinerna och sova hela dagen.

Är samtidigt galet förbannad, klockan är nio i Sverige nu, och Lanvin kollektionen för H&M släpptes för en timma sedan och är redan slutsåld. Jag ville verkligen ha ett läppstift och ett armband men det fick jag tydligen inte. Äckliga svenskar. Kollade brittiska shop online också, ingen lycka där heller, äckliga britter.

A lot of nothing.

Kategori: vardag

Jag är trött, har ont i magen och en A4 att skriva till min marketing lektion imorgon, känner mig inte på topp. Har svarat på alla fyra frågor med en mening och tycker att det räcker, men får ingen närvaro om inte en hel sida är skriven, suck. Vill bara bädda ner mig och sova. Mitt huvud är bomull, överarbetat och tar inte in något jag läser. Blir ingen utgång för min del ikväll.

Har börjat packa inför Sverige ihelgen, har lagt undan alla kläder jag inte använt sedan jag kom hit och lite väskor som känns överflödiga. Börjar inse att jag inte kan ha en miljon grejer här eftersom att allt måste kunna tas med till Sverige till sommaren, så jag får plocka med mig saker hit och hem varje gånger jag åker.

I like my money right where I can see it, hanging in my closet

Kategori: hemma hos mig.

Vill visa er en grej jag köpte för ett par veckor sedan. Här i england har de vissa, enligt mig galet onödliga valörer, exempelvis 1 penny, 2 pence. Dessa små pengar handlar jag aldrig något för utan de hamnar i myntfacket som till slut blir så tungt att jag måste tömma det. Hade en hög med små pengar i bokhyllan förut men det var galet opraktiskt så då började min jakt efter en spargris.

Letade efter en vanlig grisformad i ljusrosa eller silver men fann ingen, sprang däremot på denna efter x antal veckors letande och kunde inte låta bli. Den var inte vad jag hade föreställt mig men det är perfekt.







En klacksko formad spargris! Den är inte bara en snygg inrednings detalj utan påminner mig även om vad jag kan köpa för pengarna som jag stoppar i den!

Morot!

Kategori: vardag

Jag fick en morot av mig själv tidigare i veckan för att jag fått så bra resultat (A- på marketing, B- på engelskan, och blev godkänd på finance provet, vet inte vilket betyg jag fick dock). Detta är moroten, visst är den fin! Jag har saknat en klocka länge, men inte letat efter någon. Sprang på denna för mer än en månad sedan men köpte den inte fören jag hade en anledning (kan inte hålla på att köpa grejer till mig själv hela tiden utan anledning).

Merry christmas to me!

Kategori: vardag

Igår var jag och Emelie ute på stan och fynade. Jag köpte en klänning, en blus och ett par handskar på secondhand fick allt under 10 pund, rätt nice. Blev även en plånbok i format liten, lite julpynt och en julklapp till mig själv. Köpte en pressent till mig tidigare i veckan för att jag fick mitt första A (visar sen). Men har sneglat på denna väska i ett par dagar nu och tyckte att jag fick unna mig den om det var en julklapp. Så god jul Caroline önskar Caroline!


Visst är den underbar, den ser lite lila ut på bilden men är vinröd. Dock är den en nackdel med den och det är att det är precis så att man inte får ner ett A4 block men all kurslitteratur går ner så jag får börja anteckna på A5 istället!

Sweden is a part of my heart.

Kategori: vardag

Nu är allt bokat och fixat, nästa helg står det Sverige på menyn och jag kunde inte vara lyckligare. Åker från Worcester på fredag mitt på dagen, sedan men tåg direkt från Arladna upp till Östersund, på måndag morgon flyger jag tillbaka till Arlanda och stannar hemma en natt innan jag på tisdagen åker tillbaka till UK.

Anledningen till att jag åker hem är för att vi ska ha en överrasknings fest för min farfar som fyller år!

HarryP.

Kategori: vardag

HarryP i fredagsnatt var fanntastisk. Jag tyckte att boken var lite seg i början men tyckte inte att filmen var seg (det berodde nog på att jag glömt så mycket av det som hände boken. Jag älskar den för att den var så lik boken, sjätte filmen borrde de inte ens ha släppt tycker jag för att de tappade hela bokens huvudpunkt, den var det sämsta jag har sett. Men denna var super! Väntar med spänning på andra delen!

Jag läste på någons blogg att de tyckte att den tog slut just när den började bli bra, jag håller inte med. Dock är jag besviken att två scener ser ut att vara hämtade ur Twilight (När Ron öppnar horrokruxen, ser Harry and Hermione ut som vampyrer typ och när de blir jagade i skogen.)

A Big misunderstanding?

Kategori: vardag

När jag var i London för två veckor sedan köpte jag Sex and the city boxen med alla säsongerna. Började vid tredje och har nu sett klart boxen. Det var halva mitt liv i två veckor men nu är det slut, känns lite tomt. Ska snart titta på första filmen innan vi ska iväg och kolla på HarryP. Dock är det nog bra att den är slut, börjar sakna mina vänner hemma alders för mycket.

Jag har alltid hatat big för att han är ful och dum, men nu när jag sett alla avsnitt i ett tjå måste jag säga att jag ändrat uppfattning. Adian har alltid varit perfekt i mina ögon men med allt som hänt senaste året har jag bytt syn på honom också. Adian är ett riktigt as, ett snyggt sådant (men så brukar det väl vara), men en osäker, tråkig tölp som inte är ett dugg bättre än Big. Fördelen med Big är dock att han faktiskt tar dig i kragen. Kärleken mellan Carrie och Big är äckta och supergullig och allt sånt där som man vill att den ska vara.

Kan även tillägga att jag hatar Ryssen, har är kall, konstig, gammal och äcklig. Men att jag diggar Burger, även om även han är en osäket mes som inte ens vågar göra slut, men det var ju bra i början..


Blott en drömmare?

Kategori: vardag

Det finns något jag verkligen vill göra nästa helg. Sitter nu och försöker knåpa ihop det, men det är svårt med lektioner, tåg, buss, flyg, flyg och tiden som bara rinner iväg hela tiden. Önskar att jag hade ett privat plan så jag kunde åka var jag vill när jag vill.. Drömma får man ju alltid göra.

Stupid love.

Kategori: vardag

Melissa Horn undrar hur man ska älska någon som älskat någon förut, jag undrar hur man kan älska någon som aldrig älskat förut.

I'm a rich bitch baby!

Kategori: vardag

Fick just en riktig chock. Loggade in på banken för att kolla saldot på personkontot, trodde att jag hade cirka 200:- där, när jag kommer in på sidan ser jag har att har nästan 25000:-. Tog någon minnut innan jag smälte chocken, kollade sedan varifrån pengar kom och såg att csn äntligen gett mig perngarna för studieavgiften, tack csn. Jag får vara rik ett tag till även om jag inte ska använda pengarna!

Happy!

Kategori: vardag

Jag är så omätbart lycklig just nu! Fick reda på resultatet från marketing pressentationen och vi fick A-! Denna gången stör jag mig inte på att det är ett minus utan njuter av att ha fått ett A på första uppgiften på universitetet. Jag har till och med fått bättre resultat än några britter jag känner, wohoo liksom!!!

Im in love.

Kategori: vardag



Vill ha, vill ha, vill ha. Mamma den finns på Asos.

Proud as a peacock.

Kategori: vardag

Idag kan jag med all anledning lägga mig med gott samvete. Har pluggat hela långa dagen. Gick till Victor klockan nio imorse för att plugga engelska med han och Emil. Kom nästan just hem. Med ett litet break för kinabuffé till lunch och lite okoncentrarat allmänt babbel sista timme så har vi legat i hela dagen.

Vår engelska kurs består av massa småarbeten och prov. Idag har vi gjort vår General portfolio (20% av kursen) och nästan halva Academic portfolio (20% av kursen). De ska inte vara inlämnade fören 17 december,  men vi har rätt mycket att göra nu framöver så det känns skönt att vara klar med något i alla fall. Nu kan jag lägga energi på min Marketing report och Academic eassay för engelskan.

Nu är det dags för det egentliga pluggmålet för dagen: förberedelser för marketinglektionen imorgon. Måste skriva minst en A4 för att få närvaro, så nu är det bara att öppna boken och börja läsa!



Sprang iväg på stan en sväng och köpte en grej till Catte, skickar den imorgon! Ni kan ju gissa vad det är ;)

Friday night in Worcester.

Kategori: vardag

Provet i fredags gick superdåligt, hann inte göra klart det så läraren slet det ur handen på mig och flera frågor lämnades obesvarade. För att glömma den hemska upplevelsen bestämde vi oss för att gå ut. Kristooffer kom hit och vi gick upp och förkrökade hos Theresa på St.Johns. Kristoffer mådde dåligt så han gick hem men vi andra fortsatte. Hade för en gång skull kameran med mig.



Rikard, Theresa och Jag, kan inte riktigt definiera vad vi gör.


Emelie och Victor som var full som en kastrull, aproligt!

Redo att prommenera till stan.

Väl inne och med varsin drink i handen.

Typ..





Det blev relativt sen hemgång, första gången någonsin jag stannade till stängning. Blev lite problematiskt att komma hem sen eftersom att Kristoffer hade mina nyklar. Men ringde Amelie som kom och öppnade grinden, knackade på Elin fönster så hon kom och öppnade ytterdörren och sen stötte jag som tur var på Joe (min flatmate) som öppnade in till lägenheten, sen hade Kristoffer snäll som han är lämnat rummet olåst!

What's the fun in stealing food?

Kategori: vardag

Jag trodde inte att jag hade några mattjuvar i mitt kök, men apparently I was wrong. Skulle just ta lite salladsdressing till min sallad då jag inser att den nästan är slut. Jag har bara tagit av den ett par gånger tidigare så det finns ingen möjlighet i världen att jag kan ha ättit upp så mycket.

En dressingtjuv är det vi talar om alltså... hmm.. Antar att det var min grekiska flatmate som tagit av den då hon var själv här under reading week.



What happend to the best earphones in the world?

Kategori: vardag


Det är med stor sorg jag meddelar att mina älskade hörlurar (JVC HA-F140 gumy, peach pink) har gått sönder. Dessa är de absolut bästa höärlurarna jag någonsin haft. Inte bara för att de är sköna, snygga och har bra ljud, utan för att de erhåller alla mina minnen från UF. De har hållt galet länge dock, jag har haft de i nästan exakt ett år och jag har aldrig tidigare i mitt liv haft ett par hörlurar så länge.

Tur har jag i alla fall, uppe på Sainsbury's säljer de faktiskt detta så en prommenad dit blir det i helgenm för att införskaffa mig ett par nya.

Stydyskills by Caroline and Emelie!

Kategori: vardag


Så här såg det ut hos mig igår/natt. Plugg, chips och öl.

Emelie kom hit vid halvsju tiden på kvällen och då började vi med plugget inför dagens prov (som äger rum om två timmar..). Vid nio började energin att sjunka så vi tog en paus och gick iväg för att handla lite öl. Lite öl senare och energin var på topp. Vid halv ett kom Victor och hjälpte oss med de sista frågorna. När vi var färdiga strax efter två i natt blev det middag, vi firade med lite kebab.

Vi har lärt oss en lite läxa i alla fall, att börja med pluggande inför proven lite tidigare än kvällen innan.

Det känns relativt ok nu i alla fall, hoppas det går an!

I don't know where we going? I don't know who we are?

Kategori: vardag

Fick ett sms av Victor igår som undrade om jag ville med och käka pizza, klart jag tackade ja. Efter en superbillig middag med Victor och hans flatmates kom Emelie hit med lite öl och så började kvällen. Efter en varsin öl hemma, drog vi till en pub och sedan till Bushwrackers!

Kvällen var rolig, vi körde med missions. Eftersom att alla lag har socials på Dive på onsdagar är jättemånga utklädda så vi satte poäng på hattar, svärd osv och körde igång, om vi lyckades ta ifrån någon sin utklädnad och den andre av oss såg det fick vi poängen. Jag vann, men Emelie vann nog något annat.. Träffade jättemånga trevliga männiksor i alla fall, vilket var superkul. Blev lite besviken på en sak men det tar vi inte in public..

Just another day in England.

Kategori: vardag

Det ryktas om snö i Sverige. Själv sitter jag inne på mitt rum och sörplar blåbärssoppa "den klassiska vasalopps soppan" (ja paketet säger så..). Blev en knäckemacka med Fjällbrynt mjukost på också, så svensk jag känner mig. Har iof inte så mycket annat hemma. Idag blir det dunder mega plugg och supermatshopping. Sen ska jag och Emelie ut och fira att vi är färdiga med våra pressentationer. Hon har sin idag och när hon är klart drar vi iväg och hittar på något, troligtvis en pub och ett par öl.


Kan även meddela att vädret i Worcester är soligt och lite kyligt!

We nailed it!

Kategori: vardag

Kom just tillbaka från skolan efter att ha haft min första group presentation. And we nailed it! Jag är överlycklig! Alla skötte sig jättebra och vi fick enbart possitiv feedback. Läraren var inponerad av att vi pratade nästan hela tiden utan keycards eller notes och tyckte att vi använde våra slides på ett bra sätt. Om en vecka borde vi få våra betyg och jag hoppas verkligen att vi får ett högt. Inte för att första årets betyg kommer att synas i mitt slutbetyg men det vore kul att få känna sig lite bra i alla fall!

Nu är det bara att ta tag i finance plugget inför fredagens prov, hoppas att det går lika bra som pressentationen.



Tack för den vänskapen, vi hade ju en trevlig natt i alla fall, Bruntröjan och Knarkjeansen fick inget lyckligt slut.

Kategori: vardag

Ofta mitt franska strul aka Bruntröjan har tagit bort mig som vän på facebook. Jag blir ju nästan lite stött. Inte för att vi någonsin kommer att träffas igen. Inte för att jag har någon aning om han bytt ut mig mot annan svensk-flicka, men ändå? (Han har inte tagit bort Alexandra..) Aja shit happens. Han är snygg.

I <3 Sweden

Kategori: vardag

Är "hemma" från mitt kära Schwedenn nu. Känns knäppt att vara tillbaka i Worcester. Men här är jag i alla fall och i morgon har jag min första pressentation. Är jag nervös? Om jag är. Är jag förberedd? Nej. Förvånad? Nej. Är jag sugen på att förbereda mig inför morgondagen? Nej.

Svergie var i alla fall underbart. Utgångar med mina älskningar. Ikea och andra varuhus utflykter med Mami. Fika, fika och fika med gullungar som förgyller mina dagar. Gasat runt har jag gjort en hel del också, både i mammas lilla Groda och i mitt Vårlåk. Önskar att sju veckor går fort så jag får komma hem igen.


Myst massa med mannen i mitt liv har jag gjort, Stig älsklingen och jag.

Här är huset. (Sandra det ligger i Täby(Norrtälje)/Björnhålet. Man sväger av E18 vid Rösa, och svänger sedan mot Lännaby). De två fönsterna på övervåningen i mitten ska bli mitt nya rum, när renoveringen väl börjar.


Kan det bli mer Svenskt? Fil måste vara något av det godaste som finns.
Höstidyll i trädgården.

En lycklig ägare av Vrålåket!


Fika med Elin och Aleks på Landkrabban.


Höstprommenad på landet.

Jag kan inte annat än att känna mig hemma på Mobergs dansgolv med dessa pärlor vid min sida.

Massa love till alla som gjorde min Sverige-resa så fantastisk snart ses vi igen! <3