....

Kategori: vardag

HOPE IS WISHING SOMETHING WOULD HAPPEN. FAITH BELIEVES IT WILL HAPPEN. COURAGE IS MAKING IT HAPPEN.

IF SHE'S AMAZING SHE WON'T BE EASY, IF SHE'S EASY SHE WON'T BE AMAZING

PEOPLE SEARCH THE WORLD LOOKIN FOR WHAT THEY THINK THEY NEED, THEN THEY RETURN HOME AND FIND IT

we lock in rhythm right in the pocket
Come, sing me a song and I will do anything you ask me to,

Live in the moment and never go out of style
I need your little shiny lies
From the time you said “Hello” and “What’s your name?” You were a work of art, play me like a little game
And the words you fed me left me wanting more
You can break my heart and I will want you just the same

Can you get me out of here, take me to anywhere but here
I kept coming home only to see how lonely could be
freedom's rough so we take our stand & fight for tomorrow


Now I've drunk a lot of wine and I'm feeling fine

I could be the apple of your eye
You don't even look good

We could fall in love I could be the apple of your eye
You're always up to no good
You could be my king

boy we've had a real good time and I wish you the best  on your way,
Still, cause I don't want to move a thing And I'm sure you'll fit right into me
you ,you say you don't see any part of me to love in all this mess

I won't be left dancing alone to songs from the past


I won't take everything good and move it away.

Kategori: vardag

Jag kanske är lite manodepressiv i alla fall, eller så går livet bara i vågor och jag är ovan med det. Men jag har de senaste dagarna haft ett finigt leende på läpparna och är glad över hur livets trassel börjar redas ut. Är färdig med allt skolarbete, har skickat in en förfrågan om att byta en kurs tills nästa år (ska byta bort "Leadership in Action" till "Marketing Communications Development" den kommer att ge mig lite pr också så i längden är det nog ett smart drag, plus att den verkar superkul), har skickat in stipendie ansökan, har en visining på en lägenhet vi redan tittat på en gång imorgon. Leendet fortsätter att sitta på. Och mina byxor doftar fortfarande man, haha, ljuvligt.

Smile so everybody knows.

Kategori: vardag

Och hur skönt att det inte att somna till en regningdag och vakna upp och solen lyser, underbart! Tog en eftermiddags tupplur och har en dess skrivit klart och skickat in min ansökan till Roslagens Sparbank stipendium för utlandsstudenter, hoppas hoppas hoppas att jag skulle kunna få det. Ska snart ta en kvällsprommis innan det blir dags att säga hej till kvällens date; John Blund.

Något luktar herrparfym och har gjort det hela dagen, ja det luktar asgott men det har tagit mig hela dagen att lyckas lokalisera varifrån doften kommer, jag misstänker starkt att det är mina byxor. Råkade luta handen mot ett bord där en aftershave flaska gått sönder på igår, blev blöt om handen och torkade av den på byxorna. Ganska trevligt ändå när det kommer små doftmoln då och då av herrparfym, I like it! Doftminnet är ju ändå något helt fantastiskt.

Rolling in the deep.

Kategori: musik

Jag gillar vanligtvis inte Glee, tycker inte att det är speciellt underhållande och har ett ganska beige innehåll, i varje fall kollade jag på en del av ett avsnitt igår i brist på annat och fastnade för denna covern av Adeles låt. Gillar verkligen hans brummande röst!

I keep this between, between you and me.

Kategori: vardag

Äntligen fått tillbaka internet, det låg nere hela dagen igår, jag todde jag skulle dö. Emelie åkte bort med James över helgen och alla andra har ju typ åkt hem, så ensama jag utan internet var ganska bored igår. Städade, tvättade, till slut gick jag med på att gå på bio med Adam (killen som var på Aleks när hon var här (fatta hur desperat efter vänner jag var, haha)). Det var akward kan man ju säga, han var omogen och tråkig och tyst. Vi såg Prates 4, som var oväntat bra mkt bättre än tvåan och trean, i alla fall, mitt i filmen får jag sms av min nya rockstjärna som undrar om jag vill komma över och kolla på film (funderade på att "gå på toa" och fly, men var för feg för att göra det), smsade lite med honom och han frågade om jag ville ta en taxi dit efter bion, så vad gör Caroline? Jo en liten nattlig utflykt till regnbågs kullen! Det var trevligt, totaly made my day, skönt att träffa någon bekant och normal, och sen har jag ju önskat i hemlighet att han ska höra av sig så jag var en glad brud (fråga inte vad grejen mellan mig och honom är för det vet jag inte och jag bryr mig inte). Om Selma eller Amelie skulle råka läsa detta så har ni träffat personen, vi tyckte inte om honom då, det är killen som sa till oss alla att vi hade de vackraste ögonen han någonsin sett, haha.

Idag är det bank holiday här (röd dag) och regnet öser ner (Engelsk sommar i ett nötskal), jag har just kommit ut ur en varm dusch och ska snart göra i ordning te och rostade mackor och titta på någon mysig film.
Så snyggt det blir av att gå hem i spöregn, med jag hade ju trevligt sällskap nästan hela vägen hem så det var helt ok!

Home?

Kategori: vardag

Ligger med lilla lappten i sängen nu och ska snart falla in i en ljus välförtjänt sömn. Denna dagen har varit lång och lite innehållsrik. Började vid halv tolv tiden imorse med visning av en längenhet. Det började med att agenten inte var där så jag fick ringa honom, till slut kom han i alla fall.

Lägenheten var en fullträff, känns som vi kanske har hittat hem. Egen ingång, man kommer in i en pyttle liten hall där man kan hänga av sig och ställa skorna, sen är det en trappa upp. På första våningen finns ett stort vardagsrum med fransk balkong och ett kök. Går man ännu en trappa upp finns de båda sovrummen och en toalett med badkar med dusch åvan! Det ena sovrummet är stort och det andra litet, men att detta var litet gjorde inte så mycket då det fanns en liten walk-in så ingen plats i rummet skulle behöva gå åt till en garderob. Jag har mailat företaget som hyr ut den, och hoppas på svar på tisdag (bank holiday på måndag).
Efter första visningen åkte vi med agenten och kollade på en till lägenhet, den var ok, skulle funka men den första var bättre. Det var bestämt att vi skulle se en tredje också, men när vi kom dit funkade inte hans nyckel in till lägenheten (bara trapphuset) så det blir en ombokning på den med, jag fattar inte vad det är med agenterna och sina nycklar, detta är ju andra gången detta händer oss..
Måste bara berätta, när jag tog min kvällsprommis så mötte jag två bedlingtons, ååh va fina de var, även fast de hade pudel rakade nosar typ.. Lägtar efter min Stigge, han ska få så mycket kärlek när jag kommer hem!
Promenad på väg hem efter visningarna idag! Åh va jag älskar min stad, den är så himla fin och det är så kul att hela tidne upptäcka nya delar av den.

If I could smile, it would feel like this.

Kategori: vardag

Hade planerat in en lång kvällsprommenad idag men Emelie planerade öl istället. Vi har ju lite att prata om. Dagens andra visning, var en riktig fullträff, ett stort hus med tre sovrum, stort vardagsrum, fin trädgård, massa förvaringsutrymen, internet ingick, parkeringsplats, dock kostar den £90 i veckan per skalle, lite väl dyrt, speciellt eftersom att det läggs på vatten och el..
Det är sjukt hur sliten jag ser ut av en veckas ro, har bara sovit, läst, gått prommenader, umgåts med Emelie och kollat på hus/lägenheter. Inget ansträngande liksom..
Fick svar på ett sms idag som jag skickade igår, ska jag orka bry mig? Nje, skiter i det, skickade ett sms tillbaka sen får vi se vad som händer. Btw, jag saknar min leopardblus som jag lämnade i Sverige när jag var hemma över påsk.

I can't make up my mind.

Kategori: vardag

Har just kommit hem från dagens första visning. Är fylld av blandade känslor, lägenheten var fin, vita väggar, stora fönster, separat kök, ett stort vardagsrum med plats för både matplats och soffa, ett litet men fräsht badrum, med badkar med dusch åvan (något som ses som en självklarhet i Svergie, men här finns det faktiskt hus med badrum med badkar utan dusch över), ett stort sovrum och sen det stora problemet, det andra sovrummet.. Det var superlitet, tänk skrubb typ. Det var ljust och fint men det enda som skulle få plats där inne är en enkelsäng och ett nattduksbord. Priset var £500 i månaden, men agenten sa att han som ägde den kunde tänka sig att sänka priset med kanske £50, och £450 i månaden är ett fantastiskt pris.

Google hade fel, det tog 15 min att gå dit, uppför. En annan nackdel med denna lägenheten var att den enbart hade ett frysfack och ingen tvättmaskin. Den hade dock hade den en fin trädgård som alla fick använda och agenten var en av de trevligaste hittills, men ingen slår ju Mike, som btw inte ringt mig än *snyft* (vi kom ju bara in i en av längenheterna vi skulle kollat på igår).
Detta letande tar på mina krafter, det är kul men jobbigt, jag vill bara hitta det perfekta boeendet.

Sunday coffee.

Kategori: musik

So happy I could die!

Kategori: vardag

Idag var vi och kollde på lägenheten i Diglis. Vi är så kära, trots att det var helteckningsmatta i alla rummen utom badrummen. Det var en hall, ett litet sovsum, ett stort badrum, ett lite större sovrum med toalett och dusch, ett kök/vardagsrum med dörr ut till en stor balkong. Ahh.. Vi skulle se en till lägenhet som var £25 billigare men lite mindre i samma fastighet med agenten hade inte fått rätt nyckel så vi kom inte in i den delen av huset, så vi ska få se den en annan dag. Samma sak var det på denna lägenheten att det är kallhyra, och en kallhyra på £650 är lite väl när det tillkommer, gas, el, vatten och sen måste vi ju ha internet (och möbler vore trevligt). Men den var perfekt, vita väggar, stora fönser, och balkong med utsikt över en kanal, två toaletter.. Men vi måste räkna på det och vara realistiska, vi är fortfarande intresserad av den men fortsätter att kolla. Imorgon ska vi på två visningar, båda är radhus och på lördag är tre visningar av lägenheter med väldigt attraktivt pris inbokade, de kostar mellan £525-545pcm.
Detta är ett av husen vi ska kolla på imorgon, ser fint ut med uteplats och allt (grillparty woho), den går på £500 i månaden vilket inte vore helt fel. Får se hur den ser ut inut i och hur lång tid det tar att gå dit, ligger längst upp på Rainbow Hill enligt Google ska det ta 20 min att gå från City Campus dit (vet inte om Google räknar med att det är uphill).
Den andra vi ska kolla på har jag ingen aning om hur den ser ut, mannen som visade oss radhuset igår ringde mig och sa att det just kommit in en ny studentfastighet på marknaden och undrade om vi ville ta oss en titt, klart att jag inte tackar nej. Spännande!

Let's convince ourselves it's all under control.

Kategori: vardag

Jag är förbannad, uppriven, genuint ledsen. Jävla, jävla, skitbok.
Har just läst ut "Dear John", en underbar kärleks historia, men jag var inte riktigt i right mood för det slutet. Nu har jag spenderat flertalet gråtande timmar och så får de inte varandra i slutet, jävla, jävla skit.
The Notebook är så mycket bättre, jag måste ha lyckliga slut för att upprätthålla det lilla hoppet jag har, men böcker som denna får mig att inse att det finns en stor möjlighet att jag kommer bli den ensama tanten med massa katter som inte har ett eget liv utan spanar på grannarnas och lever på deras upptåg istället. Läste just på en tjejs blogg om hur många "riktiga kärlekar" hon haft, hon hade haft tre. Jag säger fortfarande noll. Jag känner mig för ung för något som ens kan komma i närheten av att kallas riktig kärlek. Jag är i hjärtat fortfarande bara ett litet barn, om mitt hjärta någonsin kommer att mogna visar sig väl med tiden. Tills vidare ska jag bara läsa böcker som slutar lyckligt.

Together we done so much fun.

Kategori: vardag

Det börjar långsamt att bli verklighet att året är slut. Har just sagt hejdå till Mattan som nu åker hem, tidigare idag sa jag hejdå till Olivia, Erik och Adil. Nu är det inte många kvar här. Själv har jag fortfarande inte bokat biljett hem, Sverige får vänta yttligare ett tag.
Var på två visningar idag, den första var ett radhus, stort nej på den, det andra var längenheten inne i smeten, det skulle kunna vara ett alternativ, grejen är bara att de vill att man ska flytta in nu och det går ju inte.. Insåg även idag att trots att man bor i en längenhet som är en hyresrätt i detta land så står man som hyresgäst för el, gas, vatten osv.. Knäppt.

Househunting, day 2!

Kategori: vardag

Igår började jag och Emelie att leta efter lägenhet till nästa år. Vi skickade mail till kanske 20 annonser som fanns på en hemsida. Nu är två visningar bokade denna vecka. Idag eller imorgon ska vi gå till några agencies och prata också. Den ena visningen är på en lägenhet för £495 i månaden, den ligger mitt i stan och ser ut såhär:
Inte superfint men skulle duga. Denna lägenhet skulle ge mig en veckokostnad på £61,9 (jämfört med £127 jag betalar nu, mer än halverad, inte helt fel). Denna ska vi kolla på imorgon.
På torsdag ska vi kolla på en av våra absolut  favorit fastigheter. Denna ligger i Diglis området som är vårat dröm-område. Jag är inte säker på om vi ska få se en eller två lägenheter i den byggnaden (jag mailade på två olika annonser, fick ett svar ospeciferat om vilken (det är samma som lagt upp båda)). Dessa ser i alla fall ut såhär, den ena har balkong med utsikt över kanalen (to die for).
Den första lägenheten kostar £650 per månad, vilket är en veckokostnad på £81,25.
Den andra (med balkongen) går på £625 per månad, vilket är £78,13 per vecka.
Summan av kardemumman är alltså att jag kommer kunna få ner min boende kostnad rätt rejält oavsett var vi flyttar. Hittade en annoms med ett radhus för £29 per vecka, mailade såklart, var inte så frächt och låg lite längre bort än vi räknat med, men å andra sidan med den hyran har man råd att ta taxi hem!

I kept to my lonely heart, nothing could ever happen to me.

Kategori: vardag

Tomt. Det är en konstig känsla här på City Campus nu. Varje dag åker fler och fler människor härifrån. Igår lämnade mina tyskar mig, jag saknar dem redan. Är inte desamma när det ligger en tystnad över området. Ullis och Eugini har åkt, och imorgon lämnar Elin och Robert landet. Snart är det bara jag kvar (och Emelie såklart) idag börjar våran flat hunting, måste hitta en lägenhet för nästa år. En kille som vi är bekant med har just lovat mig att hjälpa till, gullen, han känner någon som jobbar på en agecy, så han skulle höra sig för om det fanns något.
Igår började jag packa också, lite vemodigt. Men det känns skönt att ha koll på saker och ting, och jag tror att jag kommer lyckas åka till Sverige med enbart ett bagage.

To a destiny, to infinity and beyond.

Kategori: vardag

Great night igår, var så otroligt roligt! Var länge sedan jag hade så genuint kul tror jag, visst har jag varit ute senaste tiden och haft det bra, men det var något magiskt över gårdagskvällen, från det att jag träffade Micke och gänget på Bushies tills det att lamporna tändes och det var dags att dra sig hem.

And when will I be older or at least old enough to see..

Kategori: vardag

i get up - i hear the rhythm in my laughter
take a second look
you might find that i am stronger
imagination inspiration
it's only fair that i tell you
i plan on leaving here tonight with my pride

I'm good, I'm gone!

Kategori: vardag

Lamnade just in min sista uppgift for i ar, jag ar fardig med forsta aret at uni! Wooho! Ikvall blir det att fira for hela slanten, jag ska vara full, dum and reckless! Ikvall ska jag inte bry mig om nagot annat an att ha kanonkul med mina vanner och kanna mig fri! Foljande bilder beskriver hur jag kanner mig just nu:

Boost myself!

Kategori: vardag

Watched your dreams like fallen stars, the heartaches made you who you are.

Kategori: vardag

Dagen exam gick faktiskt bra, hade en bra känsla när jag lämnade rummet, vilket är ett tecken på att det kommer att komma ett lågt betyg men jag bryr mig inte längre så länge jag klarade det. Har varit helt död idag, men lyckats börjat på decision making essayen som ska in på torsdag i alla fall. Imorgon blir det nog en prommis till bibblan för lite koncentrerat plugg, känns mer värt att gå dit då jag pluggar bättre där plus att min hals gör ont så jag vågar inte riktigt träna så går jag upp dit rör jag lite på fläsket i alla fall!

Om två dagar är jag färdig med första året på universitetet, det har gått galet fort. Ska börja städa och provpacka till helgen. Vet inte hur länge jag stannar, men ska göra mig redo så jag kan dra närsom. Saknar min Stig som tusan idag igen. Känner en stöt i hjärtat när jag kollar på bilder på honom.
Och hur fin är han inte? Nästa år kommer han hit till England också, woho! (Titta den stora bilden, vilket liten plutt han var, gosen, haha och jag blond..)

All in!

Kategori: vardag

Nu går bruden all in, har glömt det där med att faila är ett option. Ritar egna grafer i paint för att öka min förståelse! Det kanske kan gå an imorgon, jag känner att jag kan lite economics i alla fall! Funderar på att göra lite midnight pancakes, låter ju inte helt fel, eller hur!

I need you to fix me.

Kategori: vardag

Sliten brud utan energi, kunskap eller tur. Det är pinsamt att dagens två höjdpunkter var när jag slapp betala för utskriften på Business School och att Lillen sa hej när jag gick förbi (han brukar inte hälsa).
Examen gick mindre bra, jag har tur om jag blev godkänd. Sitter och försöker läsa economics, men det som går in fasnar inte alls. Har ringt runt lite till Sverige, kostade min 25:- och jag fick inte ut någonting av det, men förlorade tid i samtalsköer, och energi på att leta telefonnummer och låta trevlig.
Vill helst lägga mig ner och dö en stund, en film och en varm famn hade ju varit trevligt. Men istället dricker jag kaffe och ger economics ett nytt försök.

If I could cry, it would feel like this.

Kategori: vardag

Jag njuter verkligen av att inte kunna somna.. Piggnar till, går ut i köket för att ta en macka ,då magen skriker efter mat, upptäcker att min metal/hårdrocks älskande granne pumpar Britney Spears på högsta volym. Får sms av ett nummer som inte finns på min mobil som säger "I love u". Intressant. Såg på facebook att någon är "in a relationship" helt plötsligt, jaha då har även det skeppet seglat, kul att min brygga är tom, nej.

I'm capsized erring on the edge of safe.

Kategori: vardag

Ju mer jag pluggar ju mer obilbad känner jag mig. Inser hela tiden jag läser att "detta kan jag inte" och oj "det här trodde jag att jag kunde, men det kan jag inte", suck.. Jag ger snart upp. Eller går och lägger mig i alla fall och så får hjärnan bearbeta det jag läst idag (vilket inte är mkt..).

Jag ska blondera mig och köpa mig ett par rejäla rattar så jag inte beöhver ha någon hjärna. Ångrar så sjuk mycket att jag la ner två veckor på management essayen och lämnade fyra dagar revision tid till två exams. Kommer inte att hända igen.

Something told me to run.

Kategori: vardag

Exam imorgon och i övermorgon, kill me. Jag har noll koncentration men måste plugga. Har fortfarande inte kommit ur mitt sentementala sinnesställning, känner mig som blott en skugga av mitt forna jag igen, jag blir mentalt instabil av att vara ensam med mina tankar och just nu bryr jag mig inte om jag klarar examsen eller inte.

Don't think about what you've left behind.

Kategori: vardag

Nerd look.

Kategori: vardag

Dagens outfit!!

Sloping downwards.

Kategori: vardag


"When he looks down on us
I wonder what he sees"
hahahahahahahhahahahahahhaaha, 
jag har dålig humor just nu, men hur kul kan man inte läsa den lilla delen från Lily Allens Him.

It's not me, it's you.

Kategori: vardag

What the fuck happend yesterday?! Skoja jag vet, nästan allt i alla fall. Suck. Jag skulle göra det billigt för mig och inte dicka en droppe ute så jag drog i mig rejält många drinkar på förfesten, inte ett av mina smartaste drag kan jag säga. Men Bushies har fina toaletter.. Och vatten är ju det bästa att dricka på krogen.. Bootycalls, sex på morgonen är inte smart det heller (som tur är nappade han inte, haha). Men jag hade det riktigt kul i alla fall!

Caronomics!

Kategori: vardag

Jag brukar vanligtvis inte lägga upp dagens outfit på bloggen som så många andra, men kunde inte låta bli just nu. Såhär ser jag ut idag!!

One down.

Kategori: vardag

Jag är nu färdig med en av fyra kurser för denna terminen. Det borde kännas skönt men det känns inte alls. Jag lämnade in uppgiften och det hamnade under word limiten men jag kände mig inte alls nöjd, jag skulle tippa på att jag får ett C på den. Kvällen har spenderats med Emelie, vi har pluggat inför economics examen på tisdag. Tänkte fortsätta lite på egen hand efter hon lämnat mig för kvällen, men istället började jag gå igenom mina saker inne på rummet. Har fått ihop en stor "ICA-kasse" men skräp.
Insåg idag att jag om en vecka kommer kunna flytta ut närsom, beroende på hur det blir med jobb och grejer i Svergie, så måste börja förbereda mig på att dra närsom. Konstig känsla. Trodde att det var jättelite saker jag skulle lämna kvar här under sommaren, inser nu att det är massor, kommer ju lämna mycket mer än vad jag tar hem..

They bought me with star money.

Kategori: vardag

Dagen har varit en i mängden nästan, är typ färdig med min ops essay, är inte ett dugg nöjd, vill skriva ett par tusen ord till (ofta liksom?! men ja). Jag och tjejerna var och tog en sista fika med Tanja som åker tillbaka till Finland för sommaren imorgon. Känns knäppt att folk börjar åka hem nu.
Fixade även en ny mail idag, då jag gett upp hoppet om min älskade hotmail. Nu nås jag i varje fall på [email protected] ("gaymail" hihi). Känns skönt att kunna maila igen. Jag gillar mail. Har mailat massor nu bara för att jag kan, haha. Fick ett mail av Anders idag i alla fall där han tipsade mig om ett stipendium som Roslagens Sparbank delar ut till ungdomar från Norrtälje som vill plugga/pluggar utomlands, så jag har suttit och knåpat lite med en ansökan nu. Vore ju awesome om jag kunde få min stuideavigt betald på stipendie pengar. Skulle lätta liten av den krypande ångesten för vilka summor jag lägger ut på denna utbildning.
Måste banta min essay nu, kul.
Och mamma det var extrapris på vodkan, så jag köpte på mig så nu har jag alkohol se sista veckorna, måste ju kunna fira att allt är slut, när det är det.

Playlist of the week!

Kategori: musik

Jag är som de flesta vet en periodare. Den senaste veckan har jag enbart spelat fyre låtar här är de:

Adele - Someone like you
(Jag vet att den legat på toplistorna i evigheter men jag började inte gilla den fören jag fick höra den i en telefon i torsdags natt)
The Cafe Kids - Hunger Strike (Acoustic)
Christina Perri - Jar Of Hearts
Ron Pope - A Drop In The Ocean

Nothing compares, no worries or cares.

Kategori: vardag

Har fått mycket litet gjort idag också. Något är fel på mig. Jag måste upp till bibblan imorgon, jag arbetar bättre där uppe, måste ju bli klar med denna jäkla essayen någon gång. Har hållt på med den i över en vecka nu och är fortfarande inte klart, jag och Emelie disskuterade om det var värt att börja i tid när man ändå sitter in i sista sekunden då kan man ju lika gärna börja två dagar innan. Har två timmar på mig nu i varje fall innan Mattan kommer förbi för att hämta min gamla telefon, duktig som han är lyckades han grilla sin laddare igår så han kan inte ladda sin telefon.
Papper överallt och en fyllt kaffekopp, detta är mitt liv idag, igår och imorgon. Jag klagar inte, är bara trött i huvudet, dock skymtar jag en röd flaska i bakrunden, hmm, kanske ska ta mig en energisipp, haha nejdå (mamma du kan vara lugnt, jag är inte alkoholiserad än).

Call me up for sunday coffee.

Kategori: vardag

Jäkla skit, nu har halva dagen gått och jag har inte hunnit gjort ett skvatt. Sov hos mattan inatt och vaknade för en timme sedan, har just slängt i mig en omellet och en kopp kaffe ska skynda mig över till skolan nu och försöka skriva mina sista 500 ord på ops essayen. Jag förvånar mig själv hela tiden, men min tidspessemism och morgonhets. Måste bara tillägga hur mycket jag älskar mattan, underbar vän, vi har den perfekta relationen! Fan insåg just att jag glömde mina filmer där, igen..

Im just in one of these moods.

Kategori: vardag

Idag har varit en såndär obesrivlig dag som bara runnit ut i sanden. Jag gick upp i tid och gick till gymmet med vanliga gymgänget. Gick hem, dushade, åt, gick till skolan och försökte plugga, vilket gick mindre bra, gick hem och dog, träffade Courtney, träffade Ami, tog en sväng på stan, kom hem, dog lite till, och nu sitter jag här och inser att ännu en dag gått till spillo, värt.
Humöret är väl inte helt på topp. Jag börjar känna pressen inför allt med skolan och allt annat. Döda mig. (Jag vet att jag har extrema humörsvängningar)
Funderar på att supa mig och full se till att få lite spänning i vardagen. Har ju en och en halv flaska vodka på rummet (det var specialpris). Men inte ens det kommer jag att orka. Då måste jag ju göra mig fin och det har jag ingen lust med.

and I set myself up everytime you leave, to deny the things I love for the things I need

Kategori: vardag

Jag har fått för mig att kläder, skor, smycken, underkläder, väskor osv för med sig tur eller otur. Det kanske handlar om inställning, slump, karma eller vem jag blir när jag har på mig något speciellt. I varje fall har jag det alltid jättebra i vissa saker och andra blir dagen/kvällen alltid dålig i.
Har haft mina nya favorit örhängen ute två gånger i rad och båda kvällarna har blivit katastrof på ett sätt eller annat. Nu kommer jag inte våga ha dem igen, blir till att sätta upp dem på väggen och njuta av dem, för från mina öron får de inte längre dingla.

(Jag vet att jag låter helknäpp)

Faced ourselves in the mirror last night to learn who we are so when we know we're right.

Kategori: vardag

Efter sex sidors dagboksskrivande känns hjärtat lite lättare. Vaknade nio i morse och kunde inte somna om trots att jag försökte i en timme. Något är fel på mig jag har börjat blivit morgonpigg. Det borde ses som något possitivit men jag behövde verkligen sova. Har varit svimfärdig hela förmiddagen, men det blir en lugn pluggdag idag så att svimma ska inte finnas på 'to do' listan. Pratade med Emelie i telefon, efter det kändes hjärtat ännu lite lättare. Utan Emelie och dagboken skulle jag gå sönder av tankar. Nu blir det law plugg för hela slanten.


The strangest feeling ever.

Kategori: vardag

Jag har en underlig känsla i kroppen. Jag spelade alla mina kort rätt igår, ändå har jag en känsla att jag inte borde gjort så. Drömde i natt att jag gjorde annorlunda. Det var en bra dröm, en mycket bra dröm, så bra att jag blev förvånad när jag vaknade upp i min lilla studentrums säng. Jag vet att jag vill att drömmen ska vara verklighet, om så bara för en natt vi alla kan glömma sen, men det är nog bäst att det är som det är. Dock är det tillåtet att fortsätta drömma. Eller nej det är det inte, jag ändrar mig.

I usual; I screwed up..

Kategori: vardag

Hur kan allt som är så rät bli så fel? Förlåt, tusen gånger om.. <3

I get so sad that sad gets to be.

Kategori: vardag

Fittafathandgranat.
Döda mig. hur fan lyckades jag komma hem innan ett, själv? Lyckat. Vaknade piggelin klockan nio i alla fall. Det var ju bra i alla fall. Dock har jag en brännande illska inuti mig. Måste nog gå till gymmet eller nått sen för att få ur mig allt, vill helst bara stå och slå och sparka på något, eller någon. Kom inte tillbaka in på Bushies efter att gått därifrån. Jävla idiot som förstör ännu en av mina kvällar. Fitta. Jag måste utveckla mitt vokabulär, detta ser ju inte helt ok ut.
Nej nu ska jag dra mig iväg till terminens sista lektion.

Forgive me father for i have sinned.

Kategori: vardag

Klarade mig i elva dagar utan coca, men vart supersugen nu, jag skyller på den snygga burken. Håller på att städa och tvättar, snart blir det lite plugg på det också. Måste hinna med massa idag innan min kvällslektion för efter den blir det en liten lugn utgång. Alla sista årselever ska lämna in sina avhandlingar idag så det lär blir rätt bra drag ute.
Gårdagen spenderades på lektion och biblioteket, på kvällen gick jag på bio med Ami och en av hennes kompisar och hans kompis. Såg Insidous, var inte rikitgt min typ av film, de skrattade åt mig för att jag satt å hoppade hela tiden. Men det var en bra film på så sätt att den inte har huntat mig inatt.

Nightly thoughts.

Kategori: vardag

Jag kan inte sova, tankarna snurrar runt i mitt huvud, måste skriva av mig lite. Trodde för en stund att jag var någon speciell men nu förstår jag att så inte var fallet. Tog ett tag för mig att vakna upp ur min lilla fantasibubbla, men det är lugnt för nu kan jag se klart igen. Skönt. Eller trist. Jag kan inte välja.

Jag har svårt att sova nu. Jag har ingenting att fantisera om som får mig i det där lugna tillståndet som sedan vaggar mig till sömns. Inga dagdrömmar kvar. Snopet.
Har i alla fall tommar sidor att fylla med nya äventyr. Fast äventyr är inte vad jag känner för nu. Jag vill bara stilla vaggas till sömns, men ingenting fungerar som godnattsaga längre.
Jag hoppas att mina rosa moln inte sviker mig nu när jag behöver dem så mest. Känner jag mig rätt kommer allt snart vara på sin plats. Så mina vänner bry er inte om denna text. Leendet sitter på mina läppar oavsett om det är äckta eller inte, ohnej nu är jag tillbaka i det igen, illa, förhoppningsvis kan jag stänga ute tomheten och mörkret innan det åter slukar mig.

Sad-Carri

Kategori: vardag

Dagens I-lands problem: Har en wordlimit på essayen jag håller på att skriva på 2000 ord. I vanliga fall får vi skriva 10% över/under utan att få nedsatt betyg, MEN inte på denna. Jag har skrivit halva essayen och är uppe i 1500 redan, FAN. Kommer få skriva om och ta bort massa, jäkla skit. Javisst kvalité framför kavntitet men jag tycker inte att det jag skrivit är onödigt.

In your face.

Kategori: vardag

Hörde att det snöar i Sverige, haha. Gör mig lycklig över att vara hemma såhär ser det ut från mitt fönster just nu. Ska snart ta på mig lite smink och ta en prommis upp till biblioteket igen. Var riktigt duktig i morse då jag klev upp 07:30 och gick till gymmet. Hoppas kunna komma upp i tid imorgon med så jag hinner plugga innan min economics lektion! Jag har blivit västa geeken, but I like it.

Dark, you can't come soon enough for me!

Kategori: vardag

Lite småsliten måste jag ändå säga att jag är idag, har som sagt varit en rad påfrestande dagar. Drog upp till bibblan en sväng och skrev lite på min management essay, fick ett par hundra ord gjorda, alltid något. Har i alla fall fått lite ny inspiration till den hoppas kunna vara halvfärdig imorgon så jag kan sätta igång ordentligt med economics och law plugget till tentorna. Nu blir det några avsnitt av True Blood och sen massa sömn, jag rä övertaggad, haha!

I go out on friday night and I come home on saturday morning.

Kategori: vardag

Har blivigt lite nattliga äventyr de senaste kvällarna, det känns så kul att vara tillbaka i min lilla stad! Och jag är så stolt över mig själv som ändå gått upp och pluggat om dagarna i alla fall. Nu så blir det en prommis upp till mitt kära bibliotek igen för lite plugg.
Jag vill ha en ny kamera, jag tål inte min blixt ser apfull ut på bilderna trots att jag inte alls är det.

Just kill me.

Kategori: vardag

Jag tror att jag dor snart.. Igen.. Haha, tror alltid att jag ska avlida nar jag pluggar, trots att jag tycker att det ar ratt kul och intressant. Sitter pa bibloteket nu, ar andra dagen i rad, igar var jag har i sex timmar och nu ar jag inne pa min femte idag. Pluggandet gar lite sma segt, speciellt eftersom att jag varit ute om natterna men fortfarande gatt upp tidigt om morgonarna for att slapa mitt ass upp hit. Emelie har tidigare hallt mig sallskap men ar med James nu. Sa nu sitter jag har sjalv, trott och irriterad. Den dar jakla Lillen ar har. Han hjar statt bakom mig i ett tag nu, blir sa stord pa att se manniskan, och han halsar sjalvfallet inte heller.. GAAH!

Jag ska snart ga hem och ta mig en tupplur, for att se vad vi ska hitta pa ikvall. Blir nog i alla fall en tidig kvall da morgondagen bjuder pa gym och mera plugg!!