bad romance

Kategori: musik

Helt klart helgens hit och veckans mest spelade låt hemma hos mig. Den dunkar högt i rummet just nu och jag sjunger med så rösten snart tar slut.



"I want your love, I don't wanna be friends"

Carrometern är inte avstängd

Kategori: vardag

Och han vet exakt när han ska ingripa för att fucka upp hela min värld. Tidigare i år har jag inte brytt mig om honom, men nu gör jag det. Han är one-of-a-kind. Den enda som hör av sig när han vaknar, inte när han lägger sig. Men vi har ingen framtid och det vet jag. Samtidigt som jag bryr mig att han hör av sig, finns det någon annan som jag bryr mig om så mycket mer. Voldemort, var tog Harry vägen?

Har detta hänt er?

Kategori: vardag

Hurrni visst är det konstigt att vissa människor vid första anblicken kan vara snygga, men när man pratar med dem (och de är trevliga) och tittar närmre på dem visar det sig att de inte alls är så attraktiva som jag vid första anblicken först trodde. Har ni någongång upplevt detta eller är det bara jag? Kanske det bara är jag just nu när tankarna bara går åt ett håll, jag vet inte.

lite sliten

Kategori: vardag

Ligger i soffan och har just sett klart på SATC säsong 1. Håller på att somna men ska dra ut på det någon timme till så jag sätter på en film och väntar på att mamma kommer hem med lite godis till mig.

när vi slår klackarna i taket gör vi det ordentligt!!

Kategori: vardag

Sjukt rolig kväll igår! Lite spårat fram mot sextiden på morgonen men det är så det ska vara. Efterfest hos Elin är oslagbart, sova är överskattat och de där random människorna som ligger på golvet är bara en bonus från kvällen. Lagom sliten, lagom nöjd. Jag är nykär i lakritsshots, mums! (det känns idag kan jag säga..)

kloka ord

Kategori: vardag

Paulo Coelho 30/01: Be careful. You can hurt with your words, but you can also hurt with your silence

PARTY!

Kategori: vardag

Ikväll mina vänner slår vi klackarna i taket och fyller våra små kroppar med alkohol för hela studiebidraget (som så lägligt ramlade in på kontot idag). Sitter hemma hos Elin nu och senare blir det att göra Norrtälje farligt! Halva Norrtälje ska ut idag och det ska bli superkul att träffa alla. Jag har lämnat mina bekymmer och tankar på bussen för ikväll ska jag inte tänka på det!

Måste säga tack till Catte för en snabb men mysig fika och till Pingu och MJ för en supertrevlig dag! (Pingu jag blir mållös av din klokhet;) )

Jag sätter ett leende på läparna och

Kategori: vardag

åker in till stan för att träffa Catte och sedan frankrikeluncha med Pingu och MJ.

make or break

Kategori: vardag

jag har en dålig känsla, som inte riktigt går att beskriva.
jag tänker på den för mycket.
en stund om dagen försvinner den.
för att sedan återkomma med full kraft.
det finns inga givna svar längre.
inget att ta förgivet.

the con

Kategori: musik



"i have to go yes i know the feeling, know you're leaving, calm down, i'm calling you to say i'm capsized, erring on the edge of safe"

"spelled out your name and lists the reasons faint of heart don't call me back"

daybreakers

Kategori: vardag

Åkte till skolan, snackade med klasskamrsterna, skrev ett prov. Drog från skolan (i den äckliga snöstormen), träffade syster, vi gick på stan. Fick en superfin kjol i julklapp, köpte ett par skor på secondhand, 50:- (galet nice)!! Letade som galningar efter stora toget i gamla stan (vi behöver inte tala om hur långt och fel, och långt och fel vi gick innan vi hittade rätt..), inte riktigt mina hoods men till slut gick det bra i alla fall. Åkte hem till syster lagade mat, drog iväg till bion. Där såg vi Daybreakers, en film om vampyrer (snälla Dino mobba mig inte, det är inte som du tror) som nästan helt utplånat mänskligheten så de håller på att svälta ihjäl. Otroligt genomtänkt film, dock garvade jag nog åt det mesta för att hela grejen är galet ironisk. Tänk er att man bara får 5% blod i kaffet klart som fan att man blir irriterad!!! Helt klart sevärd och inte alls så läskig som jag befarat!

En god dag

Kategori: vardag

Jag kom upp i tid idag, grattis till mig. Jag skrev klart geografin inatt, plus poäng där. Åkte till skolan, babblade lite på geografin, spelade spel på jesper.nu (fråga inte) och drog till Norrtälje. Fixade naglarna så nu har jag nyfixade fina aburginefärgade naglar att stolt visa upp (Dino får även pilla obegränsat nu). Efter en trevlig stund på nagelhörnan, måste tillägga att jag har världens gulligaste marikyrist hon är supertrevlig och bjöd mig på te och kaka, inte helt fel sådär på tisdags eftermiddagen, som sagt efter det härliga besöket på salongen tog jag en prommis genom stan för att möta mamma. Kikade in på h&m en snabbis och fann en bh som jag måste (MÅSTE) köpa imorgon och en klänning till Catte att ha på studentskivan (låter säkert yberkonstigt, men det hela är rätt normalt jag lovar). Har ätit en mysmiddag med mammsen och tittat på Trinny och Suzanna och snart börjar Paradise (!), inte en helt fel dag måste jag säga. Naturkunskapsplugget, förtränger jag i yttligare en timme.

Vi säger tummen upp på det och blickar framåt!

Kategori: vardag



För är det som hänt inte lika viktigt som det som kommer att hända!

Jag finner inget ord som beskriver mig just nu

Kategori: vardag

osäkerhet, medvetenhet, diciplin, insikt, energi, beslutsamhet, uppgivenhet, lättnad, oroad, road, trött, skärrad, spänd, förväntansfull.

living the dream, wohoo!

Kategori: vardag

Fick just reda på att matte imorgon är inställd, vilket betyder att jag bara har en lektion! Inte helt fel sådär på måndagskvällen.

Att orka

Kategori: vardag

Jag har ingen lust eller ork att argumentera angående detta. Det är som det är. Ta de för va det är eller gå omkring och va sur, det är upp till dig. Det var inte personligt överhuvudtaget. Hör av dig när du vill umgås igen.

Måndag... älskart

Kategori: vardag

Jag har ont i magen, ont i huvudet och är trött i kroppen. Jag vill ha helg nu, eller sommarlov. Orkar inte med skolan nu, allt låter så seriöst men vi gör ju inget. Det är ingen idé att jag slösar min tid där, när jag ändå inte får ut något av det. Åkte till skolan idag och var med på filosofin, var galet otaggad men det löste sig i alla fall som tur var. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Nu ska jag slänga mig i soffan och sätta på en riktigt tjejig film och glömma ömvärlden för en stund!

bergochdalbana

Kategori: vardag

Jag blir irriterad. Lyssna på vad jag säger, hör hur jag känner när jag säger det. Ta mina ord på allvar. Det är inte kul.

I-rony

Kategori: musik

ibland vill jag bara spy på livet

Kategori: vardag

Just nu är en sådan stund. Har magknip och träningsvärk. Jag orkar inte med detta nu. Jag säger bara en sak och det är BLÄÄÄ.

Toppenhelg framför mig!

Kategori: vardag

Sista dagen i skolan för veckan och jag säger bara en sak: wohoo! Fast imorgon är det plugg för hela slanten för att hinna med allt då helgen är fullbokad. Imorgon ska jag fira Aleks som fyllde 19 igår, på lördags ska jag fira Linda som fyller 18 och på söndag ska jag och syster gå på bio. Sen så ska jag träffa F1 och Catte också, så jag har det jag gör i helgen skulle man kunna säga. Men det ska bli superkul, jag ser verkligen fram mot denna ledighet!

something about you

Kategori: musik

Zzz..

Kategori: vardag

Jag blev galet trött idag, gick upp vid sju, åkte till tandläkaren, drog iväg och tränade och åkte hem. Väl hemma tittade jag lite på tv sen somnade jag. Har inte orkat gjort något idag och tror att jag skiter i det också, jag behövde en dag att bara vila och vara så det blev idag helt enkelt.

frustration

Kategori: vardag

Musiken dånar ur högtalarna och jag ifrågasätter återigen vad det är jag sysslar med. Det känns som om det redan är dödsdömt.

nyklippt!

Kategori: vardag



röda naglar och lite nytta

Kategori: vardag

Hittills idag har det inte hänt mycket, har varit ute och gått en prommis men mor och några jyckar, sökt sommarjobb, målat naglarna och spånat planer för vardagsrummet. Ska nog sätta mig med lite plugg en timme eller så för att försöka få undan lite till veckan. I helgen ska jag fira två kompisar så då gäller det att inte ha massa plugg som ligger som stör festligheterna. Känns konstigt men F1 nu, men det gör inte så mycket det löser sig nog!

"ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt"

Kategori: vardag

       

Monopol är min framtid

Kategori: vardag

I förmiddags var jag supertrött vilket jag vanligtivs är på helger men idag gick det över så jag städade och tvättade. När jag var klar med det  blev jag galet rastlös, så jag drev omkring lite hemma. Jag hatar att vara rastlös och när det kryper i benen. Det hade varit perfekt att dra iväg å träna men tyvärr har jag en sådan galen träningsvärk så jag orkade inte det. Det hela slutade i alla fall i att vi spelade Monopol (jag vann). Jag fullkommligt älskar Monopol och är övertygad om att jag kommer att bli en lysande affärskvinna efter varje avslutad omgång! Nu är jag dock jättetrött igen, så det lär nog bli så att jag sätter på en film som jag inte kommer orka se hela av.

söndagslördag

Kategori: vardag

Alexandra har åkt hem, jag har kirrat en ny soffa till vardagsrummet och spöat låsatspappa i need for speed!
Igår var det tjejkväll med tacos, rosé och TP, otroligt roligt! Idag har jag inte gjort mycket än så länge, åkte förbi Marie och drack kaffe och fixade så att vi ska få deras soffa när deras nya kommer. Kommer bli jättefint tror jag, får se om mamma och jag orkar måla om vardagsrumet också! Ska snart börja ta tag i tvätten och städa lite på rummet, annars är det en söndagslördag idag vilket innebär att bara ta det lugnt, mysa, läsa bok och titta på tv.

i mitt hjärta skapar du en plats

Kategori: vardag

du behöver inte ha dåligt samvete för min skull. det är tråkigt men ingen fara. det kommer fler chanser. jag vill inte att du ska ha en dålig känsla på grund av mig, utan jag ska bara ge dig bra känslor.

insikt, lycka

Kategori: vardag

Har haft en toppendag, jag har varit bomull med det gjorde inget. Jag har hittat ett nytt favoritämne, återigen ett av Björn Larssons, denna gång är det psykologi b. Vi ska börja arbeta med neuroser och psykoser nu, det är superintressant. Ju mer jag läser och vi diskuterar beteenden och sjukdomar får jag insikt om vad som hände med mig för ett år sedan. Jag fick ingen diagnos, jag var inte psykisktsjuk absolut inte men jag hade ångestattacker som gjorde att jag inte fungerade varken psykiskt eller fysiskt. Jag vill verkligen lära mig mer av detta, om jag kan få information om vad som sker i kroppen  och hur andra botar sin ångest kan jag kanske få den att försvinna för gott. Just nu mår jag bra, det var ett tag sedan jag senast kände ångesten, det är såhär man ska må men jag kan inte ta det förgivet att det alltid kommer att kännas såhär bra.

gaaaah

Kategori: vardag

Det är så frustrerande. Hur lyckas jag alltid vara ett sånt känslomässigt vrak? Jag kan vara så glad och säker ena stunden medanaha andra oroar mig och känner mig som den mest maktlösa människan i världen. Jag blir så trött på detta och självfallet är jag för feg för att ta tag i det.

årets mest random händelse har just skett

Kategori: vardag

Jag fick just ett telefonsamtal av Simfoten. Har inte pratat med honom eller träffat honom på så länge att jag inte ens kommer ihåg när det var.

back on track

Kategori: vardag

Nästan i alla fall. Håller på att arbeta ikapp det jag legat efter i. Är nästan klar med filosofin (ska skriva ett arguent till på antitesen, och utveckla lite till kanske), har skrivit hela naturkunskapen nästan ska bara se Bananas och skriva om den samt engelskan. Men jag på G men alla arbetena i alla fall så det känns skönt. Plus att jag börjat på geografi idag och ligger i takt och fattar matten. Woohoo jag känner mig riktigt duktig och smart just nu, saker och ting börjar liksom falla på plats.

tummen upp

Kategori: vardag

Jag vet inte om det är mig det beror på ett något annat men satan va duktig jag varit hittills i år! Idag till exempel gjorde jag klar all matte på lektionen, åkte och hämtade biljetterna till skivan, lagade mat till mamma och skrev nästan hela filosofin (fattas bara ett argument på antitesen). Sen får vi se om jag åker till skolan imorgon, då jag bara har en obligatorisk lektion, men det är morgondagens dilema nu somnar jag med ett leende på läpparna igen.

10'

Kategori: vardag

Det pirrar i magen, jag tittar på telefonen för många gånger. Jag beter mig som en såndär människa som jag avskyr. Tankarna är bara på ett håll och kroppen skriker. Men samtidigt är jag coollugn. Det som händer händer och imorgon är en dag längre ifrån igår. Det här året har börjat bättre än jag någonsin kunnat drömma, jag har ett sådant otroligt lugn i kroppen, även om jag är ett känsomässigt och nervöstvrak så gör det verkligen ingenting för jag somnar med ett leende på läpparna. Skolan är snart slut och skolan betyder ingenting. Betyg är bra men det av värde i mitt liv går inte att betygsätta eller mäta.

Snart är vi fria att göra vad vi vill, vi har alla chanser och alla möjligheter till att våra drömmar ska gå i uppfyllelse.

tummen upp

Kategori: vardag

Jag har stolt spöat skiten ur min låsatspappa på ps2 bilspel idag!

Tors-Nu

Kategori: vardag

Började skolan i torsdags, vilket självklart inte var roligt, men det gick an riktigt bra faktiskt. Jag hade inte haft något mot att börja på måndag, men tack vare mitt goda humör denna vecka fungerade det på torsdagen. Eter skolan drog jag och Palmis in till stan! Fredagens skoldag flöt på riktigt nice, tre korta lektioner som faktiskt inte var helt waste. Efter skolan åkte jag in till stan för att fördriva tiden tills min buss skulle gå men ändrade planerna och mötte upp F1 och åkte hem till honom istället. Igår mötte jag upp Alexandra och vi åkte tillsammans ut hit till Ingenstans för att hänga. Nu har hon just åkt och jag har inget att göra, förutom att plugga så det är nog dags att sätta igång med det.

F1

Kategori: vardag

Idag har varit en supermysig dag!

Jag tror att Voldemort är utplånad! Om inte annars har hans krafter försvagats kraftigt.

Kategori: vardag

    

att bero på avel

Kategori: vardag

Allt för aveln! - Alexandra och Karl skulle kunna vara ett vinnande koncept, smarta, kreativa, inte allt för korta och förhoppningsvis snygga barn!

F1

Kategori: vardag

Hur fungerar det där med att boka in en andra date inan men ens varit på den första. Att man redan ätit middag och konsumerat alkohol tillsammans vilket avslutades i en nyårskyss har inte med saken att göra tycker jag. Men det är alltid trevligt att någon vill spendera tid tillsammans med en!

alexandra

Kategori: vardag

De senaste dagarna har vi pratat galet mycket alexandra och jag. Bara idag har vi haft tre tim långa samtal och massa smskontakt. Trevligt är det och imorgon kväll blir det ännu lite trevligare när vi ska ses och spetsa kvällen med alkohol, Pingu och Cat!

jag kan inte sova..

Kategori: vardag

..och min mobil krånglar igen. Det kan ju ha något att göra med att det låg ute i snön ett tag på nyårsnatten, men men jag spenderade just lite av min onödigt vakna tid med att kolla på mobiltelefoner. Tror ni inte självklart att jag blev kär. I en billig samsung handdator. Aleks och jag har pratat om hur nice det borde med en handdator eller blackberry och nu kan jag köpa en. Eller jag måste ju fixa pengar på något sätt först. Min telefon sjunger på sista versen och äntligen har jag funnit en ersättare (förhoppningsvis).

vi säger tummen upp på det!

Kategori: vardag

Har städat hela övervåningen nu, det tog ca en dag då det inte bara var min egen röra jag var tvungen att återställa utan även all skit som min syster utsatte mitt rum för när jag var borta över jul. Gick just igenom min post, där hittade jag ett julkort från MJ, hon är nog världens gulligaste och bästa! Nu ska jag mya lite och sätta på en film, dricka en kopp te och njuta av livet!

är det ett nytt år, en nystart, en ny dröm, en annan verklighet

Kategori: vardag

Tjejkväll inplanerad, date på g, baksmällan är över!
På måndag ska jag hem till Alexandra med Pingu och Cat, vi tänkte köra lite Fia med hutt och skvallra då vi inte setts på ett tag. Alexandra som alltid förgyller min vardag har redan förgyllt detta nya år med underrbara historier och kommentarer. 


<3

ikväll är jag varm i hjärtat

Kategori: vardag

        

nyår

Kategori: vardag

Idag mår jag dåligt. Igår var en bra kväll och natt. Supertrevlig middag med Anna hos Jojo och party efter det. Fick en nyårskyss. Smsade bort nästan alla mina pengar. Har nu lärt mig hur champange fungerar.

Jag säger adjö till det värsta året i hela mitt liv. Även om jag varit med om så många roliga saker så har jag aldrig mått så dåligt som jag gjorde 2009. Nu säger jag adjö och tänker inte se tillbaka!