CÀDIZ

Kategori: vardag

Almost lover

Kategori: musik



Gar pa repeat just nu.

1.

Kategori: vardag

Nu far jag snart till Alexandra för att spendera natten där. Imorgon 06:30 är det samling för avresa. 5 veckor på Älva framför mig. Just nu käner jag ingenting inför seglingen, utan det är något som ska göras bara. På http://www.segling-ml.se/loggbocker.htm kan ni läsa om vad som händer varje dag.

Världens bästa Potter!!

Kategori: vardag

the colour of music uf

Kategori: vardag


Detta är mina otroligt snygga kollegor, det är vi som är the Colour of Music UF. En fantastisk fin bild som en haffad människa tog på vägen från Älvsjö mässan igår efter UFs kick-off. Som för övrigt var jättebra enligt mig, jag skrattade som en galning när sista killen föreläste. Honom pratade vi även med efteråt och kommer luncha med honom när vi kommer hem från segling och även få hans bok. Jag älskar att vi är så pass framåt och tar kontakt med personer som vi möte via UF. Det var ju på samma sätt vår romans med PellePonken började! GO OSS!!

det kanske aldrig finns något som heter för sent

Kategori: vardag

fick just sms!

Voldemort

Kategori: vardag

Jag tror på riktigt att han inte är som alla andra. Jag är van vid att killar hör av sig på kvällar och nätter, ni vet oftast när de fått i sig lite och börjar känna sig ensama om natten eller helt enkelt bara kommer att tänka på mig när de ska sova. Detta har jag ansett som sött, tänk att det är mig han tänker på när han ska sova. Men nu har jag träffat någon som inte är som alla andra, han hör aldrig av sig på kvällar eller nätter, istället hör han av sig tidigt på morgonen och oftast på vardagar. Hur gulligt är det inte att han tänker på mig det första han gör när han vaknar? Det är i alla fall så jag tolkar situationen. Jag kan i och för sig inte säga att jag nu träffat honom, eftersom att det är precis vad jag inte gjort. Har inte träffat människan på ett och ett halvt år ("kännt" honom i drygt tre) och jag vet att hans skepp ska ha seglat men det känns som om de återvänt. Samtidigt vet jag att jag bara vill ha honom för att jag inte fick honom sist. Det är inte lätt mina vänner, men han ger mig ett leende på läpparna på morgonkvisten när jag är trött och irriterad och det gillar jag!

Anledningen till detta inlägg är att jag kom att tänka på honom nu när jag skulle sova.

4.

Kategori: vardag

Har haft en jättemysig dag med Pingu och Alexandra, inga kan få mig att skratta som er och tack det var precis vad jag behövde göra idag. Ikväll åt jag middag med min mentor vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, men gjorde även lite arbete som vi förberett. Det var mindmaps en under rubriken "Vem är jag" och en anna med "Vad är jag bra på?" sedan satt vi och sprutade ut possitiva saker om oss själva, även om det var grymt svårt så fick jag ut några ord, detta är grymt bra övning som jag kan rekomendera till er alla.

Bråkade just min mamma hurvida jag ska gå på UF-föreläsningen imorgon eller om jag ska åka till doktorn och fixa antibiotika. Min underbara hals har svullnat upp under dagen och gör apont igen. Är detta ett tecken? Eller ska jag bara strunta i att överanalysera allt?

6.

Kategori: vardag

Ännu en dag närmare.
Skulle just sätta mig ner för att plugga till provet imorgon, till min förskräckning ser jag att mina papper inte ligger i väskan. Var i hela friden har de tagit vägen? Jag funderar över om jag har förlagt dem någonstans eller om någon i klassen tagit dem, det spelar i alla fall ingen roll. Det får bli sovmorgon imorgon och prov i slutet av veckan istället.

Var och handlade med mamma idag, det börjar kännas att det närmar sig nu. Vi gick till samma skobutik som för ett år sedan och jag köpte samma skor som för ett år sedan, dock svarta denna gång och inte rosa. Sen åkte vi och köpte enorma mängder saltlakrits; gott&blandat salt, jungelvrål, turkiskpeppar och allt salt i lösvikt. Jag ska i alla fall inte behöva sakna lakrist i år! Det där med bubbelvatten blir dock svårare :( Älva borde köpa en sodastreem!!!

7.

Kategori: vardag

Då är det bara sju dagar kvar. Jag har extremt blandade känslor inför denna resa. Pratade med Ellen idag, det var välidgt skönt och givande. Jag fick svar på många av de frågetecken som dykt upp nu när hon var borta. Det är ifullt möjligt för mig att gå klart gymnasiet om ett år, det är även så att jag får följa med på seglingen nästa år om jag åker med den här svängen. Skönt att veta att jag har valmöjligheter. Nu är det dags för geografiläsande  medan jag väntar på att mamma ska komma hem och Svenska Hollywoodfruar ska börja.

Hela rummet är målat, jippie!

Kategori: vardag

Jag bor numera utspritt i två rum då hälften av mina saker är kvar i gamla och hälften har flyttat in i det nya rummet. Mina kläder ligger utspridda över hela mitt gamla rum, snacka om walk-in-closet. Kommer nog hinna flytta helt och hållet innan seglingen som det ser ut nu, men tapetseringen får ske när jag är borta eftersom att min tapet inte finns på lagret ännu.

Jag kan med glädje meddela

Kategori: vardag

att jag skrivit klart ekonomidelen till affärsplanen! Dock behöver den korrigeras med marknadsförnings kostnader inräknade samt korrektur läsas.

Mitt liv börjar packas ihop

Kategori: vardag

Idag har mamma och jag flyttat om saker i systers gamla rum och gjort förarbetet på väggarna; spacklat, slipat, tagit bort lister osv för imorgon är det dags att börja med målningen. När jag kommer hem från seglingen ska rummet vara klart för mig att bo i. Så idag har jag börjat packa ihop mitt rum, garderoben är halvtömd, alla böcker och filmer ligger i kassar och många småsaker i kartonger. Allt ska packas ner: sakerna jag ska ha med på seglingen ska ner i väskan och det som inte ska med ska bort för att flyttas över till andra rummet.




Jag stötte dock på ett problem när jag höll på med garderobstömningen, var ska jag ställa alla mina skor under flytten?

Det är galet hur man kan känna så starkt för någon

Kategori: vardag






Det är något allvarligt fel med killarna som gick i den klassen och mig

Kategori: vardag

Ja de är jättetrevliga och gulliga killar och det är verkligen kul att vi fortfarande har kontakt, det är inte det jag tycker är konstigt. Det som jag tycker är konstigt är att vi inte kan ha kontakt hela tiden utan att vi bara ses och hörs ca en gång i halvåret och då har väldigt kontinuelig kontakt. Fick sms av Allan idag, andra gången på en vecka, och har inte pratat eller träffat honom sen i april/maj där någon gång. Sen så har vi ju vår älskade lilla Voldemort som jag iof har haft kontakt med dagligen till varje vecka i flera månader. De är ju mina pojkar och det är jättekul att de hör av sig, men de säger ju aldrig något vettigt någon utan dem så deras sms känns ganska meningslösa måste jag säga.

Ibland är hon allt för gullig mor min

Kategori: vardag

Igår kväll när mamma hämtade mig såg hon lite busig och förväntansfull ut, hon sa "jag har köpt något åt dig, jag vet inte om du kommer att tycka om det eller om jag är helt ute och cyklar" samtidigt som hon grävde i påsen bakom hennes säte i bilen. Här är det sa hon men fick inte fram det så jag hjälpte till, jag kände något hårt och plastigt, tunnt. Drog fram den och såg att det var senaste nummret av Plaza kvinna, där det följde med ett parfym prov och filmen Coco Chanel. Filmen har jag redan sett, men den är bra så jag är glad att ha den på dvd. Hon berättade att hon tänkte på mig och att det var något jag kanske skulle uppskatta när hon såg tidningen, hon är allt för gullig biland.