Snail.

Kategori: vardag

Idag mar jag som jag fortjanar efter gardagens alkohol intag... Det var superkul att parta loss pa Bushies igen. Traffade nagra bekanta, maste aterigen saga att det ar fantastiskt att vara tiillbaka! Nu ska vi ivag och bowla och imorgon ska vi hamta nycklarna och flytta in i nya lagenheten.

Home is where the heart is.

Kategori: vardag

Just have to say, Worcester is amazing!!! Kanns underbart att vara tillbaka och umgas med Emelie och James. Dagen har spenderats strosande i stan, drukit ol pa en pup och suttit i parken med platsglas och en box vin. Ikvall blir det saklart Bushies, jag ar taggad till tusen!!

The light.

Kategori: vardag

Nu är den äntligen här, dagen jag väntat på sedan jag klev av planet i Svergie. Om några timmar beger jag mig till flygplatsen för att äntligen åka tillbaka till mitt kära Worcester.
Catte kom hit i eftermiddags och sällskapat mig när jag packat, gett mig tips samt färgat mitt hår. Allting i mitt liv går inte på räls nu, skulle bli mörkbrunt, men det är totalt kolsvart, men det är ju alltid kul att pröva nya saker. Aleks varnade mig faktiskt om färgen jag valde men jag hade redan köpt den så det var bara attt använda.
Har även bestämt träff med en dude här i Norrtälje när jag kommer tillbaka till Sverige sen, vi får se hur det blir med det. Nu ska jag hem till min stad och ha det fy jävla kul och spendera tid med världens underbaraste Emelie!!

,

Kategori: vardag

Norrtälje kommer alltid att vara vår stad, men om en dag åker jag till en annan stad där minnet av vår stad inte finns.

Thunderstrom.

Kategori: vardag

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen, för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.
Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara, jag gav upp för länge sen.

I want you to notice when I'm not around.

Kategori: vardag

Yes, då har jag förstört ännu en mobil.. Jag och mobiltelefoner går ju inte riktigt ihop har nog avverkat ett tiotal sedan jag började gymnaiset. Nu känner jag vilken tur det var att jag inte köpte en iPhone.

The sound of silence.

Kategori: vardag

Bloggen som aldrig riktigt varit en stor prioritet i mitt liv, hinns och orkas nu knappt med. Jobbade 55h denna veckan, har på det hunnit med två utgångar med mina babes samt en shoppningtur till Täby Centrum.
Thats it, and thats all. Eeeeeeeeeeeeeeller?
Igår hade vi en riktigt bra kväll på Piren, det var inga jobbiga människor eller folk vi inte gillar där. Blev ut puffade klockan fem över tre då de vankades stängning som grädde på moset blev det lite efterfest på det hos en annan gamal marinare. Idag mådde jag till en början som en stjärna (inte som AW, oj förlåt för tidigt att skämta om, supertråkigt det som hänt, rip) sen sommnade jag medan Aleks och Elin lekte detektivbyrå, med mission att hitta ett nummer till en kille (de lyckades), under kvällen har min stjärnglas bleknat, trött, ont i magen, och lagomt virrig. Nu ska jag åter återhämta mig för att orka med morgonens jobb 14h, *cashing*.

You went away and maybe you'll stay.

Kategori: vardag

Magont, hostar och börjar få kännigar i halsen. Det där med att jobba på övertid börjar kanske sätta sina spår. Men allt jag ser och tänker på är pengar, pengar, pengar.
Håller på att krypa ur mitt eget skinn av längtan och förväntan. Bara nio dagar kvar nu tills jag ska åka hem till min stad, flytta in i min första egna lägenhet, umgås med Emelie igen, dansa loss på Bushies!

Eat, pray, love.

Kategori: film

Såg just "Eat, pray, love", grymt värdelös film. Berörde mig inte det minsta. Rio berörde mig mer, och den var animerad. Känns som ett försök tiill att vara en djup film, men den kändes bara ytlig. Eller så beror det på mig, att jag inte kan känna något längre.

Life is nothing but another day.

Kategori: vardag

Äntligen har det hänt något i mitt liv, hör och häpna! Åkte till Täby Centrum i eftermiddags med jobbet, gick på bio, käkade middag, gick i affärer och sen så fikade vi. Såg Rio, den var bra, haha orka att jag blir rädd och sitter och tycker att det är spännande när jag kollar på barnfilm, det kallar jag engagemang på hög nivå. I taxin på väg tillbaka till Norrtälje trodde jag att jag skulle dö, chaffisen körde 130-140 blås hela vägen och verkade inte ha full koll hela tiden.. 

Eftersom att jag var där i tjänst och inte för min skull så blev det ingen shopping för min del, men såg en massa rea så nu "måste" jag dit senare i veckan för att kunna kika på lite åt mig själv. Får förhoppningsvis med mig Aleks eller Elin eller båda. Just nu catchar jag upp med mina vänner under mina 15 minuters bilresa hem från jobbet, för då har jag tid och mottagning..

Welcome to my world bitches!

Kategori: vardag

We haven't changed, we're still the same.

Kategori: vardag

Våra olikheter har krockat återigen. Jag vill väl, såväl som han, men det går inte att mötas på samma plan eller att kommunicera. Så nu efter ännu lite missförstånd ger jag upp. Jag trodde att jag gjorde oss båda en tjänst men jag fuckar upp våra liv igen. Jävla barn, jävla whinare, väx up, get a life.. han alltså.

Just another day in hell.

Kategori: vardag

Jag måste åka härifrån.
Jag måste sluta minnas.
För varje sekund som går kommer jag ihåg ännu en detalj.
Saknaden börjar att växa inom mig.
Jag vill inte sakna, jag vill inte känna.

I will survive.

Kategori: vardag

Kommer till nya insikter varje dag och igår kom jag fram till att det inte rikitgt är över och det kommer inte att vara det fören jag får se bevis på det, inte för honom heller, därav rädslan, för oss båda.
Trots att jag vet och tror att han vet att det aldrig någonsin kommer att fungerar så vill vi båda någonstans i hjärtat att det en dag ska göra det.
Jag kommer att dö den dagen jag ser honom med någon annan, för jag ser honom fortfarande som min, oavestt vad jag gör eller med vem. Jag har lärt mig att förstå honom mer av att vara här och plågas av minnen som tidigare varit glömda, förträngda i en del av hjärnan som inte används i mitt vardagliga liv.
Jag lider, han lider och omgiviningen lider. Även om lidelsen inte är outhärdlig, så är den påfrestande på alla parter.
Jag vill få ett avslut. Hur jobbigt det än kommer att vara måste vi släppa varandra en sista gång.

Life goes on

Kategori: vardag

Finns inte många ord som vill komma ur mig, så jag gör en lista på alla bra saker i mitt liv just nu.
-Kommer i mina knakjeans igen, inköpa in france sommaren 2009, woho!
-Jobbar 23h i helgen och det är ob på det.
-Åker snart till Worcester.
-Har ett gäng underbara vänner här.
-Såg några snygga killar idag (har typ sett två killar jag tycker är snygga sen jag kom till Sverige)
-En av mina bästa vänner emigrerar till mitt land till hösten.
-Ett sms är ett sms, och en början eller ett slut, det kan bara bli bättre.
-Gjorde ett ordentligt kap på H&M igår, en snygg skjorta för 50:- plus nagellack (lämnade alla mina i Woostah så kul att kunna sätta färg på dem igen).

malibu och juice.

Kategori: vardag



i'am a little drunk and I need you now!     <3

And for you I keep my legs apart and forget about my tainted heart.

Kategori: vardag

Im at Elin place, dricker vin, groggar och glömer gårdagens och morgondagens problem.


Imorgon är jag ledig för första gången på 14 dagar, soft eller nått, tänkte ta chansen att vara bakis för en gångs skull.

Just another stupid blogpost about nothing.

Kategori: vardag

Självdiciplin?
Något jag på vissa plan är så duktig på men värdelös på andra.
Jag har till exempel varit på gymmet tre gånger denna vecka.
Dock tänkte jag nyss göra något som jag hållt mig i cirka sex veckor ifrån att göra.. Höra av mig till rockstjärnan #2. Men jag lyckades hålla mig.
Kanske att jag har rätt bra självdiciplin ändå..
Får se om det blir en sväng på Salt ikväll eller inte. Börjar 07:30 imorgon och kör dubbelt slutar 14 på macken och börjar sedan 15 och jobbar till 22 på gruppboendet... Diciplin?

Time drowns all the bad memories, leaving us with the glimts of what once has been.

Kategori: vardag

Jag älskar hur det luktar i mitt gamla rum, fortfarande samma lukt som när det var nybyggt. Jag älskar hur det låter när jag tassar omkring med bara fötter på golvet. Jag älskar min egna toalett.

Jag har mått så dåligt i detta hus. Har längtat bort så många gånger. Oräkliga nätter har jag gråtit mig själv till sömns. Jag kan inte komma ihåg hur ofta jag drömt om att komma bort härifrån. Men det var mitt hem, min trygghet, min säkra zon, min oas.

Det är väl som med allt annat när tiden går, att man kommer ihåg det som var bra och inte det som var dåligt, det är väl även därför de sägs att "det var bättre förr". Det är väl därför jag nu kan minnas min tid med Kristoffer med bara glädje, jag kan tänka tillbaka på den och sakna den, för att jag fått distans till det vi hade. Det är väl även därför jag kan sakna detta gula hus och se dess charm. Jag väljer att bara se det som var bra.


Why am I afraid of letting go?

Kategori: vardag

Det jobbigaste som finns är att inse att något som en gång varit aldrig mer kommer att bli. Jag hatar förändringar, jag hatar att sakna, att undra och inte riktigt veta.

Mitt liv består av jobb, men mellan passen saknar jag, funderar jag, undrar jag. Varför måste saker som är bra ta slut?
Igår sov jag i mitt gamla rum. Att vara en främling i sittt eget hem är en känsla jag inte kan beskriva. Jag var ju hemma, men det är inte mitt hem längre. Jag ligger hemma i min säng nu, men detta är inte heller mitt hem. Just nu har jag inget hem. Det finns så många spår av mig kvar på ön, häftmassemärkerna på väggen där jag hade satt upp vykort, listen som är borttagen för att få plats med min garderob, tapeten som jag valt, hyllan som jag snickrat sitter fortfarande inne på toaletten.

Jag har inte längre någon aning om varför jag inte fick vara kvar på mitt gamla jobb, alla anledningar jag hört har visat sig inte stämma. Känner mig så galet sviken, jag tycker inte att man berömer någon för jobbet den gör och planerar kommande år, för att sedan inte låta personen vara kvar, det är fult och fel. Jag ska aldirg mer arbeta för någon som jag känner sedan innan, man ska inte blanda in känslor i  jobbet. Jobb är jobb och inget annat, sviken kan man bli i andra avdelningar av livet.

Förstod just att jag och den nya rockstjärnan inte kommer att ses igen. I alla fall inte på det sättet som vi sågs på innan. Vet inte om jag ens ville träffa honom igen, trodde det, eller så var det som vanligt att jag vill att han ska vilja träffa mig, men får lyssna på det Sean säger i Burlesqe "You snooze you lose pretty boy", har ju inte hört ett ord från människan sen jag kom till Sverige, men å andra sidan har jag inte hört av mig heller, jag är inte den som dömmer, den som bryr sig, men jag gillar att lämmna mina dörrar öppna.

Jag längtar bort, för nu tynger alla känslor mitt hjärta igen och jag vill bara bort. Jag vill åka hem, men juste jag är ju hemlös.

No time for me.

Kategori: vardag

Övertid? 55h arbetsvecka, woho! Nu blir det sängen och sova, ikväll skulle jag packa i lugn och ro, kolla på film och chilla då jag inte börjar på Macken fören 14 imorgon, fick dock ett telefonsamtal från nya jobbet som behövde någon imorgon så nu börjar jag där 07:00, kalle kanoners.
Jag är alltid på väg någonstans just nu, halva garderoben finns i bilen.. Jag som tyckte att jag bodde i en resväska förut, det är ingenting jämfört med nu.

I'll survive!

Kategori: vardag

Kollade just in Skopunkens hemsida och såg att de säljer mina favoritskor of all times fortfarande, funderar på att köpa på mig ett lager senare i sommar, de har ju rätt schyssta erbjudanden vid flerköp.
Din Sko har också några varianter, deras skor ser ut att vara av bättre kvalité, får nog dra in till stan och kika.

..

Kategori: vardag

Jag har fått en dörr men skulle uppskatta om den var ljudisolerad.
Jag är allergisk mot en sak och det är människor som bråkar.

Money, money, money.

Kategori: vardag

Slut som en jag vet inte vad. Ska snart sova för imorgon börjar jag 07:30 på Gräddö och måste tanka innan så måste åka hemmifrån innan sju.. Insåg just att jag borde ha bokat senare hemresa från Worcester, men jag är helt besatt av att jobba nu. Måste få in pengar, sitter och finular med CSN ansökan och fixa med all info till Roslagens Sparbank för stipendiumet nu, vill bara få klart allt. Har även suttit och räknat på hur mycket lön jag koomer få ihop och vilka utgifter och skulder jag har.
Jobbade första dubbelpasset idag, och det gick ju kalle kannoners. Var en lugn dag på nya jobbet och jag fick massa tider för juli, inga i augusti än men det kanske kommer annars har jag ju blivit lovad massa tider i augusti på Macken så det löser sig nog.

Just another sleepless night in Sweden.

Kategori: vardag

De sömnlösa nätterna verkar vara tillbaka. Suck. Trodde att jag skulle kunna få behålla natt sömnen eftersom att jag går omkring och är trött som ett as, men där hade jag fel. Antar att det är tankarna som snurrar i huvudet som spökar. Har ont i magen för jag vet inte vad jag ska ta mig till med livet här i Norrtälje, vet inte hur jag ska leva eller te mig på grund av Kristoffer. Kan inte heller sluta tänka på Worcester, och vad som kommer att hända när jag åker ner dit igen. Vilka kommer jag att träffa? Rocksyjärnan #2? Har lite ångest för att jag har lite pengar och ännu mer ångest för att jag väljer att jobba som ett as istället för att träffa vänner och familj.

Cause I have other things to fill my time, you take what is yours and I'll take mine.

Kategori: vardag

Det går bra nu kompis, det går bra nu..
Försökte just peka på laptop skärmen och byta flik.. Det funkade inte.. Ännu fler arbetsskador.. Haha. (Har touchscreen på datorn på Macken)
I övrigt går livet bra också. Gjorde min andra introdag på nya jobbet idag, gick bra det med och fick just ett sms om ett extra pass på Macken så det rullar på. Har även just bokat biljetter till Worcester för min summer trip, woho, jag kunde inte vara lyckligare så nu hoppas jag att mina tre och en halv veckor fyllda av jobb går fort så att jag snart sitter på planet på väg ner!
Blir förundrad av min egen fantastiska resa till paradiset när jag berättar om den för mina nya kollegor och bekanta. Trots att det både är bland det jobbigaste som finns att se tillbaka så fyller det mig till större del av lycka än smärta. Jag är stolt över mig själv för de val jag gjort.
Trött brud på nattbussen på väg hem från Halmstad, lättad, nervös och förväntasfull.
Nervös brud på planet påväg till London för första gången, fick ett underbart välkommnade av England med vy över Westminister och London Eye och någon som väntade på Heathrow.
Njöt från början av att leva i landet långt borta och att bo själv.
Försökte från början att vara en seriös pluggbrud.
Förvirrad brud som inte visste vad hon ville med livet.
Nytt år, nytt hår och en hårdhudad singelbrud kom fram.
Som blev en galen partypingla.
Men jag lyckades hålla betygen uppe och har aldrig missat eller varit sen till en deadline!
Gjorde vad jag ville även om det betydde att åka hem till någon vid midnatt och gå i spöregn hem och ändå ha världens största leende på läpparna.
Har funnit fantastiska vänner och väntar och längtar något otroligt tills jag får återse dem.
Lämnade Worcester tillfreds med livet och med mig själv och snart är Caroline 2.0 på plats igen. För att åter igen leva livet jag valt, där depression, missade deadlines, olycklig kärlek och annat trams inte existerar.

Party at Piren.

Kategori: vardag

I veckan fyllde Terror 20 så igår det blev det firning av henne. Började med att hon hade bjudit in ett super tjejgäng, det serverades underbar bål, god middag och cheesecake, sen gick vi loss på SingStar, det var jättetrevligt. Sen drog vi till Piren. Där skapades det kaos och redan från början blev jag otaggad på grund av spöken från förr. Men i det stora hela så var det en toppenkväll, även om gamla sår revs upp och jag känner mig som en ond häxa igen. Kul.

Life is a bitch.

Kategori: vardag

Det gick att glömma och gå vidare när ingenting fanns att påminna om vad som en gång var, men när allt är en reminder och det förslutna får nuet att stanna upp är det inte lätt. Det är fucked up och det är inte kul. Jag vill inte vara kvar här, jag vill inte att han ska hata mig, jag vill att vi ska kunna leva våra liv utan att vara i vägen för varann och att våra vägar ska kunna mötas utan att det ska skada någon.
Det var så lätt att glömma allt som var bra och komma ihåg det som var dåligt, men nu kommer alla minnen tillbaka. Det suger.
En dag hoppas jag att vi kan mötas, utan att ha klumpen i magen. Jag hoppas att vi kan se tillbaka på det vi hade och le. Jag hoppas att vi kan glädjas åt dagen och det förflutna.

Happy!

Kategori: vardag

Råkade bara ramla in på Bubbelrooms hemsida (ja faktiskt, det är inte en sida jag normalt besöker) och där fann jag mina dröm träningsbyxor som jag dregglat efter så länge på rea för 169:-, jag tänkte inte ens, utan klick sa det och snart skickas de till mig, jag längar!!

This is love.

Kategori: vardag

Frihet.

Off to work.

Kategori: vardag

Snart hoppar jag in i min lilla pärla och kör till jobbet (Macken), hann med en prommis med Stig på förmiddagen innan regnet kom. Jag väntar mig en galet lugn kväll på jobbet, då ekvationen: torsdag+försäsong+regn=få kunder. Hade varit skönare med en rush så tiden går fort.
Efter jobbet bär det av till Aleks för lite fredasmys, och sen hem och hinna få lite sömn innan det är dags att fara til jobbet igen. Är helt slut idag så längtar redan tills jag får bädda ner mig igen, tror att de där 2,5-3h sömn igårnatt satte sina spår. Men jag är ju ung så lite förlorad sömn ska inte hindra mig från något.

Paparazzi.

Kategori: vardag

Linslus?

The wheels just keep on turning.

Kategori: vardag

Håret är som en svintotuss. Ett stort fågelbo. Dags att höra av mig till frisören nu!!! På riktigt alltså, fröken "jag gör det sen" är tillbaka. Jag borde lära mig att göra saker på en gång, det brukar ju bli bäst så. Ta bara mitt nya jobb till exempel, Selma tipsade mig och sa åt mig att ringa på en gång, jag tänkte skjuta på det men hon fick mig att ringa på en gång och tur var ju det! Tillbaka till dagens I-lands problem (bortsett från den svindyra soppan (bensin alltså) så vet jag inte om jag ska låta håret bli solblekt eller om jag ska slänga i en mörkare färg igen. Något tips? Nu ska jag dränka topparna i cerum innan jag hoppar i säng

Hard work?

Kategori: vardag

Introt på nya jobbet gick jättebra, tror att det kommer bli bra där. Fick en del frågor om vad det är för något och det är ett gruppboende här i Norrtälje. Där jag kommer att vara de dagar jag inte jobbar på Sjömacken i Gräddö, samt kanske köra båda några dagar.

Igår var det invigning av Teatern eller Salt som det nu heters nya klubbdel, så Selma fixade in mig på VIP grej igårkväll, senare när de öppnaade för pöbeln kom Elin och Louise mf dit. Var trevligt, men tog lite på krafterna att enbart ha sovit 2h i natt, men jag får skylla mig själv. Höll mig nykter i alla fall, så ingen baksmälla eller alkohol-parfym första dagen på jobbet.
Har hunnit med en del idag, efter jobbet blev det lunch med Louise och Elin följt av en tripp på stan, en tripp till standen och sen åkte jag med familjen till Uppsala och åt middag och besökte butiker som inte finns i småstäder, dvs IKEA aka Sveriges stolthet.

Jag och Selma på Salts uteplats.