Back on track!

Kategori: vardag

Igår jobbade jag första dagen för sägonen. Var nästan en dans på rosor, nytt kassasystem men det tog inte många kunder för att lära sig! Efter jobbet blev det lite solning med Louise och Elin. Kvällen spenderades med allsång och trevligt sällskap på Campus. Nu är jag hemma för att packa om och göra mig redo för jobbet. Var uppe med tuppen imorse för att gå på anställnings intervju typ, fick jobbet i alla fall och ska dit på intro imorgon! Denna sommar blir bara bättre!

One of those days.

Kategori: vardag

Pigg å gla, kexchokla? Typ i alla fall. Skulle åka in till Norrtälje idag, så satte mig i bilen och vred om nyckel, och vad hände ingenting, så jag prövade en gång till och ännu en, fortfarande ingen respons från bilen. Ringer min låsatsfar och talar om min situation, varpå han berättar att han plockat ur batteriet på min bil. Så med guidning via telefon satte jag tillbaka det, woho powerwoman indeed! Insåg dock att det där med bilmeck inte var min grej.

In till Norrtälje kom jag i varje fall och efter några snabba inköp på H&M så bar det av till Selmas place. Var super att få spendera lite tid med henne igen. Kvällen har spenderats med bilen även den. Jag har damtorkat, damsugit och spolat av den så nu är den som ny... Hm tror inte att min pärla någonsin kommer kunna bli det pga av sin ålder, men mycket fin är han(?) nu i varje fall. 

Imorgon jobbar jag mitt första pass för sommaren. Ska bli kul att äntligen ha något att göra om dagana. Jag hoppas bara att rösten håller.

I'll kill you or what's left of you.

Kategori: vardag

The truth is you're a liar.
And I dislike liars.

Google Earth.

Kategori: vardag

För er som inte visste det så älskar jag Google. Jag kan googla fram allt i hela världen tror jag. Google och jag är en match made in heaven. Tack vare en snilleblixt från mig och lite Google Eath så kan jag nu visa er en första bild på mitt nya hem. Tyvärr har de inte tagit foto på King Edmund Square utan bara på Moor Street (gatan man svänger av från) Men i en vinkel kan man se ena sidan i alla fall. 
Jag är ju som ni kanske märkt ganska kär i mitt nya hem, inte bara för att det är bra planlösning, fräsht och perfekt för oss utan även för att läget är ganska convenient. Måste visa er min prommenad till City Campus (Buisness School, där jag också bodde förra läsåret). Punkt A är min lägenhet och B skolan. Prommisen tar typ 4 min kanske).
Jag tjatar ju på en del om häsbanan, den är det stora blåa fäletet på vänser sida.

Samson.

Kategori: saker som får mig att le

Lyssnar på Samson, som får mig att tänka på mitt kära Worcester. Det finns nämligen ett par gator inte så långt i från mig som heter Samsone Street och Samsone Walk. Fåniga flickor tänker nog på kärlek till någon man när de hör låten, men jag får bara upp siluetten av min stad i mitt huvud och tänker på kärleken till den.
Denna bilden är min nya skrivbordsbild, är från min prommenadrunda runt hästbanan och man ser siluetten av staden. Det vita huset är City Campus där jag bodde förra året och katedralen syns också, detta är en av mina favoritbilder av min stad.

You and Me.

Kategori: musik

Grymt mysig låt, som går på repeat just nu, medan jag drömmer mig bort, långt bort.

Im gonna give all my secrets away.

Kategori: vardag

Vad är det bästa att göra när man är lite arg, ledsen eller bitter?
I vanliga fall brukar jag gå ut och gå ett varv eller två runt hästbanan med iPoden och hög musik, men här har jag inte min kära hästbana eller hälsan att gå ut och powerwalka i en timme så jag fick hitta på något annat. Det blev att städa och organisera köksskåpen och skafferiet. Ingen i detta huset kan hålla ordning eller vet ens om vad ordning och reda är (vilket går mig på nerverna) så jag har nu påbörjat ett projekt. Ska försöka få lite ordning här så man kan hita lite saker och ting i alla fall. Städa och organisera oreda ger mig nästan samma satisfaction som mina powerwalks.
Såhär brukar mina kvällar se ut, älskar att vara ute och gå i kvällssolen. Och som tur är ligger min nya lägenhet lika nära hästbanan om inte närmre till och med!

Still I'll hide from you, hide what's inside from you.

Kategori: vardag

Är lite sentemental nu så här på kvällskvisten. Kanske lite bitterhet inför morgondagen. Jag har alltid varit rädd för att gå miste om saker, så har alltid ställt upp på allt, och nu vet jag att "alla" kommer ha det skit trevligt imorgon och jag kommer inte att vara en del av det.

Bitter är jag också för att jag mår så pass mycket bättre idag än jag gjort tidigare, men att det ändå kanske inte riktigt räcker till.

En smula bitterhet för att vissa saker lämnades konstigt i England, önskar att jag ibland bara kunde vara lite modigare och prata ut när jag känner att jag behöver det. Eller problemet kanske var att jag var för modig.

Och ännu en, för att jag bryr mig.

Mega bitter blir jag för att jag tror att jag bryr mig bara för att jag är uttråkad och inte har något annat att bry mig om så jag letar upp något att "hänga upp mig på", suck, ibland blir man ju liiiite less på sig själv.

Fick mina första jobbtider idag.. Dessa gjorde mig ju inte så glad har två tre timmars pass nästa vecka, ja ni hörde rätt 3H?!?!?!?! Så jag kommer alltså att sätta mig i min bil, och köra 30-40 min för att jobba i 3h och sen sätta mig i bilen och köra tillbaka, ekonomiskt? NEJ. Värt? NEJ, Bitter? OJA. Räknade på att om jag kommer att jobba så som mitt schema ser ut nästa vecka kommer jag efter skatt och bensin pengar att tjäna 1000:- i veckan?! Det är inte ens värt att jobba då.. Men men man ska inte ta ut något i förskott, det kanske blir bättre senare under säsongen. *Håller tummarna*

Spotify.

Kategori: vardag

Nu har jag gjort något som jag sagt att jag aldrig skulle göra men det får vara väl investerade pengar. Jag har köpt Spotify Unlimited. Ja 49:- i månaden kanske inte är så mycket för att få tillgång till massa musik, men jag tycker fortfarande att svider att betala för något som man tidigare kunnat använda gratis.

Midsummer plans.

Kategori: vardag

Nu har jag bestämt mig, det blir en midsommar hemma själv i huset. Kanske får sällskap av en hund eller två. Åkte in till Norrtälje med mamma och Dessi idag för att handla, och efter en timme höll jag på att falla ihop. Så eftersom att jag börjar jobba nästa vecka så ska jag passa på att vila medan jag kan. Har köpt hem lite lätttuggad mat så det blir nog trevligt. Har ni några bra filmer att tipsa om? Något behöver jag ju underhålla mig med..

I'm not like that.

Kategori: vardag

"Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv"
Det måste varit så, den enda förlaringen jag kan ge. För det tar mer än 5 minuter att klicka, eller hur?

Am I turning in to a softie?

Kategori: musik

Okej, jag måste erkänna en sak, jag skäms.. Jag har lyssnat på en låt av Bo Kaspers Orkester tre gånger idag. Inte riktigt den musiken jag vanligtis faller för, men den texen var ju allt för gullig. Jag önskar att någon kunde göra en akustisk cover på den. Den heter i varje fall "Väljer dig" och är en riktigt lycklig kärleks låt, så jag vet inte varför jag fastnat för den kanske i hopp om att någon gång känna så!

Films.

Kategori: film

Har sett en del filmer senaste veckan. Såg just Remember me, som helt klart tar första platsen, så underbar film. Och JA Robert Pattinson är grymt snygg, speciellt när han röker, går i gamla kläder och bor i en sjaskig lya, mums. Men storyn var också grymt bra. Kärlek och familjeskap, helt perfekt och sen lite seriösa saker också.
Såg Burlesqe här om dagen också. Den var också riktigt bra, jag skulle beskriva den som en blanding mellan Coyote Ugly och Moulin Rouge. Nice story, fin miljö, bra musik. Klite klyschig men det är oftast de bra filmerna. Lite ögongodis bjöd den också på i form av Cam Gigandet (ni vet han från OC som spelar Volchok, jag började dreggla efter honom redan där och sen är han ju the bad guy i första Twilight filmen).
Lite andra filmer jag sett. Charlet Girl (med Ed Westwick från Gossip Girl) den var väl underhållande, men inte speciellt bra, rätt töntig, men som sagt lättsam underhållning. Just Friends med en av mina favoriter Ryan Reynolds, rätt så jättedåligt story faktiskt, det enda positiva med denn filmen var väl just att man kunde titta på Ryan. Just go with it, den var ju riktigt underhållande måste jag säga, precis en film i min smak, lagom rolig, kul story och så lite kärlek på det. The Switch, jag är lite blandad kring den men jag tror att jag tycker att den var bra. Jag gillar ju filmer med barn i centrum. When in Rome, ganska fånig och mycket underhållande. You Again, samma sak där lite fånig men mycket underhållande.

All the young dudes.

Kategori: vardag

Woho en händelserik dag i mitt liv!!! Typ i varje fall. Min finaste Catrin kom hit och hängde med mig på eftermiddagen, det var superkul att få träffa henne igen! Även om jag inte var stans hetaste eller frächaste häng idag (fast jag duschade faktiskt i morse så stank inte gammal sovsvett i alla fall, inte för att jag gjorde det innan, för då krävs det att man sover om natten... anyway så var det mys att få spendera lite tid med henne.)

Mamma sa att jag såg ut som ett ägghuvud idag, så jag frågade min låsatspappa om han tyckte att jag såg ut som en äggskalle, han såg ut som ett frågetecken och då kommer mamma för att rädda sin kommentar "jag menar ju bara att ditt huvud är mera ägg än boll, ja man ser ju dina öron nu.." Hm.. öh tack mamma, gullig du är.. 
Det hon försökte säga var att jag fått smalare ansikte sen operationen, till följd av min viktnedgång och att det ser annorlunda ut får vad det gjorde tidigare (dvs inga tjocka kinder?). 

Sen så har jag tagit kontakt med min frisör och kommer troligtvis att klippa mig nästa vecka. Det ska bli ett spännande äventyr i sig att se hur jag lyckas komma förbi med det obemärkt. Inte frisyren alltså, utan hur jag rent fysiskt kan komma till frisören obemärkt så ingen som inte vill se mig gör det. Men det är någon annan dags problem och vi får väl tacka för att varje dag är ett äventyr.. 

Puss å godnatt, för nu tror ni nog att jag fått fnatt! 

(vilket jag med stor sannorlikhet har..)

WTF?!

Kategori: vardag

Tror jag missat något, nu igen.. Eftersom att jag har ganska mycket fritid nu så spenderar jag några timmar om dagen till att läsa bloggar, både favoriter och nya, och nu undrar jag vad är det med denna hysteri kring midsommar kläder? Är inte midsommar en högtids att spendera med nära och kära, sitta i gräset och hoppa smågrodorna, bli myggbiten på kvällskvisten och supa sig redlös? Sen när blev det ett "mode måste"? "Denna skärningen blir perfekt till midsommar klänningen" "För er som fortfarande inte hittat något till midsommar, vill jag tipsa om denna" Osv osv... Jag döör. Om jag lyckas ta mig till något midsommar firande tänkte jag sänga på mig vad än av det som finns i garderoben och jag lovar att jag kommer se fab ut i alla fall.

Midsummer, it's only just a dream.

Kategori: vardag

Midsommar närmar sig med stormsteg, och jag är fortfarande inställd på att ligga ensam hemma och återhämta mig. Jag är bjuden på fem olika tillställningar men tror inte att jag orkar med någon av dem som det känns idag. Mamma vill att jag ska följa med dem upp till Österbybruk och fira med henne, hennes kompisar + familjer, men jag känner varken för att sova i husvagn eller köra 10 mil eller vad det nu är hem på kvällskvisten.
Fast vad är midsommar egentligen? De senaste åren har jag ändå inte firat midsommar traditionellt. Förra året var jag på bröllop och året innan i Turkiet. Midsommar är ändå en dum högtid som hetsar till hög alkohol konsumption och allt illa det för med sig; rattfylla, bråk, underåriga som dricker. Jag gillar inte sill och är inte så förtjust i nubbe, så det kanske är lika bra för mig att stanna hemma.
(Detta inlägget skrivs i hopp om att inte missa något trevligt.)

In the dark of the night.

Kategori: vardag

HEMSK NATT inatt. Har knappt fått en blund, på grund av att jag inte kunna ligga ner. För så fort jag låg ner så brännde det av smärta i halsen. Så har sovit en stund sittande, med en miljon kuddar bakom mig. Sov en stund hängandes över ett berg med kuddar. Aah, har sovit i intervaller á 20-30 min nästan hela natten, lyckades sova i två hela timmar mellan 06 och 08, vaknade då av att mamma kom och upp och väkte mig. Hon kommer tillbaka hem om några timmar i alla fall med min medicin, mina supertabeltter har tagit slut *paink* så hon får åka och hämta ut dem åt mig så jag klarar mig igenom dagen.

Wake me up when September is here.

Kategori: vardag

Är det normalt att längta till hösten innan man ens fått smaka på sommaren? Jag kan i alla fall inte sluta dagdrömma om hösten. Jag fantiserar om höstgarderoben, vilka kläder jag ska ta med mig till Wor, vilka skor, hur jag ska matcha, hur jag struttar i mina fina kläder till mina nya kurser, från min egen lägenhet som ska delas med världens bästa Emelie. Ser höstsolen lysa över ett orangefärgat Worcester och kan känna kylan i luften när jag vandrar upp till St Johns tidigt en vardags morgon. Vet egentligen inte om det är Worcester eller hösten jag vill ha, men jag läntar som en galning tills min nya termin börjar. När jag var färdig men förra terminen kände jag för första gången i mitt liv att jag kunde ha fortsatt under sommaren utan att det var tråkigt eller att jag var totalt slutkörd och sönderstressad.
Jag och Worcester Cathedral

I <3 Sailors

Kategori: vardag

Det var ju inte för intet jag valde att gå marina!

Day 7 without tonsills.

Kategori: vardag

God dag. Jag har nu vaknat upp till ännu ett dag av smärta från helvettet. 5-7 dagar stod det att det kunde göra ondare. Idag är dag 7, så om det inte börjar bli bättre imorgon vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag skulle behöva åka in till Norrtälje idag och gå på Apoteket för att hämta ut mer medicin, men får se om jag kanske kan skicka med mitt leg med min kära mor så kan hon få göra det istället. Jag är inte jätte taggad på att köra eller åka bil just nu.
Imorgon mina vänner är en stor dag, för då får jag besök, finaste tvillingen kommer hit, så jag måste må bättre så jag kan prata med henne (igår sa jag inte många ord på hela dagen, gjorde för ont). Ska bli kanoners att få träffa henne!
hej två år gamal bild!

Stig!

Kategori: vardag

Jag är glad att jag har min ögonsten i alla fall.

Beach 11'

Kategori: vardag

Har ju de senaste året + åren lagt på mig lite extra överallt. När jag kom hem från England och prövade mina kläder visade det sig att ett par av mina favorit shorts inte gick att stänga längre. Det var liksom omöjligt att ens få knappen och hålet nära varandra.
Sju dagar efter min halsmandels operation har jag gått ner 6kg (förstår att mycket av det är vätska) och igår kunde jag stänga shortsen. Woho, jag blir lite stolt trots att jag vet att jag kommer gå upp en del igen när jag kan äta normalt. Äter i samma mängder som en baby nu. Men det är helt sjukt att kroppen kan tappa så mycket på bara en vecka. Och "konsistensen" på min kropp är helt slapp, vanligtvis brukar man ju vara lite fast, känns asknäppt.

I'm such a girl... But who cares? BUHUU I'm in pain!!!!!

Kategori: vardag

AAAAAAAAAAAAAAJ! Idag är det fortfarande värre. Gör så ont att jag vill halshugga mig. Ska försöka ta mig igenom idag och imorgon som troligtvis kommer att kännas likadant och efter det borde smärtan lindras och jag vara på bättringsvägen.
Nedan ser ni en bild på min exotiska frukost som tas klockan 08:00 varje morgon, idag har den dock inte fått mig att känna mig bättre. Är grymt glad att jag äntligen lärt mig att svälja tabletter, annars hade denna lilla resa varit outhärdlig.

I love shopping without spending any money.

Kategori: vardag

Detta är anledningen till att min syster gjorde mig så glad idag! Hon rensade ur bland sina kläder och gav det hon inte ville ha kvar till mig!! Jag är supernöjd!

Oh, it hurts!

Kategori: vardag

Det står i mina papper att det kan börja göra mer ont efter 5-7 dagar och det gjorde det idag. Vaknade av att min syster pratade i telefon 06:00 och hela huvudet pulserade av smärta. Kändes som om det skulle explodera. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Tårarna bara sprutade av att det gjorde så ont. Ringde mamma som kom upp och srök mig på ryggen. Tog mina superduper tabletter och lyckades till slut somna om. Nu känns det ok, känns "som vanligt". Fick en liten gjädje kick av min syster idag, visar senare. Gillar dessa dagar trots att det gör satans ont, för det händer något superbra nästan varje dag!

Everybody wants to party on a friday night.

Kategori: vardag

Vad gör man som nyopererad en fredagskväll? Ja, inte dricker man vin och gör sig snygg med sina kamrater i alla fall, eller smider planer inför morgondagen. Nej, istället ligger man illamående i sängen och väntar på bättre tider.
Helt synd om mig när det dock inte då min kära syster kommer hit sent ikväll! Ska bli kanoners att träffa henne, vi har inte setts på ett halvår. Känner mig dock fortfarnde lite bitter för att inte kunna göra mig fin och umgås "som alla andra".

Those dreams..

Kategori: vardag

Jag måste säga att det är inte konstigt att jag är trött och utmattad och måste sova hela dagarna då jag vaknar upp lika trött som jag somnade. Mina drömmar är riktigt utmattande kan jag säga.
Nyss åkte jag på magiska bröd ut till en ö, för att måla om ett stort hus svart innuti för att sedan åka iväg och besegra Voldemort och rädda gisslan, efter det skulle vi käka tacos. Men efter vi målat nästan hela huset svart, var väggarna vita igen, suck, hur less blir man inte då liksom? Så vi insåg att de visste att vi var på väg, vi började leta runt i huset och det enda vi hittade var massa olika spöken. Spökerna började spela sköna melodier från 50-60-70 talet på ett piano och helt plötsligt twistade och dansade vi istället. Jag hade på mig ett par vida byxor med hög midja i puderrosa, ett par beiga klackar och twistade på som tusan tillsammans med min farmor och hennes syster som helt plötsligt var där. Sen kom Fredrik Kempe (?) in och började dansa med oss, för att sedan ta en paus och åt chicken nuggets som han doppade i currysås och sen i snabbbkaffe.
Som ni förstår är jag väääldigt upptagen under dagarna..

Love?

Kategori: vardag

Har dregglat efter dessa träningsbyxor i över ett år nu och tänkte att jag kanske kunde få unna mig dem eftersom att jag var så duktig och vann stipendiumet. Dessa och ett par EsayTone i höst skulle ju sitta som en smäck! Hm.. Är det ett tecken att Nelly har gratis frakt? Detta kanske krävs lite mer tanke, eftersom att klockan är halv två plus jag äter stark medicin..
Speedy Trouser SEK 399, Classified - NELLY.COM

Twisted mind.

Kategori: vardag

Jag blir galen. Inte nog med att jag har ont efter operationen så tål jag inte riktigt mina tabletter alla dagar. Jag blir rätt sjuk av dem ibland och ibland mår jag bara illa.
Vaknade just av att jag mådde illa och hade haft två hemska drömmar. För yret och illamåeendet speglas i drömmarna också.
I min första dröm var jag asfull en vinternatt, och skulle i slalompjäxor på ogrusad isväg ta mig hem. Gick ju inte att gå en mter utan att ramla, dels på grund av fyllan, dels på grund av den hala isen. Efter det drömmer jag att jag är omord på ett stort skepp och sitter högt uppe i en mast och får svindel blandad med sjösjuka. Woho, älska mina drömmar, not. Jag ramlar i nästan alla oavsett om det är en "normal dröm" eller en som de åvan. Även höga höjder är ett återkommande tema i drömmarna just nu.
Mina drömmar är totalt up fuckade nu i alla fall inte bara på grund av feber, illamående och medicin, utan kulturkrok också, drömmer på en mix av svenska och engeska nu. Detta är faktiskt första gången jag mixar i en dröm vad jag kommer ihåg. Annars när jag drömmer om Sverige drömmer jag alltid på svenska och när jag drömmer om kompisar i England, alltid på engelska.

Thank you, Roslagens Sparbank!

Kategori: vardag

Jag är nog en av de lyckligaste människorna på jorden just nu!! Fick just ett mail från Roslagens Sparbank och jag är en av sex som fått stipendium för terminsavgiften för nästa läsår (vi var tydligen tjugofyra som ansökte)!! WOHO! Jag kan inte ens beskriva hur lycklig jag är!! Det superkul att få lite hjälp med den financiella delen av min utbildning, plus att jag är så otroligt stolt över mig själv att jag kan skriva och pressentera mig själv på ett sätt som gör att jag kan få saker jag vill ha!

Egoboost magazine.

Kategori: vardag

Mamma lyckades köpa sista nummret av Egoboost åt mig på Pressbyrån idag, wiho! Har velat läsa den enda sedan den kom ut, men liiite svårt att få tag i från England. Så nu passar det perfekt som sysselsättning, när jag ändå är sjukskriven. Behöver lite omväxling från facebook, filmtittande och att sova. Kul att jag redan efter två dagar börjar bli rastlös..

It's called pain and irritation not jealousy.

Kategori: vardag

Man blir lite bitter med otrolig halsont, så det är ok att jag skyller på smärta och att det inte har med något annat att göra righ? MEN min nya rockstjärna, fel av mig att kalla honom min, men rockstjärnan nummer två och äckliga fnitterflickan är vänner på facebook nu efter helgen. Ofta han blir kompis med henne och inte med mig (inte för att jag skickat iväg en vän förfrågan men ändå). Jag tål inte bruden, förstår inte hur andra människor kan göra det.

Day 3 without tonsills.

Kategori: vardag

AAAAAJ, säger jag bara. Idag gör det ondare än någonsin, troligtvis har all morfin släppt nu. Det gör superont trots att jag tog fyra tabletter för några timmar sedan, och det onda stramar upp mot öronen. Vaknade just. Sov inte så mycket i natt så har tagit igen en del nu på förmiddagen. Rutiner är ingenting som existerar för mig nu, jag sover när jag är trött och resten av tiden går åt till att försöka få i mig något.

Bye bye Tonsills!

Kategori: vardag

Nu har jag settlat mig in hemma. Sovit, tittat på film och får i mig vätska.
När vi kom till Sophiahemmet igår var vi en halve timme tidiga men den som skulle opereras innan mig hade inte kommit så jag fick hoppa in direkt. Först träffade jag min doktor (hon var supergullig) sen fick jag gå direkt till narkosläkaren. De gav mig tabletter, en sjukhus rock och sen var det bara att hoppa upp på sägen. När de sprutade in medlet sa det att det snart skulle kännas lite konstigt, så började det snurra som en dålig fylla sen sov jag. Vaknade och allt var klart. Fick en glass och sen drog de in mig på avdelningen. Sov nästan resten av dagen och natten var lite upp och ner. Imorse mådde jag däremot skit, spydde upp allt jag fått i mig och kände mig helt död. När min läkare kom in och pratade med mig på morgonen, berättade hon att jag hade en hålighet bakom min högra halsmandel och berättade att den funnits där sedan min första halsböld (två år sedan). Inte konstigt att jag fått fler hals bölder och en jäkla massa ont i halsen, men jag kommer förhoppningsvis att bli bra nu!
Nu har jag fått prövat att ligga på sjukhus också och det var helt ok. Alla sköterskor var supergulliga, de fyllde på mitt vatten när det var slut och kom ofta in och tittade till oss (var en annan tjej i mitt rum också). De gav mig massa glass och nyponsoppa så jag var helnöjd.
Hej och hur hög är jag på uppvaket? Haha, men jag var glad att det var över och jag fick glass.
Tacke gode gud för denna, annars hade det blivit en tråkig natt. Jag hade jättesvårt att sova, sov och vaknade hela tiden. Så har tagit igen en hel del tv-tittande nu.

Home.

Kategori: vardag

Nu är jag hemma från operationen, kom hem i förmiddags men har sovit och lite sånt sen jag kom hem så bloggen fick vänta.

Call, break it off.

Kategori: vardag

Egentligen borde jag nog sova nu, men det gör jag ju inte, varför göra som man borde? Låter tråkigt. Imorgon ryker tonsillerna i varje fall och jag börjar bli nervös, men det går nog bra, risken att dö är nog oerhört liten. Blir ett besök hos Sveriges stolthet först, så det är ju något att se fram emot i varje fall. Är i behov av gardiner, galjar, och lite förvarings grejs, önskar som tusan att jag hade mer ordning på rummet.. Jag trivs inte i röra och jag kan inte förstå att jag är så olika min mor.. hon verkar älska att bo i röra.
Har njutit av solen och träffat Aleks och Selma de senaste dagarna, Svergie är helt ok, men jag saknar mitt kära Worcester det kommer jag inte ifrån. Det har sin charm att sova i ett litet studentrum, höra partypeople hela natten, få samtal klockan fem på morgonen, stressa inför uppgifter och umgås med underbara människor.
Usch, mitt tomma rum.. Fick lite tårar i ögonen när jag tog en sista titt på det tomma rummet, och log lite innombords för allt som hänt där inne; långa studysessions, förfester, bakishäng, hemsläp, plugghjälp, trötta hemma kvällar och så mycket mer. Kändes knäppt att städa ur och lämna helt kalt och opersonligt. Men rummet har trots allt bra karma så nästa person som bor där kommer helt klart att ha ett super år.

Just give me a fucking door or a ticket home.

Kategori: vardag

Tog mig cirka 24h att tröttna på detta och längta hem. Hoppas det blir bättre när jag börjar jobba.. Hoppas det blir bättre när jag får en dörr till mitt rum. Min mor verkar inte förstå omställningen från att bo SJÄLV till att bo med tre andra, dela toalett och inte ens ha en dörr att stänga om mig. Jag håller som sagt på att bli galen efter bara en dag, jag kan ju också tillägga att jag inte varit hemma under dagen. Jag måste få vara själv för att fungera och detta kommer aldrig att funka då folk inte kan gå på övervånginen utan att kunna kika in på mig.
Hon verkar också totalt sakna förståelse för att detta inte är mitt liv längre, utan att jag bor i Worcester. Detta är inte mitt liv, men jag måste stå ut med det i några månader. Skulle jag slita henne från hennes liv och "tvinga" henne att bo någon annanstans som är helt annorlunda från hennes liv skulle hon säkert inte heller bli glad. Jag är jäkligt negativ just nu, jag vet, men jag kan inte hantera detta. Jag har som jag sagt innan aldrig varit så tillfreds med livet som jag var denna terminen och nu går jag tillbaka till den osynliga människan som inte känner någon i en småstad, som gömmer sig för de hon känner för att hon inte orkar, jag går tillbaka till att vara skuggan av hon som jag vill vara, för att det är den jag är här. Jag vill leva det livet jag valt för mig.

I'm just one drink away and I'm back in Wonderland like it was yesterday..

Kategori: vardag

Ett glas vin i sängen med facebook som underhålling, blir avslutningen på denna dagen om jag inte orkar städa upp i vardagsrummet uppe och drar på en film. Orkade inte gå ut idag, men känner mig lite uttråkad, har i alla fall Mattan på facebook chatten som underhållning. Alltid något. Önskar att jag kunde ta min vanliga kvällsprommis runt hästbanan, men det går ju inte och något bra prommenad stråk här känner jag inte tills, det får upptäckas någon dag då det är ljust ute. Som väntat saknar jag Worcester som en galning, trots att jag bara varit i Sverige i en dag.. Men det är ju en dag närmare september..

Sweden, day 1.

Kategori: vardag

Åh herregud, här rinner svetten av mig, stålande sol och 28 grader har Sverige bjudit på idag. Min kropp är i chock tillstånd, inte alls van vid denna värme. Har varit och kollat på Jontes student och blev bjuden på massa god mat på mottagingen. Har även insett att sverige har mygg och ljusa nätter, jag tycker att detta är två otroligt irriterande kvalitéer. Annars är det sig likt, lika stort kaos hemma, men mys att träffa mina babes.

I've got one more day in Wonderland.

Kategori: vardag

Idag har jag packat och städat och srubbat och slitit. Har städat halva köket, mer orkar jag inte göra, ingen av mina lata flatmates har lyft ett finger innan de flyttade, idioter.. I alla fall är nästan hela rummet ihop packat nu och jag och Emelie tog en taxi ner till förrådet med nästan alla mina prylar. Nu håller jag tummarna att jag klarar vikten på torsdag, jag är lite orolig måste jag säga. Men jag bryr mig inte, jag hoppas jag missar helvettes planet och råkar bli kvar här för resten av sommaren. Har aldrig kännt att jag vill tillbaka mindre. Visst jag saknar vissa saker i Svergie ibland, men just nu är jag bara arg, frusterad och ledsen på Svergie och människorna där. Jag stannar hellre här och isolerar mig själv med lyckan från min lilla bubbla.

Haha, oh my, I need to go to sleep now..

Kategori: vardag

Beer goggles works at facebook as well, just so you know! Thank god it's 3:30 am.

Did I just make THAT mistake?

Kategori: vardag

Kom just hem efter ännu en spontan utång med Amelie och Ella. Vi skulle bara ta en drink men några vänner, vilket ledde till två, sen stängde stället, så vi gick till Bushies som hade gratis inträde och £1.25 drinks i kväll. Så det blev några VK's och lite dansande. Mitt mål för kvällen var att göra bort mig så mycket så att det var värt att lämna Worcester för några månader, tyvärr failade jag. Suck. Gjorde dock ett litet misslyckat booty call, men inte ens det fick mig att göra bort mig tillräckligt för att lämna stan.. Aja, jag har fortfarande två dagar på mig att fucka up mitt liv.

Why am I afraid of letting go?

Kategori: vardag

Separations ångest så det skriker om det. Vet inte riktigt hur jag ska hantera att lämna platsen som skänkt mig så mycket lycka. Jag har fått leva i min takt och göra saker på mina vilkor. Jag har hittat balansen som inte fanns i mitt liv de två sista åren på gymnasiet. Jag har fått byggt mig ett eget liv, min lilla bubbla. Jag har fått förverkliga så många drömmar sedan jag kom hit. Jag vet inte hur jag ska kunna samanfatta alla känslor jag har till Worcester. Jag kom hit utan några egentliga förväntningar och förhoppningar, och det visade sig vara Wonderland.
Jag har växt något enormt sen jag kom hit. Inte bara att jag lär mig saker på uni och förbättrat engelskan (eller hoppas jag gjort det i alla fall), utan att bo själv, eget ansvar för mina stuider och att möta motgångarna istället för att låta dem äta upp mig. När jag tänker tillbaka på mig själv innan jul och mig idag, är det som svart och vittt, två skilda personer. Jag säger dock inte att livet är en dans på rosor för det är det aldrig, men detta är min tid att göra mina misstag, lära mig av dem, göra fler misstag och till slut blir det nog en klock kvinna av mig också.
Jag är rädd för att komma tillbaka till Sverige. Rädd för att tappa den jag är här och gå tillbaka till någon jag inte ens vill komma ihåg att jag varit. Jag vill inte åka på en släng av deprision under sommaren, för jag vet hur mycket det skulle förstöra för mig.
Jag blir inte kär i någon, men jag är kär i platsen och att lämna något man älskar är aldrig kul. Känns skönt att ha augusti tryggheten.

Never ready to leave.

Kategori: musik

Mixed emotions.

Kategori: vardag

Blev en spontan utgång med Ella och Amelie igår. Fick besök at 04:30 inatt. Visade just vägen ut. Är fylld av blandade känslor. Vet inte om jag är lättad eller ledsen. Vet inte om jag vill visa fingret eller fråga om en sista träff innan det är dags att åka till Swe. Jag hade nog velat ha ett bättre hejdå. Vet inte ens om det var hejdå.  "see ya, behave"

 
"Im gonna have a single bed next year as well, but I guess youre not gonna see that" "There will probelby be some other fellow lying in your bed"


Vad betyder en hej och en hejdå puss? Jag hatar när saker och ting är odefinierade. Vet inte om jag bara vill komma härifrån eller om jag inte vill något hellre än att stanna. Känner mig besviken på denna dagen, vilket egentligen kanske är obegrundat, vi hade det ju trevligt.


Maybe I just gonna drown a bottle of Jack tonight.


Jag ska nog bara ta detta för vad det är och säga "boy, we've had a real good time and I wish you the best on your way"

New flat in Wonderland!

Kategori: vardag

Var inte hemma så mycket igår så har helt glömt bort att informera världen om att jag och Emelie blev med lägenhet igår!!!!! WOHO.
Åh den är perfekt, tyvärr har jag inga bilder på den, men det kommer att bli awesome. Jag lyckades pusha inflyttnings datumet från 2 juli till 1 augusti, så vi slipper betala hyra i juli, toppen! Dock måste jag vara i Worcester den 1 aug, för att skriva på kontraktet, så det blir en liten sommar tipp till England, jag klagar inte.

What to do?

Kategori: vardag

Idag blev det pannkaks frukost och nu finns det endast ägg på min hylla i kylen. Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Pratade med Ella och Amelie om att picknicka idag men det är lite molnigt så vi får se hur det blir med det. Igår hade vi det superbra, satt ute i solen ett tag, sen gick vi och köpte middag. Lagade ihop en rikitg gourmetmåltid. Vitlöksmarinerade potatisar i ung, en kött bit (superfin rumpstek) och vitlöksås till det mums! En av anledningarna till att jag inte svarade på smset som landade i nallen vid två-tiden inatt, hade ett rejält vitlöks molen runt mig..

Aren't we trying to be smart baby?

Kategori: vardag

Vaknar i yra i natt av att ett hemsk ljud ekar genom rummet. Ljudet kommer från mobilen "åh nej inte alarm". Tar upp mobilen och kollar på det, det är inte alarmet. Inkommande samtal från "Sexy XXXX", jag stirrar på den ett tag, missar samtalet. Ser då att detta är nummer tre av missade samtal inom tre minuter. Kolckan är 04:56. Ler och somnar om igen.

Sweet memories.

Kategori: vardag

Såg just att det finns en grupp på facebook som heter "Today i dont feel like doing anything. Except you, you id do you" och helt plötsligt så kom det upp lite sweet memories från en morgon när jag vaknar upp i en annans säng och personen frågar om jag ska göra något speciellt under dagen, jag svarar nej, personen säger inte jag heller och att den känner sig som den där sången om att inte göra någonting idag. Vi bestämde oss sedan för att ligga i sängen och göra ingenting under dagen och sen dot dot dot.

There's a chance that I'll start to wonder if this was the thing to do.

Kategori: vardag

Jaha då var det klart. Vet fortfarande inte hur jag känner inför mina resultat, en del av mig är mycket nöljd, medan en annan arg, frusterad, besviken, förvirrad, ledsen, tyngd.. Jag har lite halft gett upp hoppet nu, jag klarade inte av att få ett A under första året så det känns liksom kört nu, för nivån till nästa år kommer att höjas något extremt och då kommer jag ju verkligen inte kunna få ett A. Aja en gång ett VG+ barn, alltid ett VG+ barn.

??

Kategori: vardag

Både jag och España är ready to party, men var är Emelie?
och svar ja, jag har varit ute i solen idag och har därför intagit rollen som tomat ikväll!

Decision agony.

Kategori: vardag

Har galen besluts ångest, kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll, men har i alla fall eliminerat ner till två alternativ, vilken av klänningarna ska jag ha?

Results!

Kategori: vardag

Det har kommit upp en del resultat nu från mina slutprov och inlämningar och jag vet inte om jag ska skratta mig lycklig eller gråta av sorg.
På min management essay som jag arbetade med i två veckor fick jag B+, det är ett bra betyg men jag är grymt besviken på att det är vad jag får för att ha kämpat så länge med den men men. Fick B på economics provet, vilket inte riktigt känns alls, kändes bra efter jag skrivit det så ett B känns helt rätt. Slutbetyget i dessa två kurserna är dock inte satta, i management har jag fått B på 50% och B+ på 50% så hoppas att de avrundar uppåt och i ecomonics har jag fått B+ på 30% tror jag och B på 70%, är inte säker på procentsatserna men vet att sista provet var värt mer.
Slutligen har jag ett helt betyg som är klart och det är business law, jag trodde att jag skulle få ett fail på examen men jag fick ett C-, vilket är det sämsta betyget jag fått sedan jag började på uni meeeeen jag fick ett B- i slutbetyg i alla fall så jag är glad, mitt mål var att få minst B i allt denna termin och det verkar jag kunna hålla än så länge, det hänger bara på decision making essayen.

I'm going to Spain again!

Kategori: vardag

agen började med att jag skulle göra rätt för mig och betala den sista hyran, traskade upp till St Johns och gick till Fincance office. Där betalade jag samt frågade varför jag inte fått några bursary pengar som alla andra fått, kvinnan som jobbade där kollade i en pärm och kollade på mig med ett leende på läpparna och sa "I think I'm gonna make you very happy today", och så gav hon mig 5 checkar á £100, woho! Det kändes som julafton. Nu har jag pengar så jag kan betala min del av depositen på vårat nya hem, nice.
Efter det tog jag och Emelie en sväng på stan jag köpte strumpbyxor för £2 och sen skulle inhandla lite vin till kvällen. Tyvärr var alla flaskor España slut, men vi hittade en bag-in-box istället, £12.79 gick den på, inte helt fel!

I don't think I will manage to get out of this town.

Kategori: vardag

Jaha, då var de dumma biljetterna till Sverige bokade också. Jag sköt på det till sista sekunden och på grund av det fick jag betala 100kr extra, jävla skit. Har en vecka kvar i Wonderland, ska försöka göra det bästa av den. Imorgon blir det utgång med Emelie, Amelie och Ella, kanske blir det min sista utgång här på flera månader så jag ska slå klackarna i taket och köra all in (som om jag inte alltid gör det, haha). När det gäller packing och sådant ligger jag ganska bra till känns det som, ska väl göras en del mer rensning då jag enbart flyger till Sverige med 20kg, en utmaning svar ja, men jag får ta 10kg handbagage (och jag ränkar inte med datorn då) så det löser sig nog.
Åh jag saknar det redan. Bara tanken på att lämna detta ger mig en klump i magen.

Will I be the queen at Kind Edmund Square?

Kategori: vardag

Hela denna dagen har gått åt att vänta på att klockan skulle bli 18:00, för att förriva tiden gick jag och Emelie ut på en långprommis, käkade lunch, solade, glodde på tv, gick och köpte energidryck, drack energidryck, fick engeri... Sen när klockan äntligen slog 18 klev vi åter in i det som förhoppningsvis kommer att vara vårat hem. Hyresgästen som bodde där innan hade flyttat och och hyresvärden hade hunnit varit där och målat väggarna. Vi har nu mailat agenten och sagt att vi vill ha den på ett condition, om de fixar en frys och en tvättmaskin. Känns skönt att nästan hittat hem, om detta inte går i hamn kommer jag att gråta som ett litet barn..