Okej, vi tar sanningen då

Kategori: vardag

Klart som korvspad att jag känner mig som ett frågetecken och att jag tänker på det och honom. Att jag undrar och gång på gång frågar mig själv varför. Men detta är en konstig känsla i magen, detta är inte något som tynger mig. Jag vet att jag förtjänar bättre.

score

Kategori: vardag

När man får en kille att klockan halv fyra på natten ge sig ut i kylan och halkan för att gå dit där man är.

du lyser upp min dag hjärtat, även de dagar då jag vill sova ;)

Kategori: vardag

idag mår jag bra för att må dåligt

Kategori: vardag

   

nyfunnet självförtoende!

Kategori: vardag

Nu kör vi för fan!!!!!!

Peppar för fullt!!

Kategori: vardag

Ikväll då jäklarns ska det bli en bra kväll. Poppar musik, fixar mig och packar.

Nu är den äntligen här, kvällen vi alla väntat så länge på!!!!



ahaaa aa

Kategori: vardag

En oplanerad utgång äge rum igår. Jag en snart nittonårig flicka var nykter för att samla krafterna och resurserna till kvällens äventyr.  I sällskap av goda vänner och nya höga klackar dansades det till bristnings gränsen. Vilket idag resulterar i trötthet, ömhet och skoskav.

no. 5

Kategori: vardag



Reklam med mitt favorit märke och en av världens vackraste kvinnor och en snygg man. Det kan bara inte slå fel. Speciellt inte när reklamen visar exakt det jag vill just nu.

Cambridge Young Enterprise International Examination

Kategori: vardag

Har fått hem caset till internationella tentamen som äger rum på tisdag. Blev just galet nervös, men det går nog bra. Verkar vara som ett nationellt prov i engelska fast caset handlar om ett UF-företag och frågorna handlar om företagande och UF, samt så kan jag använda mig av mina egna erfarenheter i svaren. Dock är jag lite nerövs över engelskan då jag inte lärt mig företagstermer på engelska, men jag får väl improvissera. Antlingen går det an eller så gör det inte det.

naglarna är borta. han är borta. jag är borta.

Kategori: vardag

    

I'm a dreamer and dreaming's what I do

Kategori: vardag





"Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va"

Det finns en vän

Kategori: vardag

Som jag en gång pratade med nästan dagligen. Han hade upplevt nästan allt jag stod inför och stöttade mig i alla lägen. Han var den jag ringde när jag bråkat med min syster och åkt hemmifrån, när jag kände mig tyngd på vecka nitton och när jag bara ville prata med någon. Någonting som jag idag inte kan beskriva hände och vi hördes inte på länge. Vi sågs, sen hördes vi inte på länge, vi sågs sen hördes vi inte på längre och så har det fortsatt. Oavsett vad kommer han alltid att finnas i mitt hjärta som en god vän och snart ska vi ses igen. Även om vår relation och vänskap aldrig kommer att bli som då, så känns det bra att kunna prata med honom. Förhoppningsvis kan han hjälpa mig att se på vissa saker ur ett annat perspektiv. Jag hatar att sakna vänner, men jag har insett att detta inte är en vän jag behöver sakna, för telefonen finns alltid i min ficka och han på andra sidan.

man behöver alltid något att se framemot!

Kategori: vardag

Och det jag längtar mest efter nu är helgen. Fick just lära mig livets stora gåta av Elin; "Men are toys", och detta ska jag leva efter ihelgen. Kan bli farligt.. Det roliga är att hon vet vilka konsekvenser detta kan få, haha. Kan även meddela världen att hon fått en soffa i sin längenhet, ska bli kul att se hur det påverkar våra legendariska efterfester! I helgen ska jag leva upp till mitt smeknamn från bartenders världen över "Miss Mojito"!

Lite tankar som dyker upp efter veckans samtal.

Kategori: vardag

När jag säger att jag inte bryr mig så menar jag det verkligen, i alla fall i detta fall. Jag säger att det som händer händer och thats it. Bära eller brista, det visar sig. Dock tror jag på det snarare alternativet. Lite tråkigt om så är fallet men jag blir inte bitter. Det finns annat, det finns bättre, jag förtjänar mer.

när det äntligen är över

Kategori: vardag

ligger jag i sängen med mjukisar och fleecetröja. Jag hat duschat bort mässan och allt som den innebar. Efter två dagars huvudvärk, buller, lurar, isande vinterkyla, prisutdelningar, kunder, montrar, produkter, tjänster, sena bussar och inställda tåg, upp med monter, i monter, sälja, sälja, ragga folk till monter, ner med monter, inga fasta mattider, ingen vila, inga priser är jag totalt slut. God kväll och godnatt!

breaking it up

Kategori: musik



jag vill tvätta bort din doft från mina kläder,

jag är en dramaqueen, i know

påminn mig inte, inte om något

jag poppar bäst på natten, u should know


"if you give it a minute it's wrong
if you give it a minute it's gone
if we're just waiting a second too long
darling I'll leave and you won't come along

so give me the reason to stay
five me the reason to wait
you know I don't look to get caught
'cause darling we're here but my true love is not

breaking it up, before it's on
breaking it up, it's already gone"

som jag hade dig förut

Kategori: musik



Inga ord behövs för att beskriva denna låt.

mitt i denna mix av känslor är det en famn jag längtar att vara i.

Kategori: vardag

Den mest oväntade. Den som alltid finns där för mig.  sssh..

Där ute finns så många långa nätter.

Kategori: vardag

Har just tagit ett långt bad och ska snart göra middag. Sitter ensam i en längenhet i stan och njuter av ensamheten. Träffade Dino igår, not much to say about that.. Funderar på att ringa Simfoten, Allan, Voldemort eller Cykolpet bara för att snacka. För trots att det är skönt med ensamhet och att inte ha någon här, är det skönt att prata med någon i telefon. Någon jag inte sett på länge, någon som man kan prata strunt med. Träffade Palmis en sväng idag, gu' va skönt det var. Härligt att spy ut alla känslor på någon som är så duktig på att lyssna och varit med hela vägen. Den så var det aplänge sedan vi sågs så att se henne igen var fantastiskt.

dubbelmoral från en fattig student

Kategori: vardag

jag borde vara hemma och vila ihelgen, men om det inte blir Dino imorgon drar jag nog på korridorsfest på campus, Steph skickade just en inbjudan och jag tycker att detta med vit helg låter tråkigare och jobbigare för var minut, imorgon ska jag inte ha ont i halsen.

ge mig!

Kategori: vardag

I want a house on a beach and you in my dreams

Kategori: vardag

död!

Kategori: vardag

Jag är helt totalt slut! Ligger i sängen med massa täcken, kuddar och filtar med datorn stabilt på magen. Idag var sista dagen på APUn, kändes jättekonstigt att lämna Dell och veta att jag inte ska dit imorgon igen, en dyster känsla strömmade genom mig. Efter Dell åkte jag hem till MJ där ingu plockade upp oss och vi åkte till Skogis. Han bjöd på latte, muffins och mässplanerande. Nu är vi fit for fight tills på måndag och tisdag då mässan äger rum (kom och hälsa på då)! Det var toppen att träffa alla igen, man blir lite socialt isolerad när man inte ses varje dag. Jag träffade iog MJ i onsdags och torsdags och det behövdes nog, hade inte klarat veckan annars.

hahaha

Kategori: saker som får mig att le

Detta är min vän Dennis och jag en helt vanlig torsdagskväll:

Dennis säger: kolla in den

 caroline ' säger: hahahaa
var hittade du den?

Dennis säger: youtube
letade efter tabbar gjorda på os

caroline ' säger: smart,
aha
ska jag tro på det?

Dennis säger: vet ej 
du och jag kanske borde "tävla" 
for fun 
=P

caroline ' säger: haha why not?

Dennis säger: heeh 
du borde fråga ditt ragg först och fråga om han kan vara din partner i ett tag
=D
sen kan jag hjälpa dig att komma till toppen...

caroline ' säger: i ett tag? medan du tränar med duschtjejen eller
hahahahaaha

Dennis säger:
mm kanske det

var finner man energin?

Kategori: vardag

Är helt slut, skönt att det bara är en dag kvar på veckan. Imoron blir sista dagen på apun, ska bli roligt att få all informations insamling klar så att jag kan börja skriva om allt. Samtidigt är det tråkigt, jag gillar att glida omkring på Dell. Håller på att göra bildspel till mässan nu, vi får se hur det blir, själv känner jag mig nöjd med resultatet vi får se vad resten av gänget säger. Kan ni fatta att mässan är på måndag? Det kan inte jag, det känns fortfarande så galet långt bort.

jag känner mig älskad

Kategori: vardag

Då jag kanske får träffa Dino i helgen, snacka och värme i hjärtat och bigsmile på den! Tillbringade gårdagskvällen och dagens förmiddag med min bästa vän och är numera med på två personers profilbilder på facebook. Sen så vill den förtrollade pojken träffa mig ihelgen också och Aleks. Förstå hur mycket kärlek som finns omkring mig som jag bara suger in. Haha.

denna är speciellt till dig, du vet vem du är ;)

Kategori: vardag

inte nu i helgen men nästa

Kategori: vardag

Säger jag bara mig, elin, ljus rom, mynta, lime, jordgubbar, grym musik och en lägenhet. Det blir kanoners!

tisdag.

Kategori: vardag

Äntligen fungerar bloggen igen, den hade fnatt inatt.

Kan inleda med det som gjorde min dag igår Elin skrev såhär till mig: han tyckte du var citat "Så otroligt söt", Han blev typ lite förtrollad i dig (;. Inte helt fel att höra en måndagskväll!

Har varit på Dell i två dagar nu och börjar få ganska mycket underlag till rapporten. Alla är jättetrevliga och hjälpsamma +  att det finns gott kaffe, haha. Det är riktigt skönt att slippa vara i skolan, att vara i en helt ny miljö, sitta och skriva i lugn och ro och göra intervjuer. I like it! Imorgon blir en bra dag, ska vara på Dell på dagen och fortsätta intervjua och skriva, sen biodate med MJ på kvällen!

DI och Bjerke

Kategori: vardag

Bjerke skriver om Sossarnas lögner och DI.se om att Moderaterna går fram rejält i Sifos välmätning.

jag vill krypa in i din famn och glömma allt annat.

Kategori: vardag

 

v7..

Kategori: vardag

Har sovit några timmar, ska nog lägga mig igen. Har fortfarande galet ont i huvudet. Jag vill inte åka på apu imorgon, jag orkar inte jobba, jag orkar inte vara trevlig. Jag vill ligga i sängen, läsa en bok, se en film och lyssna på ett album. Men nu blir det att sova och imorgon har jag inget val än att sätta på mig något anstädnigt, ett leende och ta tag i rapportskrivandet. Det löser sig.

living the dream, wohoo!

Kategori: vardag

Skaka rumpan, vin, mojito och lakritsshot! Toppenkväll/natt as usual med Elin! Hjärtansdagen spenderas här i Elins stora etta på 25 kvadrat (som vi fick plats 18 pers i igår, NICE) med trevligt sällskap, pannkakor, chokladmuffins och en baksmälla. Det är precis så som det ska vara.

Det är kul det här med bloggar

Kategori: vardag

Vissa använder dem som dagbok eller ett ställe där man kan skriva av sig. Medan andra verkar använda det som en plats att skriva om saker de inte vågar ta upp i verkligheten. Vissa skriver om saker de vet kommer att såra andra. Och en del använder bloggen för att få en egoboost.

Det är roligt vilka som läser bloggar. Vissa läser för de tycker om personen, andra för att de ogillar den och vissa för att de ser upp till dem. Det är roligt hur folk engagerar sig i att kommentera och blogga om andras bloggar. Det är intressant med lösen på bloggar, för att hindra folk från att läsa eller bara vill visa för några utvalda.

Jag är fasinerad hur stort bloggar har blivit och att så pass många människor varje dag klickar sig in och kollar vad andra skriver.

jag måste sluta hänga på facebook!

Kategori: vardag

Jag har spenderat waaay för mycket tid på facebook för en kvälll, säger därför godnatt till fb men först lägger jag upp en bild som ger mig ett stort leende på läpparna. Den kommer från gruppen "Om Mona Sahlin blir stadsminister emigrerar jag", kan även säga att jag stödjer denna grupp fullt ut, jag vill inte leva och studera i Sverige under ledning av henne.

Sen så bjuder jag på lite ett härligt citat: "I think that's what makes many Swedes jealous of immigrant groups. You have a culture, an identity, a history, something that brings you together. And what do we have? We have Midsummer's Eve and such silly things." Mona Sahlin, 2002. (det är denna kvinna vissa vill ska styra landet, jag skulle föredra någon som värdesätter vår kultur lite högre)



Kan ju även flika in att Schlingmanns brev som kom idag, som vanligt var det mycket bra. Älskar hans mail!

Nu är det slutskrivet om Mona i min blogg!

meet me halfway

Kategori: musik


Jag har av någon anledning, vet inte vilken gått omkring och sjungt på denna låt hela dagen idag. Så har poppat den ett tag hemma nu för att i alla fall lära mig mer än tre ord + att den är faktiskt jäkligt bra!

Alexander McQueen

Kategori: vardag

Jag vet inte om ni precis som jag idag läste att Alexander McQueen tagit sitt liv. Så hilma hemskt och tråkigt, inte bara för hans familj och vänner utan för hela modevärlden. Han är en av de designers som gör det roligt att varje månad slå upp modemagasinen. Han är en av dem som skapar kläder och skor man kan titta på en lång stund och hela tiden hitta nya detaljer och kopplingar. Han kommer verkligen bli saknad!



Supercoola McQueen skor!

Igår kom studentmössan

Kategori: vardag


Så jag var ju tvugen att prova den. Måste säga att studentmössor är ganska fula egentligen, men självfallet är jag nöjd att ha en.



Catte tror att hon kommer att få otur i arbetslivet om hon provar sin innan mösspåtagningen, men min ville hon gärna prova.



Den här bjuder vi på!

Inget mys på alla hjärtansdag

Kategori: vardag

men förhoppningsvis en date med bakfyllan.

väskan fanns inte ens i butik!!!

Kategori: vardag

Jag blev lagomt glad..

vinst i förlusten

Kategori: vardag

Jag gav upp och släppte det vilket ledde till att det blev något icke betydelsefullt och jag kunde se på det med nya ögon. Så jag tog ett djupt andetag och slog upp boken för att leta anledningen till att det inte fungerat och hittade en anledning till att det kunde fungera. Så har skrivit en tredjedel av det ena arbetet nu och känner mig nöjd så. Det får ta den tid det tar och om det inte duger med att de kommer i sent får jag väl ta det.

jag ger upp.

Kategori: vardag

Jag har försökt och försökt och efter det försökte jag lite till, men det går inte. Jag vet inte om jag lider av skrivkramp eller om jag bara inte klarar det. Men jag orkar inte försöka mer, jag tar ett ig jag gör det.

Telefonen har ringt oavbrutet idag

Kategori: vardag

Och tydligen måste jag bestämma mig angående vad jag vill göra till hösten väldigt snart i alla fall om jag ska åka till USA eller inte. Så vad ska det bli? Au pair i USA, plugga vidare, jobba, åka till England? Jag hatar att fatta beslut.

blir man lyckligare av lite färg?

Kategori: vardag


I sånna fall åker jag in till stan imorgon och införskaffar mig denna.

hej

Kategori: vardag

Jag hatar facebook, det ska inte ta över tre timmar att ladda upp två bilder.
Jag hatar word som så lägligt slutat fungera, perfekt när sjutioelvatusen arbeten ska in.
Jag hatar attityden i det här huset.
Jag hatar att inte ha kontroll.
Jag hatar att det inte finns några valmöjligheter.

jag glömmer dagen och kryper ner i ditt täcke.

Kategori: vardag

den dagen sossarna kommer på något eget tappar jag hakan.

Kategori: vardag

Ni vet nog sen tidigare vad jag tycker om sossarna och deras politik eller icke existerande politik. Jag tycker att de slösar galet mycket tid på att klanka ner på alla andra istället för att anvnda den tiden och energin på att marknadsföra sin politik. (De är lite som högstadiets mobbare, klankar ner på andra för att själv känna sig bättre, sorgligt)

En liten rolig grej har ju dykt upp på Facebook som ni kanske alla sett en grupp som heter "Kan den här lyktstolpen få fler fans än Mona Sahlin?", ganska kul tycker jag då Mona enbart har ca 3500 fans på ansiktsboken, denna grupp har i alla fall i dagsläget 32252 medlemar, säger ju en hel del haha. I alla fall så har det nu dykt upp en grrpp för att kontra lyktstolpen, den heter "Kan den här soptunnan få fler fans än Fredrik Reinfeldt?" och visst hade det kunnat varit roligt om den kom först men seriöst kom på något eget istället. Men det är klart finner man bra idéer och det inte är ens egna tar man väl dem? haha

(kan ju filka in att soptunnan har 1259 medlemmar)

jag har världens gulligaste bror

Kategori: saker som får mig att le

Efter att vi msnar ett tag och pratat om att han gjort slut med flickvännen osv..

caroline ' säger:
annars då, hur är det med lillebror?

oggeh♥ säger:
bra men mitt adamsäple växer så är umm


Han har det inte lätt han. Jag tror att jag älskar tonårspojkar, de är så grymt underhållande. Ska bli kul att se hur min bror är om ännu ett par år. Jag älskar dagens teknik, utan den skulle jag och bror inte ha någon kontakt alls förutom när jag hälsar på.

hatkärlek

Kategori: vardag

Till mitt älskade nike+ ipod, synkade över dagens träning vilket alltid är superroligt, men idag var det inte fallet då på något sätt inte hela min träning var registerad utan en kilometer är borta. En kilomerter hit och en dit kanske inte gör något tycker ni men för mig gör det de. Jag som inte springer så långt räknars varje liten meter! Aja jag får väl helt enkelt se till att springa en kilometer extra nästa gång för att kompensera.. Tycker fortfarande att nike+ är världens roligaste uppfinning!

Duktig flicka

Kategori: vardag

Det var dags att göra lite nytta efter att ha vilat i tre dagar. Nu drar jag in till Norrtälje och fixar med banken för uf och tränar. Får även se om jag hitta någon hårfärg! Juste mitt mål är att med nike+ipod komma till nästa färg innan sommaren, vad tror ni om det? 

är så pass pigg i huvudet idag att jag..

Kategori: vardag

..slagit upp filosofi boken. Jag spyr på denna icke deteminerade värld, på Sarte, Platon, Kant och alla andra jäkla gubbar, men mest av allt på min älskade Björn Larsson. Jag tycker inte om denna uppgift och jag tycker inte om filosofiboken som inte kan ge mig svar på mina frågor och internet + filosofi fungerar inte. Blir ett besök på biblioteket imorgon för att leta vettig klurslitteratur.

trött..

Kategori: vardag

Inatt har jag sovit galet dåligt, hade svårt att somna och vaknade flera gånger. Det gör dock ingenting nu när jag fått en superbra start på dagen. När jag vaknade väntade ett sms från Dino som damp ner någon gång inatt.

lördagskväll

Kategori: vardag

knäcker en öl, målar naglarna och tittar på film.

Definently maybe

Kategori: musik



Hötalarna dunkar på bristnings gränsen och jag hoppar omkring i underkläder och sjunger med full kraft. Älskar den här låten! 

i förrgår slogs jag av en plötslig meteriell lycka

Kategori: vardag

Fick hem ett årsbesked från banken vilket visade att jag har 16920:- i fonder som jag kan plocka ut när jag vill, sen så har jag ju mina 4000:- på ett sparkonto. Frankrike nästa? En sopntanresa till Paris för att köpa Chanel smycken till studenten? Och när man ändå är i städernas stad varför inte köpa en studentklänning också, gå på Louvren, prommenera längs Seine, äta bakelser på små caféer, middagar med levande ljus och självfallet åkte upp i Eiffeltornet. Ååh....


inatt drömde jag..

Kategori: vardag

.. att jag städade rummet och gifte mig. Lite snopet att vakna upp och se att rummet fortfarande ser likadant ut och att fortfarande vara singel. Dock kan jag inte komma ihåg vem det var jag gifte mig med, men precis innan  akten skulle börja sprang jag iväg och bytte klänning!

jag <3 monopol

Kategori: vardag

Nu är det läggdags efter en familjekväll med Monopol och pannacotta. Låsatspappa ville ha revansch i Monopol så jag och mamma ställde upp på det. Dock blev det ingen revansch för hans del då jag återigen tog hem segern och ännu en kväll ägde hela Sthlm. Nu har vi kommit överens om att spela Monopol minst en gång i månaden under hela 2010 för att se vem som får ihop flest segrar under ett år (jag känner mig otroligt överlägsen och självsäker, jag har redan två segrar så den stora vinsten känns nära, haha shaper? :P)

Huvudet mår bättre och jag har 0,3graders feber, det ser ljusare ut som tur är. Ska ta det lugnt hela helgen nu så jag kan återkomma med nya krafter på tisdag (är ledig på måndag!)!

inte som planerat

Kategori: vardag

Jag borde vara och föreläsa just nu, men istället ligger jag hemma i sängen med vidrig huvudvärk (samma känsla som om jag skulle ha druckit tre liter rödvin igår och sedan blivit överkörd av en ångvält) och en brännande hals. Jag hatar att bli sjuk, speciellt när det är något roligt som händer. Dock är jag imponerad av mig själv, jag har lyckats varit frisk i sex och en halv vecka ganska bra för att vara jag. Att koncerntrera mig på skolböckerna går inte heller då huvudvärken gör att koncentrations förmågan är bortblåst, istället slö tittar jag på film och tv-serier och hoppas att må bättre imorgon så jag kan ta tag i saker och ting.

sötaste ungen ever

Kategori: saker som får mig att le

Fick just en dos glädje av Palmis, hon vet verkligen hur man lyser upp en mörk vinternatt!

en såndär onsdag

Kategori: vardag

Dagen började fantastiskt men en liten försovning och självfallet glömde jag mobilen hemma (sådant som ALDRIG HÄNDER). Dagen flöt på i alla fall (i dimma och bomull dock, men det är bara detaljer). Ettorna körde Teamopoly, så varje ledig stund sprang jag dit för att kika hur det gick för dem. Efter skolan försökte jag mig på att skriva filosofin "Varför finns jag till?", det gick inget vidare. Sen vare dags för öpppethus där jag och Alexandra sålde 5 lurar (inte illa)! Sen bar det av mot stan för att träffa pappsen och syster för att käka middag.

Nu ligger jag i systers säng och har inte ångest för filosofin, den är inte värd det. Får skriva ihop den imorgon efter jag varit på Arlanda och träffat farmor och farfar.. Ni hör ju hur mycket jag för tillfället bryr mig om min skolgång, visst det är min framtid men min familj är mer värd än min skolgång så jag tar de chanser jag får att träffa dem!

paradise

Kategori: vardag

Så jäkla rätt som vann! In your face Kristoffer haha. Jackie är så jäkla värd vinnare och en apcool person. Fortfarande sörjer jag Cimon, Catja, Anderas och Greta, men av de som var i final var det helt rätt som vann, eller vad säger du? Frågan är bara vad jag och Palmis nu ska syssla med på måndag och tisdagskvällarna, jag menar vi lär ju vara vakna haha.

papi

Kategori: vardag

Fick ett samtal från min kära far för en stund sedan. Han ville meddela att han kommer till Sthlm imorgon och undrade om jag har tid att ses (bra att vara ute i tid, eller hur?). Vi får se hur det blir med den saken då jag ska vara på skolan imorgon kväll och sälja med uf-företaget. Vore ju trevligt att träffa honom, men skolan måste ju gå först..

ännu en dag har passerat

Kategori: vardag

Idag förgylldes skoldagen av matte (en otroligt stor del i mitt studerandeliv just nu, och det är där min största energi bör läggas), geografi (påbörjat ett nytt projekt som är totalt värdelöst) samt ett studiebesök på ett vattenreningsverk (även det totalt värdelöst). Det mest intressanta hittills idag fick väl sl bjuda på då en dörr på 177an gick sönder och vi blev stående ett tag och att det skett en trafikolyka på Norrtäljevägen så 676an fick ta en annan väg, tummen upp på det?

Catte och jag smider planer som kommer att genomföras om Dennis inte berättar om vad som egentligen hände i duschen den där kvällen. Vi planerar även en choklad-singstar-kanske utgångs kväll. Det kommer bli galet nice, tvillingen och jag kan ju inte bli annat än succé!

Drömmer mig bort..

Kategori: vardag

.. till en plats där enbart det franska språket talas, där solen steker och vackra byggnader omger mig. Med pittoreska gator och mysiga torg. Billigt gott vin och trevliga männsikor omger mig. Jag har på mig en blomming klänning med vippig kjol och röker sakta en cigarett. På dagarna går jag omkring i stan i trevligt sällskap och shoppar fina och billiga saker eller så hyr vi en bil och åker ut på landsbygden. Där i det vackra landskapet som består av vingårdar och små fina hus sätter vi oss ner i gräset och delar på en baguett och en faska vin. Inga bekymer, inga besvär. Om kvällarna klär vi upp oss i höga klackar och möter några heta landsmän, som bjuder oss på äventyr vi sent ska glömma. Ja jag drömmer mig bort..

PH final party

Kategori: vardag

Varför är jag den enda som är taggad? Kolla Cimons blogg för mer info. Hör av dig om du vill gå!

Sätt på 6:an nu!

Kategori: vardag

Det är paradise nu!!! Som jag har väntat!

en sån där måndag

Kategori: vardag

Idag skulle jag ha klivit upp klockan åtta, det blev inte så istället vaknade jag tjugo över tio. Fick slänga mig in i duschen, tigga skjutis till Norrtälje och äta frukost supersnabbt. Väl i skolan kom jag in i någonting som jag knappt kan beskriva, min naturlärare har en balja som hon leker är en toalett och slänger i saker som ser ut som avföring, kondomer, tamponger osv.. japp det är min skola det..

Åkte till skolan för att gå på matten då jag för tillfället ligger aplångt efter. Hade en superrolig mattelektion med Dennis, och lärde mig lite också, riktigt nice. Efter skolan hade jag ett litet shoppingsug så jag tog en sväng på "stan" eller vad vi nu ska kalla lilla Norrtälje och inhandlade en bh, en klänning och strumpbyxor. Det är totalt köpstopp för mig nu..