You touch my tralala.

Kategori: vardag

Detta måste vara det mest osexigaste någon kan ta på sig i sängkammaren.

Realist.

Kategori: vardag

Det är ingen god jul. Det är en tid på året som kallaes jul som inte speglas där jag är. Ingen snö eller gran, inga försök till att vara snälla, vänskapliga eller ta hand om dem som står en nära. Idag är det lördag, precis som alla andra veckor. Jag dricker kaffe som vilken annan dag som helst och får ta skit från min familj och släkt som vilken annan dag som helst.
Jag tänker inte komma tillbaka mer, jag vill inte spendera min sommar såhär, detta är inte så jag vill leva eller bli behandlad, om det leder till att jag i slut ändan står utan släkt låt så vara för jag tänker inte ta mer av den här skiten.

The best of me.

Kategori: vardag

Den 25 september i år skrev jag här i bloggen "... i år ska jag tamifan få ett A, jag ska slita som ett djur, så bye bye Bushies, mitt andra hem i år får bli böckerna istället för nattklubben.", jag tycker att det är så otroligt intressant hur jag förändrar mina tanke banor med tidens gång, för tre månader sedan var jag nöjd bara jag fick ett A, nu har jag fått tre och är hungrig på mer, nu tänker jag inte nöja mig med B:n när jag vet att jag kan bättre!

Ska försöka plugga lite, jag ska sluta sätta press på mig och ha orimmliga mål som jag inte kan uppfylla, bara jag sitter med det ett tag idag så är jag nöjd!



Caroline the Grinch.

Kategori: vardag

Julkänsla är något jag inte längre kan identifiera mig med. Det var något som existerade när jag var barn, för trots att julkort var dagens stora sak, pepparkakor och känck bjöds på till fikat och stora snöflingor har dinglat mot marken hela dagen så känner jag ingenting. Jag har lite svårt att leva i nuet. Vill helst bara att julen ska vara över så jag får åka hem och fixa till mina arbeten.
Caroline the Grinch.
Har i alla fall börjat med ethisen idag och kommit 25% in i den, men mycket av de orden måste tas bort och skrivas om men så fungerar ju skrivprocessen. Vissa väntar med spänning på julafton och tomten, själv väntar jag på sales resultatet.
Men inom mig kanske det finns en gnutta hopp om julen, då jag fortsätter att se en julfilm varje kväll.

Egoism.

Kategori: vardag

Har så mycket inom mig, men har ingen lust att skriva ut allt. Har ingen lust med någonting... som vanligt. Jag älskar min släkt och mina vänner, men jag vill åka hem. Jag känner mig ensam och saknar mitt liv. Förlåt om det låter som om jag inte gillar er i Sverige, för det gör jag, jag är dock en egoist som måste älska mig själv före alla andra ibland, och jag är inte lycklig nu.
identitetskris.se
vem är jag nu?
vem vill jag vara?
vad ger jag plats för i mitt liv?
vad vill jag att mitt liv ska innerhålla?

I've got nothing to say.

Kategori: vardag

PMSmonster.se - ja ni har hittat rätt.
Jobbar julafton, toppen, blir irriterad och less på allt botten. Nu ska jag lyssna klart på denna låten: Drake – Take Care sen ska jag göra ett försök till att börja läsa en bok (kommer inte ihåg när jag läste ut en bok sist, trot att det var i September förra året, har däremot påbörjat massa böcker...). Jag har inget vettigt att säga så jag håller käften.

Sweden - a country of love?

Kategori: vardag

Jag vet inte hur intellektuella mina läsare är men om ni läst och sett på nyheterna under veckan kanske ni vet att Lucia inte blev traditions enlig här i Ånge.
Vid tre-tiden kom min lillebror hem och är fly förbannad, han säger att en av hans bästa kompisar har blivit utvisad från landet, jag som har väldigt svårt att tro på detta säger bara åt honom att lugna ner sig. Men detta visade sig vara sant, 20 poliser väckte familjen Danielian klockan 06.30, sa åt dem att packa sina väskor och förde dem sedan i varsinn bil till flygplatsen där de skickades till Armenien. Utvisade efter att ha bott i Sverige i över 10 år. Jag är grymt oinsatt i svensk migrations politik, jag vill inte skylle eller skydda vår stadsminister när han säger att "det är så det är" och ja det är uppenbarligen så det fungerar, men jag tycker inte att det är rätt att det fungerar så. Idag gick jag som så många andra i Ånge till torget för att visa stödet för denna familj, nu sätter jag på SVT1 och kollar på Debatt där elever och lärare från skolor här i Ånge deltar för att diskutera det som hänt.

Here comes that cranky bitch.

Kategori: vardag

En segare människa får man ju leta efter, jag har efter en veckas plugg lyckats få ihop 1000 ord, inte 3000 som jag önskat. Jag finner hela tiden hinde för min fortsatta effektivitet. En sak som stör mig rejält är att jag inte har Microsoft Project så jag kan få göra en Gantt chart, det skulle förenkla mitt liv rejält. En annan sak är att jag har påbörjar tjugoåtta miljoner punker och är halva klara med dem allihopa. Det roliga är att jag har gjort en superbra plan, men att applicera planen med teori, caset och min kunskap och förmåga att skriv aoch researcha är liksom inte riktigt i takt just nu.
Försöker istället börja med min andra uppstats, min 2000 ord långa fucking ethics assignment. Jag missade ju genomgången av den igår och mina lärare har inte lagt upp lektionen på Blackboard, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Strukturen är tydlig och vi har fyra olika ämnen att skriva om, jag har valt ämne, men nu då? Att komma igång är mitt största problem och att sitta i Norrland klockan 14.18 en torsdag är inte det roligaste, det börjar liksom bli mörkt ute, jag börjar bli redo att gå och lägga mig igen.. Suck.. Nej nu ska jag ta tag i saker och ting och försöka få något mer gjort innan dagen är slut (vilket den för mig iof redan är).
Vet inte vad som tagit å mig men har sedan igår varit extremt moody. Jag är irrierad och lättretlig, tycker att allt är piss. Kan bero på att ethics betyger ligger och gnager, att jag inte är hemma i Worcester och att jag är orlig för att jag inte kommer att få lägenheten. Suck på mig va.

This is Caroline speaking.

Kategori: vardag

Jag och Alexandra var för en kväll för några år sedan helt övertygade om att jag skulle bli Vecko Revyns nya sex och relations expert, och med närmare eftertanke är det inte en dålig idé. Jag agerar hobbypsykolog åt de flesta jag känner och försöker att inte lägga in någon värdering eller åsik om deras liv, även om jag i allmänhet oftast har många tankar om folk och berättar den gärna för människor i min omgiving. Jag älskar att skriva och prata om sex och relationer och älskar att hjälpa folk. Kanske ska ta å ge det en chans ändå?

Vi vill säga tack.

Kategori: musik

Nostalgitripp tillbaka till sommaren 2006, Norderön, 20 konfirmander och skratt, solsken och massa lovsång.

I'm so disappointed in you.

Kategori: vardag

Har haft en av de roligaste kvällarna på länge tack var Olli, vi hade skypedate och var inne på en hemsida och gjorde bebisar genom att mixa ihop två foton, jag gjorde hennes barn med olika män och hon mina, jag är numera stolt tolvbarns mamma, med olika fäder åt dem allihopa.
Ett skratt är den bästa medicinen, kanske just därför hade jag önskat att jag kollat min sole page innan vi pratade. Jag har varit så inne och exalterad i allt med lägenheten att jag totalt glömt bort att kolla om mina resultat kommit upp, vilket de såklart hade gjort nu. Har nu fått betyget på min business ethics case study, jag vet att det inte var mitt bästa arbete någonsin och att jag kunde gått in djupare, jag hade två assignments som skulle in samtidigt och bla bla bla, det är ingen ursäkt fick ju A på den andra. På denna fick jag i alla fall B-, det är inte illa jag vet, jag hade föreställt mig ett C (lower my expectations så jag inte blir besviken, men besviken blev jag i alla fall) Det är det där jäkla minuset som gör mig förbannad. Jag är mest sur för att jag vet att nästa uppgift i ämnet kommer bli ett helvette och jag kommer inte kunna få ett A på den, så att höja slut betyget kommer att bli svårt.
En annan faktor till att det är så smärtsamt är för att jag vet att jag inte kommer få ett A på min sales, så alla mina chanser att faktiskt kunna prestera så bra som jag vill göra är bort blåsta (förutom PRen den är still my little baby).
Längar efter den nya terminen, då jag troligtvis bor i min nya lägenhet, nytt schema, nya kurser å allt sånt där, jag ska inte ha ett liv mellan feb och maj, jag ska plugga, jag ska tamifanimig fixa mig några An.
Jag ska inte vara bitter, ledsen eller besviken, jag fick superbra feedback och fick bra feedback på det som jag fått anmärkningar på tidigare som behöver förbättras, men istället missade jag på de delar där jag egentligen är starkast, så i framtiden får jag baka ihop dem till en A-kaka.

Assessment Criteria

1. Depth of analysis of ethics of responses identified.

2. Justification of choice of response, grounded in theories of ethical practice.

3. Quality of application of academic sources such as ethical theories

4. Quality and clarity of argument and use of an appropriate range of sources all referenced using the Harvard referencing scheme

 

Comments of marking tutor:

Please come and see me if you wish to discuss this assignment further

Assessment Criteria 1:

You have identified 3 options and applied a range of ethical theories to these. Your discussion of utilitarianism in option 1 needs expanding. You could have deepened your analysis by critiquing the theories

Assessment Criteria 2:

You have justified your choice of option through the CLICK model and this is done well. I like the way that you critique the values survey

 

 

 

Assessment Criteria 3:

There is some good application and I like the way that you bring in and use additional reading (e.g. in the introduction)

 

 

 

 

Assessment criteria 4:

Well written and referenced

Well done for using a range of additional sources

Recommendation for future assignments:

Make sure that you discuss all theories fully

Critique the theories to deepen your analysis

Employability:

You have the ability to write clear and research effectively

 

 

 

 

Den sista meningen värmer verkligen i hjärtat då engelska är mitt andra språk och jag vill kunna skriva bra eftersom att det kommer att behövas i mitt framtida jobb. Och visst jag hade en vän som läste igenom och rättade mitt arbete men jag satt bredvid och lärde mig under tiden, vilket leder till att jag utveckas.

Christmas in Boston.

Kategori: film

Från och med i förrgår så började jag med min egen julkalender, den innebär att se en julfilm om dagen. I förrgår såg jag den som gick på fyran "Anywere but Home" tror jag den hette, igår blev en "Christmas in Boston", mysig, julig och kärlekig precis som det ska vara. Två brevkompisar som växlat brev i 13 år ses till slut. Jag behöver verkligen komma in i lite julkänsla.

My time.

Kategori: vardag

Om karma existerar måste jag under en lång tid, dvs hela hösten betett mig illa för karman har slagit tillbaka hela tiden, jag måste nu gjort något för att det verkar som om den slagit om. Jag skulle idag ringa till Parkers Lettings i Worcester och fråga om en lägenhet som jag tittat på för en månad sedan fortfarande är ledig då jag fått lov om ett lån för att betala de administrativa avgifterna, depositen och första månadshyran, pengar som för en månad sedan in fanns. När jag vaknade imorse och satte på datorn fanns ett mail från dem med ett svar på att den fortfarande är ledig och en application form. Nu skall den fyllas i och tummarna hållas för att jag får den. Den är perfekt för mig.
En one bedroom flat på tredje våningen, med ingång och hall på andra, trappa upp till en hall, till höger ett sovrum, till vänster ett badrum och längst in ligger ett vardagsrum med ingång till köket. Lagom stor för en person och läget är fem minuter från Business School, fem minuter från City center och två minuter från Olivia - vinst.

Let do it again.

Kategori: musik

J Boog – Lets Do It Again
Så jäkla bra låt va? Ååh jag är så kär, så kär som jag kan vara, iow Ami-kär. Hihi lever fortfarande på att han frågade efter mig, jag ska typ gifta mig med killen hihi. Jag är en tönt jag vet, hihi. Men kan inte låta bli, hihi. Tro inte på allt jag skriver.

Just another kind of love.

Kategori: vardag

Det är som om jag blir en helt annan person när jag är i Sverige, det är troligtvis därför jag sällan längtar hit. Jag har en klump i magen och en tår dallrande i ögat nästan konstant. Jag tappar min identitet och blir en tystlåten liten flicka, som är långt ifrån den självupptagna, uppmärksamhetssökande unga kvinna jag i vanliga fall uppfattas som. Det är underligt. Jag är lycklig varje dag i Woo och tackar högre makter för att jag få leva det livet jag lever (dock är jag inte lycklig hela dagen varje dag, är rätt bitter och psmig oftast men någon stund om dagen uppskattar jag det jag har), och jag saknar mig själv och livet jag valt att leva när jag inte längre är en del av det.
I torsdags frågade den lilla killen efter mig, och igår hade min crush frågat efter mig. Tänk OM jag hade varit där. Jag ångrar inte att jag åkte till Sverige, begravningen var superjobbig och hela dagen påfrestande men det var något jag ville och behövde göra. Däremot ville jag inte lämna Woo tidigare än alla andra, jag förstod att jag skulle missa saker, inte bara lektioner utan även sociala samanträden, exempelvis julmiddagen i lördags. Jag hatar att missa saker.
Jag läntar så det skriker om det att komma tillbaka till Woo; bygga upp ett hem som är mitt, komma tillbaka till vardagen med vänner, uni, utgångar, gym osv. Även om vardagen många gåner är grå och trist, eller nej det är inte min vardag, den är fylld av färger och händelser. Det går inte en vecka utan roliga påhitt, drama och allt annat. Jag vet att jag behövde ett miljöombyte och hade inte suttit här och lyft lilla Worcester till skyarna om jag inte fått det, däremot hade jag överlevt en vecka till innan jag blev galen, kändes som om jag lämnade utan att vara riktigt färdig.
Imorgon ska jag ringa två viktiga samtal, inget jag vill gå in på förän de är gjorda samt försöka plugga lite. Jag vill sova så morgondagen kan få komma.

If you want to leave.

Kategori: vardag

Har just packat om min väska om gjort mig färdig för att åka norrut. Klockan 16 går mitt tåg uppåt. Känns asknäppt att vara i Sverige, jag har inte landat här mentalt. Farsgubben har bokat första klass biljett så jag kan surfa på vägen upp, perfekt eftersom att jag måste plugga, började faktiskt på en av mina uppsatser igår på Gatwick, sjukt stolt kan man ju säga att jag är.

One track mind?

Kategori: vardag

Om detta går i hamn imorgon är jag inte bara dum i huvudet utan också världsbäst. Rapporten är färdig, och innehåller för många ord, men om jag räknar bort rubrikerna och texten i mina tabeller så når jag word limiten så jag gjorde så. Pressentationen är nästan färdig, strugglar som tusan med sista delen.. Råkade jag säga att den bara är tio och en halv minut och ska vara femton? Aja nu måste jag i alla fall sova, i värsta fall får jag missa min kära PR lektion imorgon, för pressenatationens skulle. Btw.. har fortfarande inte fattat att jag åker till Sverige dagen efter imorgon..

The end of my world.

Kategori: vardag

Dålig planering, dålig student, noll motivation, bitter på livet.
Då är hon tillbaka, den pessemistiska, bittra, sura tjejen som ni alla älskar att irritera er på för att hon är för neggo. Har om en och en halv dag en pressentation och rapport deadline och arbetet går segare än kola. Jag försöker och jag kämpar, tycker till och med att det är kul, men nu har jag kört fast, ordentligt, inte ens en putt och gasen i botten får det att rulla. Jag ger upp, jag failar kursen och gör om den nästa år. Att få ett A, kan vara det roligaste som hänt mig på år å dar, men jag har en sådan extrem prestationsångest nu att jag dör.
Kan ju även meddela att jag är lite bitter att det är söndagskväll och jag inte ens fått ett sms. Borde vara glad för någon frågade efter mig i torsdags natt, jag smsade min crush (som total dissat mig) på fyllan och fick svar, jag svarade och fick ännu ett svar tillbaka, Chris kollar på flygbiljetter till Sverige nu i Dec - så jag har ingen anledning till att vara bitter, men jag antar att söndags pojken kanske påverkar mig mer än alla de andra ihop.
För övrigt har det öppnat en sushi resturang i Worcester, och det är inga mindre än två klasskamrater som startat den, jag och Olli prövade den idag - mums säger jag bara, var rikitgt supergott! Sen bakade vi kanelbullar och drack glögg, ännu mindra anledning för mig att vara bitter men jag kan inte hjälpa det är bitter så det skriker om det.

Hardcore superstar.

Kategori: vardag

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAA!!!
Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu, jag har inte varit så här lycklig någonsin tror jag. Fick tillbaka en av mina uppgifter nu, jag fick ett A!!!!! (inte ens ett A- utan ett rent A!) och uppgiften är värd 50% av kursen!! I min feedback stod det "Your portfolio was peasent to read. Excellent", "Keep going and maintain the quality of your work boegpgps  groegj qhgiuh ui(dvs jag kan inte tyda hans handstil) och "An excellent understnding of PR techniques ndguhdrghdifgvh fdhg o (sen något mer jag inte fattar) HIHIHIHIHIIHIHI jag är så galet lycklig just nu, har inte lyckat få ett A sedan första arbetet jag gjorde på uni och det var ett grupparbete med 25% vägning. Nu fick jag den lilla motivationen jag behövde för att göra en grym pressentation till på tisdag!

Life is a gift.

Kategori: vardag

Igår spontanade vi igen, blev min sista utgång i Worcester för i år. Idag blev det lektion, okoncentrerat plugg, prommenad i stan och njöt av julmarknaden, mys (världens bästa date, om det hade varit så att man dateade..), sen blev det thai take-away och fredgsmys at olis place. Sprang på en julkalpp till min syster, den var så hon, kunde inte låta bli att köpa den. Det jag hatar med julen, är alla köp-måsten, och köpandet för köpandets skull. Vill jag ge någon nått vill jag göra det för att jag hittat något som jag tror att personen i fråga skulle gilla och inte för att jag måste. Jag tänker knappt köpa julklappar i år, jag pallar inte. Syrran får ju en i varje fall.

Patience.

Kategori: vardag

Barn på julafton i väntan på tomten må vara det otråligaste som finns om man bortser från studenter som ska få resultat på sina assigments. Min PR lärare sa ju som sagt att vi sulle få resultatet i slutet av veckan, det är torsdag eftermiddag nu, det anser jag som slutet av veckan!!!!

Honestly it's bringing me down.

Kategori: vardag

En superdag blev en skitdag. Fick reda på att begravningen är nästa fredag, av min lillebror, på facebook... Tack släkten jag känner mig välkommen, omtyckt och älskad. Hade sedan samtal med både mamma och pappa. Grinade mest hela kvällen. Olli kom till min räddning och togmed mig på bio såg "My week with Marilyn", den var bra för killen var nog det sötaste jag har sett men i övrigt var filmen rätt plain, inte ens en sexscen hade den!!!!
Nu ska jag sova, för imorgon ska jag fortsätta på salesen som nu måste bli färdig några dagar tidigare för om en vecka åker jag tillbaka till Sverige. Har inte riktigt fattat det än.. Vill inte riktigt fatta det.. Men Schveden here I come woho...