Voldemort 2?

Kategori: vardag

Gårdagskvällen var trevlig, jag kom in till NT halv nio, mötte upp Aleks och vi gick till Terror. Åt grillat och passions -cheesecake, mumsigt. Träffade alla tjejerna från högstadiet vilket var mycket trevligt! Jag, Terror, Danne och Linus drog senare ut på Teatern, drack mer och dansade. Sov gjorde jag hos någon som inte får nämnas vid namn, ska vi kalla honom Voldemort nr.2? Anledningen till detta är som följer, han är vän med Linus, Simfoten och Johan och erbjöd mig sängplats då min mor inte villle hämta mig i NT klockan 3 på morgonen (konstigt eller hur?), vi kommer hem till honom och han har sabbat sin pin kod, så vi letar upp puk koden och på papperet står hans pappas namn. Jag frågar självklart om hans pappa är den jag tror att det är och så visar det sig vara, hans pappa är alltså nära vän med min låsatspappa, vi insåg båda att detta stannar mellan oss annars kommer vi att få höra om denna kväll varje dag, resten av våra liv. haha

Nu ska jag packa och fixa för att åka iväg till MJ, vi ska ha det trevligt och mys och imorgon drar vi tillsammans med Anna iväg till Sandhamn, det ser jag verkligen fram mot!

Bästa av två världar?

Kategori: vardag

Ligger ute i solen nu och försöker njuta, men önskar bara att jag inte var här och fortfarande var i Turkiet. Det var knäppt att vakna upp hemma och helt ensam. Gjorde frukost bestående av äggröra, knäckemacka och äppelte, men det var tråkigt att äta själv. Men jag har bokat in veckan framöver nu i alla fall för att försöka komma tillbaka till vekligheten här hemma.
Ikväll - Grillning och utgång i Norrtälje för att fira Terror som blir vuxen idag
Lördag - Middag och mys med MJ
Söndag - Sandhamn med MJ och Anna
Måndag - Träffa min mentor
Tisdag - Vara med Cat på hennes landställe
Torsdag - Börjar jobba.

Lite bränna, slitet jätteljust hår, -4,5 kg!

Kategori: vardag

HONEY I'M HOME!
Nu har jag landat börjat packa upp, pratat med mor min, pratat med chefen, med de flesta av vännerna och är totalt slut. Turkiet var nice måste jag säga, jag orkar inte berätta om resan nu men tar det imorgon för nu ska jag sova!

Före                                                                                            

Efter

6 dagar kvar

Kategori: vardag

Tiden gar jattefort har, kanns som om vi just kom och nu ar det bara sex dagar kvar. Idag akte vara islandska vanner hem som vi traffaed forsta kvallen, sa det suger men det ar mıdsommarafton och det ska vi fira traditionellt med massa alkhol. Jag har shoppat alderest for mycket (om det nu ar mojlıgt), hoppas att kunna fıxa lite mer pengar sa jag kan shoppa lite till. Har hittat en troja, ett par skor och en vaska jag bara maste ha.

Livet leker pa har och jag ar fett poppis, har haft tre killar som sagt att de gillar mig och massvis som vill bjuda ut mig, dock foll ingen av dem mig i smaken. Men jag hoppas fortfarande pa lite semseterromans!

Innan jag avslutar ska jag lova er alla att forsoka halla mıg borta fran buskarna, men jag kan inget lova ;)

Turkiet

Kategori: vardag

Jag lever! haha sa har jag borjat varje sms till mamma sa jag kan ınformera er ocksa att sa ar fallet! Vi har det jatttebra har, massvıs av sol och varmt, bad,god mat, trevlıga mannıskor och shoppıng, Jag harimte tıd att skriva sa mycket om min vistelse har nu, men jag har det bra, ıngen stress overhuvud taget, vılket ar underbart!

Saknar er och stort grattis till Palmis som nu ar vuxen, sorry att jag inte var dar men nar jag kommer hem ska du firas :D

<3

Nu drar jag!

Kategori: vardag


YEAH! Nu är dagen här som vi drömt oss bort till så länge och jag kan knappt fatta att den är här, jag och Aleks ska sätta oss på ett plan och flyga till Turkiet hon och jag, jag och hon. Ofattbart men underbart. Jag är totalt over excited, men så ska det vara, jag är även gymt nervös. Vet inte riktigt varför med det är ju första resan utan föräldar eller skola, så allt ansvar ligger på oss. Nu är det åtta timmar kvar, så snart drar jag! Kommer nog dyka upp här några gånger och informera er om hur hemskt jag kommer att ha det i solen och värmen.

HEJDÅ DARLINGS! Stora pussar och kramar till MJ, Cat, Palmis, Pingu å Fanny!

En sista fråga innan jag lämmnar er; vad är grejen med alla midsommar och busk pikar? ;)

Tiden läker inga sår, men den som skadat kan hela dem.

Kategori: vardag

Som jag berättade tidigare tog jag tjuren i hornen och ringde Anna förut, idag hörde hon av sig till mig på msn iof men det är ett stort framsteg i vår relation. Det kommer inte kunna bli den samma på en gång, så vi tar det långsamt och ser vart det leder. Men jag är mycket glad att ha henne tillbaka i mitt liv. Det var lite extra roligt att hon hörde av sig idag för hon var inte den enda uppifrån som gjorde det utan en viss Voldemort skickade även sms, hmm intressant.



Jag & Anna, när hon var i sthlm för drygt ett år sedan.

Believe again

Kategori: musik


Danmarks bidrag i eurovision, som verkligen borde ha vunnit framför den jälva norrmannen. Helt fantastisk låt som ger en hopp, gläde och tro på klärleken.

1.

Kategori: vardag

Hemsk vecka bakom mig men imorgon smäller det, dock ser omständigheterna lite annorlunda ut - inget hårt festande för min del. Jag går bakåt i tiden och tar det från början.
Fredag: Jag kände halsont, tog det lugnt hela dagen hemma. På kvällen kunde jag inte låta bli att gå ut.
Lördag: Vaknade med extrem halsvärk och ont i höger öra, fick skjuts hem och sommnade direkt.
Söndag: Outlidlig smärta i hals och öra, upptäckte värmeutslag, åkte till doktorn och fick antibiotika, röstade Fjellerner och SOV.
Måndag: Yttepytte lite bättre i hals, halsböld sprack, spottade snorade och spytte blod och var, något av det vidrigaste i mitt liv. Vilade hela dagen.
Tisdag: Halsen mycket bättre, lite feber, började få tillbaka rösten, värmeutslagen började försvinna på armarna. Hände inte mycket, upptäckte tvn.
Onsdag (idag): Halsen ännu bättre, nästan vanliga rösten igen, ingen feber, värmeutslagen nästan borta. Åkte till skolan för att tömma skpået, träffade lärare och mina älsklingar. Fick reda på några betyg, MVG i SvB, ReA och NkA, VG i ShB känns jättebra!

Är nu alltså ok, men käkar penicillin och kommer att göra det fram tills på tisdag, så ingen alkohol för min del första delen av resan. Tur att vi ska vara borta i två veckor så det blir lite party också, jag kommer ju troligtvis att vara ganska trött nu de närmaste dagarna.


Jag är så glad att jag åker med Aleks, vi kommer att ha det underbart och denna resa behövdes verkligen nu, för oss båda!




 


Här kommer jag och girly vara imorgon natt, Huseyin hade kollat upp vårat rum och det är på andra våningen med utsikt mot poolen, så vi lär överleva ;)

one down four to go

Kategori: vardag

Lämnade in förklarningsmodellerna i psykologin idag, känns grymt skönt. Träffade in mentor igår, och tackade ja till henne idag. Hon är allt jag kunde önska mig och föreställa mig, ändå tvivlade jag. Det är vad jag är en tvivlare. Men snart är skolan över och om åtta dagar drar vi. Ska bli underbart. Pratade med farmor idag, hade som vanligt tårar i ögonen när jag la på, hon är på strålningsbehandling  nu och i sommar börjar de med cellgifter. Det är så hemskt att jag inte klarar av och tänka på det, stänger henne därför ute för att jag inte vet hur jag ska hantera det. Jag känner mig hemsk för att jag inte är mer involverad, men å andra sidan försöker jag hålla ihop världen här hemma, när jag återfått min styrka ska jag bära henne också.

10.

Kategori: vardag

Endast 10 dagar kvar men jag ser inte ljuset i tunneln. Känns som om jag kommer vara kvar här för alltid, som om det inte går att ta sig ur. Jag orkar verkligen inte mer, men jag får inte ut det i ord. Jag vill aldrig mer komma tillbaka, men samtidigt vill jag aldrig lämmna det. Hat-kärlek? Just nu är jag bara så less, så trött och så omotiverad att jag kräks. 

Med bultande huvud fyllt med bomull, en kropp så trött och tung att jag knappt orkar skriva på datorn och en självdiceplin och vilja som är som bortblåst ska jag försöka ta mig igenom. Fast det är fan inte kul och det är fan inte lätt.