Weekend.

Kategori: vardag

Blir som vanligt lite tyst från mig under helgen. Denna blev en riktig party-helg. I fredags anordnade Theresa och Judith en karnivalfest vilket innebar att alla klädde ut sig och söp sig fulla! Jag gick dit med Emelie, James och Matthew, vi hade det riktigt trevligt.
Lördagen blev det en superförfest, enbart jag och Emelie, men vi har så hilma kul ihop. Sen drog vi till Bushies där vi möte upp James och hans vänner, det blev en riktigt superkväll.
Emelie och jag på förfesten, jag hade köpt en annans tidigare i veckan blev jättebra "shots" av dem genom att låta dem ligga i vodka ett tag. Inte nog med att de var supergoda och fukade precis lika bra som vanliga shots så blev det lite mer substans i magen också vilket gör att det blir en bättre fylla!
Blev inte så många bilder från utgången i lördags, de få bilder som togs blev inte riktigt bra, min party inställning på kamran blev lite fucked up som ni ser på denna åvan.

Tassel heaven!

Kategori: vardag

Denna butiken ser ju lagomt exklusiv ut, mitt i vägen och med dålig skyltning. Men man skall inte låta sig luras av det bleka yttre.
Tar man sig en närmare till skymtar det några fina tassels i skyltfönstret. Något som fick oss att gå in och ta en titt.
Och tur var det, för där inne hamnade vi i tassel heaven! En hel avdelning i butiken med bara tassels, i alla möjliga färger, former och prisklasser.
Gånger som denna önskar jag att jag hade Maria Montazamis mobilnummer så jag kunde mmsa en bild och be henne komma på studs!
Det blev två tassels för min del, den ena används nu till att hålla min fula gardin, lite finare om dagarna. Den andra visar jag senare. En sak som är säker är i alla fall att nästa år när jag och Emelie bor tillsammans kommer vi ha tassels överallt!

Lite mer Grrrrrrrrrr i livet.

Kategori: vardag

Imorse rekomanderade jag lite mer Grrr i livet, nu rekomenderar jag lite mer zZzzZZzZ i livet. Gick på min föreläsning imorse, men höll på att gå flera gånger på gund av att hela huvudet snurrade. Jag skippade därför seminariumet och ligger nu i min säng och vilar istället. Vet inte vad yrseln beror på men om lektionen inte ger mig något för att jag mår dåligt kan jag lika gärna vara hemma, dock får jag lite ångest för att jag missar ett semenarium. Får se om det blir någon karnivalfest för mig ikväll eller inte.

Just another night out.

Kategori: vardag

Igår vad det den vanliga onsdags-utgången. Var inte lika superroligt som det brukar vara, men helt ok. Hade en mysig middag innan med Emelie, klyftpotatis, en köttbit och massa garlicmayo, mums! Sen kom mina söta finskor hit innan vi gick vidare. Taggar om tills på fredag då Theresa ska ha en karnivalfest!

Spontan-Carro?

Kategori: vardag

Slog mig en sak just. Jag älskar att planera saker men oftast fungerar jag bättre när jag inte planerar för mycket. Jag går hellre till gymmet om jag inte planerat att gå dit, samma sak med plugget jag pluggar helldre när jag har lite tid över än när jag planerat in en pluggdag eller plugg tid, då försvinner liksom pressen som gör att det blir ett måste och blir något som jag egentligen vill göra istället.

Tickets!

Kategori: vardag

Idag hittade jag ett brev till mig i brevlådan, blir alltid rädd när jag får brev, tror att det ska vara någon dum räkning som jag inte vill betala, men istället var det biljetterna till McFLy, woho, det börjar kännas mer verkligt nu!

Tassel tassel!

Kategori: saker som får mig att le

I veckan köpte jag äntligen en väska med tassels på, två stycken jättefina stora vita toffsar. Åh om jag ändå kunde visa Maria vad fin den är. Emelie och jag har hittat en butik som säljer inrednings tassels, ska nog gå dit i veckan och införskaffa mig en!

Weekly update.

Kategori: vardag

Har varit borta från bloggen i en vecka nu, blev bara så.
Hjärtedags kvällen resulterade i resturang besök med två dejter sen lite klubbande.
'
Jag implusköpte denna fantastiska blåa klänningen för att ha på hjärtedagen, ville inte ha någon prins att göra mig fin för, men jag piffar mig gärna för mig själv.
I tisdags bestämde jag mig på riktigt att sluta med alkoholen och ta hand om mig bättre, efter att ha svimmat på badrums golvet. Det har funkat bra denna vecka om man bortser från helgen, tränade tre gånger förra veckan så det är jag nöjd med. HAde en relativt nykter utgång i onsdags, drack två drinkar på klubben, enbart cola på förfesten (jag hade förfest som vanligt och det blev succé som vanligt också, jag är grym). Vi började kvällen med tjejmiddag och sen strömmade det in folk, och avslutades såklart på bushies (fick kommentaren "I love that youre a crazy dancer even though your not drinking").
Torsdagen och fredagen blev lugn, lördagen och söndagen också för den delen. Jag har inte varit hemma något nästan under helgen har hängt med en ny kompis. Vi matchar varandra bra.

Alla hjärtans dag? Alla mina jags dag!

Kategori: vardag

Har haft en underbar start på dagen, smoothie frukost, gym, omelett lunch och snart ska jag bege mig ut på stan och köpa nya Converse och kolla på träningskläder (mina byxor har gått sönder, en hel söm har spruckit på ena benet) samt fika med Elin och Olivia. Har haft några riktigt bra workouts senaste veckan, hade mina längsta run i fredags och idag slog jag mitt snabbaste på 1 mile, känns riktigt bra att ha kommit igång igen, beach 2011 here I come haha!
Ikväll kanske det blir utgång, det är ett traficlight party på Tramps, men vet inte hur taggad jag är, får se senare ikväll ska äta middag med Olivia, Amelie och kanske några fler. Att sitta ensam inne på student rummet idag finns inte inne på kartan.
Någon sa här om dagen att alla hjärtans dag får singlar att känna sig dåliga och otrillräckliga, jag håller inte med! Det är en dag för oss singlar att fira att vi slipper vara i ett förhållande och anstränga oss massa extra (jag spyr av tanken att behöva köpa pressent, klä upp sig, sitta på en överpiffad resturang med massa andra romantiska par omkring mig, blää). Idag njuter jag som alla andra dagar att vara fri som fågeln och kunna göra vad jag vill, trots att det är någon stupid holiday, woho!

Friends!

Kategori: vardag

"En oprövad vän är som en okänckt nöt." - Ryskt ordspråk, och vad menar de egentligen? Är det enbart jag som missläser detta?

Sunlight!

Kategori: vardag

Även idag är det 10 plusgrader och jag ska snart möta upp Emelie för att ta en långprommenad i solen. Vaknade halv tio imorse av träningsvärk, trodde att den skulle bli bättre efter gårdagens träning men icke sa nicke. Ska i alla fall ta med mig kamran ut idag så förhoppningsvis blir det massa fina bilder! Igår kom jag upp till orangea nivån på Nike+ och hade min längsta run ever, känns kul med tanke på hur otänad jag är men körde 5 minuters intervaller och det funkade jättebra, måste ju träna lite utthållighet (5gå, 5 springa).

Bild från i tisdags när jag och Emelie var ute och gick!

Good week!

Kategori: vardag

Denna vecka har varit en bra vecka, och fort har den gått också. Har tagt en underbar långprommis i solen med Emelie, gymmat två gånger, fått två nya faltmates (tyska killar), varit ute två gåner och haft roligt (tror jag, haha), sovit en hel natt (till och med somnat i tid) och haft roliga lektioner. Imorgon står det långprommis på schemat och jag känner mig till freds med lviet.

Mix it!

Kategori: vardag

Igår gjorde jag ett superfynd, köpte en stavmixer för fem pund! Så har just avnjutit en perfekt komponerad smoothie, mums.

Just another day in paradise.

Kategori: vardag

Idag står en lugn dag på schemat, läsa economics och förbereda inför seminariument imorgon, samt att ha kvällslektion i business decision making. Får se hur det går med pluggandet om jag drar iväg och gymmar istället för att plugga en stund. Skulle behöva rensa huvudet lite.

Stupid girl again.

Kategori: vardag

Bryr mig utan anledning. Ledsen utan anledning, kanske lite anledning. Fånig pojke som inte kan säga något. Typiskt för en tjej att bry mig. Men imorgon är en ny dag, med nya drömmar och nya äventyr.
Blev spontan-utgång idag. Emelie och jag såg Black Swan, sämsta filmen jag sett på länge, behövde en utgång för att glömma den.

Stupid girl.

Kategori: vardag

Varför saknar man alltid någon om nätterna när man inte kan sova, och ja när jag skriver man menar jag, jag och inte allmänt.
Har haft svårt att sova senaste nätterna, trodde att det kanske berodde på kaoset i min omgivning men nu är det städat och ok, men kan fortfarande inte sova.

Effective.

Kategori: vardag

Idag har jag haft lektion i Management concepts, den verkar också bra (precis som gårdagens Business law), kommer bli mycket plugg denna termin men det känns bra. Mitt största dilemma nu är om jag ska köpa kurslitteraturen (som är rätt dyr), eller som jag ska läsa på datorn nästan alla böcker finns som E-books.
Sen lektionen har jag storstädat hela rummet, fört över pengar till mitt brittiska konto för första gången och mailat massa människor (sjukhus, abc-gruppen bla.). Tänkte lägga mig i sängen och läsa lite nu, har dock inte bestämt mig för om jag ska läsa lite economics eller Breaking Dawn.

Life has its up and downs.

Kategori: vardag

Det är så lätt att säga att man inte bryr sig right?
Jag har hållt det ganska bra senaste halvåret men nu börjar jag bry mig lika mycket som vanligt. Saker som borde vara jobbigt som jag bara viftat iväg som ingenting kommer nu tillbaka med full fart. Bilder som jag kunde varit med i, om jag hade varit tillfrågad, vilket jag inte var exempelvis.
Nej jag ska gå ut och ta mig en liten prommis nu, orkar inte sitta inne på mitt stökiga och skitiga studentrum som jag just nu i orkar städa. Ja jag märker på mitt sinnestillstånd att jag sovit lite i natt.

Tassels!

Kategori: vardag


Jag har egentligen allt jag behöver här i världen men en part väska med tassels skulle ju inte sitta fel..

No news.

Kategori: vardag

För er som undrar är jag fortfarande lika extrem och uppåner!

New hope!

Kategori: vardag

Jag har fått nyfunnet hopp för min skolgång. Dagens economic concepts lektion var kort men gav mig info om kursen, den verkar som den utmaningen som jag letat efter och gillar jag ämnet kommer jag troligtvis att byta inriktining till leadership and economics istället för managment. Kursen är en introduktion till micro och macro ekonomi något jag velat läsa ett tag. Så nu håller vi tummarna, och trots att jag kommer få plugga massvis hemma för denna kursen är jag otroligt taggad. Hoppas morgondagen Business law ger mig samma glöd, insperation och studiemotivation!
Har btw just kommit hem från en superkväll ute, inget ragg återigen men hade det superkul på dansgolvet med Emelie och finnarna.
Måste även tillägga att jag har världens sötaste farmor och farfar som jag video samtalade med idag på Skype!

WTF?!

Kategori: vardag

Kom nyligen hem från min första lektion på andra terminen och den var ett skämt. Oförberedda lärare, varav en inte kunde ett skit, lärde oss om Excel funktioner och det de sa på 1h kunde de sagt på 10min och jag hade fattat. Det mesta var en upprepning av Datakunskap A från gymnasiet och om alla kurser kommer vara som denna hoppar jag fan av alltså och läser nationalekonomi eller något i Sverige som kanske har lite högre nivå, jag går ju för tusan på universitet för att utmana mig och lära mig något nytt. Antingen är jag superförberedd för detta eller så är nivån waaay för låg.

Silence is a scary sound.

Kategori: vardag

Tystnaden ekar.
Jag förstår inte varför den är här.
Jag vet att jag bidrog till den igår.
Men jag har ändå gjort ett försök att bryta den.
Jag bryr mig för mycket, som vanligt.
Nej nu blir det lektion och så får huvudet fyllas av kunskap istället för oro.

Follow me home!

Kategori: musik

Eftersom att min nya favoritlåt inte finns på Spotify och min blogg inte vill lägga upp youtube-klipp så ger jag er en länk, lite dålig ljudkvalite men whatever, låten är toppen verkligen!
Killabite - Follow me home

Hard work?

Kategori: vardag

Det blev en tidig kväll för mig igår då jag fick krampaktig magknip så jag var hemma vid ett-tiden tror jag. Galet mycket folk ute igår, nästan för mycket. Nu sitter jag och försöker förbereda mig för terminens första lektion som äger rum ikväll. Kan ju försöka vara duktig nu i början i alla fall. Eftersom att jag inte har köpt någon kurslitternatur än så kan det ju vara bra att läsa på på det som går.
Skulle behöva gå ut på stan och köpa bläck till skrivaren, men vet dock inte vilken butik som säljer det, smsade en kompis och frågade men har inte fått något svar än.