Stoptober.

Kategori: vardag

På måndag är det oktober, eller stoptober som vi tänkte kalla det, för på måndag ger vi upp rökningen i en månad, önska mig lycka till!
 
(Lycklig nu mami? Nu förtjänar jag vell veckopeng? ;) )

The feeling still remain.

Kategori: University of Worcester

Gårdagen var rätt så produktiv, började på gymmet, sen möte, plugg på bibblan, middag hos Amelie och avslutadesutgång. Jag hade lovat mig själv att bara gå ut en gång i veckan när skolan började, men denna veckan var ett undantag, från och med nu är det bara onsdagar som gäller.
 
Kvällen var i alla fall jätterolig! Vet inte vad det är med alkohol, men varför blir jag alltid så "smart" när jag dricker det, haha, aja ingen stor skada skedd, kanske bara förlorat lite värdighet men men, detaljer. Sen vet jag inte vad alkohol har för medicinsk effekt, men både i onsdags och idag så kände jag mig lite krasslig och ville typ egentligen ligga hemma i sängen och kurera mig, men både idag och i torsdags så känner jag mig så mycket bättre!

GEEKS!

Kategori: University of Worcester

Så igår var det onsdag och här i Worcester är det ju social night. Förra året gick jag på ett par socials och har i år varit med på alla två som varit so far med basket tjejorna. Gårdagen bjöd på en superkul kväll, eller det tror jag i alla fall.

Vaknade upp på mitt vardagsrrums golv bredvid en gammal vän och fann Ella och Amelie i min säng. Jag har ett svagt minne av att ha kysst en lång brunett, något som blev bekräftat för tio minuter sedan. Jag känner inte killen i fråga det verkar inte någon annan heller göra förutom James och Jase som tydligen är vän med honom, gjorde en snabb facebook stalk och han ser supersnäll ut (och snygg kropp så bra jobbat i dimman Carro).
 
Kvällen började uppe på St Johns hemma hos en av fresher tjejerna, sen for vi ner till stan till Mode och Tramps. Och ja som ni kanske ser hade vi geeks tema (eller nej jag skoja bara såhär ser jag ju alltid ut..).

Is home really where the heart is?

Kategori: BSU 2012

Idag är det exakt en månad sedan jag ensam satte mig i en bil och lämnade Moxa och en stor del av mitt hjärta bakom mig. För exakt en månad sedan sa jag hejdå till några av de mest facinerande, intressanta, interlektuella, accepterande, open minded, roliga, trevliga, mysiga människorna som jag någonsin träffat. Jag kramade om dem och kände en stor klump i hjärtat när jag åkte i väg mot flygplatsen i Bukarest. 
 
En månad är inte mycket, samtidigt som det känns som om jag just var där och upplevde BSU, lärde mig om Rumänien, kreativitet, mig själv och andra kulturer så känns det som om det var en evighet sedan. Jag kan inte vänta tills nästa sommar då vi pratat om att ha en reunion, alla kommer inte komma men i alla fall det lilla gänget som jag hängde med större delen av sista veckan. 
 
Worcester är mitt hem och jag trivs som handen i hansken här, men om hemma är där sitt hjärta är så är mitt hem även i Rumänien och i resten av världen från Mexico till Azerbaijan. De är få saker jag kan säga att jag älskar och verkligen mena det, men jag älskade varje sekund av mina sexton dagar i Rumänien, även om det var varmt som satan, jag var galet bakis eller superstressad över arbeten så ville jag inte därifrån.



 

 

Academic Scholarship event

Kategori: vardag

Jag vet ju att alla som får bra resultat i första och andra året får ett stipendium och jag vet att jag fick bra betyg och troligtvis skulle få ta emot det stipendiumet men var ändå lite osäker. Idag landade i alla fall ett mail från skolan, jag är stolt, nöjd och superexalterad! 
 
 
"Dear Caroline
 
I am delighted to inform you that you have been awarded a University of Worcester Academic Scholarship for your achievements during 2011/12. You will shortly be receiving a letter from the Vice Chancellor inviting you to an event later in the Autumn where you will be presented with a certificate and cheque for £1000.
 
Congratulations on your success, we look forward to seeing you!
 
Kind regards,
 
Sally Dobbins
Assistant Registrar Student Records"

Back to business

Kategori: vardag

Igår hade jag mina två första lektioner och äntligen fick jag det jag längtat efter så länge, lite akademisk stimulans till min lilla hjärna. Känns helt underbart att allvaret dragit igång och nu sitter jag och filar på titeln till min dissie.. vilket är lättare sagt än gjort.

Sedan i fredags så bor Ella hos mig, för att hon och Ami får sin lägenhet idag. Men hon kommer att bo här i några dagar till, tills de fixat sängar och sånt. Det är mysigt att ha henne här.

Detta året har börjat bra, många bakis och mys häng när vi tjejer (Olli, Ami, Ella, Ulpu, Elin och jag) bara ligger i en hög och tittar på film eller pratar skit!

September update.

Kategori: vardag

Min mamma vill att jag ska börja blogga igen, så jag ger det ett försök. Senste tiden har spenderats såhär:
fredag - utgång,
lördag - utgång,
söndag - utgång,
måndag - utgång,
tisdag - inte utgång,
onsdag - utgång,
torsdag - tidigt möte, bakishäng och utgång,
idag - bakishäng och ingen utgång.
imorgon - det ryktas om utgång.
 
Annars är det mesta sig likt, jag är fortfarande glad över att vara tillbaka och är tillfreds med livet, känner dock att något saknas och kan inte vänta tills lektionerna börjar och jag får börja använda min hjärna.