So happy I could die!

Kategori: vardag

Idag var vi och kollde på lägenheten i Diglis. Vi är så kära, trots att det var helteckningsmatta i alla rummen utom badrummen. Det var en hall, ett litet sovsum, ett stort badrum, ett lite större sovrum med toalett och dusch, ett kök/vardagsrum med dörr ut till en stor balkong. Ahh.. Vi skulle se en till lägenhet som var £25 billigare men lite mindre i samma fastighet med agenten hade inte fått rätt nyckel så vi kom inte in i den delen av huset, så vi ska få se den en annan dag. Samma sak var det på denna lägenheten att det är kallhyra, och en kallhyra på £650 är lite väl när det tillkommer, gas, el, vatten och sen måste vi ju ha internet (och möbler vore trevligt). Men den var perfekt, vita väggar, stora fönser, och balkong med utsikt över en kanal, två toaletter.. Men vi måste räkna på det och vara realistiska, vi är fortfarande intresserad av den men fortsätter att kolla. Imorgon ska vi på två visningar, båda är radhus och på lördag är tre visningar av lägenheter med väldigt attraktivt pris inbokade, de kostar mellan £525-545pcm.
Detta är ett av husen vi ska kolla på imorgon, ser fint ut med uteplats och allt (grillparty woho), den går på £500 i månaden vilket inte vore helt fel. Får se hur den ser ut inut i och hur lång tid det tar att gå dit, ligger längst upp på Rainbow Hill enligt Google ska det ta 20 min att gå från City Campus dit (vet inte om Google räknar med att det är uphill).
Den andra vi ska kolla på har jag ingen aning om hur den ser ut, mannen som visade oss radhuset igår ringde mig och sa att det just kommit in en ny studentfastighet på marknaden och undrade om vi ville ta oss en titt, klart att jag inte tackar nej. Spännande!

Kommentarer

  • Catte säger:

    Du får väl se till att skaffa en cykel så går det snabbt åt ett håll i alla fall!

    2011-05-26 | 20:55:00
    Bloggadress: http://catrinre.blogg.se/

Kommentera inlägget här: