ibland blir man så där varm i hjärtat och känner att man gjort någonting rätt.

Kategori: vardag

http://moderatnytt.wordpress.com/2010/05/07/christofer-fjellner-besoker-baltic-pride-i-vilnius/

Fjellner åker som enda svensk europaparlamentariker till Baltic Pride i Vilnius. Jag gillar politiker som engagerar sig och jag gillar Fjellner skarpt, fick till och med några andra att rösta på honom i EP-valet förra året. I like it. Visst är det skönt när man känner att man gjort något rätt.

Han reser dit med en utställning som heter 27 pictures of Pride, där han visar bilder från andra Pride festivaler i Europa. I de länderna där det är förbjudet eller omöljigt att genomföra Pride är ramarna tomma.


Fjellner med utställningen i bakrunden.

Kommentarer

  • MJ säger:

    Det är fruktansvärt att några jäkla idioter ska stoppa något roligt och fint som Pride-festivalen. Jag gillar Fjellner, dessutom e han ganska söt ;) Fast detta kan ha att göra med att han är moderat politiker och har gjort en konstutställning <3

    När jag var inne på Moderatnytt för att läsa mera och skulle följa länken "till utställning" kom följande upp; "Problem?

    Ser ut som om har ett litet problem här. Är du säker på att du är på rätt ställe? kanske är du lite vilse? Kanske så letar du efter något som du inte borde leta efter? Strunt samma, fortsätt leta efter det!" SÅ SÖTT!!!!

    2010-05-07 | 12:25:50
    Bloggadress: http://alexandra.fashionblogg.se

Kommentera inlägget här: