Drömmannen.

Kategori: vardag

Visst faller man för den man faller för och man kan inte ha en checklista av krav som han ska uppfylla men alla får ju drömma och det finns ju vissa saker som bara får en att smälta för att det är så snyggt. Om man nu ändå skulle göra en sån där lista skulle den nog se ut såhär:

Lång - Det är så härligt att titta upp på någon som är så lång att man nästan får nackspärr, hur trygg känner man sig inte i famnen på ett par långa armar.
Smart - Helst inom ett annat område än mig själv, typ naturvetare, men om vi gillar samma änmen är det helt ok så länge han faktiskt kan något om det)
Välklädd - Skjorta, gärna med slip-over, v-ringat eller självklart kavaj, fluga, putsade svarta skor.
Väluppfostrad - Det spelar ingen roll vad folk säger men det är riktigt avtändande med killar som äter över hela bordet och använder ovårdat språk. Gäntlemän it is, att det skulle vara diskriminerande mot kvinnor är bullshit. För mig får han gärna bjuda, öppna dörrar osv.
Musikalisk - Gitarr, piano, trummor, sax, whatever, en kille som spelar ett instrument (annat än klarrinett..) är sexig.
Politisk åsikt - Det är hett med killar som bryr sig och engagerar sig. Det är faktiskt så pass viktigt vad folk än säger, jag skulle ha problem i ett förhållande med någon som är annat än blå.

Sen finns det ju andra kriterier som är självklara typ att han ska behandla en väl, man ska ha roligt i hop, vara omtänksam, ingen äcklig toffel osv.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: